Прокурорите се заеха с имотите на богатите

Прокуратурата се е самосезирала и започва проверка за извършени престъпления при строителството на луксозни имоти в различни райони на страната.

Обратно в новината

Коментари - Прокурорите се заеха с имотите на богатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние имаме ли разследваща журналистика. Би било интересно вместо за силикона на тази или онази да прочетем за имотчетата на този и онзи. като начало един списък с имена и професия би бил добре...

до тук само снимки, нищо реално.

аз така си питам, защо чак сега се заеха с тези лоши нарушители на закона и морала и дали след тази намеса на прокуратурата тези богаташи ще станат по-бедни или като нас - мизерни и кога това ще стане?

прокурори са сред най богатите хора, поне в Пловдив, имат си собствена банка, вижте и къде имат дялове и акции. да започнат от себе си - от колко крави пият мляко, защото те не искат да имат, а искат да имат всичко.

Погнали ги!!!,-те пък както са се разбягали!!!-очакваме имоти с писта за излитане и кацане на самолети,и стадион за развлечения.Не е изключено и за Формула 1 на по късен етап.или Частно Метро.

ЦИРК

Кои са пиярите на ББ? Ама как само ги измислят! Първо големите данъците на богатите, сега къщите на богатите, заменките , аааа какво стана със заменките, кой ще плати там едни пари? А, октопода Алексей Петров и той вече е на свобода, о то нямат край.! Резултати - една голяма кръгла 0! ББ, СМЕНИ ПИЯРИТЕ!!! ИЗНЕРВИХА НИ!!!

Така! Сега ще вземем от богатите и ще дадем на бедните. Вся власт будет народам :)

а късмет де

Аман от принципно недоволни - не е ли показателно за Вас това как се е случвало всичко до сега в БГ? защо пискате?

Че те тези къщи ги има в картите на Гугъла. За какво им е хеликоптер?

за да отчитат деиност

хахахахаах точно така

Защо всички се учудват от тези палати,а никой не си зададе въпроса-какво ли пък е отвътре?

Ами аз съм сложил на баба си мебелите.

Тази Прокуратура, която погва имотите, някъде отвън ли дойде или е паднала вчера от Марс? Тя какво прави последните, хайде 5 години-не знаеше ли за тези имоти! Само слушахме празните брътвежи на издънката на червените велможи Борис Велчев, сега са "погнали"! Тази дума като я употребят журналистите, се скъсвам от смях! Кого ще погнат-нали прокурорите и съдиите са първите далавераджии в тази държава!!!!

Искам да помоля журналистите от дир.бг да повдигнат въпроса пред нужните органи какво стана с проверките през лятото на заведенията по морето. Изчисли ли се вече колко данъци имат да внасят за тази и за предните години въпросните фирми. Какви допълнителни глоби са им били наложени и дали са веч платени. Ако може да се публикува и списък на провинилите се фирми (заведения) и данъците, жоито трябва да доплащат. Не искам много, нали?

как какво? много ясно - нищо. прах в очите и лъжи в ушите. наи много някои шеф на данъчно да си е събрал парички за малка скромна тузарска къщурkа

В маниера на ББ, да питам аз: "Кой беше кмет на София и за колко време, че едва сега разбра за наличието на такива едни незаконни имоти, за които не се плащат данъци?"

Аууу! Страшно става! Сега всичко, грабено в продължение на 21 години, ще бъде върнато на обществото, а грабителите ще бъдат наказани. Вярва ли някой наистина, че това ще стане? Вярва ли някой и че това е целта на сегашното представление?

Не, не вярваме. Вярваме че се натвърдя на едни другари да започнат по псешност да се отчитат на правилните другари, че идат местните избори.

