Осъдиха майката, нападнала и била учителка в Сливен

Сливенският районен съд призна за виновна 27-годишната ромка от кв. "Надежда", която нападна и наби учителката на сина си. Майката поиска прошка и й целуна ръка

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха майката, нападнала и била учителка в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само съдът на Линч може да внесе респект в това племе. Ефективно, бързо и на место. Българският съд напълно се е провалил.

Всеки циганин трябва да запомни, че за всяка цигания ще лежи ефективно в затвора. Просто, циганинът трябва да си знае урока, още преди да е посегнал да удари или да "си вземе" нещо, че хванат ли го, пандизът го чака. Условните присъди нямат превантивна роля за тях - да отчитаме специфичната енто-култура, както казват от ЕС. Как ще стане това да кажат законотворците и съдиите! В противен случай интеграцията е невъзможна.

Съмнявам се, че разкаянието е искрено. Не е случайна приказката "лъже като циганин". Тези условни присъди са равни на оневиняване, някои хора за нищо ги нямат, защото се чувстват недосегаеми. Лишаване от свобода е друго нещо, има вероятност споменът от затвора да е по-дълготраен. Трябваше да я затворят поне за 6 мес.

Естествено, че разкаянието не е искрено

Както каза вчера онзи ДПС представител от Самоков вчера... "Циганин съм и ми е разрешено да лъжа".

Не че нещо, ама.... Тази жена цапардосала даскалка "Сливенският районен съд я осъди на 2 години условно с 5-годишен изпитателен срок..." докато: Пловдивският окръжен съд отмени условната присъда на гръцкия студент Христос Боскос, който блъсна 16-годишната Катерина Матеева на спирка в Пловдив. Магистратите решиха да наложат на Боскос само административно наказание - глоба в размер на 5000 лева Шофьор, убил мъж на зебра, пуснат под гаранция 10 000 лв. Алоуу, "магистратитее", вие чувате ли се изобщо какви присъди давате и за какво наказание?!?!!? Господ да ви осъди вас до живот!!! Мамицата ви!!!

Опитай се да пратиш email до Ротшилд или Кристалина със заплаха. Македонският студент в Стара Загора Ташков Ташев го опандизиха през 2004 г. за писане до Ротшилд. Сега съдят българин за писане до Кристалина. Иди и кажи че не е имало холокоста и газови камери." Готов си" за дни с ефективно осъждане с първоначален строг режим. Българското правосъдие работи като швейцарски часовник....зависи кой го навива само :)

Човече говорим за убийство на човек, има доказателства, знае се на 100 процента, че той е убиеца... Онея тъпаци го пуснали на свобода. Какво правосъдие, какви 5 лева?!?!?!

И като се възмутика, панталоните на едно началство свалиха, нашибаха му парфюмирания гъс , на голо, но той не се оплака при съдията, защото знае какво ще му каже: Ако беше помислило, не би бой по гъзъ изконсумирало?

В памет на майка ми. Селската учителка, която успя да респектира, приобщи, научи и възпита наличните в региона ни етноси. И те станаха трактористи, инженери, юристи и даже двама успешни оперни певци. Единият има ромска жилка. Конкретно: Това не е случай, а казус в който се отрази отново цялата БГ-действителност. От долу нагоре: 1. Циганка бие нагло учителка с подробни обяснения как и защо я бие. Показаната веднага по медиите агресия е ежедневен екшън в нашите училища. 2. Пострадалата достойно си търси правата. 3. Учудващо бързо БГ-системата се задейства и т.нар. страни по казуса си получават заслуженото биячката отнася една не лека присъда, пострадалата се оттегля достойно и със сълзи на очи (нея не я радва присъдата, каквато и да е тя). Дано т.нар. следваща инстанция не опорочи казуса. 4. За първи път от много години виждам една българска учителка да проявява такова благородство! Желая ѝ здраве, другото си го има!

