Коментари - НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика | Днес.dir.bg

НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че алиансът не вижда непосредствена опасност от конвенционално военно нападение в района на Балтийско море.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика | Днес.dir.bg

Коментари

СЛЕД НАГЛИТЕ ЛЪЖИ ЗА "АГРЕСИВНАТА"РУСИЯ,НАЙ ПОСЛЕ ПРИЗНА ИСТИНАТА!!!И НИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗНАЕМ,ЧЕ БРАТУШКИТЕ СА МИРОЛЮБИВИ,НО ВОЙСКИТЕ НА ЗАПАДНАЛИТЕ ЗА КАКВО ОКУПИРАХА БАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ,ОСВЕН АКО НЕ СЕ ОБМИСЛЯ НАХЛУВАНЕ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ???

"увеличаването на военния потенциал на алианса на изток не трябва да се разглежда като опит за отприщване на нова Студена война"???????? А като какво друго трябва да се разглежда?

До всички фенове на НАТО---защо позволиха окупацията на половината Кипър от турците,нали Нато е защитник на целостта и сигурността на държавите членки1

Заплахата е за балканите. От една страна са фесовете, които са оставени да си беснеят. От друга страна е албанската мапаст, а от трета страна е путин и флирта му със султана. Тия двамата определено имат мераци да си поделят балканите.

За да няма заплаха, е необходима само едно и единствено нещо - да нямаш нищо общо с Русия. Гледаш на картата, радваш и се колко е голяма и толкова. Погледнете рая на света Бора Бора ? Вълнува ли я кой управлява в Москва ? Дори не им пука, че вече не продават българско сирене при братушките, щото са ни наложили санкци. Демек, братята ни наказват, че сме съгласни руски милиардери, вместо да инвестират в Русия,си внасят парите в Англия . Е, губернатора на Крим призовава към монархия с цар Путин, ама питал ли е оня с каскета в Мовзолея, дето се излежава и зиме и лете, какво мисли ? Аз лично съм за монархия, ама като си помисля какво му се случи на последния им цар и ми настръхват косите. Иначе за НАТО няма непосредствена заплаха, освен да се гътне, без да разберат членовете !

Най-голямата опасност за тези фашизоидни държавици са болните им управляващи ,които водят към изчезване на тези народи ,както и нашия народ с нашите предатели !!

''Армата'' не беше ли танка чудо който закъса пред мавзолея на кремълския фараон ? Е такива са и самальотите и ракетите и всичко останало на ''великата'' Русия. Да не забравим и единствения им самолетоносач дето пуши като че ли е на кюмюр.А може и да е...нищо чудно.

Ето какво е официалното становище на Турция Нарочно го избрах на руски, че да го разберат и мурзилките. АНКАРА МВнР на Турция излезе със заявление във връзка с третата годишнина от анексията на Автономна Република Крим в състава на Украйна от страна на Руската Федерация. Аннексия Крыма - это открытое нарушение норм международного права. Турция вновь заявляет о непризнании аннексии полуострова, осуществленной на основании итогов незаконного референдума 16 марта 2014 года, - подчеркивается в заявлении. В МИД подчеркнули, что Турция признает территориальную целостность и суверенитет Украины. Анкара продолжит внимательно отслеживать процессы в Крыму и защищать права и интересы крымских татар, которые исторически проживают на полуострове, - говорится далее в заявлении. източник - aa com tr (заместете " " с точка)

Та в тази връзка, Честита годишнина кримчани! Наздраве за руската пролет от 2014г.!!!

НАТО бие отбой! След като разбраха, че Тръмп няма да воюва с Москва, а с тях за вноските, натовските щикове омекнаха...

НАТО е една мухлясала организацийка, която не може да опази Европа от едни нищо и никакви мигранти, камо ли от една мощна и организирана армия! Ако турските пълчища тръгнат към Европа, този път няма да спрат пред Виена, а ще стигнат до Париж!

Столтенберг започна да омеква докато не са го сменили, той е социалдемократ и фен на Путин, сега САЩ искат ястреб, като напр. Камерън. А за нас откъде идва опастноста- от четирите посоки на света, а никъде в договора за нато не пише какво ще направи нато ако друга членка е агресивна към член на нато.А познайте - за Турция- ще кажат оправяйте се сами,това е вътрешен въпрос.

Като няма непосредствена заплаха от Русия , защо плачеш маймун ! България има заплаха от Украйна , първо Паметника на Опълченците в град Болград , изцапан , сега в България провокация ще направят и ще обвинят Русия ! За това трябва да забраним поне година украинци да не влизат в България и техния Посланник безцелно да обикаля Телевизиите и да плямпа всякакви тъпости и глупости !

