"Схемата се пропуква": НАП върна от Румъния джип, отнет от "регистратори"

Това става за първи път в практиката и дава ефективен алгоритъм за противодействие на "регистраторите"

Обратно в новината

Коментари - "Схемата се пропуква": НАП върна от Румъния джип, отнет от "регистратори" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се разбира за същността на схемата от това писание...

Най-много се разбира от това, че джипа е обявен за продажба за 6000лв с тайно наддаване. Като цената на старо на такива почва от поне 50хил лева.

Пак е скъпо. Как така Х5 пък 6000,00 лв. Трябва да е 5000,00 лв. Да беше Х6 тогава 6000,00 лв.

Луксозният джип!!!

Казва се; На депутатски фирми! Щот знаем, че недосегаеми серсеми ни уп равляват, някой от тях и министри!

Пуснат н атаен търг за 6000 лв. Естествено тайно ще бъде и продаден за същата цена, на “нашия” човек, поради “липса” на други наддаващи.

простата свинска муцуна на Лилия Чалева.

Статията е пример, как от едно обичайно административно взаимодействие между функциониращи европейски институции, изпод нечие редакторско перо се ражда статия с претенции за Пулицър с малинки.

"луксозен автомобил" с цена 6000 лв...

Аз не разбрах много как така НАП обявява за издирване автомобил, който не е тяхна собственост. Дали е обект на престъпление и подлежи на изземване след влязла сила в присъда?! Това да предоставиш автомобила си за ползване на друго лице с някакъв договор ,вкл. пълномощно, не е престъпление. И тези Регистратори как нарушават закона? Явно щом румънците са съдействали, нашите власти са си свършили работата и са подготвили нещата по европейски. Но статията е толкова отгоре отгоре написана че нищо конкретно не става ясно.

Защо се учудваш ,в тези сайтове драска не грамотна сбирщина ,вината е наша ,че ги отваряме и им четем глупавите бръщолевения ,не четете бе хора подобни ,,новини "да умрат от глад драскачите .Чакаме закона за цензура ,на евро ниво ,всичката таяизмет ще трябва да хване гората ....