НАТО и Русия размразяват отношенията си

НАТО подкрепи с "неизменна солидарност" Турция и проучва възможността за рестартиране на диалога с Русия.

Обратно в новината

Коментари - НАТО и Русия размразяват отношенията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПАДНИТЕ,ПЪРВИЧНИ ПРОКЛЕТНИЦИ УВАЖАВАТ САМО ГРУБАТА СИЛА!!!нато,НЕ ПЛАШИ РУСИЯ И ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ!!!ОТЖИВЯЛА ОРГАНИЗАЦИЯ ОБРАЗУВАНА ПОД НАТИСКА НА САЩ,ЗА ДА ИМ ВАДЯТ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ ДРУГИ!!!САЩ,ЕДНА ВОЙНА НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ!!!

Русия става все по изолирана и все по сама...в света.Грешка-един Асад и остана

Ще ги размразят , къде ще отидат!

изявление на генералниа секретар на Варшавския договор. Ам на тия военни очевидно мозъците им са правени в един калъп

По калъп, ама и с качествен проект! А твоя е правен с две леви ръце, а може и без ръце!

bira_more

Хе, дали пък не им е замирисало на война? Някак не виждам какво баш се е променило, та да искат възстановяване на отношенията. Не знам Крим да е върнат на Укриана? Някой да знае нещо по въпроса?

не пишат истината. Такава врява за втори фронт Нещо става извън полезрението ни

Таман си рекох, ша доди АхДоган тука, ша утори харемити, ша си напазарувами девици, а то, ко стана? Ша праим руска база до американска база, армата до пантера, томахавка до С400... Страшна работа ти казвам! Ша ни изнесат девиците, ти казвам! Ша ни останат сал онез иззад облаците май...

На брифинг, руските военни направиха джихадистите Ердоган и Обама на марули. Как нефтът се транспортира до 3 рафинерии в Турпция и съпровожда от самолети на САЩ ! Ега ти помиярите и двуличниците ! Бой по говедарските мутри и нищо повече...

Как какво ?! - Облаци(Clouds) от Хора. Глобални.

Най-после!

Поредните алабализми за пред камерите.

Едва-ли. ...по-скоро Стриктна ПланПрограма ... С Дискретни пояснения.

Вечна дружба! И повече бази през Новата година.

Развойни !

"НАТО и Русия размразяват отношенията си" Абе, тези хора за Воленчо и Атака не мислят ли? За какво ще подскачат тогава гамените?

За да се пенявиш по форумите!

Кой ще ви плаща за глупостите? Вероятно ще минете на заплата в ДПС.

Ми, той НАТО да чака другия месец, в Ръшата да стегне яко!?

Почнаха да Я заобикалят. Всички. ... Дори И с превозите/транспорта.

Ей нещастник, тировете през морето ли ще ги карат?! Покрай бойната флота...

"неизменна солидарност" с Турция какво означава? БИХА ЛИ ПОЯСНИЛИ ПУТИНОИДИТЕ???

Ми, той НАТО да чака другия месец, в Ръшата да стегне яко!?

Красота всреди ...трольчиков Бегущих ! --> первих нет, Ни отстающих !!!

Що не се включиш в темата за плащането от нашите данъци за Турция? Дейба и геополитиците, дейба, се извъдихте тук! Савушкина щял да бори, хибридно щял да воюва! А на меркелица дума навъпреки не смееш дори да напишеш, камо ли гласно да изречеш!

Грешка. а. Баварците/ките - Действат. б. отн. Босфора - Щерката на Таип.

Размразяването е единствено от НАТО защото Русия нищо не е замразявала за да го размразява сега.

Как ги размразяват? Грамотните домакини знаят, че като се извади нещо от фризера се поставя първо в хладилника, а после се вади от него. В случая как ще се процедира, от фризера - в студена вода или направо в гореща вода? А може би - директно във фурната?