Странна ситуация в БЪлгария , Защо сега се казва , защо сега се показва , дали се питам има държава , какво са работили в общините където има отдели илисамо са за заплата л Окачва се че 20г живеем в един свят на мутри начело с тези които ни управляват . Как един митничар , дърважавен служител си строят палати , ами ние работим в чужбина и ни е доста трудно да имаме пари , преди години разликата в стандарта ни помагаше сега какво , Ами извенете криза , ниски заплати ама цените са по високи от Европейските , извенете но по голям бай ганю от нас българите маи няма . КЪДЕ БЕ ДЪРЖАВАТА , КОИ ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЯ ИЛИ ИСКАТЕ ДА ПОВЯРВАМЕ ЧЕ ТОВА НЕ СЕ Е ЗНАЕЛО , АМИ НЕ СТАВА ДА ИЗЛЕЗЕ ЕДНО СЕЛО БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ОБЩИНАТА . САМО КОНСФИСКАЦИЯ , ТАКА ВСЕКИ КОИТО ИСКА ПОДОБНА СИТУАЦИЯ ДА ЗНАЕ ЧЕ НЯМА ИМОТ . ПРЕЗ ТЕЗИ 20 Г НАРОДА СИ МИСЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА Е АНАРХИЯ ЩОМ ЗА ЕДИН МОЖЕ ЗАЩО И ЗА МЕН.АМИ ГОСПОДА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ЧОВЕК ДА БЪДЕ В РОДИНАТА СИ , КОГАТО СЕ ВИЖДА ЧЕ НЯМА ПРАВИЛА ИДОКЪДЕЩЕ СТИГНЕМ МАЙ НЯМА ПРОГНОЗА .

Време разделно е и е крайно време всичко това да бъде разследвано и доведено до край . Който е крал и ограбвал в затвора. Нека не ми обясняват как всички тези имоти които са само една малка част от ограбеното са спечелени с труд, защото всички тези бандити на практика нищо не могат да работят ,а плащат с крадени пари да им ги построят , поддържат , охраняват и едва ли това е всичко което са заграбили.

" Погвали",Боже,боже,смешници!Да им дадем по една тояга.Какво значи незаконни ,ако нямали акт 16 или 15.Ако имат валидно разрешение за строеж и одобрени проекти са си законни ,стига сте хвърляли прах в очите.А разрешението за ползване е само последния документ за обитаване.Някой друг данък пропуснали не е голяма работа.А и данъка за офиси е по-висок от този за живеене.По -скоро е важно с какви пари са ги придобили-законни или незаконни?Те хората вече построили и си свиркат,та да Ви видим сега докъде ще стигнете от прокуратурата.Абе Кушлев къде спи,че не ги е видял тези имоти?А,той няма хеликоптер!Сякаш други начини няма за проверки.

Кушлев се занимава с дребните риби,с тези не му е удобно.

А ИМОТИТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ВИЖТЕ ИМОТИТЕ НА П.ВАСИЛЕВ И КОКИНОВ

заработени са с честен труд. от едната заплата и залъка са си отделяли за да не им приседне..

А за една банка,кога ще се самосезира?

Никога

Проверката дза започне от имотите на Р. Василев

Малоумни акции, плод на евтин популизъм. Тези къщи не са от 1-2- години - а от времето, когато бойко борисов беше шеф на МВР - къде беше тогава бе бойко ? Защо не ги забеляза ? Или тогава беше със собствениците им в "отбора по карате" ? И какво означава луксозен имот - по стойност се водят сигурно за 100 К лева - максимум - какво ще им направите ? Нищо ! Защото сте нещастни мижитурки - оставихте ги да се нагрухтят и сега ще им хванете опинците - с по 10 адвоката ще ви направят смешни в съда - защо се опитвате отзад напред - първо променете законите, после правете тези акции. Докато борис велчев е главен прокурор нито един от върхушката няма да бъде осъден, защото са от партията на баща му ! Стига популизъм - направете нещо смислено, осъдени няма да има - само дразните хората с тези имоти - всички знаем че ги има, това което не знаем е защо досега никой нищо не направи, защо и кой им позволи да стигнат до тук и защо няма осъдени !!!

Кога ще видите незаконните цигански къщи в Стара Загора.

.........доколкото си спомням и Ал. Петров бяха погнали и там бяха велики закани....АБСОЛЮТЕН ЦИРК!