Защо така бе? Русия - такава хубава, добросъседска държава, а всички искат защита от нея. "Финландия, която има дълга граница с Русия и води политика на строг неутралитет, преговаря за споразумение за отбранително сътрудничество със САЩ. Правителството на Финландия възнамерява да подпише споразумението тази есен, съобщи днес военният министър Юси Нинистьо, цитиран от Ройтерс и БТА." И от какво толкова се боят - не знам. ;-) Рубладжийските мекерета - знаете ли от какво се боят нормалните държави, бе?

Русия ви докарва добяс нали ,мрете ...

има опасност за България от страна членка в НАТО ?

ДЕБЕЛООЧИЕТО (гьонсуратлъкът) е присъщо за политиката на Москва и техните мекерета. Лъжат и мажат до последно - но това не им помага, просто са жалки! Сега се правят, че не знаят за каква заплаха говорят ВСИЧКИТЕ ИМ СЪСЕДИ. Ами за една такава пълзяща заплаха става дума: - Приднестровието - миротворци по руски - Грузия ("Южна осетия" Цхинвали) - отново миротворци по руски - Крим - варварско нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "зелени човечета" - Донбас - отново нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "отпускари" и "зелени човечета" с танкове, БМП, САУ, ЗРК и реактивни системи за залпов огън - взети от супера в квартала ;-) СПОМНИХТЕ ЛИ СИ, бе рубладжиите?

КУКЛАТА НА СОРОС -столтенберг , да плюе човек и да бяга от тези измислени западни боклуци

Сомнамбулизъм - все Сорос му се привижда или е от ОПОРНИТЕ ТОЧКИ

столтенберг ме убеди, че е пълен, празноглавен анархистки дебил. за България няма ли опасност бе челеби?

Като няма заплаха, защо изпращат някакви пикливи батальони в Прибалтика и Полша ? Плашат гаргите с това дрънкане на оръжие. Ако Русия реши да води конвенционална война на запад, танковете й ще си мият гъсениците в Балтийско море след 8-10 часа, а Варшава ще падне до 24 часа. Но Русия няма такива намерения.

Ако Русия реши!Русия напада само много по слаби държави!Макар,че и такива държави и народи правят руската армия за смях! Да припомним войната в Авганистан и Войната в Чечня която в този регион продължава да тлее! А съветските и руски танкове ги видяхме във войните в Залива,че не струват!

Столтенберг е типичен скандинавски криптофашист. Те пингвините в шалвари ще им обадят на тях, не Русия.

На всяко малко дете им стана ясно кой разпалва конфликти и това е НАТО. НАТО не е никаква защитна организация и тези смотаняци вече 60 години не разбраха, че отношенията им с Русия трябва да са им на раван с равен, за да не възникват никога конфликти между тях!

наистина се държиш като малко дете

...тиновата пропаганда!И на малките деца е ясно,че NATO е най могъщият военен съюз на планетата и от ВСВ насам е организациятя която стои зад дълготрайният мир в Европа и по света!Добре е,че България е в този съюз!

Абе ще им дойде акълът на натовците, ама до тогаз ще са одрали по някоя и друга кожа на данъкоплатците си...Щото ония, ВПК-та, са зинали като триглави лами, а как се задоволява алчност на три глави...

Абе тези натовци, тези нещастници, не разбраха ли, че колкото са им по добри отношенията с Русия, толкова по добре.... конфликт с Русия ще е изключен!

Най после да чуеш от НАТО нещо смислено, иначе все някой ги преследва и Русия им е виновна

Тези от Прибалтика,трябва да са наясно ,че няма никакво значение ,дали един конфликт ще е регионален или глобален и дали ще е конвенционален или ядрен. Те ще са първата жертва ,до степен от техните републики да останат само блата с радиоактивни мъхове. Техният интерес е не кой ще ги защитава ,а въобще да не се стига до конфликт около тях. И колкото по добри са им отношенията с Русия толкова по добре. Вместо това те непрекъснато се дръвчат. Още веднъж трябва да им се каже ясно ,че докато този Столтенберг се разбере с съюзниците си ,при един конфликт ,Прибалтика ще е само географско понятие.

Добри бяха отношенията им с Русия и през 1940 г. .... ... и се роди терминът БАЛТИЗАЦИЯ - "присъединяване" на цели държави чрез "нахлуване на РККА по желание на трудещите се"

Само с Финландия не мина номера но те имаха финландския фелдмаршал Карл Густав Емил Манерхейм Той е главнокомандващ финландските войски по време на Зимната война и Втората световна война, в края на която поема поста президент и успява да изведе Финландия от войната, избягвайки съветска окупация след над 20 г. независимост.

Поправка - "отношенията им със СССР" Между другото СССР сам си фабрикува претекстите за военна инвазия без значение колко са им били "добри отношенията" от страна на потърпевшите страни

Те си извоюваха свободата,биха се за нея? Не ,свободата им беше подарена от същата "лоша" Русия. И въобще никой няма спомени прибалтийците да са се били за свободата си. Мачкали са ги и поляци и шведи и тевтонците. Някъде в средновековието е известно Литовско княжество и до там. Латвийска и естонска републики са създадени от болшевиките.

