Труповете се множат, докато във Филипините громят бандити

Простреляни мъже изоставени да кървят по оживените улици, осакатени тела, захвърлени в пустеещи терени...

Обратно в новината

Коментари - Труповете се множат, докато във Филипините громят бандити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрай сухото гори и мокрото. Винаги е така. По-добре да екзекутира няколко хиляди дилъра и другите дилъри да престанат, отколкото стотици хиляди да измират от наркотици. Да го назначат за вътрешен министър, ама чак пък да ръководи цялата държава. Проблемът е, че утре някой умен човек от опозицията ще му каже някоя нелицеприятна истина (защото безгрешни хора няма) и може да подкара и опозицията. А развитие без дискусия не може да има. Ако ни го дадат под наем само за 6 месеца в БГ - ще е супер. Тук имаме не само наркотици, но и разни изроди, които избиват бабите и дядовците ни безнаказано по селата.

В България да започнем ли с ТИМ

Идеално, трябва да действа по мащабно, като Пол Пот в Камбоджа! Според мен сега загрява.

Така разбират и живеят в тази част на света,Филипините, имат различни представи за живота.Бедността поражда всичко това,популизмът, кухите обещания за по-добър живот,домогване до властта и ако е в ръцете на алчен,долен ,безотговорен политик,ето ти резултата.

Аз пък си представям колко много обикновени, честни филипинци са въздъхнали с облекчение "Време беше!" Стига само тях мафията ги е разстрелвала в тъмните улички.

Стига да не е просто завладяване на пазара и разчистване на конкуренцията, подкрепям с две ръце! В крайна сметка лекарството трябва да е адекватно на болеста.

Че те сега мутрите се стрелят насред слънчата, а полицията гледа отстрани и чопли семки.

Помня едно негово изказване от трибуната на парламента: Има ли абсцес - режи! В България гангрената отдавна е обвила организма. Адмирации за филипинския президент.

диваци!

И аз искам такъв президент!

искаш без съд и присъда да си виновен, арестуван или застрелян? за коментар в интернет, които даже не е твои... внимаваи какво си пожелаваш

Всички знаят дилърите. И около училищата, и в дискотеките, и по кварталите. И полицията ги знае, но ги рекетира, закриля, дели с тях. Съдиите и прокурорите също играят в комбина с тях. Стига еврогейски плач за престъпници, за фанатизирани ислямисти, за цигани, за биячи по пътищата. Не разбирате ли, че те ви мразят и са готови да ви прегазят, за да бъде тяхното?

То пък в България като са едни съдилища и едни присъдиииии! Ум да ти зайде просто!

много кръв - значи нова мисия на цру

няма лошо че избиват лошите!

А кой определя кои са лошите? Доброволните отряди, как кой?

щом се занимаваш с наркотици значи си лош човек. стига сте хленчили. понякога няма друг начин да се справиш с престъпността. стига с тая демокрация, стига с тея права. от наличие само на права България е станала една кочина. всеки има само права и никой няма задължения. задълженията..... оставам само на моралната съвест на всеки един от нас. затова тук е пълно с престъпници, дилъри, мутри, сутеньори и всяка друга паплач. като има смърт вижте как почват да се предават и разкайват. лесно е да стоиш зад компютъра и да пишеш за правата на хората но ако твоето дете умре от свръх доза, бъде изнаселено, убито и т.н. друга песен ще пееш

Ох, плачат си САЩ и ЕС да ги демократизират и да им влеят човешко отношение към престъпността! Какви са тези посегателства над мирни, симпатични и човечни дилъри, обирджии и престъпници..?! Те права нямат ли?! ..само американски петрол да открият във Филипините и са готови нещата!

Ако оставиш бурените много да порастнат, няма как минава се и през по сериозна сеч. Ако ги оставиш да се вихрят така или иначе ще задушат останалите. Наркотиците убиват бавно. Но убиват. Дрогиран мозък в живо тяло да не би да не е по-опасен от труп?

