Шефовете на НАП и митниците също без достъп до тайни

Директорите на НАП и Агенция "Митници" Бойко Атанасов и Кирил Желев нямат издадени валидни разрешения за достъп до класифицирана информация.

Обратно в новината

Коментари - Шефовете на НАП и митниците също без достъп до тайни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време смениха Мургина за липса/отнет достъп до класифицирана информация

Абе иска ми се да кажа нещо интелигентно, но освен да изрежа - ДА МУ БЕРА ЛАЙКАТА и държава, няма какво да кажа...

С една дума,..ЩЕ КРАДЕМ НА ВОЛЯ!! За народа ---зелен хайвер !

Би било смешно, ако не беше трагично за България! ОСТАВКА И ИЗБОРИ

Боклука от БСП/ДПС съсипва държавата!

1.Показна се НА СНИМКА шефа на АМ 2. Крие се НА СНИМКА шефа на НАП 3. МЕДИЯТЯ не сочи причината за липсата на достъп до класифицирана информация. ДА ЧАКАМЕ ЛИ ЖУРНАЛЕСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ (ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ) ИЛИ ПРОСТ ПОПУЛИЗЪМ ?

А Пеевски има.

1.Показна се НА СНИМКА шефа на АМ 2. Крие се НА СНИМКА шефа на НАП 3. МЕДИЯТЯ не сочи причината за липсата на достъп до класифицирана информация. ДА ЧАКАМЕ ЛИ ЖУРНАЛЕСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ (ПРОФИСИОНАЛЕЗЪМ) ИЛИ ПРОСТ ПОПУЛИЗЪМ ?

Това е с цел да се прикрият следите на ДПС-БСП, за случая с изчезналия кашкавалец и сиенцето от резерва. ЧЕСТИТО!

Тайната да е най-тайна и никой да не я знае!

След като дадоха достъпа на престъпника Пеевски за 3 дена, той си е събрал нужната информация....за какво им е на другите престъпници?

Това няма значение! Делянчо Пеевски ще ги информира в неформална обстановка :)

осъждани и реабилитиран?! - това е почти толкова допустимо, колкото в Парламента да допускат за депутати осъждани за битови взломни кражби - справка Чавдар Ангелов

Тези назначения са по скандални и от това на Пеевски.Него поне го махнаха,а описаните в статията- не.Това означава,че НАП и АМ не могат да работят пълноценно.А как щедро лъжливите овчарчета обещаваха,че ще има до края на годината 1 милиард повече от данъци и още 1 милиард от митниците.

а представате ли си да имаха? Тайна в България нямаше да остане скрита. На кривият..... космосът му е виновен.

Много плоско е предадено в дописката и не ми се вярва да е точно така. С мотива, че е възможно да бъде изнудван заради свои контакти или интереси може да се откаже достъпа на всеки един човек, освен на някой отшелник или асоциален тип. Но Бойко Атанасов е шеф на столичния НАП от няколко години от времето на Гробарите. И тогава ли не е имал такъв достъп? И защо се първо се назначава, пък после му се вади достъпа? Навсякъде се прави точно обратното - първо достъп, пък после назначаване.

Е това е положението Марийке. Който не му харесва - Терминал 1 или Терминал 2, а може и с кола!

Да питат Пеевски.... Той знае държавните тайни защото имаше достъп до тях 3 дни преди да бъде избран.... Цацата няма да се самосезира естествено.....

От текста разбирам, че осъждано и реабилитирано лице не може да получава достъп до класифицирана информация. Какво реабилитиране е това, щом е реабилитиране, ама не съвсем? Значи, който е бил осъден погрешка, не само че са му скъсили живота докато докаже, че е бил осъден погрешка, а след това цял живот продължава да носи последствията от това. Що за изкривена логика е това?! (Не коментирам конкретното лице от БЕХ, а просто разсъждавам по принцип).

Друг Митко съм, а не този по-долу :)

Доколкото разбирам реабилитирането е по давност. Затова практически е частично. Свидетелството му за съдимост може да е чисто, но за националната сигурност това не е достатъчно.

Така може, благодаря!

Как беееее, Уринарскиииии. А на Прасето дебело му даде експресен достъп, нали. Я сега кажи, за два дена Пеевски колко доклада е откраднал от ДАНС, щото едно пиленце ми каза и нема как да ме лъже.

Ваньо ЕГН-то имаше и какво направи? Само крадене и рекетиране на бизнеса, а да не забравяме и Мишо бирата!

и Лукойл също :)

Експертите в действие...