---Войната , това е мирът ! ---Робството , това е свободата! ---Неграмотността , в нея е СИЛАТА! И най-вече , ''хуманни'' войни!

Неграмотноста и продължаващо робско съществуване се отнася за народите на РФ и най близките им съюзници!

Заплахи има само, в "болните мозъци" на НАТОвските шефове !

И това е само което "признават" по индиректен начин със заобикалки. "На Донбассе воюют 6000 российских кадровых военных и 35 000 боевиков (преимущественно наемников из Российской Федерации), управляемых ВС РФ. Такие данные Генштаба по состоянию на август 2016. По данным Генштаба, в Донбассе находятся 6000 российских кадровых военных из состава регулярных частей Вооруженных сил РФ. В частности там присутствуют военные 6-й отдельной танковой бригады (Мулино, Нижегородской области РФ), 138-й отдельной мотострелковой бригады (Каменка, Ленинградской области РФ), 32-й отдельной мотострелковой бригады (Шилово, Нижегородской области РФ), 74-й отдельной мотострелковой бригады (Юрга, Кемеровская область РФ), 33-й отдельной мотострелковой бригады (Майкоп, Адыгея, РФ). Кроме того, на востоке Украины воюет 20-я отдельная мотострелковая бригада (Волгоград, РФ), 17-и 18-я отдельная мотострелковая бригада из Чечни, 331-й парашютно-десантный полк 98-й парашютно-десантной дивизии (Кострома, РФ), а также 7-я десантно-штурмовая дивизия из Новороссийска Краснодарского края РФ."

Е, и?

И Е!!!

Напомним, ранее начальник Генштаба Виктор Муженко заявлял, что Россия хочет увеличить количество своих военных на Донбассе, чтобы создать третий армейский корпус.

И това кой го казва? "Генштабът" на ВСУ или натовският?

Това са волнодумстванията на официални представители на Русия (РФ) пред СМИ, защото си мислят, че всичко ще им се размине и са недосегаеми. За Крим също говорят без да се крият - как е организирано нахлуването и как е проведено и се хвалят, хвалят... не спират, да знаеш.

Ердоган : --Няма непосредствена ''заплаха'' за ЕС , от бежанците които изпращам ... .................................................. Явно , заплахата ще дойде , по-късно.

И Ердоган ''обещава''.

Всичко е лъжа и измама .

Не искаме НАТО! Искаме мир!

МИРА Е НАТО.ЗАЩОТО И ЛУДИЯ БЯГА ОТ ПИЯНИЯ.

Само защото ти го казваш ли НАТО е мирът? То наистина от чукундури като вас светът е заприличал на това което е сега. Лапачи на пари, разпространение на лъжи и свади- това е твоето НАТО.

От всичко казано до сега хубавото е ,че меките китки на САТАНАТО не е никаква заплаха за Русия!!!!!!!!!!!!

Шило

Е, отрки Америка. Ми то никога не е имало.

То и за Украйна нямаше...

Даже Русия им беше гарант на сигурността и териториалната цялост. Какъв смях само.

Шило

Че какво стана в Украйна? Едни тъпанари така надробиха кашата, че доведоха до гражданска война. Да се сърдят на себе си, да не търсят причини на друго място

Специално за Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг! Не гледайте какви ги приказва Путин , а КАКВИ ГИ ВЪРШИ!!! Върши ги като за Хагския съд!

Шило

С лека подробност- Русия и САЩ не признават този съд. Така че, сменяйте съдилищата. За тях, този съд е нещо като Мешерето за нас. Решил някой и раздава правосъдие...Хахахаха

Абе чукундурено, не беше ли НАТО което наруши договор? Кой се приближи до Русия,мм?

Когато пращаха танковете в Прибалтика имаше "страшна" опасност. Когато ги разположиха - нямало "непосредствена". Ами да ги дръпнат сега танковете, щом няма ! Защо трябва да дразнят руснаци и белоруси и да тъпчат суверенитета на прибалти ?

Никога не трябва да се вярва на Раша...НИКОГА !!! Това е все едно да вярваш на дявола. Достатъчно е само нашата история да погледнем и да се уверим в това.

Шило

Правилно! Страхувай се и от сянката си. Почвай да копаеш бункери и купувай консерви с копърка.

Така е, дядка. КГБ открадна презерватива на онова негро зет ти и сега, като резултат, внучетата ти са мулатчета. :)))))

Ей, тъпаци, Турция е заплахата!!!!

Да България Русия е заплахата. дойдоха автобуси за изборите ... "Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини определи анексирането на Крим като заплаха за всяка държава. "

Руснаците си взеха Крим защото си е техен. Инвестирали са толкова милиони там ,че няма да си го оставят, а и е стратегически. Турците искат да си вземат това което е било тяхно 500 години. Те са заплахата и за нас и за Европа.