СамоЕдна страна от т.нар. Източен Блок - НЕ проведе Лустрация ! СамоЕдна страна от т.нар. Източен Блок - НЕ Изкорени локалнитеКГБ структури ! СамоЕдна страна от т.нар. Източен Блок - И до ДенДнешен Е ЗадунайскаГуберния ! ... И ! - съвсем Естествено Е 'удостоена' с Глобалния 'приз' ЯсноЧий ТроянскиКон .

Слава Богу жив сте!

---> Типичен Акт от Хибридните !

Тъжно е да наблюдаваш агонията на европейската цивилизация... и неистовите усилия на политиците в "правилната посока". Все повече започвам да осъзнавам значението на думите : "... там вече няма да се случва нищо интересно..."

Откривам заседанието точка 1. Хомосексуалистите приоритетно се назначават за командири точка 2. Смятаме днес следобед да разширим пакта с Индия, Китай, Бразилия. Кой е "ЗА" Приема се - от днес ви пишем в НАТО - честито

трие се всеки коментар, който не е с поклон пред НАТО. дир, нямаше обиди в коментара ми.!

Някои източноевропейски членове на НАТО обаче не одобряват връщането към обичайните отношения с Русия. Сигурен съм, че на първо място в тези "някои" е и България, като имам предвид архи русофобските настроения в управляващите. Иначе се вижда, че в НАТО започнаха да отрезвяват. А сега соросоидчета започвайте критиките. Чакам с нетърпение.

Не познавам нито русофоби, нито каквито и да било фоби - те са само в инструкциите ви, таваршти. Нормалния свят не се основава на омраза, както е при азиатската держава. Просто жалко за руския народ, който трябва да търпи поредния стальньи многобоец.

"Нормалният свят" който финансира канибалите от ИД! Много е "нормален" този свят ще знаеш....

Това не е вярно! Турция беше богато наградена за свалянето на самолета. То бяха едни три милиарда евро, то безвизово пътуване до Европа, то ускорено приемане в ЕС. Това няма нищо общо с мигрантите. Напротив, с това, което се предлага на Турция, те ще имат хиляда пъти по-лесен достъп до Европа. От атентатите в Париж са притеснени само близките на пострадалите. За всички останали проблемът е свършил с връзването на лентичка "жо суи". Трудно можех да го повярвам, но там хората са много по-зомбирани от медиите отколкото у нас. А Западът си има стратегия и не може да си позволи да се отклони от нея. Стратегията му крещи за разрушаването на една държава. Не бъде ли разрушена, Западът ще обеднее по-стремително отколкото ние през 1990 г. И тогава недоволните няма да са 1000 близки на загиналите в атентата а стотици милиони обеднели. Не сте познали, държавата, която трябва да бъде разрушена дори не е Русия. Става въпрос за Китай. Оценете какво дава на Запада това, че главните валути на света са долар, евро и паунд. Представете си, какво ще стана, като се отнеме това господстващо положение от Запада и се даде на Китай. Но Китай не може да бъде разрушен, без преди това да бъде разрушена Русия. Времето, през което Западът има някакъв шанс да реши нещата в своя полза изтича неумолимо (може вече да е изтекло). Затова никакво размразяване на отношенията с Русия няма да има.

Умно ТТТ. Според мен времето вече е изтекло. Така че съветвам всички русофоби бързо да се преорентират (те това го могат) и нещата да си отидат там, където бяха преди да се на....м на новия голям брат. Бързайте, времето е ограничено!

Въпросът е, не точно в разрушаването на Китай...защото ,ако китайците спрат да купуват държавни бонове на щатите, тогава американската икономика няма да може да се рефинансира...Играта е малко по сложна и доста по-груба...За ниво на цинизъм дори няма смисъл да говорим

Хибридните спецове пак пълнят коментарите. "Братья" росснацьи, не забравяйте че България е член на НАТО, не на азиатската ви империя. (колкото и да изпитвате носталгия)

Тези българи дето са в НАТО са марионетки които преди това са се кланяли на СССР. Средностатистическия българин няма никакви ползи и симпатии към НАТО.

