Събраха данъци за милиони от футболисти

Агенцията за приходите е събрала заложените за тази година данъци и осигуровки, обяви директорът на НАП Красимир Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - Събраха данъци за милиони от футболисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между 3 и 5 милиарда лева се крадът от фирми близки до милото ни правитество-а тези се хвалят че имали 50 милиона повече- ха ха ха .....

А защо да не заплатите разходите за въртолетите, облетели над "митничарските" и други селища?!...Да платите вие от НАП и Правителството, лично!!! Не ми го трупайте това на българския данъкоплатец!...Анадънму!

Аман от монетаристи! Пиявици!Знаят само да събират и да смучат от малкото останали жизнени сокове на нацията. Къде е производството? Къде е селското стопанство? Къде е индустрията?

Аз пък открих Атлантида.

Този Стефанов да не ми се прави на голям герой, защото на крака отиде при крадеца-Физкултурник, а след това му адвокатстваше по телевизията! Колко време още ще правят проверката на имотите на Цветанов, като резултата всички го знаем-каквото нареди Бащицата-Пожарникар!

А кога НАП ще "суровака" стоматолози и зъботехници?

Червените писачи пак са се развихрили. Абе за вас няма ли празници, весело прекарване със семейството , ами от сутрин до вечер си играете ролята на лайномети.

Един "червен писач" Ви пожелава Весело посрещане на Новата година!

Отново ни промиват мозъците.Господа а защо тези ,,футболисти" не са в панделата вече А ??? Ако обикновен човек не си плати сигурно ще го вкарат на момента а тези наречени ,,футболисти" си ходят по барове и дискотеки а тяхните и си купуват свободата!!! Няма държава господа няма .НО НАРОДА ЩЕ СЕ УСЕТИ И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ПЪТЯ.....

Наистина НАП са лъжци и мафиоти!Нали обещаха да събираме касовите бележки цяла година и сега забравиха за задължението си да раздават телевизори!Дори не се споменава за това!Цитират милиони,които никой няма да види,защото си ги прибират в джоба!Мошеници!!!

А мацките им за милиони защо убягнаха от поглед? А? А винетки за лимузините и джиповете? А имат ли някаква диплома, или калинката е кацнала и при тях? С една дума, т.нар български "ВИП-елит" има милиарди, но може да събере ценз едва за една грамота на първолак /май/. Как един не даде лев за някое болно детенце или старец, как! Пак се измъкнаха с топки с автографи по стар барселонски обичай, ха-ха-ха-ха.

A защо сте се м о т а л и преди? Aко сте "законни", на к а к в о се чудите или радвате!? EU иска повече ред и отговорност от в с и ч к и! Y с п е х и! ZA MNOGO GODINI!

Гласувайте пак за мутрите и борците на ГЕРБ, който се разхождат с хеликоптер и харчат на парите ви, за транспортиране на онази мутра, която заедно с приятелите си нападна човек в Габрово. Вместо да е в ареста, те с хеликоптери го возят. За ваша сметка. Ето какви са коментарите на хората от Габрово: "Отвратителна държава. И защото в Габрово се говори много само за този случай, ето как седят нещата: 1. Въпросното заведение е някаква супер долнопробна дупка. Нещо между бар-диско-чалга-механа. 2. Шампиона ни, в компанията на известна севлиевска мутра и още трима са в заведението. 3. Севлиевската мутра, налита на Владимир, защото `го бил гледал лошо`. 4. За секунди, мутрата губи по точки и е нокаутирана. 5. Останалата част от компанията, начело със шампиона се хвърлят върху простосмъртния, имал наглоста да се съпротивлява и да не остави кротко да го пребият. 6. Не се знае от къде и как, но Владимир докопва нож. Раните по краката на част от нападателите, показват че е по време на мелето се е защитавал и като паднал на земята. 7. Шампиона отнася най-сериозни рани, защото е бил в авангарда на нападението. И следват въпроси: Защо Владимир е арестуван, а шампиона не ?! Нима предизвикването на побой не е хулиганство и не подлежи на съдебно преследване ? Наистина ли смятат обществото за толкова малоумно, че да се хване на историята "ние го заловихме, той се кри половин час, но не е изхвърлил марихуаната. В него си беше" ?! И сега какво ?! Вместо наглия борец да е в ареста, те хеликоптери му пращат ?! Гнусна, шибана държава !!! " Ето това коментират хората в Габрово и знаят какво е станало и как! Но медии и социологически агенции продължават да се дупят на управляващите!

Велчев пак спи. Укриването на данъци в големи размери е престъпление според една книжка, наречена Наказателен кодекс. Всичките тия футболисти и футболни босове, чалгаджии и всякакви събирачи на по едно левче по Коледа, откраднали хиляди от Държавата чрез недакларирани доходи, всички са за Прокурор. А за кокошка няма прошка - за една касова бележка за кафенце в Горно нанадолнище - яка глоба заради увреждане на фиска

А осъдени?? Е, мисля и аз вече да не си ги плащам пък ако ме хванат, тогава ... Нямам думи...