ами, ако балтииците искат да загинат до последният балтииски воиник...затънали са до гуша в лаината, смятат , че руснаците ще ги позлатят , само и само да са с тях, маитап, бе , да се харчат пиндосите

.... и щраусът си заврял главата в пясъка... Както не видяха заплахата в : - Приднестровието - миротворци по руски - Грузия ("Южна осетия" Цхинвали) - отново миротворци по руски - Крим - варварско нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "зелени човечета" - Донбас - отново нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "отпускари" и "зелени човечета" с танкове, БМП, САУ, ЗРК и реактивни системи за залпов огън - взети от супера в квартала ;-) България пък само смятали да я купят цялата, вече били купили половината (политици вероятно)

Международния съд по военните престъпления в ХАГА направо се е затъжил за Путин, Медведев, Шойгу и сума ти още експанзионисти-путреоти.

За какво са им "отличителни знаци", за ориентация на снайперистите ли ? Кой ходи на война с "отличителни знаци" ?

ВСИЧКИ бе Путин!!! Иначе са въоръжени БАНДИТИ и НЯМАТ ПРАВО НА ПЛЕН.

Значи признаваш че тези ''зелени човечета'' са тръгнали не за друго а за война ...и в Крим и в Донбас. Когато обаче си на война с отличителни знаци и те заловят ще си военопленник,а когато си без и те заловят ще те обесят защото си бандит. Подобно е с разните му там Зойчета Космодемянски и тем подобни дето били обесени.Ами обесени са точно за това -за терористични действия.

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; СПЕТЕ СПОКОЙНО .НАТО Е С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТЕХНОЛОГИЧНО И ВОЕННО ПРЕД РУСКИТЕ АГРЕСОРИ ...С КАРУЦИТЕ

Щерита, пак си пушила фъшкии от говеда, хранени с кофти треви. :))))

Ами това е добра новина защото ако ни нападнат руснаците не ми се мисли чел съм че имат много силна армия включително и рицари с коне а нашите полицаи тук в Бг само с палки и белезници не знам как ще ни защитят.

А за Балканите има ли непосредствена опасност, г-н Столтенберг? Какво мисли алиансът по този въпрос, след като един от неговите силни във военно отношение членове открито заплашва съседите си?

НАТО има не за цел да пази дърцавите членки.НАТО е дефакто САЩ и желанието им да имат оръжия до руската граница. Ако турците ни нападнат, сащ ще ни помогнат колкото помогнаха и на кипърците. пък като гледам сърбите, значи може и да ни бомбандират с предлог че натушаваме нечии права

Значи така....нещо реално не виждаме, но виждаме "възможности" ....Напомня ми на стария виц "Гледам - нищо..., пак гледам, пак нищо. Казах си, тука има нещо!"

НАТО не само не бива да се конфронтира с Русия, а напротив - трябва да я приеме, ако руснаците искат това. Заплахата за Европа идва от югозапад! Турските политици съвсем изгубиха здравия си разум и открито заплашват. Съмнявам се, че дори да тръгнат към реализация на плановете си, натовците ще реагират адекватно. Европа продължава да спи!

...извинявам се за грешката. Имах предвид югоизток. Но четящите със сигурност сте интелигентни и сте разбрали това.

Че те турците и руснаците са дружба от векове и за векове.

Объркал си се малко - направо разжалва Путин Путин - падишах

Този на снимката че не ща да запомня името му , май е наркоман или Алкохолик ! Защо ги избират такива тъпи да водят разни Европейски образования , що този , що Юнкер ! Както вика един приятел тъпи , но с връзки !

Висша форма на идиотизъм - Турция открито заплашва, че "ще бие османски шут на Европа", а този катил се загрижил за Русия ! Че за какво са и на Русия опосканите от алчните англосаксонски капиталисти прибалтийски държави - в тях вече няма ресурси, каквито Русия си има в изобилие ? Което си беше нейно си го взе - Крим - другото е за демократите от запад, които вървят на Изток, но явно се притесняват, че приближават Русия !

Ясно. Поредната "истинска" новина. Значи е точно обратното - Путята се гласи да нападне Прибалтика.

по голям путио от теб във форума няма ...

ти 100 000 $ ако се случи такова нещо тел : 438 969 3171

За какво му е, нещата си вървят в негова полза, младите с европейските си паспорти отиват в Западна Европа, за да работят и да изкарват социалните помощи на местните, в собствените им страни руснаците нямат това право, живеят там и стават все повече, процесът е необратим.

Този е педала Тицио да е......ба Майката тъпа, а може , знаеш ли колко шантонерки са минали през моя златния !

братлетааа ... всичко е интереси , и наи вече на амeрика ... имат 2 икономики 1. базирана на оръжие и петрол 2. китаиски евтини стоки какво правим ако няма воини и заплахи ...та кои създаде терора и лошuят садам кои си бутна 2-те кули за да иде и бомби в северна африка ? маи русuя нали...

