"Схемата се пропуква": НАП върна от Румъния джип, отнет от "регистратори"

Това става за първи път в практиката и дава ефективен алгоритъм за противодействие на "регистраторите"

Обратно в новината

Коментари - "Схемата се пропуква": НАП върна от Румъния джип, отнет от "регистратори" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах много как така НАП обявява за издирване автомобил, който не е тяхна собственост. Дали е обект на престъпление и подлежи на изземване след влязла сила в присъда?! Това да предоставиш автомобила си за ползване на друго лице с някакъв договор ,вкл. пълномощно, не е престъпление. И тези Регистратори как нарушават закона? Явно щом румънците са съдействали, нашите власти са си свършили работата и са подготвили нещата по европейски. Но статията е толкова отгоре отгоре написана че нищо конкретно не става ясно.

Защо се учудваш ,в тези сайтове драска не грамотна сбирщина ,вината е наша ,че ги отваряме и им четем глупавите бръщолевения ,не четете бе хора подобни ,,новини "да умрат от глад драскачите .Чакаме закона за цензура ,на евро ниво ,всичката таяизмет ще трябва да хване гората ....

"луксозен автомобил" с цена 6000 лв...

простата свинска муцуна на Лилия Чалева.

Пуснат н атаен търг за 6000 лв. Естествено тайно ще бъде и продаден за същата цена, на “нашия” човек, поради “липса” на други наддаващи.

Казва се; На депутатски фирми! Щот знаем, че недосегаеми серсеми ни уп равляват, някой от тях и министри!

Луксозният джип!!!

Нищо не се разбира за същността на схемата от това писание...

Най-много се разбира от това, че джипа е обявен за продажба за 6000лв с тайно наддаване. Като цената на старо на такива почва от поне 50хил лева.

Пак е скъпо. Как така Х5 пък 6000,00 лв. Трябва да е 5000,00 лв. Да беше Х6 тогава 6000,00 лв.

Статията е пример, как от едно обичайно административно взаимодействие между функциониращи европейски институции, изпод нечие редакторско перо се ражда статия с претенции за Пулицър с малинки.