Наказателна санкция: САЩ изключиха Косово от програмата за военни учения "Defender 23"

Косовските сърби отново се събират за протест. КейФОР взема предпазни мерки

Обратно в новината

Коментари - Наказателна санкция: САЩ изключиха Косово от програмата за военни учения "Defender 23" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците са долни копе..та.направиха тази измислена държава за да поддържат напрежението,и сега гледат сеир отвъд океана,плачат си за искандери и булави

Дано си вземат поука за тези колко струват+Македония и да чуят добре песента на Устата и ако може да ги махат от ЕС. Ако не НАТО вън и да се избият.

Какво прави НАТО в Косово????

Когато САЩ "помагат" е трудно осезаемо, но кгато янките НЕ помагат е да си еве майката! Ето затова, не им ЩА ни жилото ни меда!!! Затов янки, ГОУ ХОМ !!!!

Гоу в Раша или гоу Хомо - все тая, не си особено нужен. (ако случайно не си усетил)

Наказателна санкция: САЩ изключиха Косово от програмата за военни учения "Defender 23", но не отказаха и не се противопоставиха на изпращане на 700 натовски войници в Косово

Имало е избори, сърбите са ги бойкотирали... а при 3% активност не ще да са били само сърбите, така че няма законно избрани кметове, затова АлбАнчо назначава кметовете и праща командоси да изгонят все още законните кметове.

Колко е справедлив нашият господар!

Казвам ти дъще, сещай се снахо, е казал народа. Българските продажни политици да се замислят какво ще се случи с тях, когато вече не са необходимо на "наказателите". Бойко вече го усеща, после е ред на Кирчо и Кокорчо. Косоварите си помислиха, че са много велики и каквото и да направят, САЩ ще ги пазят и подкрепят. Е, натикаха ги в ълъла и им показаха къде им е мястото.

България, макар и членка на НАТО и ЕС, е крайно несигурен и нестабилен съюзник на алианса, което никак, ама никак, не се нрави на янките. Затова те решиха да направят в страната ПУЧ, използвайки харвардските си марионетки Кирчо и Асенчо и политическото им Франкенщайнче „Продължаваме промяната“. И бяха почти успели. Какво ги препъна и защо не успяха? По две причини. Първата е, че толкова много бяха повярвали в успеха на начинанието сина свой, относително широк партиен форум, с непроверени и сигурни делегати, си позволиха да говорят неща от кухнята на задкулисието, интригантството и далаверата. И второ – изненадващо се появи предател, ренегат и "отцеубиец" , който ги записа и пусна в ефир 5 часовият им словесен маратон и те не можаха да гъкнат, да отрекат, шикалкавят и манипулират. Затова казвам, че това бе ПУЧ, а по дефиниция Пучът е (насилствено или ненасилствен) завземане на властта в държавата чрез неконституционни средства от страна на участници в държавни структури. Извършва се чрез нарушаване действащите към дадения момент конституционни и правови форми, като целта е превземане на центровете ѝ за управление чрез смяна на ръководствата на силовите структури и съдебната система. Какво има в нашата политическата система днес? В нея има основно лицемерие, лъжи, корупция, задкулисие, интриги, клиентелизъм, болезнена жажда за власт и чуждопоклонничество. Какво и липсва – доверие, честност, патриотизъм, желание за живеене в съобщност, законност и ред. Мисля, че трябва да се разбие моделът на цялата ни сегашна политическа система, защото следващия Парламент ще бъде не само още по-фрагментиран, ами ще се оглави най-вероятно и от ултранационалисти и крайно радикални елементи и ще бъде още по-гаден от настоящия, тъй като никой никого не може да понася и всеки гледа да прецака другия. Така всяка коалиция става АБСУРДНА, държавата ни обечена на разграбване, а народът ни – на нищета!

Забележете само- Сащ наказаха, САЩ наредиха, САЩ спряха, САЩ наложиха санкции. И като какви??? Ето това е демокрацията един да бъде собственик на целият Свят, един да нарежда, да накзава , един да убива- САЩ. Помислете само каква демокрация и равнопоставеност пледират САЩ. Вие си мислите , че сме равно но господарите сме НИЕ и никой няма право да ни противоречи.

Те така си я карат, като "наш" Киро ... Едно говори друго прави

американците разрушиха Югославия и толкова години подкрепяха косовските мафиоти, но сега нещо взеха да дават заден май

Преди време US ползваха Косово за разпределителна гара на маковото семе от Афганистан, но откакто бяха изритани от талибаните, нещо се оказа, че Косово повече не им трябва.... та почнаха да не ебават косоварите. За нас в БГ остава да си направим извода доколко може да се вярва на кравар !

Всеки бълагрин би трябвало да се радва на разрушаването на Югославия

Колко прост човек си!Не използвай името на Джокович, защото в сравнение с него си едно нищожество.

Така ли направиха, Москвич?

Само привидно.

НАТО ега маменцето да ви е@а, мръсни джендъри

добре де... като србете не щат да ходат на избори - без кмет ли да стоят? работата е малко - хвани едните, удри другите.

Да и аз не разбирам ситуацията. Защо не са се кандидатирали сърби ибда си ги изберат като са мнозинство в тези общини. Не стига, че не гласували а и защо кметовете не са от нашите? Не разбирам как очакват да се назначат като едно време от Политбюро ли? На кривия х.., космите му пречат.

Абе има ли някъде да са се намесили фащ и нещата да се се получили?

