ПФ иска съвет при президента заради центъра на НАТО

Съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов заяви, че президентът трябва да свика Консултативния съвет по национална сигурност заради центъра на НАТО у нас.

Обратно в новината

Коментари - ПФ иска съвет при президента заради центъра на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според г-жата как ще изглежда българия по управлението на миротворното нато 1.Българската армия няма ГЩ.Българското военно разузнаване вече не работи за нуждите на ГЩ на БА.То от военно става политическо след като се подчинява на министъра на отбраната- той най малко лобист или агент на ЦРУ.Министърът предава цялата агентура на военното разузнаване в Турция.Откриваме щабп на нато в българия и той поема функциите на ГЩ.По ротационен принцип за началник на натовския щаб е определен турски офицер,верен на исляма.Елитни турски командоси тренират по нашите военни полигони.Българската армия строи телени заграждения по нашето черно море за да спре масовата емиграция от Русия и Украйна.Мирът за европа е сигурен.Браво на Кунева.

НИ НЕ ,НЕ НА НАТО,БАЗИ,ЦЕНТРОВЕ ГОСПОДА ЛЪЖЕПОЛИТИЦИ ЗА ПРОДАЖНАТА ВИ ПОЛИТИКА ОЧАКВАЙТЕ ВЪЗМЕЗДИЕ.

кво става ся. електро централа на белена няма, газопровод няма, козлодуи ша са модернизира по американски вариянт. трябва да строим военни центрова на нато. сас сигорност догодина ша ни докарат и танкове и воиска,защото вече американска авяця имаме. и наи вече трябва да ги слушаме каквото кажат те-това е......ама защо!!!!!!!!!!!!!!! нас булгарите от кого ни е страх ааа. от никои не ни е страх. това е играта на запада за да будем зависими от тях и те да ни манопулират, е това е целта на западната гнилоч.

Съгласен съм за газопроводите и войните. Един месец делеше Путин от подписването на договор, с който украинските транзити минаваха под контрола на "Газпром". След бягството на Янукович, бяха инспирирани "въстанията" в Донецк и Луганск. През луганска област минава "Син поток" за Турция и Путин побърза да се гарантира. Войната в Сирия също беше започната с парите на Газпром-през Сирия трябваше да премине трасето на газопровода от Катар за Европа. Същото трябваше да се случи и в България, спаси ни член 5-ти, засега.

кой ще ни защити с тия 2 изстребителя?дори лябимите ти макета дето им подарихме 5оо танка за скрап могат влязат западната ни част!

Никой няма да ни защити! Никой не защитава предатели и фурнаджийски лопати,като предишното и сегашното ни правителство. Напротив-и руснаците, а може и други ще ни се стоварят отгоре като самосвал с тухли четворки! :)

и какъв съвет ще стане? от зелени тикви семки!

Хайде патриотите,къде сте???Нали обичахте България,нали искахте да не сме васали,да сме независими или ви харесаха топлите парламентарни кресла и екстрите???Жалко ,че доста хора се излъгаха и гласуваха за вас.

"Колегите"-"Патриоти",ако не обърнат курса в "атакистки" с тях е свършено! Електоратът им ще се прибере отново при нас в АТАКА !

всишки сте един дол дренки видяхме ве и вас. всички сте продажници. робско племе

Требва ли Столтенберг да свика съвета на НАТО , за да разисква мераците на коалицията и опозицията по въпроса за центъра? Или искате да кажете, че винаги ще ни отправят молби като членове на НАТО да вземем пушките! Ми то в такъв случай силите за бързо развръщане в рамките на 48 часа ще се окажат безмислени, ако някой друг на изток се нуждае от спешна намеса и помощ. Да не говорим за участия във форуми като този в Уелс...Ще станем за кашмер както казват старите хора понеже не знаем защо участваме.

Специално ние от АТАКА,"като вземем пушките" ще ги обърнем срещу НА(Ф)ТО ! А пък ако НА(Ф)ТО се усетят и не ни дадат пушки,руснаците ще ни дадат! :)

Център трябва да има и това няма нужда да се дискутира, защото наближаващият ислям разбира само от дърво, което ние трябва да държим здраво в ръцете си и да нямаме никакво колебание да го използваме.

