НАТО отхвърли твърденията на Лукашенко, че струпва сили по беларуската граница

Литва не е военна заплаха за Беларус, заяви литовският министър на отбраната Раймундас Кароблис

Обратно в новината

Коментари - НАТО отхвърли твърденията на Лукашенко, че струпва сили по беларуската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой ще ми каже ли поне един случай, в който НАТО е изпълнил отбранителна мисия? Защото аз не. Виж, за агресии се сещам доста...

са тръгнали да "пазят демокрацията" в Беларус.

Поредният американски опит за предизвикване на Майдан, цветна революция, преврат или бог знае още какво. Последната серия я гледахме във венецуела при Мадуро. Неуспешно. А и белорусите имат непосредствен пример пред себе си- Украйна, докъде води тоя изнас на демокрация. А крайната цел отново е обкръжаването на Русия, разбира се.

Не, НАТО струпва сили в Източна Полша

странна снимка?? А между другото вчера Лукашенко направи митинг и събра толкова много хора че протестиращите мирно и тихо избягаха!!

Митинга на опозицията е бил 500 000. Митинга на Лукашенко-65 000.

Тези цифри откъде са? От някоя "демократична" медия? Дойче Веле?!

Бжежински още през деветдесетте години обяви Православието за новият враг номер 1 на "запада" след разпадането на СССР. Справка – Ливан (бяха повече от половината християни преди 1975г) Кипър, Сърбия, Македония, Украйна, Сирия, Грузия, Гърция, Армения, България... Русия, разбира се и най-вече. Ред е на Белорусия. Да се готви Молдова. Православието е разпространено в Сев.Африка, Близкия изток и Източна Европа. Районите, в които днес ври и кипи. Слочаеност?

СССР и православие? При толкова избити свещенници и унищожени църкви. Той е най-големият враг на православието, по-голям от османците.

И къде " Аз", в поста става дума за СССР? Или така само да си драскаш.

избило кога? Винаги има черни периоди, само дето същия е полски евреин и няма да е лошо да си зададеш въпроса защо същия не плюе срещу католиците, протестантите и разните там измислени секти уж дето са християнски??

А какво исценира лукашенко с арестите преди изборите

Лукашенко ако не пълни хладилниците на хората в страната, нищо добро не го очаква. Явно е настанала социална криза, за да се стигне дотук. Хората са наясно каква е заплатата в Литва и Полша, и каква е в руската периферия. Логичната развръзка все някога ще се състои. Без Путин, Лукашенко се сгромолясва.

Като украинските хладилници ли да ги напълни?

Говорите все едно живеете там ?? Дори не я знаете къде е на картата тая държава!

Не смеши за Прибалтиката - от там хората бягат и в някои от тях до ⅓ от населението. Стопанството там “лежи”. Добре само Полша поради “плана на Маршал” - тя получила над 200 млр.евро за развитието си.

За да отклони вниманието на недоволният и разбунтуван народ диктаторът внушава външна заплаха.Или обвинява външни сили в намеса срещу управлението му.Може и като Путин да се пусне в някоя авантюра.Да направи някаква провокация по границите с Полша,Латвия или Литва беше или с Украина!Путин е готов да вкара войска срещу народа на Беларус и да го ,,освободи” от влиянието на ,,гнилия,джендърски Запад”

Какви диктатори те гонят бе пич, какъв е Боко Тиквата в България и какъв е Лукашенко? Само дето стандарта на живот в диктаторска Белорусия е по-висок от българския, при положение че у нас се наливат милиони за крадене от ЕС :))

Беларуски бюджет -10 до 30% е пряка или косвена помощ от РФ. Който иска да има съюзници налива пари. Недоволството там не е за салама, а за свободата.

не съм видял в Гърция да бачкат беларусци, но украинци да!! Българи също бачкат на гърците!

Литовците поне са "независими" . Смешници

Евентуална западна интервенция в Беларус ще срещне руската армия там. Това ще двигне продажбата на памперси от Лисабон до Варшава!

Иначе имаме две новини: 1. САЩ увеличава войските си в Полша с 1000 души и 2. НАТО отрича, че струпва войски в Полша /на границата с Беларус/ Да се чудиш на коя да вярваш!

Приказките за западна военна интервенция в Беларус са смешни. Беларус е член на военния саюз на бившите саветски републики. Решението за предислокацията на американски воиски в Полша и Прибалтика е от 2014, след анексията на Крим, по искане на тези страни. 1000 души са по-скоро символична отколкото реална военна сила.

Прав сте и то защото в Прибалтиката повече граждани на Литва и Латвия са руснаци, населили се още от царското време! В същия период започнаха да им ограничават правата! Въпреки че са граждани на ЕС!

явно войските са си към руската граница, но диктатора лъже Путин че ги праща на границата с Полша

Само пълен идиот може да вярва че войски на НАТО ще влязат в Беларус. Та нали това е трета световна война.

Така е! Прав си! Защо обаче мислиш, че в НАТО идиотите са се свършили?!

Подозирам че се срещат и на други места.

Нашенеца продължава задълбочено да си вярва, че след 3-та Световна Война, ной ще си оцелява.

"Мултинационалното присъствие на НАТО в източната част на алианса не е заплаха за никоя страна. То има само отбранителни цели, пропорционално е и има за задача превенцията на конфликти и съхраняването на мира" Натовските бомби - най-мирните бомби на света.

На НАТО не може да се има доверие, виждаме какво става между Гърция и Турция.

„Лукашенко обвини НАТО, че струпва войски край границите с Беларус. НАТО отхвърли обвиненията.“ „американският военен контингент в Полша се увеличава с 1000 души до общо 5500 военни.“ Значи миролюбивото НАТО хем увеличава войските си в Полша, хем отрича че струпва войски в Полша

Света е полудял заради шепа ненормалници ,време е за трета световна с победител Русия !

nenormalnicite - u rusia

При Трета световна война победител(победители) няма да има.

Победител ще са хлебарките!

След трета световна единствения победител ще са хлебарките. Само те ще оцелеят.