Коментари - Полиция отцепи президентството, за да влязат политиците | dnes.dir.bg
назад

Полиция отцепи президентството, за да влязат политиците

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че ще представлява Николай Бареков на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента. Полиция отцепи района, за да могат политиците да влязат в сградата.

Обратно в новината

Коментари - Полиция отцепи президентството, за да влязат политиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два боклука с голямо Б.

двама купени предатели се прегарнаха и разcелуваxа,колко е гнусно.

КРАСТАВИТЕ "ИБРИЦИ" през девет планини се надушват!!!

ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ДВАМА ОЛИГОФРЕНИ, НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!

ББ РП

Ако полицаите и техния синдикат са наистина умни ще поискат УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ СИ, иначе ще протестират. Нека бъдат сигурни , че желанието им ще се изпълни моментално от наплашените политици. СЕГА Е МОМЕНТА ГОСПОДА ПОЛИЦАИ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ БЕЗ ВАС ЩЕ СДАДАТ ВЛАСТТА ОТ СТРАХ.

Те вече си оплетоха коша.

Тези двамата злодеи кой би могъл най-подир да ги тикне във пандиза та дано да има мир. Те наемници са долни плащат им добри пари мафиотите охолни за да сипят клевети.

"Сполучлив" избор, за това кой да представлява Бареков в СНС , този съвет става все по опасен за НС!

срам ГОЛЯМ СРАМ! Полицията охранява депутатите за да влязат в парламента!

Много ги заболя Би Ти Ви, Нова телевизия даже и Националната, като папагали повтарят въпроса КОИ са тези с качулките, които мирно стояха , но представете си пред президентството, защо не питат кои са тези лумпени от университета, дето цял месец вършат безчинства и няма кой да каже СПРЕТЕ!!!!

долни комунистически отрочета.

Двама души без морал и идеали, продаващи се на всеки, който плаща! Долни, подли продажници!!!

взе ми думите от устата... евала

Не са двама-ББ,ЦЦ,ИФ

Не се обиждайте това е истината Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

МЕКО КАЗАНО НЯМА ПО ГОЛЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ИФЕКЦИЯ ТУК ИМАМЕ ГОЛЯМА ЗАРАЗА ОТ СПИН . ОСТВКА ГАДОВЕ ПРОДАЖНИ ТУРСИ ЕНИЧАРИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ БОЛНИ МОЗЪЦИ ОСТАВКА.

"Полицията ОТЦЕПИ президентството". Само аз ли си мисля за нещо неприлично като чета такива заглавия?

Калина Крумова влезе като депутат в предишния парламент от Атака.После пристана Бойко. Сега я видях доБареков. Вече се замислям за какъв нов морал се борят някои хора.

Важното е бардака да е нов

Два капута се срещнали пред поповата врата...Ха ха ха!

тия не са луди !!! много - добре знаят как да се продават за пари ...

тия двамата и те като мене си получават заплатата от един и същ господар..

ivo10

Съюзът на двата ибрика Сидеров и Бюреков е съвсем естествен - служат на един господар - Ахмед Доган. Разочарованите българи, само олигофренската част от тях, ще бъдат привлечени от дебилната фигура на еничарина Бюреков. Двете доганови формации от еничари ще влязат заедно в парламента и така ще са в услуга на престъпния тандем БСП-ДПС. Самостоятелно Атака може и да не влезе. Така се оформя една широка коалиционна платформа на крадливите сили, с която те ще имат отново мнозинства, а опозицията, разединена ще духа супата. Естествено заедно с нея ще духаме супата всички, тъй като управлението на крадливата коалиция отново ще ни подхвърля трохите, а ще заделя за себе си огромни средства. Организираната престъпна група на БСП-ДПС в момента прави всичко възможно да пазарува електорат за да си осигури властта за едни евентуални избори. Проблемът е, че управлението им залага мръсна бомба за тези, които имат глупостта да управляват след комунистите. Те или трябва да вземат заеми за да стабилизират енергетиката или да вдигнат тока. Колкото и да са добри пак ще излязат маскари и отново ще попаднем на БСП и ДПС. Страната няма да се оправи. Политическата ситуация е такава, че ще киснем в това блато дълги години. На тоя народ няма да му дойде акъла. Затова няма право да хленчи и да се оплаква от съдбата си. Той сам си причинява това. Само не знам как ще бъде обяснено всичко това на идните поколения.