Ти си много бос бе"Гума"! НА(Ф)ТО е на страната на ислямистите! Само се правят,че се мразят,за да не се усетят балъци като теб!

Крайно време да заемат така нареклите се патриоти позиция.Логичното е да се реши в парламента дали да има такъв център няма значение че сме членки на Нато,други държави отказаха например Чехия и Унгария не искат въвличане в конфликти.Отгоре на това ще поемат нашите цялата издръжка на тоя център понеже сме най-богатите в Европа.Такива подлеци,лицемери и продажни същности едва ли ще се родят някога

Няма азиатци да ни ходят по главата.

Орлин Данев

Специално по твойта даже и ще скачат! НА(Ф)ТО ли очакваш да ти помогне? Само стой та гледай!

Хитрите американци, пак искат някой друг да натопят на предна линия - България, Румъния, Полша, Латвия, Литва и Естония - това е първа линия при ядрен удар, живота на която е 30 минути . УСА на това разчита, за да нанесе удар от Европа, като прави сметка америка да остане незасегната.

Цитат от книгата на Хашек: Поручикът пита: "Швейк, вие идиот ли сте или кретен?", а той отговаря "Тъй верно и двете, г-н поручик." Та и Ваша милост, без докачение, защо пишете такива глупости?

не е достатъчно само да се чете, трябва и да се мисли

Да бе САЩ ще останат незасегнати! Дали си вярват! Американците ще бъдат ударени от ДВЕ СТРАНИ от руснаците и от Запад и от Изток(през Аляска)!

Ха сега да ги видим патриотите,колко са патриоти.

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ- БКП, ДПС и ВМРО ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ 17 февруари 2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" 19 февруари 2013 ВМРО иска оставката на кабинета Борисов и предсрочни парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на партията. Това е констатацията, която беше изложена от ръководството на ВМРО на специална пресконференция, информират от партията на Красимир Каракачанов.

правилно е да се напише:...... гореизброените искат оставката на националния предател и американски лакей Борисов!

На АГЕНТЪТ-КОМУНИСТ на ДС, ПУТЛЕРИСТ и КОАЛИЦИОНЕН ПРАРТНЬОР на Николай Бареков НЕ МУ Е ЯСНО, че - България е част от НАТО и че НАТО гарантира сигурноста на България! - НАТО е ОТБРАНИТЕЛЕН СЪЮЗ

България не е част от НАТО. Шепа продажни български политици се опитаха незаконно от името на народа да откажат България от суверенитет. Иначе НАТО е отбранителен съюз, но за държавите членки, нещо като усмирителна риза, а за останалия свят е агресор, особено за Третия свят.

Аз не знам ти в кой свят живееш! От Москва ли пишеш или с тревата злоупотребяваш, Но да те светна, че България е от 2004 член на НАТО! А дали това на тебе и останалите 5-6 русофилистици покрай тебе ви харесва, нас Българите изобщо не ни интересува!

Nikolai Vasilev

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

с черпака по каската и не поучавай останалите.

Вярно е че няма бивши, те всички са настоящи. Каквито и да са, да са живи и здрави, но да мислят трезво и с главите си, а не детински - на тях най-добре ще бъде Консултативният съвет по национална сигурност да им отговори че ще се изгражда съветски (т.е. кремълски) център на братушките у нас.

но този път Каракачанов е прав. НАТО иска да ни вкара във война с Русия. Проблема за нас, българите не е Русия, а нашите събратя, живеещи в Украйна, които при една война ще бъдат подложени на геноцид. Ако ние участваме в тази война, то ние самите ще нанасяме материални и човешки жертви на нашите сънародници. А при една бежанска вълна от Украйна е съвсем естествено да приемем българите у нас, вместо разни ислямисти от арабските страни.

"Може и да е агентно този път Каракачанов е прав."-чужд агент бе приятел .На държава враг на България....И това ако не е зависимост и предателство здраве му кажи! Тези ще искат варшавския договор да се върна.....егати нахалството.Не стига че не са в затвора , а в НС ами и продължават да работят за врага.