Коментари - НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика | Днес.dir.bg

НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че алиансът не вижда непосредствена опасност от конвенционално военно нападение в района на Балтийско море.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма непосредствена заплаха за Балтика | Днес.dir.bg

Коментари

СЛЕД НАГЛИТЕ ЛЪЖИ ЗА "АГРЕСИВНАТА"РУСИЯ,НАЙ ПОСЛЕ ПРИЗНА ИСТИНАТА!!!И НИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗНАЕМ,ЧЕ БРАТУШКИТЕ СА МИРОЛЮБИВИ,НО ВОЙСКИТЕ НА ЗАПАДНАЛИТЕ ЗА КАКВО ОКУПИРАХА БАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ,ОСВЕН АКО НЕ СЕ ОБМИСЛЯ НАХЛУВАНЕ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ???

"увеличаването на военния потенциал на алианса на изток не трябва да се разглежда като опит за отприщване на нова Студена война"???????? А като какво друго трябва да се разглежда?

До всички фенове на НАТО---защо позволиха окупацията на половината Кипър от турците,нали Нато е защитник на целостта и сигурността на държавите членки1

Заплахата е за балканите. От една страна са фесовете, които са оставени да си беснеят. От друга страна е албанската мапаст, а от трета страна е путин и флирта му със султана. Тия двамата определено имат мераци да си поделят балканите.

За да няма заплаха, е необходима само едно и единствено нещо - да нямаш нищо общо с Русия. Гледаш на картата, радваш и се колко е голяма и толкова. Погледнете рая на света Бора Бора ? Вълнува ли я кой управлява в Москва ? Дори не им пука, че вече не продават българско сирене при братушките, щото са ни наложили санкци. Демек, братята ни наказват, че сме съгласни руски милиардери, вместо да инвестират в Русия,си внасят парите в Англия . Е, губернатора на Крим призовава към монархия с цар Путин, ама питал ли е оня с каскета в Мовзолея, дето се излежава и зиме и лете, какво мисли ? Аз лично съм за монархия, ама като си помисля какво му се случи на последния им цар и ми настръхват косите. Иначе за НАТО няма непосредствена заплаха, освен да се гътне, без да разберат членовете !

Най-голямата опасност за тези фашизоидни държавици са болните им управляващи ,които водят към изчезване на тези народи ,както и нашия народ с нашите предатели !!

''Армата'' не беше ли танка чудо който закъса пред мавзолея на кремълския фараон ? Е такива са и самальотите и ракетите и всичко останало на ''великата'' Русия. Да не забравим и единствения им самолетоносач дето пуши като че ли е на кюмюр.А може и да е...нищо чудно.

Ето какво е официалното становище на Турция Нарочно го избрах на руски, че да го разберат и мурзилките. АНКАРА МВнР на Турция излезе със заявление във връзка с третата годишнина от анексията на Автономна Република Крим в състава на Украйна от страна на Руската Федерация. Аннексия Крыма - это открытое нарушение норм международного права. Турция вновь заявляет о непризнании аннексии полуострова, осуществленной на основании итогов незаконного референдума 16 марта 2014 года, - подчеркивается в заявлении. В МИД подчеркнули, что Турция признает территориальную целостность и суверенитет Украины. Анкара продолжит внимательно отслеживать процессы в Крыму и защищать права и интересы крымских татар, которые исторически проживают на полуострове, - говорится далее в заявлении. източник - aa com tr (заместете " " с точка)

Та в тази връзка, Честита годишнина кримчани! Наздраве за руската пролет от 2014г.!!!

НАТО бие отбой! След като разбраха, че Тръмп няма да воюва с Москва, а с тях за вноските, натовските щикове омекнаха...

НАТО е една мухлясала организацийка, която не може да опази Европа от едни нищо и никакви мигранти, камо ли от една мощна и организирана армия! Ако турските пълчища тръгнат към Европа, този път няма да спрат пред Виена, а ще стигнат до Париж!

Столтенберг започна да омеква докато не са го сменили, той е социалдемократ и фен на Путин, сега САЩ искат ястреб, като напр. Камерън. А за нас откъде идва опастноста- от четирите посоки на света, а никъде в договора за нато не пише какво ще направи нато ако друга членка е агресивна към член на нато.А познайте - за Турция- ще кажат оправяйте се сами,това е вътрешен въпрос.

Като няма непосредствена заплаха от Русия , защо плачеш маймун ! България има заплаха от Украйна , първо Паметника на Опълченците в град Болград , изцапан , сега в България провокация ще направят и ще обвинят Русия ! За това трябва да забраним поне година украинци да не влизат в България и техния Посланник безцелно да обикаля Телевизиите и да плямпа всякакви тъпости и глупости !

Защо така бе? Русия - такава хубава, добросъседска държава, а всички искат защита от нея. "Финландия, която има дълга граница с Русия и води политика на строг неутралитет, преговаря за споразумение за отбранително сътрудничество със САЩ. Правителството на Финландия възнамерява да подпише споразумението тази есен, съобщи днес военният министър Юси Нинистьо, цитиран от Ройтерс и БТА." И от какво толкова се боят - не знам. ;-) Рубладжийските мекерета - знаете ли от какво се боят нормалните държави, бе?