Както каза Следж Хамър в една серия на един много строг съдия: "Ако всички съдии бяха като Вас, а всички детективи като мен по улиците нямаше да има престъпници, а може би изобщо и хора . "

Започват да си задават въпроса: какъв е смисълът от всичко това, което живеем и правим?! никой обаче не се наема да отговори може би защото отговорът въобще няма да прозсвучи утешително.

У нас кога?

Така трябва.Боклука трябва да бъде изчистен.

С подобна жестокост се разчиства конкуренция!

До там води беззаконието, като се изтърват нещата и после трябват много жертви за да се оправят, понякога и невинни.

А ако твой близък роднина се случи да бъде невинна жертва, пак ли ще го приемеш толкова спокойно?

ЕХ, КАК СИ МЕЧТАЯ И С НАШИТЕ МИЛИ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ,СЪДИИ,ЧЕНГЕТА,БИЗНЕСМЕНИ И КРИМИ РАЗБОЙНИЦИ, НЯКОЙ ДА СЕ РАЗПРАВИ ТАКА....МЕЧТИ ,МЕЧТИ!!!

Хане Ювиги,Круме - има КОЙ и има КОГА!Няма какво да губим, след като загубихме свяст и достойнство и оставихме да се гаврят с нас и ни насилват, от десетилетия. Сещаш ли се, Хане, за началото на оная творба - "Септември" , на Гео Милев"Нощта ражда из мъртва утроба/вековната злоба на роба...?"Е, един ден злобата надделява, търпението - изчерпано, гневът - неподвластен на разума. Защото: не ЩА да ям сурова риба, не ЩА да ме ритат черни, кирливи крака, не ЩА да изхранвам с данъците си оня, който ме краде, бие и насилва, не ЩА жандармерията, изпратена да охранява лъскав и агресивен , първосигнален тип, защото той е изнежен и чувствителен, а битият - не е!...Та, в тая връзка, аз мечтая, Круме, мечтая за Крум Страшний, отвреме-навреме за Чочоолу...!

Както се казва в онази народна приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави. Те вече са се наказали сами, въпреки че не го осъзнават. Вервай ми!

идеално от теб ли да почнем?

хан крум???? връзката м/у суровост на наказание и този пример на анархия от статията, може да напрви само глупак

''Целта е да се очистят улиците от пияни и скитници. В полицейските управления задържаните нарушители биват принуждавани да направят 40 лицеви опори, за да избегнат затвора. '' :))))

Аз

По-подходящо ми се струва всеки полицай да бъде принуден да прави по 40 опори 3 пъти на ден, само за да остане на работа.

Е това е социална държава - фитнеса ти е безплатен!

Червените кхмери водят на този филипинец с десетина обиколки:) Никой не ''оплакваме'', просто се чудим как така с лека ръка ''народа'' решава кой да накаже и кой да пощади? Ако някой не си задава този въпрос ,значи е тотално побъркан, според мен:)

Аз

На човек в един момент му писва толкоз, че превърта, да ти кажа. И ние се доближаваме до този момент.

Поне да го направи като хората. Да ги арестува,осъди и тогава убие. По улиците да лежат трупове е брутално.

НАПРОТИВ! арестувани, значи адвокати, дела...парите да говорът! И НЕМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОС И СПИРАНЕ НА НАРКОТИКА. РАЗСТРЕЛВАЙ ЗА РИСПЕКТ! ХАРЕСВА МИ ПОДХОДА.

Явно това е управията. Разстрел на улицата... после, живите престъпници, сами се предават.... Ех тука, що "матрял" има за устрелване...

Когато си го избраха, коментирах че ще вият съвсем скоро от него... тепърва се започва! Престъпността не се изкоренява с престъпност. А тези коментиращи, които го хвалят - да отидат да поживеят там, на място! Щото и хвалещите Северна Корея са много, но си седят тук и не искат "ТАМ" !

коментирай и излагай своите доводи, недей да даваш оценка на другите

Довода ми е ясно изразен - прочети второто изречение !