Добър разбор!

ДПС 2/Фикуса/+ ДПС 3/Капута / се разкрачиха майсторски,за да го поемат мощно от баш ДПС 1/Сопола/!

НЕ ЛИ ИМ СЕ ВМИРИСА ДУШАТА ДА СЕ КРИЯТ ЗАД ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ПОЛИЦИЯТЯ

Две мъжки кур.и.

Събрали се двама луди...

Разнеженият Сидеров върна жеста днес като се яви лично на терена на корпоративния играч Бареков, където неговата България без цензура честно защити названието си с нецензурни подвиквания към враговете. Облекченият ( че вече не е пудел за Бареков) Сидеров театрално му обеща да го представлява на Консултативния съвет при лошия президент, който отказа да удовлетвори ултиматума на несъстоялия се още политик ( доколкото партията му дори не е учредена) да присъства на този висш форум ( единствен инструмент за извънпарламентарна дискусия между партиите и институциите

Тудоро тудорке, вечерала ли си, вечерала лиси, Преса чела ли си Нисам вечерала, нисам Преса чела, Снощи сам сидела, Бойко сам чекала Сабайле прочетох, във Пресата пише: Кило прашки Соростии =милйон Голи, пърдон , Коли бактери ? И зех да са чудя От една година, футболните гащи несам сипрала, Па още сам здрава , ритам топка, и несам умрела ?? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - бТТВ"Трътките" потслушваха своята шевка, бабаТодаорка

Бареков има трипер на езика от много изневери.Как ли го целува жена му като не знае къде е лизал през деня?

Дабе, да ?? Мой комшия, фана тоя трипер, само кат помериса на Бойко гз! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Споделено с баба Тодорка, шефка на бТТВ "Трътките"

Де да знаеш.Бареков може трипера да го е хванал докато лижеше и на Бойко задника.От цялата работа се запазва екологията на България-пести се дървесина за тоалетна хартия.

Натирени от Бойко домашни любимци обединявайте се.

Кой е мъжът?

ГЛАСУВАШ ЗА бАРЕКОВ, ПОЛУЧАВАШ ПЕЕВСКИ!!!

ivo10

Получаваш Доган. Пеевски също е част от еничарския корпус.

Хубава двойка.Нека се вземат младите.

Николай Бареков в събота с ВМРО, вчера с БСП, днес с Атака, утре с КОЙ? Само не пишете ДПС, че той си е техен.

А беше и с ГЕРБ.Мед му капеше от устата като чуеше Бойко.

Седемте джуджета.

Явно 2та мега луди са на една хранилка.

Краставите магароци се намериха. Честито. Кой е Мара и кой е Марко?

А ла "Опасен чар".... Дудук Ибрик ,Дудук Ибрик

Каква е разликаета мужду Дудука и Фикуса??? И двамата се нагли и алчни мръсници, само, че фикуса след 20 години мръсотии се набута в парламента, а Дудука още не е.....Горко на България, егати политиците!!! Още по-жалки и тъпи са тези, които ги подкрепят. Докато в България има такива уроди и червени боклуци в управлението - ще бъдем най-бедната страна в ЕС, и ще сме застрашени от изчезване и циганизация.

Явно спинозните червени с лява ориентация подготвят следващата вълна политически хамелеони, с цел удобна опозиция след като Местан ,Бисеров и Орешарски опротивяха на Българските граждани, които не се продават за Бузлуджанко кифте

в живота и политиката няма вечни врагове има вечни интереси

От ФИКУСЧЕ ДОДУК не става.

болене, бива ли на два микрофона да говориш едновремено. Ще се задавиш, внимавай!

Много интересно е какво ли ще му измислят на Бареков?! Та той е млад и не е извършил никакви престъпления! Защо ли го мразят някои хора? С какво ги плаши? Идеите му са значително по-близки до тези на "ранобудните студенти", но са по-конкретни и избистрени. Много странно отношение към този млад човек?!

а костинбродската афера?

Не на нас тия пропагадндни трикове. Пиши дудука в ютуб и гледай как Барека лиже задници на борчета през 90-те. Мамин, нагъл и вмирисан селяк, алчен за властчица.