ако за вас темата е Каракачанов, за мене темата е България във война. Да разбирам ли, че според вашите минуси ще режете главите на нашите сънародници?

Каква война бълнувате? България не е във война с никой.Защо клеветите Родината си за няколко копейки.

КОЙ БЕШЕ ТОЗИ АГЕНТ

агент Иван бе...няма случайни забогатели и хора в политиката 25г.

Ти бленуваш за перфектна армия? Ми тогава задника ти ще е още по гол и гладен С цигани и армия - боже

Аз пък искам, ПРЕЗИДЕНТЪТ, в качеството си на ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, да застане пред българският народ и да каже какво е състоянието на армията и дали е способна да защити страната!!! не е много

бай тошо правешкия беше тарикат и съвеЦки парцал!

какъв е бил правешкия

армията ни няма самолети, щото остаряха и ръждясаха, няма хеликоптери, щото изпадаха, няма танкове, щото ги подариха на македонците, няма ракети, щото НАТО поиска да ги унищожим барабар с конвенционалното оръжие, като се има предвид, че войниците ни се изживяват като гастербайтери, сами си купуват чепици и куртки: За каква армия говорим?

самолетите и танковете и в другите страни остаряват, и това съвсем не е причината да нямаме нови!! точно за това искам Ел Президенте да се изтапани пред българския народ и да обясни, че е главнокомандващ на армия, дето за нищо не става, щото бандитите политици окрадоха и страната и армията и хората и природата и какво ли още не!!!!

Макар, че Русия не иска войни, но щом се наложи ... питайте немци, френци, шведи, поляци, турци, австрийци, японци, румънци, италианци ... Сега е ред на хамериканците, които много се натискат

Русия не иска войни! :)))) много ме кефи!!!

И като печели после почва един глад едно изоставане,а победените отиват напред- примери бол,2 С.В.

и как винаги печели? през първата световна война бяха победени. през студената война бяха победени. може да победи само, човек и нация която създава а не която унищожава - тук ми се фалят с некви булави, разни лумпени промотират клипмета как россия имала оръжие, с което може да унищожи САЩ за една минута. путлер скоро обяви, че можел да разсипе нато с един телефонен разговор. какъв мир какви пет лева? смърдящи орки са московците.

"Всичко е част от битката за газовите и нефтените потоци", коментира той и допълни: "Всичко е битка за ресурсите, които ползва Европа. Да не мислите, че става въпрос за демокрация?", запита той. Битка, от която България, като наистина демократична държава се отказа. Нека другите благоденстват от някакви си енергийни ресурси. Ние не щем.

Каракачанов колко рубли ти плащат като "патриот" на Москва? Нали беше агент Иван на КГБ..ха..ха масква е мобилизирала всичкия си ресурс от български предатели ,после казват че имало военна мобилизация..ха..ха.

Щерев,политработниците от времето на соца са гола вода пред теб.Явно много си се учил от тях,как се защитава загубена кауза.Ако стане напечено такива като теб първи ще избягат.

Хапнал си е от курабийките на Нюланд

НАТО е глобалният свят и Русия нито има потенцияла ,нито военната мощ ,за да се противопостави,на великите сили,а и Китай ще гледа безучастно разпада на терористичната ,болшевишка система с надеждата да си върне ,окупирахите,богатити територии в далечният изток!

Достатъчно е да сравним руският стандарт с тоя на ЕС и ще видим огромната разлика в която руснаците са обречени ,нещастна нация,благодарение на тъпото болшевишко ,кремълско ,КГБ,ръководство!Ненормално е най-богатата на ресурси държава да държи народа си смачкан като крепостен!

Разбирам, че си гладен, но поне да беше уцелил темата, а?

Абе Каракачанов, агенте ...нема ли да се пенсионираш, за да мога да се запиша най-накрая във ВМРО ?!

Красче,в заблуда си миличък! Интереса клати феса. Колкото ни попитаха дали влезем ЕС и в НАТО, толкова ще ни питат къде и какво да ни наврат в базата!