""Нашият съюзник Турция е буквално на фронтовата линия, заяви Йенс Столтенберг. " Какво значи това? Ского воюва Турция, кой е нападнал територията й? Нато е отбранителен съюз, по определение, а не завоевателен, ако някоя от образуващите го държави искат да воюват с някого за свои цели, да го правят сами, е на както руснаците.

Вижте, Уважаеми Домакини Дир.бг ... - Вземете го таковайте тоя Знайния 'наш' индивид дет Демонстрира комплекса+манията Си чрез многоименуванизирани глу-поствания ! ---- Че Ни пречи Целево на Всички дискусии - разбрахме Всички ! ...а Е възможно И да Ни Причини Сериозни проблеми.

англосаксонски дебили. Вижте историята - навсякъде са хсе навирали, всеки са ограбвали и всички са лъгали.

САЩ /''УЖ''НАТО/,отново дефилират ,като ---''УМИРОТВОРИТЕЛИ'',...само където може и БЕЗ ТЯХ . ЗАЩО СЕ НАВИРАТ НАВСЯКЪДЕ ? МноО просто,....ИНАЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ!

Съветвем всички, които не са гледали брифинга на МО на РФ, където те показаха снимков и видео материал за търговията на нефт от ИД с Турция, да го гледат първо, а после да пишат за "размразяване" ...

И ЕС ,и НАТО/САЩ/,не издържаха на ОБЕЩАНИЕТО СИ С/У РУСИЯ...,ЗА СТУДЕНА ВОЙНА.

"НАТО и Русия размразяват отношенията си" Смешно и трагично! Тези от НАТО са големи манипулатори. Особенно след днешния брифинг на МО на РФ, където лично беше обвинен Ердоган и семейството в търговията с нефт от ИД.

"НАТО и Русия размразяват отношенията си" Охххх! Това е новината която чаках и силно се надявах да чуя! Пък, после си пишете тъпите атакистки коментари, ......!

Това са само думи. Виж действията.

Бяха в нормални отношения, и рано или късно пак ще си нормализират отношенията, и Атака отива в батака.

и косово влиза в нато ! руснаците вече не са руси . зелени са от яд !

тоя пък седнал да се хвали с косово! един катун, който изнася само старо желязо и трафиканти на жени. халал да им е на натовците, халал да са им и 'бежанците' от там!

не е косово . монте негро е , но и косово ще влезе скоро.

по неофициални данни , в косово се развърждат около 60 хил.радикали(терористи), не се знае точно , какво им е обучението ,но скоро ще стане ясно !

Ердоган е поискал Русия от НАТО - казал е че за 2 седмици може да превземе Москва

ха-ха! добро чувство за хумор! само че този път като се подпише пак сан-стефанският мирен договор, няма да има вече прошка

Луд диктатор.

А защо не се е посъветвал с Бонапарт,и Хитлер? РУСИЯ Е НЕПРЕВЗЕМАЕМА КРЕПОСТ!!!

каза Ердоган?

Откакто НАТО пое колективната сигурност на Европа, континента се напълни с башибозук и мюсюлманските държави станаха с 3 повече.

Уважаеми Домакини Дир.бг ! - Докога ще толерираме ПървосигналноХибридните Свинщини на Определени индивиди Тук ?!

НАТО размразява отношенията с Русия, като открива нови военни бази и привлича нови членове в непосредствена близост до Русия.. Това ми звучи като "размразяваме хладилника, като понижаваме рязко температурата".

Руснаците са дали извънредна коференция - показали са участниците и основните маршрути за петрол от ид към Турция: Main Illegal OilTransportation Routes Located on Turkey-Syria Border Очаквайте още коледни изненади!

не им се иска на нато пак да видят руския флаг тоя път в брюксел забит насред тъпата европа!!!!!!!!!!!!!!

HATO трябва да спре експанзията на Pусия в Cирия. C Puтin трябва да се разговаря по твърдо , както прави Tурция.

гледай само да не има нова бежанска вълна тоя път от турци

Задължително !

Турция да не вземе много да се втвърди, че после как ще я омекваме - бая грес ще трябва

торчен мрусен, боклик фостата рензан мунеф!!!!