Доналд Тръмп прие да бъде кандидат за президент на САЩ

Доналд Тръмп заяви, че приема със смирение и благодарност да бъде кандидат на Републиканската партия за президент САЩ, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп прие да бъде кандидат за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Републиканският сенатор Линдси Греям, опонент на Тръмп, коментира, че изявлението му ще направи Владимир Путин много щастлив човек." No comment!

Речта на Тръмп подтиква американците да си отговорят на въпроса дали глобализацията е полезна за САЩ и американските граждани.Може да изглежда пардоксално ,но отговорът май е твърдо не!При по-внимателно разглеждани на фактите ,може да се окаже,че от глобализацията печели ВПК на САЩ,големите корпорации,банкерите , финансистите и един фалшив елит.Богатите стават по-богати,а бедните по-бедни.Глобализацията изглежда също е една от причините печатницата за пари в САЩ да работи повече и по-бързо,но така само отлага неизбежната катастрофа.Изглежда че обикновените американци съзнават мащабите на идващото бедствие и затова се доверяват на един човек,който не принадлежи към официалната управляваща върхушка.Разбира се,едно е да знаеш,друго -да можеш,трето и четвърто -да го направиш.Но все речта на Тръмп дава надежда,че в света поне ще има по-малко конфликти,кръв и страдания.

Човече, катастрофата е неизбежна само за катастрофиралите глави! Мислещият човек винаги може да избегне всяка катастрофа!

аа, иска да е цар, нали... и Бойко иска, но още малко трябва да го навиват и ще се съгласи ..

ВЗАИМНО,ТАКА ЛИ?! И КАК ТОЧНО ЗАЩИТИХТЕ КИПЪР?! ЛИЦЕМЕРИ И ПРАЗНОСЛОВЦИ!!! ДАНО ТРЪМП ДА ВИ ДАДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ!!!

Американците ли очакваш да защитят Кипър! Защо!

Вадят се думи на Тръмп от контекста. Идеята му за НАТО е, че всеки трябва да изпълнява своите ангажименти, включително и по отношение отделените средства за въоръжаване в размер от 2% от БВП. Некоректните партньори трябва да са наясно, че не могат да разчитат на коректност.

...сега ще трябва и ние да си изберем за президент жорж ганчев и цирkа ни е вързан в кърпа...:)))

Много сте ми смешни руските тролове как не можете да си вадите поуки от историята и продължавата да настъпвате една и съща мотика сто пъти. Харесвате такива като тръмп и това е :D И какво стана, много се харесвахте с Хитлер, съюзихте се с него той ви го заби после. Много се харесвате с Ердо, съюзихте се с него той ви опраска самолетчета. Сега много се кефите на Тръмп :D :D :D

Поуките от историята са, че винаги накрая руското знаме се вее над Райстага, такива като теб са заточени в Сибир, ако успееш да оцелееш де..

Съвършени глупости троле. Стига с тая пропаганда. Хитлер е воювал срещу целия свят. Ролята на русия не е с нищо с по специална от ролята на Англия примерно. Много нагло след като ХИтлер е победен от голяма коалиция от държави вие руснаците да искате цялата слава за вас. Е верно руснаците са дали много повече жертви от англичаните ама туй е заради малоумните политици които управляват в сибир. Нито наполеон нито хитлер са успели да завладеят Великобритания... Защо русия че чувства толкова специална със същото постижение ?

Дано да е истина и Тръмп да успее да смачка юдеомасонската сган, която бута света към война и съсипва милиони животи. Хилъри е типичен нейн представител.

Без значение дали ще спечели Клинтън или американския Жорж Ганчев - Тръмп няма да има милост за Сибирската империя докато джуджето не спре да къса територии от съседите си ..........

Аз, мисля че, на света не му трябва нова световна война, всеки, който мисли друго е луд.

Тоя фашист тръмп все повече ми заприличва на руски агент. цели само да разпарчетоса западния свят, да го разедини за да може малки хитлерчета като Ердоган и Путин да могат да правят каквото си искат.

ВЗАИМНО,ТАКА ЛИ?! И КАК ТОЧНО ЗАЩИТИХТЕ КИПЪР?! ЛИЦЕМЕРИ И ПРАЗНОСЛОВЦИ!!! ДАНО ТРЪМП ДА ВИ ДАДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ!!!

Такава им беше политиката и след Първата световна! И какво стана? Европа, СССР и Япония си вяха байряка и се стигна до Втора такава ... Не трябва да се повтаря тази грешка!

Страхотна реч от човек, който дори не е политик! Което показва как всички политици в момента са гола вода! Щом кандидат за президент на САЩ говори против БЛАТО, значи дните му са преброени и затова БЛАТО в последните си отчаяни опити направи преврата в Турция, защото знаят че няма време! Ето защо тези дето се мислят за господарите на света толкова много не харесват Тръмп и искат да го смачкат - не само че иска да спре идиотската и самоубийствена имиграционна политика на отворени граници, ами си позволява да говори срещу БЛАТО и да харесва Путин!