ЕТО ЗАЩО ПОРОШЕНКО ИСКА ОРЪЖИЕ ОТ АМЕРИКА - ТЪКМО СЕГА ПО ЛАИФ НЮЮС ДАВАТ ЧЕ УКРАИНЦИТЕ ОТПРАВЯТ ОРЪЖИЕ(КОЕТО ЕОТ АМЕРИКА) В СИРИЯ - ВОИНАТА Е БОГАТИТЕ ДА ПРАВЯТ ПАРИ А НИЕ ПИШЕМ И СЕ КАРАМЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПОРОШЕНКО КОИТО ИМА ТРИ ВОЕННИ ЗАВОДА (А ТОВА СА ОГРОМНИ ПАРИ САМ СИ ПРАВИШ ПОРЪЧКИ И ИЗПЪЪЛНЯВАШ))И ОРЪЖИЕ ПРЕПРОДАВА В СИРИЯ И КОЛКЛО ПАРИ ИСКА ИМА ТОЯ НЕ СЛАВЯНИН

Еи мръсни са укрите

Не ми се вярва но и аз го гледах

Ей този Порошенко не иска да купува оръжие от своите врагове...ха..ха които нападнаха Украйна.

big_uncle@dir.bg

Е как бе - нали поиска оръжие от Обонго?

Съд и затвор за националните предатели от ГРОБ!

Безплатно парче пица и картичка от Варадеро, за всеки активист на Атака !!!

Който е тръгнал срещу Русия винаги е губил!

долна московска пропаганда.Я виж руската войска как капитулира пред българската армия и Русия е принудена да подпише капитулация на 0303.1918г.

Не плюйте хора, които не те мразят ! Не гледайте, г-н Щерев в краткосро1ен план на събитията! Няма на света сила, която да е способна да спре възхода на Русия! ... Претърпяла поражение, скоро след Октомврийската революция Русия е принудена да сключи мир с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби. В резултат на Брестския мир Полша, прибалтийските страни и Финландия са трайно, а Украйна, Беларус и Кавказ временно, откъснати от Русия и преминават за няколко месеца в германската сфера на влияние. ... Печалните резултати от такива "победи" са ни довели до днешното ни окаяно положение.

Явно не си пиеш редовно хапчетата!

КАЖИ ТОВА НА ТВОИТЕ ЦИГАНИ

Не, не Колега ! - не 60, а ! - Седемдесет години Ни тъпчат тия !! Седемдесет !!!

И това винаги е било добре за България и българския народ.

Княжество България - Източна Румелия ?! - репарациите Тогава ?! 1944та ?! - репарациите и Земите тогава ?! ...А ! - ами от 1944та та И до Днес - Що Е то България ?!

Понякога ви идват някакви приумици в главата. Надминавате Щерев, т.е. Хиречек ...

Особено благотворно ни се отрази 45-годишното ни руско робство. От най-перспективната балканска страна се превърнахме в най-окаяната комунистическа. И още носим следи от това.

Зомби, дай световните класации на България до 39 год и 89 та в света по какъвто искаш показател

Красимир с турската фамилия Каракачанов, каракачан- така турците наричали влахите-близки поддръжници на султана по българските земи, съчетание е на думите кара-черен, качан-бягащ, занимавали се традиционно с овцевъдство. Днес те са вече патриоти, ами накъдето духне вятърът, умеят да се приспособяват бързо.

Всички форумци да не изпускаме главното. Плевнелиев трябва да се яви в НС или в комисиите, свързани с външна и вътрешна сигурност. Там думата на Кунева изобщо няма за какво да й я дават. Оказа се, че вчерашното решение е вследствие на срещата от септември 2014 в Уелс. Трябва да се разбере какво точно са подписвали Плевнелиев и Шаламанов. Затова Ненчев вчера беше толкова оперен, че нито нов закон, нито НС трябва да му разрешава. Много сме интересни. Сега предполагам, че поне 90% са за оградата по турската граница. Но когато беше предложена от Атака, която изнесе кланетата на джихадистите мисля, че заведоха дело на Ташева за ксенофобия. Като заклаха английски и американски журналисти станаха лоши и ни ги показваха и палача и жертвите от сутрин до вечер по всички телевизии. Не спрем ли да се джавкаме кой по- ПРЪВ е предложил нещо добро за държавата, изпадаме в позиция на глупав мъж, когото снизходително жена му е измамила че взема важните решения.