БРаво СЪРБИТЕ ! Никой няма да им помогне , ако сами не си помогнат!

Не че сме се засилили да помагаме на сърбите, предвид на предателството им към нас по време на балканските войни, и геноцида, който те извършиха спрямо българите в Македония (а и в западните покрайнини)!

Ало 123,я кажи дали някой сръбски динозавър не се е държал лошо с българските динозаври,за да знаем защо трябва да мразим сърбите и за колко хилядолетия напред

Сблъсъци и войни в Европа и навсякъде САЩ това, САЩ онова, а европейските лидери са се снишили и надупили и ги няма никакви.

Янките са бесни, че повече от 30 години НЕ МОГАТ да овладеят целия Балкански полуостров. Защо нашите медии не пишат и не говорят нищо, че НАТО не може да озапти Балканите? Сърбия не се дава. Сърбите помнят как през 1998 г. сенатор Джоузеф Байдън - представител на комитета по международни отношения на Сената на САЩ - призова за жестока разправа с Югославия, като настоя столицата Белград да бъде бомбардирана (което се случи през март 1999 г.). Сърбия няма да влезе в НАТО, защото няма да прости никога откъсването на Косово и не може да забрави децата, загинали по време на агресията на НАТО през 1999 г. Това заяви сръбският президент Александър Вучич по време на предизборен митинг в град Кикинда. Във Върховния съд в Белград ще бъдат подадени два нови иска срещу НАТО от жертви на бомбардировките с обеднен уран през 1999 г. За интервенцията на НАТО в Косово през 1999 г. липсваше разрешение от Съвета за сигурност на ООН и беше широко разглеждана като незаконна окупация. След провала на ПУЧА на Кирчо и Кокорчо у нас и след победата на Ердоган на изборите в Турция, САЩ не модат да спят и затова задействаха някои от «спящте си клетки» на Балканите и сега Косово гори. Нали те го създадоха през 2008 г., макар фактически областта да не е под контрола на сръбското правителство от 1999 г.! В Косово се намира една от най големите американски военни бази в Европа. Каква работа има НАТО в държава, която не е членка на алианса и защо разполага въоръжени сили там? Кому .УРА крепят янките в Косово? И там ли имат изконни интереси тези световни Мерзавци, Крадци, Убийци и Кръволоци или защитават световната демокрация и правовия ред там? В отговор на неотдавнашните безредици и раняването на 30 членове от италианския и унгарския контигент на силите на КейФОР, НАТО нареди разполагането на Оперативния резерв на своите сили (ORF) в Западните Балкани", заяви командващият Съюзното съвместно командване на силите в Неапол адмирал Стюарт Мънч, цитиран от "Косово онлайн". КАКВО ОЩЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ ЯНКИТЕ?

Дедо писател... САЩ се опитват да усмири косоварите и е на страната на сърбите в случая

На страната на сърбите в случая - ТАРАТАНЦИ!

Югославия я няма от 1992, провери си историята.

Югославия я има докат Черна гора не се отдели, а кога беше то, а?

Но в сърцата на хората я има.

Не ли извращение, с 3% избирателна активност ЕС да признае изборите за легитимни? Защо Курти не назначи албански кметове в Берлин и Брюксел?

САЩ застават на страната на сърбите и дори обмислят подкрепа за сръбската армия, ако се наложи да влиза в Косово за да изселва албанците, явно някой зад океана е прогледнал, че първоото вмешателство не е било правилно... А и сега Запада иска да прилапа Сърбия на своя страна, като ограничат влиянието на Русия на Балканите до минимум..

Заради шувенизма и и анти българската пропаганда

С толкова територии се нагушиха сърбите, и толкова народ избиха югославяните, а сега пищят за "тяхното" Косово. Няма вече Косово за сърбите, няма и да има, както те направихте същото за нас със Западните Покрайнини и Македония!

Не разбирам, защо ти дават палци надолу. Всичко, което са правили сърбите на България, а и на останлите държави на балканите (освен Гърция) е толкова долно, че нямам думи. Цялата история с измисшените македонци е точно благодарение на тях и руснаците. Когато правим съединението ни нападат в гръб. Балканската война не си спазват договора и това води до втората балканска война. Да не говорим колкото пъти сме обсаждали Константинопол, толкова пъти пак са ни влизали в гръб. Тази държава заслужава страданията, които има последните 30 години поради простата причина, че кармата съществува и някой ден всичко се връща по един или друг начин.

Краварите ще лапат, смучат и преглъщат бахура

От собствен опит го знаеш ,а?

джендърче, а ?

Когато Нато открадна тези земи от Сърбия,и ги превърна в мюсюлманска държава, защо не върнаха сръбските села в Сърбия? Няколко километра по-малко в Косово, щеше да им спести всички или поне по-малко проблеми със Сърбия. Ама те си мислеха, че ще ги изгонят сърбите от селата им!

Косоварите са провокативни долнопробни чалми.

Какво още трябва да направим за да ни изключат и нас? Явно това с освиркването на ПП не е достатъчно!

та чакаш да те... ? Грабваш чемаданите и към светлия и приветлив Челябинск!

Я, кравешки стек с мнение?

Гуй сосаешь?

Или само балшая пизда .. в огледалото :)

Я фъкзит и полед към Хамамерикос Педерастикос Членолапос

Никой не споменва, че натовците първо са стреляли и че има такива в тежко състояние по болниците.

не е нужно раята да знае всички подробности

- изказа се панелния 'аристократ' Грую :)))