НАТО отхвърли твърденията на Лукашенко, че струпва сили по беларуската граница

Литва не е военна заплаха за Беларус, заяви литовският министър на отбраната Раймундас Кароблис

Обратно в новината

Коментари - НАТО отхвърли твърденията на Лукашенко, че струпва сили по беларуската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Света е полудял заради шепа ненормалници ,време е за трета световна с победител Русия !

nenormalnicite - u rusia

„Лукашенко обвини НАТО, че струпва войски край границите с Беларус. НАТО отхвърли обвиненията.“ „американският военен контингент в Полша се увеличава с 1000 души до общо 5500 военни.“ Значи миролюбивото НАТО хем увеличава войските си в Полша, хем отрича че струпва войски в Полша

При Трета световна война победител(победители) няма да има.

На НАТО не може да се има доверие, виждаме какво става между Гърция и Турция.

"Мултинационалното присъствие на НАТО в източната част на алианса не е заплаха за никоя страна. То има само отбранителни цели, пропорционално е и има за задача превенцията на конфликти и съхраняването на мира" Натовските бомби - най-мирните бомби на света.

Нашенеца продължава задълбочено да си вярва, че след 3-та Световна Война, ной ще си оцелява.

Победител ще са хлебарките!

След трета световна единствения победител ще са хлебарките. Само те ще оцелеят.

Само пълен идиот може да вярва че войски на НАТО ще влязат в Беларус. Та нали това е трета световна война.

явно войските са си към руската граница, но диктатора лъже Путин че ги праща на границата с Полша

Така е! Прав си! Защо обаче мислиш, че в НАТО идиотите са се свършили?!

Подозирам че се срещат и на други места.

Евентуална западна интервенция в Беларус ще срещне руската армия там. Това ще двигне продажбата на памперси от Лисабон до Варшава!

Иначе имаме две новини: 1. САЩ увеличава войските си в Полша с 1000 души и 2. НАТО отрича, че струпва войски в Полша /на границата с Беларус/ Да се чудиш на коя да вярваш!

Литовците поне са "независими" . Смешници

За да отклони вниманието на недоволният и разбунтуван народ диктаторът внушава външна заплаха.Или обвинява външни сили в намеса срещу управлението му.Може и като Путин да се пусне в някоя авантюра.Да направи някаква провокация по границите с Полша,Латвия или Литва беше или с Украина!Путин е готов да вкара войска срещу народа на Беларус и да го ,,освободи” от влиянието на ,,гнилия,джендърски Запад”

Лукашенко ако не пълни хладилниците на хората в страната, нищо добро не го очаква. Явно е настанала социална криза, за да се стигне дотук. Хората са наясно каква е заплатата в Литва и Полша, и каква е в руската периферия. Логичната развръзка все някога ще се състои. Без Путин, Лукашенко се сгромолясва.

Какви диктатори те гонят бе пич, какъв е Боко Тиквата в България и какъв е Лукашенко? Само дето стандарта на живот в диктаторска Белорусия е по-висок от българския, при положение че у нас се наливат милиони за крадене от ЕС :))

А какво исценира лукашенко с арестите преди изборите

Като украинските хладилници ли да ги напълни?

Бжежински още през деветдесетте години обяви Православието за новият враг номер 1 на "запада" след разпадането на СССР. Справка – Ливан (бяха повече от половината християни преди 1975г) Кипър, Сърбия, Македония, Украйна, Сирия, Грузия, Гърция, Армения, България... Русия, разбира се и най-вече. Ред е на Белорусия. Да се готви Молдова. Православието е разпространено в Сев.Африка, Близкия изток и Източна Европа. Районите, в които днес ври и кипи. Слочаеност?

СССР и православие? При толкова избити свещенници и унищожени църкви. Той е най-големият враг на православието, по-голям от османците.

Този въпрос българин ли го задава или руснак? Да са искали писмени гаранции-договор от САЩ.

Беларуски бюджет -10 до 30% е пряка или косвена помощ от РФ. Който иска да има съюзници налива пари. Недоволството там не е за салама, а за свободата.

Приказките за западна военна интервенция в Беларус са смешни. Беларус е член на военния саюз на бившите саветски републики. Решението за предислокацията на американски воиски в Полша и Прибалтика е от 2014, след анексията на Крим, по искане на тези страни. 1000 души са по-скоро символична отколкото реална военна сила.

И къде " Аз", в поста става дума за СССР? Или така само да си драскаш.

Какъв ти е проблема " Аз", дали пита бъларин или руснак? Я изброй в последните 30-тина години, кой подписан договор са спазили САЩ?

странна снимка?? А между другото вчера Лукашенко направи митинг и събра толкова много хора че протестиращите мирно и тихо избягаха!!

избило кога? Винаги има черни периоди, само дето същия е полски евреин и няма да е лошо да си зададеш въпроса защо същия не плюе срещу католиците, протестантите и разните там измислени секти уж дето са християнски??

Говорите все едно живеете там ?? Дори не я знаете къде е на картата тая държава!

не съм видял в Гърция да бачкат беларусци, но украинци да!! Българи също бачкат на гърците!

Прав сте и то защото в Прибалтиката повече граждани на Литва и Латвия са руснаци, населили се още от царското време! В същия период започнаха да им ограничават правата! Въпреки че са граждани на ЕС!

Не, НАТО струпва сили в Източна Полша

Поредният американски опит за предизвикване на Майдан, цветна революция, преврат или бог знае още какво. Последната серия я гледахме във венецуела при Мадуро. Неуспешно. А и белорусите имат непосредствен пример пред себе си- Украйна, докъде води тоя изнас на демокрация. А крайната цел отново е обкръжаването на Русия, разбира се.

Митинга на опозицията е бил 500 000. Митинга на Лукашенко-65 000.

са тръгнали да "пазят демокрацията" в Беларус.

Не смеши за Прибалтиката - от там хората бягат и в някои от тях до ⅓ от населението. Стопанството там “лежи”. Добре само Полша поради “плана на Маршал” - тя получила над 200 млр.евро за развитието си.

Някой ще ми каже ли поне един случай, в който НАТО е изпълнил отбранителна мисия? Защото аз не. Виж, за агресии се сещам доста...

Тези цифри откъде са? От някоя "демократична" медия? Дойче Веле?!