а знаеш ли защо Чили не е "процъфтяваща" нарко държава като останалите от региона ;) ..е разбира се трябва да отчетем и това, че все пак там са действали военни а не доброволни отряди

сори баце, европеец не можа да изкара и 3 дни в северна кореа без да го разстрелят. бил съм там, та знам. ше се държиш нормално и ше си заработиш разстрела. например: тва да разглеждаш страници в нета без предварително одобрение и знание на прекиа ти партиен ръководител те прави "проводник на идеологическа диверсиа" - 15 минути до разстрелъ.

jingiby

В България след Освобождението е било така. Хаос и разбойнически банди. Приема се Закон за изтребление на разбойниците. И започва чистка без съд и присъда. Войници и стражари разстрелват бандитите на място, а пленените се бесят на момента. И така за няколко години държавата се стабилизира...

Тъй, като в повечето страни,търговията с наркотици е държавен монопол,трябва да се появи диктатор, който да го наруши, а това става с разрушаване на държавните структури, които са го поддържали до този момент! Мога само да изкажа адмирации, към филипинския президент, който успя да направи именно това, а труповете не бройте, без тях няма как да се мине!

поредното доказателство, че навсякъде където е стъпал чичо ви Сам цари разруха и смърт там където се подават неговите ръчички властват деградацията и мизерията

Аз

Много трогателно, ама... стане ли много трогателно и ми щраква червената лампичка - щом е трогателно, значи някой се опитва да ти замъгли разума със сълзи. Като онова симпатично диване с цветето пред ченгето. Истината обикновено е на обратната страна.

От статията неми става ясно ,кого оплакват пишещите? Оставам с впечатлението че плачат за избитите престъпници-налкотафиканти,доставчици,дилъри...... Така ли е А?. А по какъв начин може да бъде ликвидирана престъпността ,освен чрез унищожение. Или това не е демократично?!. Та пак питам : За какво ,или кого плачете в статията - за престъпносттта,за престъпниците, за демокрацията ,или за спокойният живот на честните хора?

Аз също се зачудих, защо такова състрадание към престъпниците. Не мисля, че трябва да им съчувстваме. За жертвите на търговците на наркотици- нищо.....

Ами `щото ако и тука стане така и някой набеди без основание сина ти, брат ти или баща ти за наркотрафикант и го видиш застрелян на улицата, много бързо ще ти мине недоумението и ще разбереш, че никой тук не плаче за престъпници, а за невинни жертви.

Лошото е, че в страни като Филипините, Бразилия и ЮАР престъпността е толкова голяма, че без невинни жертви едва ли ще може да бъде победена

Ооооо, нещо на намек за майдан ми намирисва! А в момента Филипините водят преговори за присъединяване към ТРР.

За някои страни това е почти нормално. Въпроса е дали прекалява. Гледал съм по немска телевизия за Хондурас. Страната с най-много убити на човек от населението, достигаща и 0.1% убити от населението на година. И там реално наркобосовете живеят като селяни в някакви бараки. Малко след заснема, двама от участниците в репортажа са убити. Други говорят си свободно докато ги снимат, как за пари са убивали.

Всъщност точните думи на Сталин са: "Всеки проблем има име, фамилия и адрес"

Наркоман ли е човекът който по рецепта от доктор си купува ''розови хапчета'' от аптеката и се хили като малоумен, ВСЕ ЕДНО Е ПУШИЛ ТРЕВА ??:)))

никога не може да се случи: тука на всеки 10, 9 се занимават с незаконна дейност, но тука си има полиция, органи и държава

Така е и във Филипините, на вески 10 , 9 са наркомани, обаче ''обикнивния човек'', тоест 10-тия, е решил,че е народът и си избрал Диктатор :))))

Опааа, почна се с врейската демокрация. Мнозинството като са побъркани да заглуши останалите със здрав разум. Макар че баш във Филипините пък са доста ревностни христени сиреч пак под ,врейска шапка. Чламите и другарите

Гюро, но при Пиночет помогна да си опази държавата от комунистите май :)) Не, че не го харесвам, напротив ..но истината си е истина, и света не е в черно и бяло

ТОЗИ ЩЕ ИЗТРЕПЕ МИЛИОНИ , ДО КАТО НАУЧИ ОСТАНАЛИТЕ ДА ЯДАТ ПАЛМОВИ ЛИСТА :))) Така правят всички диктатори.