НАП е равно на мафия и бандитизъм.Понеже вземат по 20% от това което те натопят като премия са готови и майките си да насилят но да ги оберат.Като са толкова големи родолюбци защо все тях ловят да рекетират и да вземат подкуп и защо контрабандата с тяхна помощ стигна 1 милиард.Дянков пък ще лапне премийката си от световната банка затова ,че с некъдурноста си докара държавата до просешка тояга и ще кандардиса премиера да лапнат 1 милиард заем от работодателите му.

Ако не ти е ясно - да те осветля: процента не е 20, а 25, НО от действително постъпилите в бюджета суми (което означава, че актовете, след всичките му там обжалвания са влезли в сила и парите са събани)! За да ти стане съвсем ясно, ще ти дам пример - когато по мой акт в приход на бюджета влязат допълнително 100 лв, от които да ти изплатят помощите за безработен, за администрацията отиват 25 лв., а от тях за мен - дръжки...или таратанци! Ако си разбрал това, ще можеш да си дадеш отговор и на втората част от въпроса/констатацията ти...

От тази територия аз 1 лв. помощ не съм взел а и никой член на семейството ми не е получавал.Не останаха вече и в България ,другаде си вадят хляба ,а такива като тебе рекетъори задето не им дадох 5000лв.на ръка дето си ги поискаха ми разсипаха живота .Така че колкото аз помощи съм взел толкова да имаш и ти когато си най богат.

Не те ли видях преди малко да излизаш от Позитано 20?Искаш от трън та на глог!

Не, приятелю, не съм стъпвал в София повече от година... Никога не съм симпатизирал на БСП /то комай с кадрите от БКП, само абревиатурата се смени тогава/! Знам, че само искам достойни хора за управляващи, които да мислят за благото на народа и да се грижат за него и Майка България, не само как да го доят и мачкат-много ли е?

Уважаеми българи, не мога да разбера защо губите време и ресурс да плюете некадърните министри от физкултурнишкото правителство, а не реагирате на намалението на клиничните пътеки и ограничаването на МЕСЕЧНИЯ БРОЙ пациенти, които могат да бъдат лекувани? Това не е здравна реформа, а ГЕНОЦИД! Ние животни ли сме в тази държава или им пука за нас само по избори и когато дойде време да ни стрижат и скубят с данъци, такси, налози, акцизи, глоби, рушвети, още да изброявам ли? Хайде всички пред народното събрание на 11.01.2010г. с камъни и сопи да сурвакаме това безхаберно правителство! 11.00 начален час на сурвакането! Аз ще съм там, а вие?

Сигурно много повече са обаче несъбраните вземания от по - едри длъжници!В България е чест и гордост да лъжеш данъчните!А те от своя страна съвсем не са образец на честност и почтеност,а напротив!Така,че има още много да се работи по въпроса,и ефекта би бил много по - голям!Изгонете мошенниците от данъчната система,за да скочат и приходите!

а какво дадохте на народа като вземате толкова

Един простичък въпрос към Дянков, Борисов и цялата безбожна крадлива правителствена ПАСМИНА: Щом на 30.12. /когато фин.година още не е приключила и ще постъпват още, и още пари в бюджета/ главният фин.ревизор бодро рапортува, че си е свършил работата, тоест е осигурил постъпленията в бюджета на 100% че и отгоре, ЗАЩО НЯМА ПАРИ за нормалните, ежедневни дейности - къде отиват събраните от всеки от нас суми? Защо се закриват звена, защо се ограничават и забраняват нормални човешки дейности с циничното и нагло "Криза е!"? Та нали парите са събрани, кожите - съдрани, народът - изтребван по всякакви начини чрез спиране на плащанията. И това при доп.влети пари от фонда на Здравната Каса, от доп.осигуровки, от нови заеми? Защо се затварят болници и спешни центрове? ЗАщо няма пари за деца, възрастни, култура, кино, спорт? Толкова много НЕ СЕ Е крало дори и при триглавите. И какво от това, че данъците са събрани - топли ли го това обикн. данъкоплатец, простил се с илюзията за нормален и достоен живот? Щом им стигат парите в приключилият вече бюджет 2010, защо увеличават данъците, осигуровките за през следв.година - да съберат и още, и още? ГЕРБОФРЕНИ...

Парите са събрани. Обаче все по-голяма част отиват да наливаме пари към мангалите, които обаче не стават по-добри, по-работливи и по-умни от това. С тези пари те си купуват ракия и бира, напиват се цялото племе и се удрят с цепеници по главите.

Веднага отговарям. Пари има. Кажете си г-жо/г-не/ имената и банковата сметка, на която да преведем пари за ежедневните Ви дейности. Всеки ден аз раздавам пари на такива, като Вас. Къде сте бляли, че не сте се наредили пред кабинета ми досега? Междувременно си намерете работа. Нямате необходимото образование ли? Ами вземете поучете първо.