Да. НО ! - да Взема Лично да го хвана за ръчичката и да го изтипосам Пред Нас-Всички ли, Колега ?

Няма конституционн норма, която да го заведе, но негово МОРАЛНО право е да докладва какви ги върши. Бойко няма ли право да разбере какво е подписвано от служебното правителство и с какво се ангажира и МС или пак "силово" някой ще му даде договора. Иначе изказването му по темата в НС беше неадекватна.

Доста тъпо писание! Прозира ръката на бялата Златка.

П ърво оставка на президента Боклук продажен. От него да почнем

Вълка козината си мени.....АБЕ КАРАКАЧАНОВ,АБЕ АГЕНТ ИВАН ОТ КГБ.ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА НЕ ДА ДАВАТ АКЪЛ НА ПРЕЗИДЕНТА.

ПРОСТА И ХИТРА ХАМЕРСКА ПОМИЯ Е БЕГЕЕЦА - ЗА КЪВ Х-И ТИ ПЛАЩЪТ

Иване, Иванушка дурачок, не разбра ли, че мястото ти не е тука в този форум, а в някой руски фашизиран?.

The boxer

Кой? Кой президент? Гъбата ли?

Америка ке падне во лето 2016

Първо руските орки ще бъдат разбити, а след това ще имаме нов обществен ред в един мирен свят.

Трябва референдум в България с бюлетини напечатани на принтер за НЕМЕДЛЕННО излизане от ЕС и влизане в евразийския союз. СВОБОДА

Ааааа - пък аз-сиромахът се чудех Защо-Аджеба 'наште' спретнаха Оназ-там 'публична' оферта за Доказано-Непотребни копирмашинки.... (Милион-и-Половина Наша Данъкоплатска пара Пак отмъкна някой от 'наште' !)

Сигурноста е в НАТО, а БеГето е член на НАТО.Пример е Кипър, разделен от сигурноста на НАТО.Формулата и шанса след 1990г. беше независима,свободна и неангажирана България към никакви военни блокове .Уви вече е късно и отново България е с грешно решение, на грешна страна и в грешна посока.Кой ще следващият освободител посрещан на ,,Орлов мост"?

Всеки българин има 3 светини: майката, армията и Русия.Който посегне на една от тях-убиване в тила Атанас Буров

Това е минало. След онези 45 години руска зависимост всеки разумен българин е намразил РУСИЯ.

че по подобен начин сащ въоръжиха и сирийската опозиция (приятелите на Никито Младенов), за да се стигне до горене на живи хора там. Въпрос на време е фашистите да се обърнат и срещу Европа.

Те затова сега го избраха за пълномощник там в Близкия изток

Руските фашисти СА срещу Европа!

Абе тези от САЩ и НАТО, освен войни във Виетнам, Ирак, Афганистан и събития като 11.09. друго няма ли да си измислят?

Русия е братска славянска страна, исторически съюзник и надежда за България. Другото са четвъртити соросоидни лъжи на предатели и изменници

За соросоидите си прав, ама за "братската" страна не съвсем. Дали сме им писменост, дали сме им Христовата вяра, а те са ни нападали в гръб. До голяма степен заради тях сме паднали под византийско владичество, щото за шепа злато от гърците са ни нападнали в гръб. Да споменавам ли и войните първа и втора? Братски, братски, ама сиренето е с пари. На "брат" си не продаваш най-скъпа газ и не искаш да въртиш далавери в негов ущърб. Братя сме си само ние, ако не се грижим за собствения си интерес, ни "братска" Русия, ни новия ни "голям брат", който ни има за "разходен материал" ще ни помогнат.

Мит е, че сме братски народи. РУСИЯ неистово ни мрази и презире.

big_uncle@dir.bg

Виж коментара ми от 06.02.2015 14:46. Хубаво е първо да се прочете туй-онуй, а тогава да се коментира. Нищо лично, пич - но нека сме обективни. Отделно - да, можехме да имаме по-евтин газ. Да, тно на САЩ и ЕС такъв вариант нещо не им изнася - така че можем пак да се запитаме дали не са ни "приятели", само когато на тях им изнася?

