22-ма българи имат доход над 10 милиона лева

Според досега обработените данъчни декларации 22-ма българи са декларирали над 10 милиона лева доход. Причина за това са станали многобройните публични акции на НАП, които бяха извършени из страната.

Обратно в новината

Коментари - 22-ма българи имат доход над 10 милиона лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брей ами да ни кажат как се краде толкоз много и как толкова пари бе народе...

ами ние щом не можем да сме богати, поне те да ни кажат как са крали и забогатяли от честен труд това е невъзможно бе народе...

Браво , смях се от сърце.Страхотна наздравица да си жив и здрав

Това е за Maks де да знам защо излезе тук/

Уважаема Чалева, в.Стандарт още преди повече от 10 дни написа, че най-богатия човек по доходи е банкер, а останалите най-богати в класацията са финансисти и адвокати. Четете повече колегите!

ТОЗИ СТАВА ВСЕ ПО-ДЕБЕЛ И ПО-ДЕБЕЛ!!!!!!!!!!! хахахахаха

Доходите на най-богатите българи са от дейности, свързани с покупко-продажба на акции и дялове, предоставянето на финансови, консултантски, адвокатски услуги и др. ВСЕ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С ПРАНЕ НА ПАРИ....................

Те са интернационалисти ,те нямат народ и родова памет.

Да пием за това - следващата година да има още повече милионери по наследство :)

Като пишете, че "ЕДВА" 11 жени попадат в класацията на 22-мата милионери в България, какво точно съждение се опитвате да изразите?

ВЪПРОС 1: - КАКВИ СА НАЙ-БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ? ОТГОВОР: - КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОТЕЖЕТА! БИВШИ ИЛИ ДЕЙСТВАЩИ ДС НОМЕНКЛАТУРИ С ЯКИ ЛОБИТА, КОИТО ЗАПОЧНАХА С ПАРИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА! ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЛИШЕНИ ОТ СЪВЕСТ ИЛИ СРАМ! ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, КОИТО НАСЛЕДЯВАТ ПОСТЕПЕННО ТОВА, КОЕТО ЗАГРАБИХА РОДИТЕЛИТЕ ИМ В ДОБРЕ РЕЖИСИРАНИЯ "ПРЕХОД" ЩЕ БЪДАТ "ЧИСТИ"! И С ВРЕМЕТО НАРОДА ЩЕ ГИ ПРИЕМЕ И ЩЕ ЗАБРАВИ ИСТИНСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ГРАБИТЕЛИ! ВЪПРОС 2: - НАРОДЕ, ОТВОРИ ОЧИ И ПОМИСЛИ, НА КОГО СА ВСИЧКИ ТЕЗИ МОЛОВЕ, БАНКИ, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ, ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, ХОТЕЛИ И ПРОЧИЕ? ОТГОВОР: -- НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОТЕЖЕТА! НЕ САМО, ЧЕ НАЙ-НАГЛО ТЕ ОГРАБИХА НАРОДА, НО СЕГА И ГО МЪЧАТ В НАЙ-РАЗЛИЧНИ СХЕМИ НА ИЗНУДВАНЕ, ЗАЕМИ, КРЕДИТИ, ЛИЗИНГИ И ДР.! ДОКОГА СПЯЩИ НАРОДЕ, ЩЕ ДРЕМЕШ И НАБЛЮДАВАШ ТОВА КОМУНИСТИКО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО !

Интерестно защо само 22 двама,явно останалите бандюги смятат да не плащат данъци.Класацията с най-богатите българи включваше стоте най-богати,а не 22.Фигурират ли там Боко,който по официални данни притежава 540млн.лв.Цецо апартаменто,Трайчо Трайков,Вежди Рашидов.

Защото за 20г.би трябвало да са вече милиардери инак язък ни за теглото

Ами нещо - производство, инвестиции в социално значими дейности, в развитие на традиционните ни производства, в селското стопанство ... Не, просто преливане от едни източници в конкретни джобове ... Поне данъците да си платят за тези упражнения, та и някой държавен разход да се покрие от техните пари!

А къде забравихте този мазния от снимката? Ами Цецко, Ами Бойко- това са невидими милионери, които не декларират нищо, а всичко си крадат.... как да вярваме на някой толкова крадлив и корумпиран като управляващите ни???

Радвам се , че има богати хора. Не споделям мнението, че всички са непремено бандити. Но все пак е напълно невъзможно да си богат когато си заобиколен от бедняци.

предоставяне на консултанцки услуги - разбираи взимане на подкупи за уреждане на далавера :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не се дава инфоормация кои са тези синковци? Неведението дава възможност на крайната десница, която се нарича фашисти, да плюят по част от народа си, която няма нищо общо с 22 айдука. Откъде накъде бедните и БСП са виновни?! В какво, бе, старшини от ДС?! Омръзна ни да четем псувни на бивши милиционери и останки от апарата на Гешев по повод на лявата час та народа - същата , която с труда си изгради онова, каото 22 криминални типа гепиха и разсипаха. Дано един ден ги видим тгам, където им е мястото- на кариерата с кирка в ръка, да се няучат как се разсипва България, копилетата му недни...

Прочети ,,Приказка за стълбата,, на Х. Смирненски, ще ти стане ясно.И стига с тия фашисти я виж комунистите в Русия 75 г . на власт-75 милиона избити.

червени милонери + изкукали пенсионери=БСП! Спаси България-скрий на баба си личната карта преди изборите !

дай боже всеки му да плаща 500 000 лева данъци.

"КОНсултантски" услуги - значи само от даване на акъл падат толкова много пари.

Консултантите Ахмед Доган и Цецо Апартаменто колко ли данък са платили?

НАЙ БЕДНИТЕ СА 5300 000 ЧОВЕКА

В бедните държави винаги има много богати индивиди. Пример - най-богатият мъж на планетата е от Месико (?!?)

А видния "консултант" на Цанковите камъни плати ли си данъка за "онзи хонорар"???

кога консултанта Цецко си плати,тогава

дайте им имената...

А НАП плаща ли данъци? НЕ? Защо тогава ние да плащаме????? ЗА ДА ГИ КРАДЕ ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ!

Плаща, плаща, стой спокоен!

Е, за това нямаме работеща икономика, защото капитала е главно спекулативен.....от дялове и консултации...ххаха

и както става ясно - и от "наследено" от нЕкои хора, които изпратихме твърде рано...А можеха още да порабоотят момчетата, но такъв е животът. Какво да се прави...