Е па аресва ми, арни думи казува и убаво бъдеще чертае

Тръмп е необходимата промяна за САЩ и външната им хегемонистична политика, какъвто и да е той, против е да се изсипват едни пари в предателски държави като Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния.

Смятам че ако нещата се променят ние като членове на НАТо можем да останем незащитени ???

да се боим? Шот като гледам, Турция е челн на НАТО, но е твърде опасна. Гръция също е член на НАТО. Ама това не им попречи на турците и гърците да водят вече 2 войни, барем са уж натовски съюзници. Кипър като беше член на НАТО остана ли защитен? Турците го смляха за 4 дни и го разделха на турска и гръцка републики. НАТО е прах в очите. Но е инструмент с който американците държат в подчинение

Подлогите и предателите никога не могат да бъдат сигурни за бъдещето си-може да имат спокойствие само за кратко време!

Да не би да смяташ, че сега сме защитени?! Ако да, то значи си в голяма заблуда...

Колкото по-кратко време остава до неизбежното - триуфалното влизане на Тръмп в Белия дом, толкова повече се тресат в неистов ужас простестърите - американските мекерета на хранилка на АзБ, ОО и др. Има защо. Кранчето се затваря. На кой ли господар услужливо ще предложат услугите си тези днешни Кириак-стефчовци? И дали някой ще ги приюти?

Може да не харесваме идеите и намеренията на Тръмп,възможно е той да не е успее да постигне това ,което е решил,но не може да отрече ,че е прав -във всичко ,което казва!

България има проблеми със злите духове, които се пръкнаха особено нагъсто преди 25 г., изплувайки от тинята в пяната на обществените отношения. Тия жидови изчадия докато не бъдат изловени и напъхани обратно в сатанинската бутилка, България ще страда, народът ще линее!

Алоууууу, Протестърчета. Вижте какво направиха вашите колеги в Турция. И под танковете лягаха даже. А вий само можете едни розави прашки да покажете. Затуй, новия Голям бял брат ще ви затвори кранчето скоро. Ще се наложи да ходите на работа. Какъв ужассссс.

"Ексцентричният милиардер" Когато си богат, не казват че си луд. Кават че си ексцентричен!

Ало, дрогаре, САЩ са истинска държава с последователна политика. Дали Тръмп, дали Бръмп ще дойде... няма да има завои с ръчна спирачка като в някои други бананови ледовитово-океанови държави с огромна територия и без никакво реално влияние!

Опитвам се да ви спестя разочарованието от Тръмп. Всъщност за кво ли ми е да го правя... После ще ви гледам резила като вземете да ревете... и да го ругаете... :D

Успокоявай Роско и Столтенберг! Владетелите на папките и класьорите! Те цвилят. Не знам защо...

Най-важното е, че Тръмп ще спре намесата на САЩ в останалия свят. Включително ще прекрати дейнозтта на бандитско-подривни организации като АзБ. От това светът ще стане едно по-добро място за живот. А простестърите да му мислят, от кой контейнер за смет ще се хранят, след като сетнат надниците.

оСтт...

Луди ги е направил тоя! Ся и нашият чехъл и подобните му сън няма да ги лови! Иначе за последния атентат във Франция и Дони си мислеше, че Ница е в Бенгази...

В този избор, за света няма печеливша позиция. Дори не става въпрос за по-малкото зло. Просто някои системи имат нужда от противопоставяне, за да съществуват. Днес света е едно по-лошо място за живеене. А утре???? ще видим.

Дони ми харесва все повече. В последното си послание от вчера, размаха пръст на американските власти. "Властите на САЩ нямат право да учат другите страни, как да живеят, доколкото самият Вашингтон има достатъчно свои проблеми. Вижте какво се случва в нашата страна. Как можем да се занимаваме с нравоучения, когато хората хладнокръвно убиват полицаи? САЩ преди всичко трябва да установят ред в самите себе си... Ако съюзниците ни от НАТО изпълняват своите ангажименти към нас, тогава и ние ще обезпечим защитата им (от Русия)." -Ню Йорк Таймс. България няма проблеми с Русия, за да искаме САЩ да ни защитават. Ясно, лесно и евтино, даже с печалба, ако нашите галфон-държавници не се подчиняват сляпо на всякакви жидоянкини чиновници, които провеждат свои собствени користни политики, а не държавни на САЩ! Само че как да преценят тая тънка разлика и поради лична емоционална нестабилност, подкупност и безпринципна подчиненост на други странни сили в чичо Самови одежди и цилиндри, разкатават майката на държавата и народа ни, корумпирани се превръщат в антибългарски изчадия, при това на държавна софра. Нагли и мръсни предатели! А някои от тези нищожества вместо да търкат наровете в затвора, ще определят кой да е президент на България. Територия на абсурди!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.....................

България има ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ С РУСИЯ - половинвековно робство!

България има проблеми със злите духове, които се пръкнаха особено нагъсто преди 25 г., изплувайки от тинята в пяната на обществените отношения. Тия жидови изчадия докато не бъдат изловени и напъхани обратно в сатанинската бутилка, България ще страда, народът ще линее!

