НАТО: Трябва да сме готови за ”зелени човечета”

Страните на НАТО трябва да са подготвени за т.нар. "зелени човечета" - въоръжени части без знаци, които създават безпокойство, окупират правителствени сгради.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Трябва да сме готови за ”зелени човечета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този на снимката е много доволен, явно си носи памперса и не го е страх от Русия.

Има малък пропуск: Украйна не е член нито на ЕС, нито на НАТО. Още един детайл: там има временно правителство, което не е избирано на изброи, а си превишава правомощията зверски и дори и не мисли да организира референдум, избори,... и т.н. Те са под директно командаване на САЩ и са готови да избият 1/3 от народа, защото не говори украински.

НА ТОЗИ МАЛОУМНИК ОТ СНИМКАТА ДРУГАРЯ ПУТИН ПОЖЕЛАВАМ ДА МУ НАПЪЛНИ ЗАДНИЯ ДВОР СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА....

Къде сте тръгнали, срещу целия цивилизован свят бе малограмотници! Само танкове и автомати са ви в главите. Накрая, ще ядете нефт, газ и желязо.

В НАТО има мир, а извън НАТО се водят войни - къде е по-добре? Моля руснаците да не ми отговарят!

По посочената логика в НАТО е по- добре.Но в същата логика попада и ситуацията когато България е била във Варшавския договор, като тогава поне наистина е имала истинска войск:-) А и защо няма кой да пази границата? Това е като стените на дома. Бежанци нека идват. Но над 90% са икономически имигранти или внедрени агенти, които утре да почнат да предявават претенции (защото за задължения към общество различно от тяхното и мисъл няма дори) към държавния модел в България. Та защо НАТО не ни пази дома? И да не си помислят някои твърди комуняги, че народът с трепет очаква възвръщането на червните убийци.

да, извън НАТО се водят войни, като от едната страна винаги стои НАТО....един вид ако не се подчините икономически и политически ще ви пратим НАТО...та това ли казваш, подкрепяш такава завоевателска политика и си готов да преклониш глава като плужек за да не я отсече сабята ли?

Тиично за американците да приписват свойте деструктивни действия на други страни!

Тоя па! С интелект на поредната калинка, прекалила с употребата на кола или с к! Псакоклонинг! Направо идиотокрация!

НАТО да бъдат готови и за малки бели човечета.Ако искат да се предпазят да раздават презервативи на войската си или да гълтат противозачатъчни.

Война без пари не се води! От никой и никога!! За нея трябват много пори-конфискуваюте всички руски влогове в ЕС и САЩ-ще клекнат!! Ноу мъни-ноу фъни, ноу евриуан!!!!

и целия еврогейски съюз се насра...хахахахахаахахахахахохохоххо...хо.хооооооо Юе му ядете главата докато не спрете да слушате ционистката хамериканска клик.....

нещо си сбъркал посоките приятел- зелените човечета са в Мисури, -там са толкова позеленели, та чак почернеха

Не знам за зелените човечета,ама имам чувството, че в момента в който човек сложи пагони,нещо се случва в главата му.Това се наблюдава по всички географски ширини и явно е някакъв синдром - Синдром на пагонната умствена недостатъчност / СПУН/

Под фуражка акъл не виреЙ!

браво, бои по путиновия сурат

Тези себе си ли имат предвид, когато говорят за "зелени човечета"?

Трябваше да сте готови още когато бандеровците убивайха хора на майдана. Трябваше да сте готови когато Порошенко(Вальцман) разпореди да се убиват хора. Сега по-добре разпускайте НАТО и отивайте да пасете защото не се знае още какви простотии ще направите.

да, по тоя повод главнокомандващия транссексуалните сили на НАТО в Гейропа Хак да Му е Разпрансен, заяви че русия незабавно трева да спре да дестабилизира патагония и саудидска аравия...а роско плевналиев така побеснял от пороедната явна провокация на кремъл-насред париж с калашници, че чак тропнал с чехъл докъто простирал...

Зелени човечета? Ами кво ше кажеш за лицемерните черни човечета в белия дом? Десетилетиа наред цру и разни други амер спец части без обезначителни знаци клатят стабилноста на света и започват войни и конфликти. Единствената разлика меджу вас и руснаците е че вие имате отработен модел да си правите квот си искате под чадъра на "демокрацията"!

