Напръскаха шестима с киселина в Лондон

6 души са пострадали, след като група мъже разпръскали токсично вещество при няколко нападения в район около голям търговски център в източната част на Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Напръскаха шестима с киселина в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емигрантската киселина разяжда цяла Европа. Нарича се меркелна киселина.

ето значи как се решавали спорове с евроатлантически средства. французите да знаят как да спорят с шефовете си за заплатите без синдикатите. просто си носиш подходящата течност за спор и казваш: "искате ли да поспорим за височината на заплатата ми?"

Вие ми думайте че не било нам кво си, ама ние не ядем доматите с колците и знаем много добре какво точно е!

Не е било киселина! Светена вода от Мека е било!:)))))

Новата мода сред кафявите паразити, тероризиращи гостоприемника си.

расистка новина която сее омраза .

Източен Лондон = мюсюлманско гето. А сега познайте и какъв е нападателя.

Шотландец !!!

Понеже не се сетихме от заглавието, ха-ха, къде ли решават проблемите си с киселина по традиция ... не е труден въпроса.

Ма как ще е тероризъм! Сакън! Такова нещо да не се чува! Това някакви дечица са се пръскали с вода и на един му влязло в окото. Съвсем случайно това се е случиро на няколко места едновременно.

Предлагам да им ударим и на парламента един душ от киселинка. Няма лошо - лишеи и други вредни образувания ще изчезнат. След това и самите 'майтапчии' ще ги окъпем, но този път цяла вана за тях. След това в басейна, преди да го заровим. Ако Великобритания не подивее сега и не вземе мерки - ще ги върнат към ЕС до 5тилетка, ако изобщо заминат. Тирания и ужас.

с гаранция от меркелана и евротолерастите!

Няколко психично болни, напълно независимо един от друг, са пръскали с киселина в различни части на Лондон по едно и също време. Чиста случайност са всички съвпадения, включително етническата и религиозната им принадлежност.

обич мулти-култи, обич прави кекс с бели жени насила - в моя култи няма - не, жена слуша, изпълнява! бел мъж - мой роб, задник скъсва от работа, плаща данък, на мене плащат помощи, докато аз скъсвам негова жена задник.

много скоро ще работиш и с осигуровките дето ще плащаш ..ще осигуряваш пенсионерите на европа. още не си разбрал какво те чака

пенсионерите на Европа са мой родители построили Европа, защо да не ги осигурявам?! още един анти-бял расист!

Каква Монголия сънуваш бе нещастнико. А като завладял Добруджа, Аспарух останал в историята че построил Плиска,Дръстър и Великия превал. За крепостта при Онгъл която византийците не успяват да превземат чувал ли си. Българите са строили градове навсякъде по пътя си. Това конните народи не го могат. Но тупани като тебе дрънкат глупости с удоволствие.

такива груби шеги се случват навсякъде. с нищо не е полезна тази новина.

в случай на нападение ,киселината е спасение за нападнатия .

Вилкомен! Затова Мъркъл печели 4-ти пореден мандат - безпрецедентно събитие за историята на Германия!

нищо чудно да са наши..

не,тия са на мосад .

какво са тия мултикулти неразбирателства, що така??? ахахахахахахахахахахахахааа