сега да обжалва пред Пловдивския съд - те ще отменят присъдата на Сливенския съд, ще я оправдаят и обезщетение ще и присъдят даже! Слава на Пловдивския съд!

Защо бързо бързо се покри новината за ц.иганската орда нападнала смело супермаркет в Казанлък?? Там наказани гарантирано НЯМА да има... Те ще стават все по-нагли, помнете! Защото им се разрешава... Онзи ден, ако някой от персонала им се беше опълчил, щеше да има и НЕНАКАЗАНО УБИЙСТВО!

Орди орки- наши и емигрантски, ще налазят страната. Въоръжавайте се , хора

С целуване на ръка и блъскане на главата в земята може да изпълни само циганка! Не че утре няма да направи абсолютно същото!

така си е! аз бих я дал под съд, за да се учи племето. в демокрацията саморазправата е забранена.

Докато мутренската сволоч не се сети да вдигне доходите на учителите (не на директорите им) нищо добро не ни чака...

ДОБРЕ! ЗАКОНИ ИМА. ХАЙДЕ ДА ПРОВЕРИМ. Сега някой нея да удари и насини в окото /все има за какво/ и....нека позная? Присъдата няма да е същата, а реална, затвор + осъдена България в Хага! Честито съграждани данъкоплатци!

На които имам зъб сега.....мамата им ще.......нищо после че ще целувам ръчичка:))))))

Това римлянче е бъдещ убиец и изнасилвач на стари хора. Защитавайте ги отново!

Че ромите ни се качиха на главите е факт, но че има учители, които са пълни изроди и идиоти, също е факт. Системата куца и това си е.

Ти обаче не си съдия и не можеш да решаваш кой какъв е! Има си ред по който един учител може да бъде коригиран и отстранен! И нито един родител няма право да прескача този ред! Иначе нямаш никакво право да ревеш срещу ромката правителството или каквото и да било друго защото ти си същия!

Набиваш канчето на някой, после му казваш "извиняваи", целуваш му ръка и всичко е наред и е забравено? Учителката барем гражданско дело да беше завела. Не че може да се докажат накакви доходи или имущество на тъмно-зелената... Поне, в такива случаи от всякакви социални помощи да ги лишаваха, защото иначе няма никаква оправия.

България ще се оформят гета, магазини, превоз, училища само за цигани?

Процесът вече тече...

Като навършат 18 г. брат'чедите трябва да получават доживотна условна присъда.:)

Превантивно!

Не случайно в САЩ има училища ,САМО за негрърчета... САЩ е най-демократичната държав ,НО И ТАМ ИМА ---ГЕТА.

Това е нашенската "голяма обща култура". НЯМА ТАКИВА УЧИЛИЩА В САЩ. В края на 60-те години тази дискриминация е отпаднала.

Всъщност има. Разбира се, официално не са обособени като такива, но тъй като са в гетата, на практика в тях учат само чернокожи от най-бедната и престъпна социална прослойка. Съществуват и учебни програми, обособени само за такъв контингент и регулирани не от щатски, а федерални комисии.

Циганията няма етнос-тя е манталитет. Но един път поискат ли ти прошка-дай я, защото в това е величието.

Тя е циганка и и е разрешено да бие учителката.

Тъй ми, бате! Я да ма туриш за общински съветник - шъ тъ замествам достойно, докът тъ влачат по съдилищата;о))

А пък според мен, нашите учители нямат необходимата подготовка за ситуацията. Редно е в педагогическите профили на вузовете да има и семестри по Винг Чун и Крав Мага, както и изпити по тях. И тогава щахме да разискваме, дали е редно при нападение от родител, учителят да контраатакува и да причини средни телесни повреди на родителя-хулиган

Големи са артисти циганите. Много ги бива по театрото.

Родител, който защитава детето си от тормоз на искуфела даскалица, не може да е идиот, драги ми "професоре"! Чул бе, и не ни избухвай да не те ние забухаме, простако!