Кристи описа кристалните цели на САЩ: Да предизвикат непреодолим разрив между Европа и Русия, да създадат в Украйна управляем хаос, за да бъдат спрени енергоносителите от Русия, а Европа да кипне от възмущение срещу Русия и да кипи, докато узрее и сама закопнее и възжелае безвъзвратно разкъсване на отношенията с Русия, докато бъде принудена да се преориентира на енергодоставки от САЩ. И тогава ние (САЩ) с нашия шистов газ отново ще се окажем в ролята на благодетеля на Европа, на своеобразна енергийна вълшебна пръчица. Това ще доведе до гигантски капиталовложения в американското производство на шистов газ, до създаването на мощна инфраструктура за преработката и доставката му в Европа. А Старата дама, останала на студено без руски газ, няма да се скъпи на разходи, което ще позволи на САЩ бързо да ликвидират финансовите си проблеми. Така благодетелят ще печели, а облагодетелствана Европа ще плаща двойно и тройно по-скъп американски шистов газ, и за утешение ще слави и възпява своето щастливо избавление от диктата на руския енергиен гнет, ботуш, будьоновка и тачанка. Най-големите находища на шистов газ са в Луганск и Славянск. В земята на Славянск, в същата тая земя, където погребаха 12-годишното момченце, простреляно на 9 май в сърцето от неонацистите на Бесен сектор, понеже имало георгиевска лентичка на ризката и следователно е терорист и сепаратист. Нищожна цена за шистовото господство Да завземат европейския пазар, като принудят европейците да свържат своя икономически интерес с доставките на американски енергоносители, а всъщност внимание! - иде реч двете икономики буквално да се слеят в една. Не за сливане става дума, а за поглъщане. Освен това Трябва (императивно!) тези 500 млрд. долара, колкото е стокооборотът между Европа и Русия, да се превърнат в стокооборот между Европа и Америка.

Според изпълнителния директор на "Автостат" Сергей Удалов, ако все пак се въведе такава мярка, трябва да се избегне забраната върху вноса на части и детайли, защото това ще засегне тежко руските автомобилни заводи, които сглобяват автомобили. Що се отнася до медицинското оборудване, то в Русия се произвеждат салфетки, хирургическа и най-проста диагностична апаратура. "Всичко останало, включително високотехнологично оборудване - идва от внос. Ако на този внос бъдат наложени ограничения, то в Русия трябва просто да престанем да боледуваме", е казал пред "Ведомости" представителят на компанията SCA Евгений Махоротов.

и на фармацефтичните фашисти ще им дойде времето... сега са наред банкерите, след като бяха унищожени петролните мършояди... не се притестнявай.. най-накрая ще се достигне и до гниди като теб - медийните тумори.

Ако тревата в съседният участък гори минималното което можеш да направиш е да приготвиш пожалогаситл и да го сложиш по граицата на участъка. Нормалните хора смятат това за нормално. Защо НЕ нормалните хора от НАТО не смятат това за нормално. Още повече че дислокация на руски войски в Ростовска област като растояни до границата е колкото от Гърция до Дунава. Но Хамериканците отидоха още по далеч. Те поискаха от Русия да се съобразява даже с ученията които провежда в Сибир, защото това ескалирало Источноукраинския въпрос. Хора купете си карти и учете география, механика и физика. Совсем се побъркахте западни безмозъчни Амеби.

тревата за да си там. Димът мирише на престъпление!

Сергей Вахрамеев от инвестиционната къща "Анкоринвест" смята, че новината е по-лоша да бюджета на Русия, отколкото за производителите. Колежката му Юлия Цепляева от Сбербанк припомня, че за балансиран бюджет Urals трябва да е в рамките на 100-105 долара за барел, и то при условие че няма да се увеличава разходната му част. В същото време стагнацията на икономиката и намалените приходи от петрол налагат Москва да увеличи субсидиите за регионите. При 90 долара за барел ситуацията е деликатна за бюджета, но слезе ли под 80 долара стигат и няколко седмици на това ниво, за да стане много болезнено. В такива моменти винаги се ускорява и изтичането на капитали, допълва Цепляев

До Моше: Напротив отричат правата на руснаците. То от там тръгна всичко. И Путин не иска Източна Украйна. Ако я искаше щеше да направи друго. Що се отнася до Крим . От 1992 г. ги удържат да не се отделят от Украйна. Това с ограничаване на правата на руснаците и забраната на руския език като регионален беше капката ,която преля чашата.