Тръмп е хардлайнер! Ще разплаче мамичката на тъпаци като Путин и сие! Няма да има меко и политически-коректно като демократ - истински републиканец като Рейгън! :) Помнете ми думата! Сега му се радвате, но утре ще го проклинате и ще се молите за Обама! :)

И как го виждаш да стане това?

Аз съм си приготвил пакета с пуканките и само ще гледам цирка!

Откакто Трумп се яви като кандидат за президент непрекъснато се пише как би се отразило неговото избиране за световната политика. Обама се изказа, че Трумп нямал опит в международните отношения- учудващо защото самият Обама също нямаше преди да стане президент. Западните държави се страхуват, че ако Трумп стане президент ще има ограничения- пример становището на Трумп за държавите членуващи в тази организация и икономическият им принос. на фона на много други президенти той се отличава с едно мислене и идеи които поне за сега не са популярни всред лидерите на запад и това ги плаши.По норвежският интернет се анализира и писа много за това какви консеквенции би имал евентуалният избор на Трумп за президент и тези консеквенции не бяха оценени като положителни- в този случай за Норвегия. Ето откъде идва и бързането в някой насоки и по някой въпроси.

Това ми прилича на Англия преди Брекзита - как..., как..., ама... и видите ли - те повечето /60-70%/ не са съгласни с Брекзита. Нооо дойде 24.06. и какво стана?!!

Наистина ли е ексцентричен Тръмп? Кое точно е ексцентрично? Досега не съм чул от него нищо невярно или неразбираемо. Странното е по-скоро че е нормален и прагматичен.

протести,усещате ли как тиктака за вас часовника??

дано стане президент и изпълни обещанията си !!стига с тази конфронтация,какво ще оставим на децата и внуците си ?!войни и тероризам ,на никому ненужни ,освен на такива менопаузи като клинтън и меркел !!СТИГА ВОЙНИ И НЕЩАСТИЯ,ЖИВОТА Е ТОЛКОВА КРАТЪК !!!

На Столтенберк му се расказва игричката. Само вие на примрело

Много точно е описал резултатите на Килъри.

От Тръмп- та на глог... Той и плешивият чичка от Испания щеше да ви оправи за 800 дни, ама какво се получи? Първо викаше 800 дни, като налапа кокала- викаше - Когато му дойде времето... Та, и тоя еврейски капут- по същия начин...

Тръмп е пич! Той вижда човека,че САЩ не може да мери сили с целия свят-срещу Русия в Украйна,в Бл. Изток,по границата с Мексико. От всичко това американците стават по-бедни. Така той ще положи усилия за мирно решаване на съществуващите конфликти и постепенно изтегляне на американците от военните бази по цял свят. За разлика от ястреба Хилари,която иска да догони жертвите от времето на Буш. Да не забравяме,че тя заповяда да разстрелят Моамар Кадафи при пленяването му. Понеже човека имаше да каже кое-що за американската политика в Либия...

Ами той ни оправи!

Трамп е казал, че като президент ще престане с износа на революции. А това означава световен мир.

Износа на революции беше запазена марка на СССР сега е на Русия на Путин!Казва се разпалване на войни и подържане на конфликти!

Ти не си в ред май...Бъркаш Русия със САЩ..

Дори кандидат-президентска кампания не могат да направят, без да употребят имиджа на Путин. И защо толкова се учудват на позицията на Тръмп относно на кого, как и дали въобще ще "помагат" в НАТО. На Турция как и помогнаха? Просто изказ на нешколуван политик. А в щатско им се налага да смесват политика, икономика и военщина, защото техните "доходи" като правило се формрат "по всички точки на света", "където демокрацията има нужда от подкрепа". Та затова има интереси и съюзници според конюнктурата.

То пък у Путин един имидж....Пази Боже имидж от касапин!

Много е възможно Тръмп да спечели, защото говори съвсем разбираемо за пари и за личните интереси на САЩ, които спират да хрантутят други сателити, както Русия го направи. ЩЕ последва малко криза и стягане на финансите, което е много оздравяващ процес.

Почти е невъзможно тръмп да спечели. Говори пълни глупости и простотии. Не съм фен на хилари, но тръмп е пълен ташАк,палячо с голяма уста и плосък мозък Проверете в 270 to link за да се уверите че тръмп неможе да спечели Хубав ден !

Така ли, умнико? Ами тогава обясни на нас, непросветлените, защо на Килъри й е толкова трудно да си намери вицепрезидент? Защо все още нито един американски политик-демократ не иска да се присъедини към тази толкова многообещаваща кандидатура?

Я кажи, колко Русия плаща на Чечня, Абхазия, Южна Осетия, Крим и Донбас? А сигурно също така налива още поне и в Сирия с перспектива никога да не си го получи.

хихихихих е това е добрия президент

Тръмп каза също,че за щеревци няма да се дават пари.Ако искат пари да отидат да работят друга работа.Например да станат управители на метла с кофа.

Казва се ОПЕРАТОР НА МЕТЛА