Русия ви докарва добяс нали ,мрете ...

има опасност за България от страна членка в НАТО ?

ДЕБЕЛООЧИЕТО (гьонсуратлъкът) е присъщо за политиката на Москва и техните мекерета. Лъжат и мажат до последно - но това не им помага, просто са жалки! Сега се правят, че не знаят за каква заплаха говорят ВСИЧКИТЕ ИМ СЪСЕДИ. Ами за една такава пълзяща заплаха става дума: - Приднестровието - миротворци по руски - Грузия ("Южна осетия" Цхинвали) - отново миротворци по руски - Крим - варварско нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "зелени човечета" - Донбас - отново нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "отпускари" и "зелени човечета" с танкове, БМП, САУ, ЗРК и реактивни системи за залпов огън - взети от супера в квартала ;-) СПОМНИХТЕ ЛИ СИ, бе рубладжиите?

КУКЛАТА НА СОРОС -столтенберг , да плюе човек и да бяга от тези измислени западни боклуци

Сомнамбулизъм - все Сорос му се привижда или е от ОПОРНИТЕ ТОЧКИ

столтенберг ме убеди, че е пълен, празноглавен анархистки дебил. за България няма ли опасност бе челеби?

Като няма заплаха, защо изпращат някакви пикливи батальони в Прибалтика и Полша ? Плашат гаргите с това дрънкане на оръжие. Ако Русия реши да води конвенционална война на запад, танковете й ще си мият гъсениците в Балтийско море след 8-10 часа, а Варшава ще падне до 24 часа. Но Русия няма такива намерения.

Ако Русия реши!Русия напада само много по слаби държави!Макар,че и такива държави и народи правят руската армия за смях! Да припомним войната в Авганистан и Войната в Чечня която в този регион продължава да тлее! А съветските и руски танкове ги видяхме във войните в Залива,че не струват!

Столтенберг е типичен скандинавски криптофашист. Те пингвините в шалвари ще им обадят на тях, не Русия.

На всяко малко дете им стана ясно кой разпалва конфликти и това е НАТО. НАТО не е никаква защитна организация и тези смотаняци вече 60 години не разбраха, че отношенията им с Русия трябва да са им на раван с равен, за да не възникват никога конфликти между тях!

наистина се държиш като малко дете

...тиновата пропаганда!И на малките деца е ясно,че NATO е най могъщият военен съюз на планетата и от ВСВ насам е организациятя която стои зад дълготрайният мир в Европа и по света!Добре е,че България е в този съюз!

Абе ще им дойде акълът на натовците, ама до тогаз ще са одрали по някоя и друга кожа на данъкоплатците си...Щото ония, ВПК-та, са зинали като триглави лами, а как се задоволява алчност на три глави...

Абе тези натовци, тези нещастници, не разбраха ли, че колкото са им по добри отношенията с Русия, толкова по добре.... конфликт с Русия ще е изключен!

Най после да чуеш от НАТО нещо смислено, иначе все някой ги преследва и Русия им е виновна

Тези от Прибалтика,трябва да са наясно ,че няма никакво значение ,дали един конфликт ще е регионален или глобален и дали ще е конвенционален или ядрен. Те ще са първата жертва ,до степен от техните републики да останат само блата с радиоактивни мъхове. Техният интерес е не кой ще ги защитава ,а въобще да не се стига до конфликт около тях. И колкото по добри са им отношенията с Русия толкова по добре. Вместо това те непрекъснато се дръвчат. Още веднъж трябва да им се каже ясно ,че докато този Столтенберг се разбере с съюзниците си ,при един конфликт ,Прибалтика ще е само географско понятие.

Добри бяха отношенията им с Русия и през 1940 г. .... ... и се роди терминът БАЛТИЗАЦИЯ - "присъединяване" на цели държави чрез "нахлуване на РККА по желание на трудещите се"

Само с Финландия не мина номера но те имаха финландския фелдмаршал Карл Густав Емил Манерхейм Той е главнокомандващ финландските войски по време на Зимната война и Втората световна война, в края на която поема поста президент и успява да изведе Финландия от войната, избягвайки съветска окупация след над 20 г. независимост.

Поправка - "отношенията им със СССР" Между другото СССР сам си фабрикува претекстите за военна инвазия без значение колко са им били "добри отношенията" от страна на потърпевшите страни

Те си извоюваха свободата,биха се за нея? Не ,свободата им беше подарена от същата "лоша" Русия. И въобще никой няма спомени прибалтийците да са се били за свободата си. Мачкали са ги и поляци и шведи и тевтонците. Някъде в средновековието е известно Литовско княжество и до там. Латвийска и естонска републики са създадени от болшевиките.