НАТО да се освобождава от служители, които мислят за зелени човечета, докато САЩ и Англия не си изпълняват задълженията по гарантиране териториалната цялост на Украйна, съгласно договора за отказа й от ядрени оръжия

Качеството на управленските кадри в администрациите на Западния свят продължава да пада. През 1948г. един министър на отбраната видял руски танкове пред Пентагона и... На тоя пък зелените човечета са му проблем.

На 16 юни 1826г.приМахмуд ІІ е издаден султански ферман за унищожаването на еничарския корпус и разпускането на еничарските части по места. Стига се дотам, че се забранява да се произнася думата еничарин, а орденът на дервишите-бекташи е разпуснат

Уважаеми русофоби, успяхте ли да прочетете нещо от някой американски писател?....или амеркиканската култура за вас се изчерпва с филми, кока-кола и Обама?!

Неодобряващите (много меко казано) Путин и неговия режим не са непременно русофоби! А още по-малко американофили. Понятно?

Някои така се измъкват - видиш ли съжаляваме руснаците заради режима им. Американофили може и да няма, както казвате, може някои просто да са Хаджи-пенчовци. Не са чели нищо от американската или англосаксонската класика, а още по-малко руска.

ДНЕС СА ПРИСТИГНАЛИ 12 АМЕРИКАНСКИ F-15 и американски ВОЙНИЦИ в Граф Игнатиево!!!!!!!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ВОЮВАМЕ С РУСИЯ ИЛИ С КОЙТО И ДА Е ДРУГ!!! РАЗКАРАЙТЕ СИ МРЪСНИТЕ НАЕМНИЦИ И УБИЙЦИ ОТ ЗЕМЯТА НИ!!!!

.....още скраб ..........за отпадъци

Много българи си слагат самостоятелни окови на мотивацията като избират русофилството като реакция на трудната адаптация на България В ЕС. На всичко отгоре тия същите са в някаква степен и антибългарски изразители заради приликите на ситуцията в източна Украйна и смесените райони в България. Осъзнайте се дорде е време!

Трудно се адаптираме казваш. Сигурно си прав. Оставихме всичко лошо от социализма и взехме само всичко гадно от капитализма. Това е положението.

Точно така е. Сами направихме доста грешни ходове. За разлика от доста други държави в подобна ситуация.

Погледни кой извършва прехода - "капиталисти", които са бивши партийни номенклатурчици и бивши служители или агенти на репресивните органи! Все отбор юнаци - стожери на социализЪма и направлявни (управлявани) от руските си шефове! Малките изключения поне ни вкараха в ЕС и НАТО. И слава Богу! За да не сме Беларус (че и по-зле)!

Ти ми звучиш, като комсомолски секретар от студентските ми години, който ме убеждава в ползата от студентските бригади за народното стопанство. Не трудна интеграция драги. Никаква интеграция. България е оставена на произвола на който се сети и е добре евро филмите да осъзнаете, че по нищо не се отличавате от русофилите.

България не е в ролята да избира нещо по-добро към момента. Макар , че звучи доста мрачно. А иначе копане по дъното може още много.

Я ни поясни на нас непосветените в големите игри кои спретна цветната революциѝка на Мегдана в Киев?! Ам не мозе така, не бива така, все пак сме в Европа, а не арабския свят. Уточнете приоритетите, та да знаем за какво говорим. Ко стана с авионо дето го самосвалиха

Егати тъпата мутра,егати тъпото изказване.На тоя какви зелени човечета му се привиждат.И името му е скапано.

блондин?

Зелените човечета са на запад от Европа. Жалко за тях ,че не могат да пораснат, та да им дойде акъла.

Моше време е да поскачаш! Може и на Майдана !

Това про-руския български трол е уникално явление!Едва ли има по предателско изчадие от него!Да възхвалява един диктатор и неговата шайка от КГБ и да плюе по собсвения си народ и да го заплашва с руско ядрено възмездие!Благодарете се, че живеете в демократична държава, иначе при Путин вече щяхте да сте по лагерите...

Изкуфял ли си,та нямаш памет или си пубер,който няма собствена мисъл,та затова пише само злобни простотии???Изчадия са тези,които разпалват войни заради петрол,за да си изпробват новите оръжия,за да пръскат нови смъртоносни болести.Чети!!!От около 285 войни в света от 1990г до днес 248 са разпалени от любимите ти САЩ!Това не е измислено от мен,българина-русофоб,а световна статистика.

