Наши пилоти видяха странни светлини по време на полет

Марио Бакалов и негови колеги са видели явлението от Казабланка за Фракфурт

Обратно в новината

Коментари - Наши пилоти видяха странни светлини по време на полет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекалили са с водката

решил е да плаши всички вьв въздуха.

Има ли снимка или видео? Или аз нещо не виждам?

Стига с тая зелена снимка на всички НЛО статии. Отдавна я разобличиха като самолети, снимани с боке ефект. Мик Уест се занимава с разплитането на такива видеа: https://www.youtube.com/watch?v=-r2oaQWmqkk Има зачестяващи свидетелства на пилоти за такива светлини: https://www.youtube.com/watch?v=YmXREu6A2T0 Най-вероятно Старлинк сателити от няколко орбити отразяват светлина към пилотите като преминават.

кат ще почнат да прибират и самолети от дрогирани и пияни пилоти :)))))

Марио Баколов ако пилотирането му е като видеото става проблем. Е как така той бачка 50 часа месечно, а ние дето обслужваме полетите по 168ч. ?

На тоя няма да му се качаме на самолета щом не знае какво прави.

Това са наши апарати, тръгнали да си търся вересиите от на Марио баща му, задето го пуснахме във ФРГ-то на времето.

нали не даваха пиене в самолетите

Да са лазерни лъчи.Все по мощни стават лазерите устройства.

Те са между нас

Вече дават - кроната премина

да има винаги в резерв за шофьорите (уф, пилотите, исках да кажа)

Марио , ако търсиш Истината ще я намериш ! Братята Кирил и Методи съставиха азбуката, за да преведат на говорим български език една книга , наречена книгата на книгите , книгата на Живота ..... Библията , Божието Слово . Ще намериш повече от това което търсиш. Бог да те благославя .

видеото е от снимката (точно в тая последователност)

хвърчаща Библия случайно???

Не са само те дето са го видели само, че други са разбрали за какво става въпрос. https://dnes.dir.bg/svyat/yarak-meteorit-ozari-noshtnoto-nebe-na-iztochna-i-yugoiztochna-turtsiya

тива са парчетии разни от Луна 25 ... 20 века след Христа .

А беше време когато на феномените им викахме "явление"

Тъй като видях че има объркване в коментарите, ще кажа следното: Снимката в статията е илюстративна, и не е правена от пилотите. Те най-често се впечатляват от летящи обекти, които се движат по т.нар. "non ballistic" траектории - демек не спазват законите на инерцията, защото са със електрогравитационно задвижване и масата им е сведена до минимум, или дори е нула. Най-добре документирания случай на такъв летящ апарат е от 23 Март, 1966 г. - Project Blue Book case No. 10270 (Не е на извънземни хора, на US Air Force e.) Не става ясно какво точно им е направило впечатление на пилотите, но ако са били близо до базата Рамщайн, нищо чудно и извънземен електрогравитационен апарат да са видели. ЕТ хората доста засилиха наблюдението откакто се започнаха ядрените простотии в АЕЦ Запорожие, и се пуснаха слухове че Путин ще прави "мръсна" атомна бомба, от радиоактивните боклуци при Чернобил, за да натопи Украйна че са терористи. Който се интересува от темата, горещо му препоръчвам да следи новините от д-р Steven Greer. Човека е фронтмен на ЦРУ и има много силен гръб в Пентагона. Въобще не е чудо че е жив и здрав, и каналите в YouTube и др. не са блокирани. Аз очаквах че играта много ще загрубее, след като MAJIC екзекутираха важни свидетели като Сержант Карл Wolfe, и Mark McCandlish, а Грийр в отговор взе че пусна тежката артилерия като разреши на морския пехотинец Micheal Herrera да свидетелствува! Да докладва под клетва морски пехотинец, че е видял как американци товарят наркотици и оръжие от "UFO" Made In USA, това е истинска бомба! (Документ 26485, от Октомври 2009.) Гледайте Cosmic Hoax An Exposé в YouTube. Дано да е жив и здрав Грийр, и да доживее да види мирен контакт с ЕТ хората.

Цялото видео се отваря във Фейсбук. На страницата на Дир се вижда само долната част от кадъра, на която няма нищо интересно.

ами разберете - след време идеята, че сме само ние, ще е толкова нелепа колкото средноведовния възглед, че Земята е центъра на Вселената

Виждала съм такова явление и преди. Кофти камера на телефон или кофти фотошоп.

Ааа, мчи то от казабланка редовно пилотите виждат дракони и летящи обекти. Лани пилота толкова бе в час, че колежката Фанка приземи самолета даже.

Взехти ни за по - тъпи от американците, които се хващат на всеки слух за НЛО и т.н. ... . Явно се чудят каква да е следващата "заплаха" за човечеството.

Метеоритът от Турция

Вижте са, скоро извънземните ще кацнат на земята. Ще станат първи приятели със запада и ще почнат дда налагат демокрация и да ровят за ресурси в чужди държави. Сценарият ни е напълно ясен.

Тва от видето, не снимкита на мене ми, прилича на свтлините от мойта панлка и съседнит панелки ако ги гледам нощем отвисоко от прозореца на самолета и третото патронче водка, докато се връщам от Таити да речем..ама то пък аз нали не съм излизала по-далече от Ахтопол с 20 годишното пежо на моя Стамат та за тва така, сигурно не ги разпознавам факсовете от извънземните..:))

Това е така, защото самият автор е феномен.

Ало, РВД-то, да си станал пилот.

Ян Бибиян на Лунта си играе с огледалце и шашка нрода.

И телефоните им ли са прекалили?

Това са НСО светлини от охраната в Банкя

Алф идва насам.

Човека се учи да работи на афтерефектс и иска мнение как се е справил

Човече, опомни се! Толкова надълбоко си нагазил, че скоро съвсем ще се удавиш.

Марио Бакалов със синдрома NVGM - На всяко гърне мерудия.

Конфискувайте им самолетите- това са дрогирани пилоти.

Е добре де, къде е снимката?

Това е американски TR-3B. Потърсете и прочетете.

и се разтворили на шпагат...

На боен самолет!

Чел си прекалено много научна фантастика!

Кога са го видели - Да не е онзи ден когато показвах на жена ми новия ни самолет и си направихме една романтизна вечерна разходка ?! Животът вече не е това което беше - съседите , милицията , пилотите - Всеки ти се меси !!

Тия работи са холограми, не вярвайте!

Пред идиотите в нета каквото и да коментираш най-много да получиш обидни идиотски коментари. Аз отдавна разследвам подобни обекти които се появяват периодически и имам определени резултати, но пред идиотска аудитория нищо не споменавам.

Отражения в стъклата на самолета изглеждат странно. Много напомнят на подобни случаи документирани от американски пилоти.

Сигурно руснаците са правили някакъва специална операция. Малей и кво ша праим ?

Би ли казал някой къде се намира Фракфурт?

Наистина. То особено в БГ 50 % се държат като извънземни