Наши пилоти видяха странни светлини по време на полет

Марио Бакалов и негови колеги са видели явлението от Казабланка за Фракфурт

Обратно в новината

Коментари - Наши пилоти видяха странни светлини по време на полет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би ли казал някой къде се намира Фракфурт?

на север от Франгфрунг

Сигурно руснаците са правили някакъва специална операция. Малей и кво ша праим ?

Отражения в стъклата на самолета изглеждат странно. Много напомнят на подобни случаи документирани от американски пилоти.

Пред идиотите в нета каквото и да коментираш най-много да получиш обидни идиотски коментари. Аз отдавна разследвам подобни обекти които се появяват периодически и имам определени резултати, но пред идиотска аудитория нищо не споменавам.

Тия работи са холограми, не вярвайте!

Кога са го видели - Да не е онзи ден когато показвах на жена ми новия ни самолет и си направихме една романтизна вечерна разходка ?! Животът вече не е това което беше - съседите , милицията , пилотите - Всеки ти се меси !!

Чел си прекалено много научна фантастика!

На боен самолет!

Това е американски TR-3B. Потърсете и прочетете.

Е добре де, къде е снимката?

Конфискувайте им самолетите- това са дрогирани пилоти.

Марио Бакалов със синдрома NVGM - На всяко гърне мерудия.

Човека се учи да работи на афтерефектс и иска мнение как се е справил

Алф идва насам.

Това са НСО светлини от охраната в Банкя

Ян Бибиян на Лунта си играе с огледалце и шашка нрода.

Тва от видето, не снимкита на мене ми, прилича на свтлините от мойта панлка и съседнит панелки ако ги гледам нощем отвисоко от прозореца на самолета и третото патронче водка, докато се връщам от Таити да речем..ама то пък аз нали не съм излизала по-далече от Ахтопол с 20 годишното пежо на моя Стамат та за тва така, сигурно не ги разпознавам факсовете от извънземните..:))

Вижте са, скоро извънземните ще кацнат на земята. Ще станат първи приятели със запада и ще почнат дда налагат демокрация и да ровят за ресурси в чужди държави. Сценарият ни е напълно ясен.

Метеоритът от Турция

Взехти ни за по - тъпи от американците, които се хващат на всеки слух за НЛО и т.н. ... . Явно се чудят каква да е следващата "заплаха" за човечеството.

Ааа, мчи то от казабланка редовно пилотите виждат дракони и летящи обекти. Лани пилота толкова бе в час, че колежката Фанка приземи самолета даже.

Виждала съм такова явление и преди. Кофти камера на телефон или кофти фотошоп.

ами разберете - след време идеята, че сме само ние, ще е толкова нелепа колкото средноведовния възглед, че Земята е центъра на Вселената

Тъй като видях че има объркване в коментарите, ще кажа следното: Снимката в статията е илюстративна, и не е правена от пилотите. Те най-често се впечатляват от летящи обекти, които се движат по т.нар. "non ballistic" траектории - демек не спазват законите на инерцията, защото са със електрогравитационно задвижване и масата им е сведена до минимум, или дори е нула. Най-добре документирания случай на такъв летящ апарат е от 23 Март, 1966 г. - Project Blue Book case No. 10270 (Не е на извънземни хора, на US Air Force e.) Не става ясно какво точно им е направило впечатление на пилотите, но ако са били близо до базата Рамщайн, нищо чудно и извънземен електрогравитационен апарат да са видели. ЕТ хората доста засилиха наблюдението откакто се започнаха ядрените простотии в АЕЦ Запорожие, и се пуснаха слухове че Путин ще прави "мръсна" атомна бомба, от радиоактивните боклуци при Чернобил, за да натопи Украйна че са терористи. Който се интересува от темата, горещо му препоръчвам да следи новините от д-р Steven Greer. Човека е фронтмен на ЦРУ и има много силен гръб в Пентагона. Въобще не е чудо че е жив и здрав, и каналите в YouTube и др. не са блокирани. Аз очаквах че играта много ще загрубее, след като MAJIC екзекутираха важни свидетели като Сержант Карл Wolfe, и Mark McCandlish, а Грийр в отговор взе че пусна тежката артилерия като разреши на морския пехотинец Micheal Herrera да свидетелствува! Да докладва под клетва морски пехотинец, че е видял как американци товарят наркотици и оръжие от "UFO" Made In USA, това е истинска бомба! (Документ 26485, от Октомври 2009.) Гледайте Cosmic Hoax An Exposé в YouTube. Дано да е жив и здрав Грийр, и да доживее да види мирен контакт с ЕТ хората.

Човече, опомни се! Толкова надълбоко си нагазил, че скоро съвсем ще се удавиш.

А беше време когато на феномените им викахме "явление"

Това е така, защото самият автор е феномен.

тива са парчетии разни от Луна 25 ... 20 века след Христа .

Не са само те дето са го видели само, че други са разбрали за какво става въпрос. https://dnes.dir.bg/svyat/yarak-meteorit-ozari-noshtnoto-nebe-na-iztochna-i-yugoiztochna-turtsiya

Марио , ако търсиш Истината ще я намериш ! Братята Кирил и Методи съставиха азбуката, за да преведат на говорим български език една книга , наречена книгата на книгите , книгата на Живота ..... Библията , Божието Слово . Ще намериш повече от това което търсиш. Бог да те благославя .

хвърчаща Библия случайно???

Те са между нас

и се разтворили на шпагат...

Наистина. То особено в БГ 50 % се държат като извънземни

Да са лазерни лъчи.Все по мощни стават лазерите устройства.

нали не даваха пиене в самолетите

Вече дават - кроната премина

да има винаги в резерв за шофьорите (уф, пилотите, исках да кажа)

Това са наши апарати, тръгнали да си търся вересиите от на Марио баща му, задето го пуснахме във ФРГ-то на времето.

На тоя няма да му се качаме на самолета щом не знае какво прави.

Марио Баколов ако пилотирането му е като видеото става проблем. Е как така той бачка 50 часа месечно, а ние дето обслужваме полетите по 168ч. ?

Ало, РВД-то, да си станал пилот.

кат ще почнат да прибират и самолети от дрогирани и пияни пилоти :)))))

Стига с тая зелена снимка на всички НЛО статии. Отдавна я разобличиха като самолети, снимани с боке ефект. Мик Уест се занимава с разплитането на такива видеа: https://www.youtube.com/watch?v=-r2oaQWmqkk Има зачестяващи свидетелства на пилоти за такива светлини: https://www.youtube.com/watch?v=YmXREu6A2T0 Най-вероятно Старлинк сателити от няколко орбити отразяват светлина към пилотите като преминават.

Има ли снимка или видео? Или аз нещо не виждам?

видеото е от снимката (точно в тая последователност)

Цялото видео се отваря във Фейсбук. На страницата на Дир се вижда само долната част от кадъра, на която няма нищо интересно.

решил е да плаши всички вьв въздуха.

Прекалили са с водката

И телефоните им ли са прекалили?