При това много. И не само спуснатите от кремълската идеологическа прислуга "материали". И като се съпоставят различните гледни точки кремълските творения не издържат дори на най-елементарна логика!

Името ти е харно! Пробвай с него да идеш в Украйна! Преди това влез Уикипедия, напиши "Бандера и бандеровци", Бабий яр и ако ти стиска "иди и виж"/имаше един съветски филм на Елем Климов/. Или най-лесно- като защатник на Порошенко поне си смени името, щото каквото и да пишеш за Бесен сектор по-важно е името, а в твоя случай нямаш шанс!!!!

В България е пълно със зелени човечета. Има и едни мургави човечета за отстрел. През границата ни непркъснато идват други мургави човечета, които също са за отстрел.

Тоя на снимката прилича на дебело синьо човече

че вие сте такива, какво повече ще подготвяте,освен да се разкарате от Украйна и да оставите хората да си оправят живота...

Правилно,другарю!!!

Слепи и глухи 'мериканци и Юропейци!!! Вие създадохте този хаос в Украйна и не преставате да говорите глупости!!! Украйна е държава с огромно и компактно руско население, а Вие се опитахте да я подтикнете към антируска политика - що за ВИСША ГЛУПОСТ??? Че и продължавате със санкции! От тази криза ще спечели сащ и може би Русия, но ще загубим ние! Не съм на ничия страна, но смятам, че руснаците в Украйна трябва да имат права и може би Украйна да се раздели! Или да има особен статут!

Това за особения статут никой не им го отрича,само ,че Путлер иска друго!Иска да ги анексира,както Крим.А другите народности ,като татари,украинци които останаха в Крим дали им хубаво под руския ботуш ?

Е,убедих се,че при теб изобщо няма мисловна дейност!Достатъчно е ,че "някой е казал"...

Търтеите от НАТО вече не знаят какво да измислят за да скрият бесполезността си.

може ли някож да ми каже откога укражна е станала член на нато , смешници са тия от нато не се закачаите с русия тапанари такива

Честтният никога не може да бъде готов за коварния!

истината е,че Pусия е виновна и за падането на българското средновековно царство,и избиването на 300 елитни болярски български рода,преди 1000 години.Kазвам го за неизживените и романтични русофилски нагласи,напоени обилно с водка,тук във форума.

И руски наемници са ослепили 14000 български войници, и не само това ами прадядото на Путин лично ги е водил!! Смешник!!!!

Винаги съм смятал, че това е била Кивската Рус , ама ако започнем тази тема ще трябва да се направят заключения , които няма да се харесат на нашите зад океански партньори

Абе тоя да не би да е военен че е тъй прост? :)

До коментар" тролоубиец ( нерегистриран )18.08.2014 22:36 " Вие сте толкова псиохиатър, колкото аз съм трамвай:) Неупешният Ви опит за психологически профил на личността ми чрез характеризиране на писмената реч, претърпя пълен провал, освен в едно нещо- ДА, УБЕДЕНА СЪМ и това е професионалното ми становище, в следното: 1. Референдумът в Крим е незаконен от юридическа гледна точка и е нищожен- т.е. не поражда правно действие 2.Анексията на Крим от рф е незаконна 3. рф извърши агресия в Украйна

А БА БЕГЕЕЦ И ОДИ ДА СПИШ ВЕЧЕ БЕ ЧОРБАР !!! ЦЯЛ ДЕН !!! НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ЛЪЖЕШ ДА И ПОД РАЗНИ ДИТНОВЕ !!! ДЪРВАР

анонимен

Айде-- следващият ненормалник:D Да взема да ви пращам за психиатричен преглед при някои колеги,м? Над 50 пъти Ви казах, че аз не съм физическото лице, което пише под ник "Бегеец", но Вие упорито твърдите, че това не е така!Има 2 варианта - или да докажете твърдението си или аз да Ви напсувам, за да се спрете - кое предпочитате- гаврите или доказателствата?

Стига! Аман от зубрачи. Какво означава от юридическа гледна точка? А коя е другата гледна точка? Кое е това нещо в "юридическата гледна точка", описващо твърдението "незаконен"?