хахахахаха..- ами нали съдиите , адвокатите , прокурорите са главни действащи лица в тази схема ...те са и най- големите мошенници , и най- големите облажили се от тая схема ... пак се опитват да ни правят на балъци ...вие неразблахте ли ,че всичко е взаимносвързано .. схемата е следната- политици от всички управлявали ни партии ,и най- вече последната - герб и партията на костов , техните творения - мутрите и техните изроди- чалгарите и чалгарките и техните защитници от съдебната с-ма са едно цяло ... вообще , за какво се борим,след като всичко е ясно , и не мога да разбера едно- взаимно се плюем по форумите ,а защитаваме всичките една и съща кауза- а именно , мошенниците , престъпниците , крадците и новоизлюпените капиталисти , работодатели в затвора .... защото и на децата вече стана ясно , че за да си работодател в България , значи си крадец и мошенник , заобикалящ законите на страната , експлоатирайки служителите си , спестявайки им нормални осигуровки , нормален 8- 9 часов труд и достойно възнаграждение , или ако е в повече от нормалното- под масата , т.е сивата икономика ..БРАТЯ БЪЛГАРИ , ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ СПРЯМО НАС ... НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА СЕ ВДИГНЕМ ...

Кога прокуратурата ще погне измамните строители ,които прибраха парите на хората и ги принудиха да плащат огромни кредити и наеми,а сградите им стоят незавършени.

Я какъв смях ще падне:Крадеца вика:"дръжте крадеца!". Ето това правят- най-големите крадци в държавата се събрали сега да мислят как да ощетят другите краджи- това правят. Не ми е ясно защо трябва толкова обществено внимание - явно си завиждат едни на други, а пък аз си мислех, че това се отнася само за изгладнелите и бедните.... Като им гледам имената на тия които щели да ги разследват- мога да си представя какво "разследване" ще им спретнат?? Накрая като бентлитата и яхтите колкот конфискуваха/ например нито едното нито другото/ толкова и сега нещо ще направят на някого.....леле, какъв театър се играе в тази тъпата ни държава???

Ако не се справиш с тия върховни помияри в т.н. "независим съд", те ще се справят стеб и с цяла БГ! САМО в ТЕБ ние НАДЕЖДАТА!!!!

за Боко и Цоко още има понасрани миризливи тъпанари дето ги венцехвалят ...малиииииии

Отклоняване на вниманието от мизерното ежедневие,оцеляването,освобождаването на Ал. Петров след 8 месечниятНевероятен цирк изигран от Цирк ГЕРБ с главни клоуни Боко и Цоко.Сега пак наказват и кого?Ами най-дребните риби от конкуренцията Разбира се!Със Собствеността на Борисови(около 1 Млрд./1000000000 лв) могат да се построят и оборудват 5-нови болници.1 млрд?Кой печели толкова за няма и 10 години от нищото, а и другите от върхушката.Да започнат от себе си и да ревизират най-голямото ограбване на Родината.Има ли наивници да вярват ,че ще се случи?

ха,ха,ха ясно значи, те били много управници,прокурори и съдии и тем тях подобни, а на простичкия народец казват -МИТНИЧАРСКОТО СЕЛИЩЕ, А НИЕ БУДАЛИТЕ НЕ СМЕ ПРАЕНИ В САКСИЯ,НА ВСИЧКИ В ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА СТАНА ЯСНО ЧЕ ВСИЧКИ СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С МИТНИЧАРИТЕ,А С ДРУГИТЕ КО СТАВА,НЕЕМА ЗНАЧЕНИЕ-------НАЛИ

Ми то да не вземем да си отворим ние устите, че да видите тогава имотите и на прокурори и на съдии и на всички, които сме намазвали ръцете !

"Според директора на НАП бурната обществена реакция срещу проверките на НАП..." - Защо изкривява нещата? Недоволството е продиктувано от това, че държавата не знае за тези имоти, а трябва да се търсят с хеликоптери! Никой не се възмущават, че се правят проверки. И ако има някакви възмущения, то определено са срещу тези имоти за милиони! Не само, че не са декларирани като данъци, но и от къде са тези средства на един държавен чиновник?!

Като гледам тези снимки си давам сметка, че дори не сме от изостаналите държави. Дори не сме от държавите с наркокартели, където има също такива имоти. Много по-зле сме. Защото никъде другаде няма такава драстична разлика цена на имот/мин. заплата! Най-фрапиращото е, че повечето имоти са на държавни служители! Чак сега осъзнавам размерите на корупция в тази държава. Сега с интерес гледам как ще се покрият нещата. Затова САЩ ще са богата държава, защото за такова нещо се издават поне 100 години затвор, както и при 3 присъди последната става доживотна.

Жалко е, че чак сега сте осъзнали къде живеете и какво представляват държавните служители... Всъщност, нещата са толкова лоши, че дори за един професор, би било трудно да ги обясни.