Коментари - НАП проверява складове на 250 фирми | dnes.dir.bg
назад

НАП проверява складове на 250 фирми

250 фирми в цялата страна ще бъдат проверени заради това, че отчитат складова наличност на стоки на обща стойност близо 30 млн. лева, съобщиха от НАП.

Обратно в новината

Коментари - НАП проверява складове на 250 фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсника Боко слага прът в колелата на частния бизнес. ОСТАВКА!

В НАП Е ПЪЛНО, С НЕКАДЪРНИЦИ, КАЛИНКИ, ШУРОБАДЖАНАЦИ, КАКИ, ЧЕНГЕТА ... и всякаква друга продажна паплач. Обаче ГЕРБ, с тази си кадрова политика, ГРОБ копаят на "Борисов - 2" ... или пък този път "Фалкона" само ще излети ...

Как знаете какви наличности би трябвало да има като тази стока влиза без документи??????????

В новината пише,че търговците имат документи,ноо стоката липсва,в същото време не е отчетена като продадена-значи не се дължи данък и би трябвало да е в склада. Но стоката липсва.. На времето,пък как се правеше 'врътката"...познавам такива хора които направиха пачка. обявяват "липсващата стока за открадната. преди на открадната стока не се дължеше ДДС. После полицаи ,данъчни се усетиха и промениха закона...за липсваща стока,независимо да ли е открадната или липсва...се дължи ДДС

пишеха ,че ни чака светло бъдеше. Като докарат от Гърция 25 тона домати с документи за 2.5 тона как точно ще ги хванат кадърните кадри в нап? Никой никого няма намерение да хваща ,а се мята прах в очите на простолюдието.

Само ще ти кажа,че изобщо в НАП не са некадърни хора...просто има много корупция...за едни си затварят очите,а за други яко"кастрене " пада. Всичко може много лесно да се хване и проследи...било пари,обороти,банкови сметки,митници,енергиини дружества,банки...всичко за което се сетите....а бе с една дума и "майчиното мляко". Отделен е въпроса ,да ли има воля да се направи това.!!! Ако е за теб,мен или изобщо за обикн. човек ...ще му разкажат"играта" за отрижцателно време,но за "своите си" хора,може и по "яваш-яваш" да мине проверка. Ако изобщо някой ги проверява де.

ден, кой склад ще се проверява и едни тирове със стоката ще обикалят като хамави из цялата страна...да са живи и здрави шофьорите, ще изкарат по някой лев за Великден, а фирмите ще си отдъхнат след проверката.