МинистърЪТ е Кръгъл идиот ! 09.10.2015 13:57 ( нерегистриран ) . Родител, който защитава детето си от тормоз на иЗкуфЯла даскалица, не може да е идиот, драги ми "професоре"! ЧУЙ бе, и не Ми избухвай да не те забухаме НИЕ, простако

Ти и министерЪТ, сте от един дол задници! Биете децата- ромчета, теглите им ушите? А на деца на мутрите се дупите и им лижете обувките! И не ми избухвай като министерЪТ, щото аз съм ПортиерЪТ, и до сега петима като него смених.

Ами като не ти харесва ситуацията - дръж си у дома златния боклук, възпитавай си го в подобни "ценности и справедливост" и бъди спокоен - съвсем скоро първо на собствената ти глава то ще стовари научената "справедливост". Аман от самозабравили се "родители", соито смятат, че са родили генийчета, на които никой никога и нищо не трябва да опонира. После реват, че боклучетата им или са били пребити от другите хора, или пък ще гният в затвора заяради криворазбраната си гениалност и неповторимост, разрешаваща им да вършат всякакви престъпления спряма останалите "незначителни" хора.

2 години условно за юмрук е доста завишена присъда, не виждам как ще се спази подобен аршин или аршина ще се променя според зависи. Основният проблем на съдебната система е различният аршин с който се мери. Високите присъди с цел да се симулира правораздаване са проблем защото няма как да се поддържа подобен стандарт.

затова пък на гърка, дето и блъснал ученичка и й счупил двата крака - само глоба!

Да бяха го черпили едно узо момчето, нервите да успокои. Ами те с глупости го занимават - ту условна, ту- глоба.

За това става въпрос, високите присъди създават същите проблеми както и прекалено ниските присъди, от там стандарта се изкривява и се губи смисъла от цялата работа, високите присъди по скоро са зов за помощ и означават - НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ, ПРЕДАВАМЕ СЕ!

Това по времето на Орешарски го нямаше,сега това мутренско време на какво прилича???катастрофи по 50 коли,убийства,уж самоубийства,паднали от скали,и т.н

престанете един път завинаги да ги наричате роми. ТЕ СА 100000% ЦИГАНИ И ТОВА Е НАСИЛСТВЕНА ПРОМЯНА НА НАЗВАНИЕТО НА ТОЗИ ЕТНОС. Аман от шибани соросоиди, хуйелзински комитети и т.н няма да казвам какви ла....и са

хайде сега цигански работи...

Министърът да вземе да си спомни обещанието за повишаване на учителските заплати от 01.10.2015 год., които така широко рекламира. Както изглежда го е налегнала амнезия и с такива циркове като този криминален случай няма да се измъкне от безхаберието му към учителите.

2 години условни с 3 годишен изпитателен срок дават и ако я беше убила с колата. Следователно какъв е изводът - не се бийте, а газете с колата. Това е и основния проблем на прогнилата съдебна система - несъразмерност на наказанията с тежестта на деянието. Убийство на човек с кола - 2 години условно. Насинено око при скандал неясно как предизвикан - пак 2 години условно. В случая съда не е отчел и факта, че майката е била афектирана. Майчиния инстинкт е по-силен от всичко. Някак не се акцентира върху факта - забележката на учителката. А дали е било само забележка?Като я гледам е от старата генерация - онези дето дърпаха уши, наказваха, унижаваха и държавата ги стимулираше даже, защото комунистическият режим имаше нужда от смачкани личности. Като я гледам на снимката как сочи с пръст, на мен ако ми насочи така агресивно пръст ще и бушонирам и другото око! Според мен съдът е подходил дискриминационно. Не е нужно ромката да се унижава и да целува ръка. Има си присъда. Мартин Карбовски да интервюира циганчето да каже какво е било. Според мен едва ли е било само забележка. За мен този случай е представен едностранно и се разчита на примитивните националистически настроения.