Ако позволите, Колега : - Русия - НЯМА Нищо-Общо със СССР ! ...а с РФ/ОНД - Хептен. (Извинете !)

От къде Ви дойде на ум СССР. За Ваше сведение историята доказва, че СССР не може без Русия, но Русия може без СССР

Не консултативен съвет бе самозабравили се шепа властимащи и гаврещи се с народа си. Референдум трябва, РЕФЕРЕНДУМ.

ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ, ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ПУТИНОИДИ СА МАЛЦИНСТВО.

И аз съм винаги "за" всякакви референдуми ,но уви-:) Това може само в демократична държава,а на света засега се сещам за само една демократична държава -Швейцария -останалите все още не са такива и затова шепа мафиоти си правят каквото си искат,в разрез със желанието на своите народи. Да не си мислите,че американските хора искат така да нападат по света този и онзи? Познавам американци -и те са миролюбиви,но и тях също като нас никой не ги пита. И в Германия настроенията сред народа са както у нас ,но виждате,че управлението взема друга позиция,подвластна на САЩ ,в Испания е същото...

СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА ТОЗИ ЦЕНТР ИДВАТ ВЪПРОСИ:- КОИ ЩЕ ПЛАЩА ТОКА ВОДАТА ПАРНОТО ОТ КОИ ПЕНСИЯ ЩЕ РЕЖАТ ДА ИМ ДАДЪТ ЗАПЛАТИ КОИ ЩЕ ПЛАЩА ДАНЪК КЪЩА КОИ ЩЕ ГИ ХРАНИ И ЗА КАКВИ ПАРИ И ВКОИ ВЕК ЧАКАТ ВОИНА С РУСИЯ (МОЖЕ В 19я както плевата каза)

т. н.националисти са си чиста проба нац.предатели и путинова 5-та колона!Съюзници сме с НАТО,а не агресори по команда от Москва ,в Чехословакия!Така ,ч е Каракачанов по-добре да последва Бареков!

кретен

ЗА ТЕБ ХАМЕРСКА ПОМИЯ НЕ САМО РУСИЯ ТИ Е ВРАГ- И БЪЛ-Я НАРОД

Не говори за българския народ, отрепко руска!

ТОЯ ЗАЩО НЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ, КОГАТО РУСИЯ НИ ПРОДАВА НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В СВЕТА?

вече няма да ни продава, ще си купуваме от Турция

Как-Защо, Колега ?! - та той тоя Е Доказан 'наш' !, т.е. Доказано отвъдчерноморско-канално изделие.

А Газпром отказа да разшири и Северен поток по политически причини! Честито Меркел!!

Винаги се намира някой който да попита: "А вие защо биете негрите":-)

Дали е така? Отвори сайта на Евростат и ще се изненадаш (може би), че от 28 членки на ЕС 22 купуват по-скъп от нашия газ. А защо нашият е скъп? Тук питай Борисов - той обеща да махне посредниците и газът да поевтинее минимум с 20%...ама, не знам защо, работата нещо се разсъхна...

Днес пих ли си хапченцата?

НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ, АКО СЛУЧАЙНО ИМА ВОЙНА РУСИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. СССР И БЕЗ ВОЙНА СЕ РАЗПАДНА.

Ама хората не точно от Русия се притесняват.

ПФ иска съвет при президента заради центъра на НАТО Абе стига с тоя популизъм. Ние сме членове на НАТО, и това , което е необходимо за сигурността на държавите членки на НАТО ще се направи. Ако не ни харесва излизаме от военния блок и това е.

дава ли си сметка, че ако излезем от нато върху нас ще падат освен руски и американски ракети?

Правителството в Киев ще падне, не защото опълченците са силни, а защото западът няма пари. Днес гривната е паднала под минимума и е страшна паника в Украйна.Кери и марионетките Меркел и Оланд не са дали пари на хунтата. 1 долар - 23 гривни.беше 8 гривни Резерв нямат, златото го изнесоха в Америка. Чао чифутляр, чао .....

спор няма, по-страшното е какво ще дойде след това. Една ИД в сърцето на Европа.