анонимен

"...Какво означава от юридическа гледна точка?.." ОЗНАЧАВА- ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НЕ НА ЕМОЦИОНАЛНИ ПРИСТРАСТИЯ/ русофил/русофоб/, А ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ОБЕКТИВНИТЕ ПРАВНИ НОРМИ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ИЗТОЧНИЦИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПУБЛИЧНО ПРАВО И МЕЖДУНАРОДНОТО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО. Други въпроси? Надявам се, че написано с големи букви, достатъчно добре се вижда и се чете:)

фантазираме, или повтаряме глупости от американски департамент. Скоро ще публикуват данни за това кой е свалил самолет. А освен това американски първи лица са ходили на Майдан, така че няма нужда да гадаем кой организирал преврат и цялата тази дъндания. А киевските орли забравили да изключат миокрофони по майдана цели няколко седмици, и цял свят можел да чуе фашистките им речи. А сега прибалтика, вместо да даде на всичките си жители равни права провежда както и в украина политиката на изтласкане на част от рускоговорящо население, ще има украински синдром. И забравят да кажат на жителите си, че НАТО прави ги първите цели на руски удар в тази война, която не е тяхната, а на америкосите.

Я кажи за Косово!!!

Не може да някой да се обявява "анексиране" за нещо, което не е твое!!! Според Генералния секретар на ООН Бан Ки Мун Украйна няма официална държавна граница утвърдена от ООН!!! Следователно не може да се нарушава нещо, което не съществува!!! А санкциите на Обама трябва да бъдат разширени и до ООН!!! Всички твои цитирания на закони, алинеи и т.н. нямат най-малко покритие когато става дума за държава Украйна, която е без официално признати държавни граници! www .opednews .com/articles/Ukraine-without-Borders-S-by-George-Eliason-Cultural-GenocideGenocideGenocideHate-Groups-Neo-Nazis-140415-286.html vybor .ua/article/vneshnjajapolitika/ukraina-ne-imeet-oficialnyh-granic.html

Ох завалията ! На конвейр в лабораториите на ЦРУ ли са ви правили та сте такива еднакво тъпи !

Искрено се забавлявах от форума, който предизвиках с коментара си." Бабката с ник "пъстър свят" заслужава коментара ми, но не като тролоубиец, а като психиатър. Уви, не сте платена, т.е. сте убедена. Защо - най-логично е някое от децата Ви да е в Отворено общество, или да е гастарбайтер в мъглива Англия или САЩ (без определения).А Вие сте квачката, която ги защитава. Не сте пострадали от комунизма. Що се отнася до образованието - юристка. Позор. Такива като теб оправдават мутрите. Виж Брендо. Моля за коментар (имате сочен за възрастта си речник), който съм предвидил и споделил на бас.

"...Защо - най-логично е някое от децата Ви да е в Отворено общество, или да е гастарбайтер в мъглива Англия или САЩ (без определения)..." ХАХАХА- логиката Ви ИЗДИША- нямам деца; НЕ СЪМ соросоид; ОСВЕН РОДИТЕЛИТЕ МИ, ДРУГО ЛИЦЕ НЕ Е ФИНАНСИРАЛО И 2ТЕ ми студентства:)

"...Що се отнася до образованието - юристка..." Е- не е нужно да тръбя навсякъде, че предишното ми висше образование е медицина/ но не ветеринарна, а хуманна/: D Опитвам се да щадя фрустрираното его на неуките хорица, които си въобразяват, че знаят и могат ВСИЧКО, само защото ползват уикито: D

Признавам изненадахте ме. Мислех, че има някаква логика в позицията, Значи сте хахавела.

"...Моля за коментар (имате сочен за възрастта си речник), който съм предвидил и споделил на бас...." 1. Пол- женски 2. Възраст-б.о./ без особености/- лицето не съобщава данни, като се позовава на Закон за защита на личните данни:D 3. Гражданско състояние: семейна 4. Социална група: средна класа Да продължавам ли?: D

НАЙ- НАКРАЯ!!!! ГЪЗПРОМ- НА КОЛЕНЕ!:)РИА Новости: България отново обяви спиране на всякаква работа по Южен поток 18 Август 2014 22:23 Агенция "Фокус" РИА Новости: България отново обяви спиране на всякаква работа по Южен поток България преустанови всякаква работа по строителството на газопровода Южен поток. Съответното писмо е подписал министърът на икономиката и енергетиката в служебното правителство на страната Васил Щонов, предаде РИА Новости, позовавайки се на съобщение на сайта на министерството. В съответствие с изявление на министъра, всички действия, включително процедурите по подписване на договори по Южен поток, са прекратени, докато проектът не започне да съответства на изискванията на Европейската комисия.

