Синът на Майкъл Дъглас остава в затвора до 2018 г.

Федералният апелативен съд в Ню Йорк потвърди втората присъда от близо пет години на Камерън Дъглас, син на носителя на "Оскар" Майкъл Дъглас, предаде Асошиейтед прес. Той ще излезе на свобода през 2018 година.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Майкъл Дъглас остава в затвора до 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалко че е син и внук на велики актьори! парите или те правят ЧОВЕК или те унищожават! но поне се доказа че в щатите има правосъдие защото ако беше в българия щяха да го покрият! ЕТА ТОВА Е РАЗЛИКАТА - ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В ЩАТИТЕ И ПОЛОЖЕНИЕТО У НАС!

rado_7_6@

У наше село - аналогичен случай, чек: кънкьора Два трупа на тротоара на българия * Момче с избит бъбрек ей така за кеф И така нататък...

Зарежете дребните риби в БГ! Те да осъдят големите дилъри, ама и това май няма да се случи. Добре че поне започнаха да ги пращат на съд в западните държави, че там да получат полагащата им се присъда.

Оказва се, че няма никакво значение /поне в този случай/, кой е баща ти, просто има правосъдие. А бг съдиите безсрамно дават условни даже за убийци.

Значи ако си син на Маикъл Дъглас и внук на Кърк Дъглас може да пандизиш осемнадесет години но ако си син на Филип Боков дори и няма да те арестуват . ОВО Е СТАНДАРТ .

Първо се научи да смяташ , после пиши .

деер

Напротив! Едва ли щеше да има много престъпници. Забележете колко интереси накърни Б.Б. , но никой не отива да го набие, защото знае, какво го чака. А от есента хората се пребиват и убиват за толкова дребни неща, че съдиите по наказателно право са се видяли в чудо! Повечето хора не престъпват закона , ако знаят , че ги чака наказанието след това, а другите са в списъка на 4-ти километър.......

От есента ли??????? Ти есента ли се събуди?

Боже, Божеее - дали ще доживеем и ние в България някога в далечното бъдеще подобни съдии, подобна правосъдна система и подобно правосъдие?!?!

Какво стана с прокурорското синче което уби двама на Бул България ??? Нищо ? Или по скоро нищо ново....

Прав си. Щеше да има последствие ако беше обратното в тази трагедия.

С прокурорски връзки всичко се постига.

Запитайте се, дали хората от високите етажи не са виновни за разпространението на наркотиците и дали не е организирано от тях целия този бизнес. След това техните жертви са осъждани. Не е ли това един голям световен цирк...

Вземаме пример от САЩ, но не и за положителните неща. Я си спомнете М.Тайсън колко години изкара в затвора за изнасилване. Има още десетки примери. Сега синът на Дъглас. В момента разследват братът на известен наш футболист за кокаин - на бас, че ще е с условна!

Ще загубиш баса! Присъда едва ли ще има.

Има надежда, Камерън, не се отчайвай - стани български гражданин! Нашият милозлив съд, срещу скромен процент от милионите на баща ти, така ще ти лъсне имиджа, че и сам ще си повярваш, че никога през живота си не си се докосвал до наркотици!

Едно се питам,кой му ги е занесъл!!!

Ако това беше в България, щяха да го освободят защото се е разкаял. И защото е син на Майкъл Дъглас ... все пак. Не е кой да е!

Даже почти никой нямаше да разбере след умелото потулване на случая :)

Ако такива присъди се раздават и при нас, никой няма да излезе от затвора.

Какъв "извратен" съд, да осъдят младото еврейче така сурово!? Я го препратете на нашия "хуманен" съд за помилване ... хаха

Дъгласови не са евреи...

Евреи са и няма нищо лошо в това. Дядото Кърк всъщност е роден като Исур Даниелович Демски, в семейство на емигранти от Белорусия.

Син наркоман на баща алкохолик. Отрепки.

Гледай си жалкото посредствено животче. Гледай да го изживейш, а не да гледаш чуждата паница. По добре свръх богат "Баща алкохолик" от колкото комплексар като теб. От къде тази злоба и комплесарщина. Все се дават коментари.

И, к'во? Човекът не може ли да изкаже мнение?!?

И това е за наркотици. В България за убииство не се дава толкова. Представете си случката със Ставииски да беше в САЩ.

Няма лошо, поне сега баща му ще знае къде е и , че синът му няма да се занимава с глупости.:)))

Ако имаш пари в България нямаш никакви проблеми с правосъдието... Все ще се намерят "услужливи адвокати" да ти помогнат- т.е. да предадат парите, където трябва...:))

... съда в Манхатън издаде втора присъда - двойно по-голяма ... ----------- Cъдат е суров, но безпристрастен и справедлив - като у нас ...

загубено човече,това да не ти е нашиата съдебна системада се чуди как да те изкара невинен.

Това в БГ не би могло да се случи:(

Малкия Бербатов да черпи, че живее тук.

Наркомана си личи.