Българин раздал 21 млн. лв. кредити. НАП проверява 240 души за заеми

Инспекторите на НАП са започнали данъчни проверки на 240 граждани заради разминаване на данните за заемите в данъчните им декларации. Открит е случай на отпуснати 21 млн. лв. кредити от физическо лице.

Обратно в новината

Коментари - Българин раздал 21 млн. лв. кредити. НАП проверява 240 души за заеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едните от милионерите са тъстът и тъщата на Цветан Цветанов, раздали на Цв.Цв. под формата на заеми да си купи шест апартамента, два гаража, няколко екскурзии и да си живее охолно.

Не става ясно, каква е целта на проверките? Като хванат разминаване, какво следва? Ще се пита ли за произхода на този укрит доход или само си плати данъка и давай по същия начин - кради, мами, присвоявай, стига да си платиш данък на държавата!

на теория за неплатени данъци се търси наказателна отговорност. на практика не знам как е.

Е как така да не знаеш? Не си ли чел, или чул, какво стана с Ковачки за неплатени данъци в размер на 16 милиона? НИЩО! Глобиха го двайсетина хилядарки и после "кой откъдето е"!

А сега пак ли Бойко е виновен?.......Не са ли знаели комунягите и другите правителства?.........

Айде у лево в Правец, само разкрития правите ама нищо след това, приказката за лъжливото овчарче а? Дори тъпия гербарски електорат ще спре да вярва на сълзите ви !!!!!!

факта е че за първи път някой рови в тези заеми с които всяка мутра се оправдаваше досега, така че у лево ти и левите ти идоли които се правеха че не знаят за кво става въпрос :)

Ала-бала, шменти-капети... То не бяха проверки, то не бяха хеликоптери, то не бе кабел от митници към НАП... и какво... нищо. Населението става от зле - по-зле във всяко отношение. На изборите сложете Бойко и президент та да се бетонира властта на бетонните глави милиционерски.

До вяера се хгвалиха как са се увеличили милионерите сега пък защо са давали заеми. Имали - дали...Това е поредната простотич на НАП с това деклариране на заемите. Не може за всяко наше действие с наши средста да искат да уведомяваме данъчните........Проверката на ЦЦ дали засече даващите му "заеми" и апартаменти за жълти стотинки??

И преди се правеха тези проверки ама не се демонстрираше ,сега Стефанов ни уведомява какво работи аъде холан, ако всички които са задължени да работят започнат да дават отчет ,,,,,,,,,,,,,,,,