А какво мислиш че трябва да прави учителката когато невъзпитаните на нищо деца не разбират от дума? Може би да седне да им се помоли като на богове? Разбира се че трябва да има наказания но не за мачкане на личността а за да се научи детето какво и къде може да прави и какво и къде не може да прави! Учителите от преди комунизма са били много по-строги от тези по времето на комунизма! А тогава е имало големи личности! Така че недей много да раздаваш юмруци а възпитавай децата си! За да не се налага учителя да ги възпитава!

А забелязахте ли защо учителката е "наказала" раазпасалото се чааве да седне до нея, отделно от класа, за което е била пребита? Ромовчето, 8-годищно(!!!) е опипвало момиченцата! Оправдавате го така ли?

" Не е нужно ромката да се унижава и да целува ръка. " Ти това наистина ли го мислиш? Какво унижение, какви 5 лева те пердашат? Къде живееш? Може би в маАлата.. Заслужаваш тебе да те бушонират.

Бързо да се награди с няколко Оскара и 7-8 Златни лъва от Венеция!

моля ви се, оправете си словореда. Излиза, че майката е поискала извинение от учителката заедно с прошката. Прочетете си статията преди да я публикувате.

Който е безгрешен пръв да хвърли камък. Поздравления на учителката, че е простила - това говори колко стойностен човек е. Дано циганката истински да е разбрала същината на постъпката си. Не всички цигани са изроди, както не всички българи са ангелчета. Но и българи, и цигани, могат да разберат грешките си и да се променят към добро.

Ти сериозно ли? Покаяла се мангалката, учителката и тя самарянка, още малка да помоли да я издумкат и по другото око. И пито-платено. За какъв чеп са ни светски закони, тогава? Ако учителката, по някаква незнайна причина е удовлетворена, аз не съм. Утре някой изрод ще те пребие и после сълзи, сополи и извинявай, пък ти му бери гайлето. Именно за да не стане това повсеместна практика, тази трябва да бъде опандизена. Предвид наглостта на деянието - на максимален срок.

Много си прав.Мангалите станаха прекалено нагли и се чувстват безнаказуеми.Нямаме власт.Властта е абдикирала в името на циганските гласове за избори.За мангалите само бой.Те само от това разбират.Това племе не е за демокрация.

Много си прав.Мангалите станаха прекалено нагли и се чувстват безнаказуеми.Нямаме власт.Властта е абдикирала в името на циганските гласове за избори.За мангалите само бой.Те само от това разбират.Това племе не е за демокрация.

Како до сега циганин "ангел" не съм видял иначе българи изрод бол!!!!!!!!!!!!!

Ти наистина си куха лейка.Искаш мангалите да ни крадат и бият а ние да обръщаме и другата буза в името на демкрацията по цигански.Ние живеем в България а не вЦигания и магалте трябва да разберат това.

Как бързо се решават нещата, когато трябва да се спасяват почетните граждани на РБ.

Оня ден станах свидетел на случка: Мангал работник, на забележка от страна на шефката си, че се скатава, я удари. След това тръгна да си ходи. Полицията изобщо на се впечатли от сигнала. Работодателят се принуди да действа по "другия начин." След половин час мангалът бе "доставен" в склада на фирмата. Почна да реве и да умира, преди да са го пипнали с прйст. За всеки случай се и напика. Лази, моли се, извинява се, обещава, че повече няма да прави така. В резултат на едно младо, образовано момиче ще му остане унижението, че е било малтретирано от примат, а той ще си смени гащите и е готов за нови подвизи. Вярно, че боят който изяде ще му държи влага ден - два, ами после?