И какво от това? Ми, ще мине през Турция.

Малоумничка!И така и така ще го построят.Айде лъскай,че надали има кой да ти го набие.

"ГЪЗПРОМ- НА КОЛЕНЕ!" Естествен език на "жена-блондинка", с "две висши образования"... Кой ли хваща вяра на твоите лъжи.. ако имаше образование, щеше да имаш друг речник... различен от речника на жените от един тъмен етнос с 4 букви....

Ако отнемат визите на жените на руските олигарси и те не могат да ходят на шопинг в Париж/Милано/Лондон до 2 седмици ще има пуч и джуджан ще бъде препариран редом до Илич....

И още нещо, руски тролове- ние, българите, притежаваме ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО- ТАМ, КЪДЕТО ПЛЮЕМ, ПОСЛЕ НЕ ЛИЖЕМ! Сложихме КРЪСТ на орбитата на рф и одбк- сега НЯМА ВРЪЩАНЕ- ВОЙНА Е! ВРЕМЕ Е ВСЕКИ ДА ЗАЯВИ НА ЧИЯ СТРАНА Е!

Ти не си българин, а някаква американска подлога! Българина е умен и благодарен и никога няма да плюе на кръвните си братя, които го освободиха от турско робство. Не случайно точно срещу парадния вход на Парламента е паметника на руския цар освободител. А от твоите запенени от злоба антируски коментари получаваш само минуси. Спри се най-накрая!

анонимен

НЯМА ДА СПРА само защото не ви харесват моите коментари, АТАКИСТКИ ПРОДАЖНИЦИ! Време е националният предател волен сидеров да бъде изправен пред съда за престъпления срещу Р. БЪЛГАРИЯ!

Време разделно ли е настанало?

Главнокомандващия, благодарете се всички на Путин. Ако беше на власт я Елцин, я Жириновски, при всичките провокации, които спретвате на Русия, докато се подготвите и ....Това изказване е толкова неадекватно, колкото " повече НАТО" и Русия е лоша, защото си хабим горивото на самолетите" на едни наши познайници. Радвайте се: знаем, че лъжете целенасочено, знаем че сигурно не сте и тъп. ЗНАЙТЕ: малко останаха глупавите, които вярват на САЩ.

Няма по-жалки човечета от създалите си кумир, на когото се кланят доземи и на когото и най-голямото престъпление им се привижда като велико дело. Удивително е, че в 21 век съществуват толкова примитивни съзнания.

Искам да попитам всички руски застъпници - защо до сега псувахте, плюхте, манипулирахте, обиждахте ВСЕКИ, който е бг.гражданин и ви заяви в очите, че България е член на нато И НА ЕС, наричахте българите "еврогейове", А СЕГА ИСКАТЕ КОАЛИЦИЯ ЕС- РФ????? НАЛИ БЯХМЕ " ИЗМЕТА НА СВЕТА'- СЕГА ЩО ИСКАТЕ ДА СЕ КОАЛИРАТЕ С НАС?!! РУСКИ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ!!!НИКОГА ес няма да се коалира в рф- ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!

Аз лично никога не си позволявам подобни термини. И все пак никой не ме пита дали искам НАТО ЕС или Валутен борд.

Казах ти веднъж, пак ще ти го кажа: Мноо си тъп, Саше!

анонимен

Не съм "Саше", не съм политик, не съм от мъжки пол, не съм комунист/ка, никога не съм била комунистка, не съм член на политическа партия, не съм "протестър"...Да продължавам ли с това какво не съм или вече схванахте?

Единственото спасение на ЕС е да се коалира с Русия. Съвременното НАТО е международна терористична организация. Да си против НАТО, особено последните десетина години, е проБЪЛГАРСКО!За съжаление някои не го разбират.

анонимен

Това е Ваше мнение. Моето е различно.След като Ви съобщих това,ще започнете ли познатата тирада в познатият ред- да ме обявите за луда, за въдворяване в психиатрия, да ме обиждате, да ме псувате, да се подигравате с мен САМО ЗАЩОТО МИСЛЯ РАЗЛИЧНО ОТ ВАС? Ако ще реагирате така е повече от ясно, че сте руски трол- само те не знаят, че в България имаме СВОБОДА НА СЛОВОТО...