Пуснаха от ареста сина на убития във Виноградец

Пловдивският Апелативен съд пусна от ареста срещу парична гаранция от 1000 лева сина на убития в село Виноградец ресторантьор Наско Тонкев.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста сина на убития във Виноградец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейството на убития човек беше решило да търси истината. Сега би трябвало да е размислило. Ако не е, пак ще вкарат младежа в ареста.

Най ми харесва ''обосновано ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ'':))))))Аз мога много да предполагам господа гювендии от цацаратурата ама сал доказателствата са реални във всеки един случай а вие такива нямате колкото и да ги скалъпвате неможахте да се лишите от вашите запаси повечко да набутате в колата дето хем не е негова..

"му е повдигнато обвинение само за това, че като не е осъществил контрол върху пистолета си и това е причинило смъртта на 47-годишния мъж. " - Обвиняеми, разкажете как убихте жена си. - Ами, мажа си сутринта филийка и без да искам съм изпуснал малко масло на пода. Влезе жена ми, настъпи маслото, подхлъзна се и падна точно върху ножа, който държах. И така седемнайсет пъти.

Сега е на ред семейството му да смекчи претенциите си към герберския общинар.

Смятай "съдиите" в Пазарджик колко са независими ! МУАХАХАХАХАХА! Тоя бабаит от гроб няма ли кой да му тегли ножа, мъже не останаха ли в тая територия ?

Е вярно няма такава държава...

Има, има. Есен е, сезон на тиквите.

еврозоната и всички инвеститори вече се редят на опашка да влагат пари у нас......той и Тодор Колев, лека му пръст, имаше една песен за хамариканците и това, че ще ги стигнем някога. С ТАЗИ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА НИКОЙ НОРМАЛЕН БИЗНЕСМЕН НЯМА ДА ВЛОЖИ ПАРИ В ТАТКОВИНАТА НИ ПО ПРИЧИНА, ЧЕ НЯМА ГАРАНЦИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПО ПРИЧИНА, ЧЕ ТАТКОВЦИТЕ СА ЗАД КАДЪР И НИ ТАКОВАТ РЕДОВНО....

А къде са новините за убиеца на баща му. Що не ровите там?

Съдиите решиха, че намерените над половин тон наркотици в Опицвет са за лична употреба и следователно няма престъпление, а тука става въпрос за 0,2 гр, които може и да се били подхвърлени.

За такива случаи си има поговорка - (прокуратурата) тръгна кат' аслан, върна се нас...н!;) Но впрочем би могло да се изкяри някой и друг лев от ситуацията - я прокурорите наред да тръгват и да опандизват всички "разпространители" с по 1-2 грама , да ги вкарват на топло и да им инкасират парична гаранция. Айде че Коледа наближава - заработете си поне коледните бонуси!;)

Окръжната мафия в Пз стана видима. Следва ли продължение?

Изроди убили бащата, а те задържат сина за един фас марихуана, щот' посочил властимащия убиец. Цаца-а-а, защо, докога ?!

Всеки невинен е виновен,а виновният си плаща на корумпираните съдий е е ,,о кей,,Цацар да тръгне по имотите на съдийте,а не за кокошкарски историй да имитира ,че работи

аз мо слида тук вав мüнчен одисеата и сам сигорна чие нивинин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Привет, царице на грамотността, продължавай да славиш Родината в Мюнхен.

Това е поредния трол на свободна практика.

Какви са тия разпространители с 2 грама марихуана бе? Тия в съдебната система хич ги няма.

Ако е пушел марихуана, явно дима от цигарата се смята за разпространение, а то е наказуемо!!! :)