Диктат не ви харесва, демокрация не ви харесва.. Още не е измислен строя, дето го одобрявате май, а?

Не е важно дали ми харесва нещо, важно е че съм осъзнал, че нямам право да се правя на съдия, палач и прочие, колкото и ''суров'' да ми изглежда живота;) Не е допустимо един простосмъртен човек , да бъде едновременно, творец на морален кодекс, съдия , палач и да пише историята за убитите от него ;)

ВЕРНО БРАТО.ЧОВЕК НЕ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СИ ГЛЕДА БИЗНЕСА ОТ ТАКИВА МРЪСНИ ДИКТАТОРИ.ДОБРЕ, ЧЕ ТУК Е БОКИЧА, ЧЕ БЕЗ НЕГО ЗА НИКЪДЕ НЕ СМЕ.

"Потресаващи сцени на убити наркомани и дилъри на смърт" Ей, натъжих се.. упс! Не! влязло ми е нещо в окото...

Хахаххахаха, вижте коментарите и ще разберете защо това никога няма да се случи у нас.

Абе вие в ред ли сте бе, "браво" ще му викате на тоя...Ако тука, както някои много копнеят, стане така и натръшкат роднините ви, че и вас, с куршуми по тротоарите, без да знаете за какво, ще ви питам тогава...Безмозъчна паплач!

Глупчо, тия, натръшканите, много добре знаят защо!

И какво предлагаш бе мозъчна сган, мутро елита да си джитка за сметка на хилядите зачернени семейства с деца и роднини наркомани.Точно такъв трябва за България-да чисти, да чисти, вашта мама мутро-курвенска далавераджии мазни и мързеливи.Трьепане му е майката, на такива свини като вас.

Ако в България дадат права на гражданите да избиват дилърите , в малките и срдни населени места няма да озтане един жив дилър и няма да пострада нито един невинен! Тези лайнари се знаят от всички, най-вече от полицията , но тровят децата, защото си плащат , където трябва.

Дай на простия и злобния оръжие и му гледай сеира, ако ти остане време да гледаш, де...

Затова ли в Бг дават оръжия само на ушеви и на (приятелите им) престъпници? Доста са злобни и не са особено умни наистина.

Бе то може и хора изобщо да не останат по тия места, ако ме разбираш какво искам да кажа.

Който е учил история, знае какво да чака. Този Диктатор ще бъде обесен от тези които са го издигнали на пиадестал. След това във Филипините ще избухне истинска гражданска война. Невежите и неуките , не си правят изводи от историческите събития, защото не четат книги. А в историята, от памтивека до днес нещата се повтарят с добре позната цикличност;)

Би ли посочил някой диктатор обесен от народа си, а не от вносни демократизатори.

Мусолини - бил е убит от италиански партизани, а не от американски войници.

Е, а вие благославяйте Жельо Желев, който отмени смъртното наказание. Е заради такива като не го сега у нас е беззаконие.

Е за такъв президент ще гласувам! Само дето у нас няма ...

Това чака и една размножаваща се паразитна прослойка в България. Въпрос на време.

Чудя се нашите политици дали ще успеят да направят по 40 лицеви опори? А Делянчо?

така трябва, това е решение на проблемите и в булгаристан

Най-обичам жалки к.пелета да наричат родината си "булгаристан"! Ако пък не ви е родина, толкоз по-зле, стойте си там, където сте. Най-добре - марш на Филипините, щом толкова ви харесва реда там!

че с корупцията няма да се пребори, а оттам и със съдебни процедури. И може би има право....