---Войната , това е мирът ! ---Робството , това е свободата! ---Неграмотността , в нея е СИЛАТА! И най-вече , ''хуманни'' войни!

Неграмотноста и продължаващо робско съществуване се отнася за народите на РФ и най близките им съюзници!

Заплахи има само, в "болните мозъци" на НАТОвските шефове !

И това е само което "признават" по индиректен начин със заобикалки. "На Донбассе воюют 6000 российских кадровых военных и 35 000 боевиков (преимущественно наемников из Российской Федерации), управляемых ВС РФ. Такие данные Генштаба по состоянию на август 2016. По данным Генштаба, в Донбассе находятся 6000 российских кадровых военных из состава регулярных частей Вооруженных сил РФ. В частности там присутствуют военные 6-й отдельной танковой бригады (Мулино, Нижегородской области РФ), 138-й отдельной мотострелковой бригады (Каменка, Ленинградской области РФ), 32-й отдельной мотострелковой бригады (Шилово, Нижегородской области РФ), 74-й отдельной мотострелковой бригады (Юрга, Кемеровская область РФ), 33-й отдельной мотострелковой бригады (Майкоп, Адыгея, РФ). Кроме того, на востоке Украины воюет 20-я отдельная мотострелковая бригада (Волгоград, РФ), 17-и 18-я отдельная мотострелковая бригада из Чечни, 331-й парашютно-десантный полк 98-й парашютно-десантной дивизии (Кострома, РФ), а также 7-я десантно-штурмовая дивизия из Новороссийска Краснодарского края РФ."

Е, и?

И Е!!!

Напомним, ранее начальник Генштаба Виктор Муженко заявлял, что Россия хочет увеличить количество своих военных на Донбассе, чтобы создать третий армейский корпус.

И това кой го казва? "Генштабът" на ВСУ или натовският?

Това са волнодумстванията на официални представители на Русия (РФ) пред СМИ, защото си мислят, че всичко ще им се размине и са недосегаеми. За Крим също говорят без да се крият - как е организирано нахлуването и как е проведено и се хвалят, хвалят... не спират, да знаеш.

Ердоган : --Няма непосредствена ''заплаха'' за ЕС , от бежанците които изпращам ... .................................................. Явно , заплахата ще дойде , по-късно.

И Ердоган ''обещава''.

Всичко е лъжа и измама .

Не искаме НАТО! Искаме мир!

МИРА Е НАТО.ЗАЩОТО И ЛУДИЯ БЯГА ОТ ПИЯНИЯ.

Само защото ти го казваш ли НАТО е мирът? То наистина от чукундури като вас светът е заприличал на това което е сега. Лапачи на пари, разпространение на лъжи и свади- това е твоето НАТО.

От всичко казано до сега хубавото е ,че меките китки на САТАНАТО не е никаква заплаха за Русия!!!!!!!!!!!!

Шило

Е, отрки Америка. Ми то никога не е имало.

То и за Украйна нямаше...

Даже Русия им беше гарант на сигурността и териториалната цялост. Какъв смях само.

Шило

Че какво стана в Украйна? Едни тъпанари така надробиха кашата, че доведоха до гражданска война. Да се сърдят на себе си, да не търсят причини на друго място

Специално за Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг! Не гледайте какви ги приказва Путин , а КАКВИ ГИ ВЪРШИ!!! Върши ги като за Хагския съд!

Шило

С лека подробност- Русия и САЩ не признават този съд. Така че, сменяйте съдилищата. За тях, този съд е нещо като Мешерето за нас. Решил някой и раздава правосъдие...Хахахаха

Абе чукундурено, не беше ли НАТО което наруши договор? Кой се приближи до Русия,мм?

Когато пращаха танковете в Прибалтика имаше "страшна" опасност. Когато ги разположиха - нямало "непосредствена". Ами да ги дръпнат сега танковете, щом няма ! Защо трябва да дразнят руснаци и белоруси и да тъпчат суверенитета на прибалти ?

Никога не трябва да се вярва на Раша...НИКОГА !!! Това е все едно да вярваш на дявола. Достатъчно е само нашата история да погледнем и да се уверим в това.

Шило

Правилно! Страхувай се и от сянката си. Почвай да копаеш бункери и купувай консерви с копърка.

Така е, дядка. КГБ открадна презерватива на онова негро зет ти и сега, като резултат, внучетата ти са мулатчета. :)))))

Ей, тъпаци, Турция е заплахата!!!!

Да България Русия е заплахата. дойдоха автобуси за изборите ... "Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини определи анексирането на Крим като заплаха за всяка държава. "

Руснаците си взеха Крим защото си е техен. Инвестирали са толкова милиони там ,че няма да си го оставят, а и е стратегически. Турците искат да си вземат това което е било тяхно 500 години. Те са заплахата и за нас и за Европа.