Ти явно си баш ГЕРБЕР! Не си малко циничен...Със страх да не ми изтрият съобщението бих те нарекъл циничен и бездушен ла.нар!

Дянков, имам си и 2-те висши, и нормален бизнес, бих казала честен, достоен и уважаван, тоест оправям се някак си с парите и не ми необходими твоите окрадени. Май ти, Дянков, трябва па поучиш, щото много лесно те врътка астралният ти близнак като ти изпива мозъка чрез обезличаване и манипулация. Неща, които са градени с години и са доказали функционалността и практицизма, сега се ликвидират, за да НЕ са в ползва на всеки от нас - и това при препълнен бюджет - попитай се ЗАЩО? Ако не можеш да си отговориш, значи ти липсва училището на живота, скъпи! Успех с букварчето!

Прочети гласуваните бюджети, това да не са ти скрижали пазени на тайно, а документи качени на сайта на финансовоте министерство. Чел ли си ги?

А защо не прелетяхте над Банкя? Там бедняци ли живеят? Горките те са изрядни! Мисля, че в Бат Бойково има доста овце за стригане, но смеете ли!

Споко, и там ще прелетим.

декорацията ни наречена демокрация се нуждае от още по-голяма сопа.

Сопа не, ам гьостерица трябва да сурвака Бай Ганя, щот той иска да живее в Европа, но ако може да прилага ориенталски тарикатлъци.

ХА, ДАНО ДА Е ВЯРНО! ХОРАТА ЩЕ ПОВЯРВАТ КОГАТО ОТ ТЕЗИ КРАДЕНИ ПАРИ ИМ ВЛЯЗАТ В ДЖОБА!

Марги, Марги, в джоба ти за да влязат трябва сама да си ги изкараш. Но не те виня за това че мислиш така. Голяма част от нас българите вечно търсим нещо наготово някой да ни даде, без да правим нищо. Балкански манталитет. Това което се надявам е да влязат в образование, здравно осигуряване, инфраструктура и всичко което е полезно за бъдещето на нацията.

ТОЧНО ТОВА ИМАМ В ПРЕДВИД! НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! ТОВА ПАК КАСАЕ ДЖОБА НА НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ!

си измисля. Не бих се очудила да казва предполагаемата сума която може да смъкне от тези хора, като вече прибрана. Напр. колко е смъкнал от баба Лили или В. Найденов? Не ми изглеждат двамата особено ядосани и сърдите.

Трябва ли някой, който си е платил данъците да изглежда особено ядосан и сърдит?

Ами да ти кажа честно - като знам какво получава срещу данъците си - тоест - едно голямо НИЩО май трябва да е сърдит...или луд, че да ви плаща....

Така и така кръжахте, защо не изброихте и дивеча по Витоша ако е останал, като в Серенгети със зебрите. Или поне оцелелите след сечта борове. Или топенето на снеговете и водния отток. Да бяхте пуснали поне един МТО-балон за прогноза на времето и да вземете проби от височинния въздух след ерата на Кремиковци. Да се оправдае поне нафтата за машината, демек.

Аман от хвалби.Тъй като съм длъжен да вярвам на очите си такова предлагане на цигари без бандерол както в последната година в други периоди не съм виждал и значи има някой с гузна съвест.

След като сте събрали всичко, дето сте планирали и благодарение на затегнатия контрол сте предотвратили куп измами - ЗАЩО НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО В ДЪРЖАВАТА И ЗАЩО ХАРЧИТЕ ОТ ИЗЛИШЪКА И ОТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ - във всеки сектор парите, които идват от бюджета са драстично намалени и всеки път отговора е един и същ - пари няма - за здравеопзване, за образование, за наука, за развитие - пари няма... КЪДЕ СА ПАРИТЕ, ДЕТО СТЕ СЪБРАЛИ И ПРЕИЗПЪЛНИЛИ ЗАЛОЖЕНОТО?

Стига питааа !

А вие къде гледате?! Знете ли къде са парите или пак четете вестниците за да разберете?

трябва това да е ежедневие, да се търсят особено големите данакъплатци, защото в списъка на НАП фигурират фирми с милиони задължения, не съм ги смятала, но 50 милиона са нищо, в списъка има фирми с по 15 милиона задължения и то не малко

не си ги смятал но знаш че 50 мил. са нищо - класика :-) не само едрите длъжни но ВСИЧКИ трябва да се гонят до дупка - иначе няма оправия.

Не беше така при Станишев и Царя.. За всичко е виновен Бойко..

Ще кажат потърпевшите. А не опозицията с лайнометите.

Пожелавам на НАП още в първите дни на 2011 да имат формуляри -дан.декларации за доходите през 2010 г.

Ами вече ги има на сайта на НАП.

Вече са качени . Преди два дена изтеглих новата декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ.

Това наистина не е ПИАР! И колко още приходи ще се окажат нито потърсени, а оттам и несъбрани...!