Точно за това децата ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ! За да знаят от малки че има неща които не са позволени! А не пипани с пръст деца които си правят каквото си искат без никакъв контрол израстват и стават точно такива без съвестни престъпници и първосигнални! Каквото му хрумне на момента това прави! После може и да се извинява но никога не е бил научен да не прави това което му дойде на акъл и да си контролира страстите и желанията! А това се прави с възпитание! Аз в момента имам колеги на по 30 год. с езици и образование на които каквото и да им кажеш отговора винаги е или псувня или ти не можеш да ми казваш какво да правя! В България това е огромен проблем! Пълно е с горди и невъзпитани хора кора които си искат само тяхното и то сега! За това и хората се забатачват с кредити защото не могат да чакат година или две да си спестят пари! елементарни неща!

Такова чудо едно време немаше.

То и тебе те е немало едно време! Възпитавай си децата защото тази лигавщина дето е е сега я е нямало и в къщи! Не може детето в къщи да е царче а на улицата да възпитано добро и кротко! Ако го направиш цар в къщи то ще иска да е цар на всякъде и като ги събереш 20-30 царя на едно място ходи се оправи с тях! Българина тотално е дезертирал от родителството!

Целувката на Юда!

циганите да се съдят по други закони защото се считат за богопомазани както едни други боклуци.

Единственият начин приматката да "поумнее" е ефективна присъда и въдворяване на място, където основните и занимания да бъдат яко бачкане и всекидневно ядене на здрав бой.

Не разбрах.На циганката само с едно целуване на ръка й се размина?

Ами горе-долу да!

Браво на властите че толкова бързо реагираха.

айде сега- Цигански муряфети ще прилагаме!!!!

Лицемерка мръсна ! Дали някой й вярва ?!

Циганка е - простено и е да лъже!

Ехх, ако идиотизмът се лекуваше с целуване на ръка, един идиот до сега да не е останал в държавата! Пък то...

Каква излезе работата? Побойничката с условна присъда, много я интересува, а учителката за насиненото око и обидата, с едно извинение. Голяма справедливост и много възпитателно за цигането. Следващият път то ще бие.

Циганите нямат нито морал нито достойнство. За циганката не е никакъв проблем да целуне ръка и да се "извини". Така ги учат от малки. Правиш зулум, след това мнимо се разкайваш и продължаваш по същия начин. В махалата по техните представи, тя ще е герой. За Бългрската учителка, поклон. В очите и се вижда обидата която е получила, не толкова синината под окото. Това е великодушен човек, който заслужава уважението на нацията.

Никаква прошка за тая долна и лъжлива сиганка! Тя не е родител а машина за размножаване. Да я осъдят и никаква милост защото пак ще посегне!

съчуствия и уважения към учителката! така и така, след десетина години няма да има кой да учи българчетата, та камо ли ромовчетата, които и без това не искат да учат! но забелязахте ли защо учителката е "наказала" раазпасалото се чааве да седне до нея, отделно от класа, за което е била пребита???!!! ромовчето, 8-годищно(!!!) е опипвало момиченцата!!!!!!!!!! толкова за "интеграцията", "мултикултурализма", "заедността", "толерантността" (към кое толератност, бе, към сексуалния тормоз над малките деца ли???!!!) и прочее самоубийствени гадости, насочени към живота на нормалните български човеци!!!

Проблема е че тотални грешници и злобари се мислят за нормални човеци! След грехопадението нормални човеци вече няма! И този народ ако не се покае нито баниците с късмети нито мартениците ще му помогнат да не изчезне от картата по-най жалкия начин! Опомнете се и се обърнете към Бога да изцери сърцата ви и да ви направи НОРМАЛНИ ХОРА!

''Майката поиска прошка и й целуна ръка'' Mангалите като видят зор и гъз целуват. Hякога, много отдавна, в друга галактика, гоце делчев, да бъда по-точен, бях млад хирург. Oперирах една стара циганка от апендисит. Hа другия ден тя за благодарност ми каза ''доктореее, от сега нататък се лайната ти ще ям''. циганска му работа. Hямам Kирилица за правилна транслитерация на главните букви.

Tези са ненадминати в театралното изкуство. Станиславски ряпа да яде. Видях учителката, почувства се едва ли не виновна, че заради нея сьдят онова неблагодарно сьщество.