ами, ако балтииците искат да загинат до последният балтииски воиник...затънали са до гуша в лаината, смятат , че руснаците ще ги позлатят , само и само да са с тях, маитап, бе , да се харчат пиндосите

.... и щраусът си заврял главата в пясъка... Както не видяха заплахата в : - Приднестровието - миротворци по руски - Грузия ("Южна осетия" Цхинвали) - отново миротворци по руски - Крим - варварско нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "зелени човечета" - Донбас - отново нахлуване с бандитски формирования без отличителни знаци - "отпускари" и "зелени човечета" с танкове, БМП, САУ, ЗРК и реактивни системи за залпов огън - взети от супера в квартала ;-) България пък само смятали да я купят цялата, вече били купили половината (политици вероятно)

Международния съд по военните престъпления в ХАГА направо се е затъжил за Путин, Медведев, Шойгу и сума ти още експанзионисти-путреоти.

За какво са им "отличителни знаци", за ориентация на снайперистите ли ? Кой ходи на война с "отличителни знаци" ?

ВСИЧКИ бе Путин!!! Иначе са въоръжени БАНДИТИ и НЯМАТ ПРАВО НА ПЛЕН.

Значи признаваш че тези ''зелени човечета'' са тръгнали не за друго а за война ...и в Крим и в Донбас. Когато обаче си на война с отличителни знаци и те заловят ще си военопленник,а когато си без и те заловят ще те обесят защото си бандит. Подобно е с разните му там Зойчета Космодемянски и тем подобни дето били обесени.Ами обесени са точно за това -за терористични действия.

Йенс Столтенберг цар е на земята най-велик, над всички пръв, натовци са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат НАТО няма второ тъй могъщо на света; СПЕТЕ СПОКОЙНО .НАТО Е С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТЕХНОЛОГИЧНО И ВОЕННО ПРЕД РУСКИТЕ АГРЕСОРИ ...С КАРУЦИТЕ

Щерита, пак си пушила фъшкии от говеда, хранени с кофти треви. :))))

Ами това е добра новина защото ако ни нападнат руснаците не ми се мисли чел съм че имат много силна армия включително и рицари с коне а нашите полицаи тук в Бг само с палки и белезници не знам как ще ни защитят.

А за Балканите има ли непосредствена опасност, г-н Столтенберг? Какво мисли алиансът по този въпрос, след като един от неговите силни във военно отношение членове открито заплашва съседите си?

НАТО има не за цел да пази дърцавите членки.НАТО е дефакто САЩ и желанието им да имат оръжия до руската граница. Ако турците ни нападнат, сащ ще ни помогнат колкото помогнаха и на кипърците. пък като гледам сърбите, значи може и да ни бомбандират с предлог че натушаваме нечии права

Значи така....нещо реално не виждаме, но виждаме "възможности" ....Напомня ми на стария виц "Гледам - нищо..., пак гледам, пак нищо. Казах си, тука има нещо!"

НАТО не само не бива да се конфронтира с Русия, а напротив - трябва да я приеме, ако руснаците искат това. Заплахата за Европа идва от югозапад! Турските политици съвсем изгубиха здравия си разум и открито заплашват. Съмнявам се, че дори да тръгнат към реализация на плановете си, натовците ще реагират адекватно. Европа продължава да спи!

...извинявам се за грешката. Имах предвид югоизток. Но четящите със сигурност сте интелигентни и сте разбрали това.

Че те турците и руснаците са дружба от векове и за векове.

Объркал си се малко - направо разжалва Путин Путин - падишах

Този на снимката че не ща да запомня името му , май е наркоман или Алкохолик ! Защо ги избират такива тъпи да водят разни Европейски образования , що този , що Юнкер ! Както вика един приятел тъпи , но с връзки !

Висша форма на идиотизъм - Турция открито заплашва, че "ще бие османски шут на Европа", а този катил се загрижил за Русия ! Че за какво са и на Русия опосканите от алчните англосаксонски капиталисти прибалтийски държави - в тях вече няма ресурси, каквито Русия си има в изобилие ? Което си беше нейно си го взе - Крим - другото е за демократите от запад, които вървят на Изток, но явно се притесняват, че приближават Русия !

Ясно. Поредната "истинска" новина. Значи е точно обратното - Путята се гласи да нападне Прибалтика.

по голям путио от теб във форума няма ...

ти 100 000 $ ако се случи такова нещо тел : 438 969 3171

За какво му е, нещата си вървят в негова полза, младите с европейските си паспорти отиват в Западна Европа, за да работят и да изкарват социалните помощи на местните, в собствените им страни руснаците нямат това право, живеят там и стават все повече, процесът е необратим.

Този е педала Тицио да е......ба Майката тъпа, а може , знаеш ли колко шантонерки са минали през моя златния !

братлетааа ... всичко е интереси , и наи вече на амeрика ... имат 2 икономики 1. базирана на оръжие и петрол 2. китаиски евтини стоки какво правим ако няма воини и заплахи ...та кои създаде терора и лошuят садам кои си бутна 2-те кули за да иде и бомби в северна африка ? маи русuя нали...