Папата получи награда за заслуги към Европа

Папа Франциск получи днес престижната ежегодна награда на Асоциацията за присъждане на международната премия "Карл Велики" на Аахен - "За обединение на Европа".

Обратно в новината

Коментари - Папата получи награда за заслуги към Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата е сбъркал мястото и времето!Защо ви беше нужно да бутате соца бе свети отци!Този папа чете тайно Маркс и Капитала!Евреин социална икономика не прави!Да не гоеорим за заемите и лихвите!

Медалът е от вида за заслуги по повод "излизане в пенсия"!

Естествено, че ще дадат отличие на тоя розов папа левичар. Той подкрепя съсипията на Европа - подобно на Йоан Павел, който целуваше Корана ... и познайте - също е сред получилите отличието. Съвсем в реда на нещата е тогава да предположим, че папа Бенедикт не е получил това "отличие", защото той ясно заявяваше, че религиите са различни и учат на различни неща, някои са по-добри, други по-лоши, а най-добро - християнството. Не можаха да му го простят, че като папа обича преди всичко Христа, християнството и християните. Не било толерастко. И го натиснаха да си ходи...

Папата е пропуснал да призове към християнско милосърдие своята родина Аржентина. Грешка. Когато Аржентина приеме 500 хиляди млади мюсюлмани и ги обгрижи по меркелски, тогава папата може да призовава за гостоприемство жителите на един чужд за него континент, където самият той е гост.

църква с мюфтия папа Анадол 16 ти.

Папите винаги са били политически продажници , въпреки че се правят на вярващи ! Има Господ и той си знае какво да ги прави , така че това медалионче едва ли ще спаси душите им !!!! Папата не струва НИЩО , ако не сте вие да му се кланяте !!!

Що ми се струва, че този папа, е най-големия продажник?! Дали предния не се оттегли под нечий американски натиск?

народите на държавите в ЕС сами гласуваха да се обединяват. к`ви са заслугите на папата ...? - и Господ не може да каже. май само награди/ордени си менкат. сега папата ще награди света Меркел за още по-големи заслуги - увеличаване на населението на Европа :-)

...Папата получи награда за заслуги към Европа.. --- естествено нали тои води кръстоносците!

Това означава само едно : Сега Путин ще стане спасител и на християнството !Така че папинчо този медал или каквото е там може спокойно да си пъхне под роклята !Никога не съм зачитал папата за какъвто и да е , като православен нямам нищо общо с Римо-католическата цъква !!!

Аз пък предлагам Папата да награди Господ за заслуги към човечеството!

Ами този клефук/т.нар."папа"/ не си ли подаде документите за ходжа...?

"председателите на Европейския парламент Мартин Шулц, на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и на Европейския съвет Доналд Туск, които също са носители на тази награда" - щом такива смешници са носители на тази награда, за която никога не съм чувал, значи и наградата толкова струва. Те освен да си дават един на други награди, май за нищо друго не стават вече. Между другото, не знаех че папата вече е станал и икономист!

По принцип папата раздава наградите, защото се смята, че като брат на апостол Павел е първия най- близък до Бог. Да му се подари награда означава, че се приземява до оценяван за успех, а първия до Бог се счита от католиците за непогрешим и неучастващ за награди. В Аахен са коронясвали векове наред кралете на Свещената римска империя и нищо чудно сами да си правят малко внимание. Сякаш за първия след Бог не е суета тази награда.

Да измиеш миризливите крака на 12 арабски емигранта, получаваш голямата награда. Нашия ДС патриарх-агент Неофит също щеше да получи тази награда ако не се беше погнусил да направи това.

Само "Арабин миньор" е по-кратък виц. Европа не само, че се май'мунизира, но и папата ще трябва да си сменя религията.

Папата е предател на християните. Вместо да поведе борба срещу мутджовците, той им мие краката и им дава апартаменти. И къде са сега християнските светии? Защо не го вкарат в правия път? Пускам чикагска ТВ- пастор н'ам си кой " Апостол Този каза туй, Апостол онзи каза онуй" И чете без униформа, кара цивилен, за едно расо и килимяфка пари не му се дават.

Папата попада в "достойна" компания. Носители на тази награда са други видни предатели на Европа и християнството - Мартин Шулц, на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и на Европейския съвет Доналд Туск. Е, папата поне не е европеец.

Всичките езуити или възпитаници на езуити. Случайно? Не мисля. Божието слово записано в Библията е пределно ясно по въпроса.

И какви заслуги има към Европа? А, да сетих се. Мие краката на мюсюлманите.

Mие и даже ги цунка...

Ватикан = малтийски орден = ЦРУ = = корпорации = 1% свръхбогати евреи = 99% бедни мишки

Е И? ТИ ?/мишка?/ НА латинки знаеш ли как се изказва: -ГОУЛЯМ ПРАЗ! /ко да та пря кът хем си беден хем ПРОЗ?/

Хубаво е че си на каишка да те шиба всяка мишка. Умнико коленичи пред истината и лапни голям залък, но голяма дума не казвай докато си тъп, тъп и продажен та чак вдлъбнат. Точно това е положението ..нечовек в човешки облик=папа=сатана=йезуит=ЦРУ=римска империя=предател на Европа=манипулатор на всички религии за изгода на тъмните си господари=никва връзка с БОГ създател=здрава връзка с тъмните демонични извънземни.

Според мен награда за християните ще бъде ПАПАТА да получи ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ДО АРЖЕНТИНА !!!!!

"Карл Велики" на Аахен от небесата наверно "благославя" близките роднини на сегашния папа.

е поредният деец на Новия Световен Ред, който получава тая награда за заслуги към Европа...майтап бе, за заслуги към Сатанинско-Рептилско-Юдейската хидра, която унищожавата бялата раса. Предишните заслужили са Кисинджър, Блеър, Бил Клинтън, МЕРКЕЛ, Туск, Юнкер, Шулц, Шойбле, Грибаускайте и други такива видни "хубавци".

Антихристът е вашия спасител, т.е онова което ще погребе старият ред, вкл. и религиите.

напълниха европата с мюслита па и медал му дават?

Папата се закичи и георгиевската лента....ама кой го интересува. Знае Папата, като дойдат бурките на пл. Св. Петър, само Путин ще го спаси......

Какви заслуги има папата към Европа? И коя Европа? Европа е континент, на който живеят различни народи,в различни държави.

най-различните са тези в Русия ..

коалиции, които да разкриват, че зад много конфликти стои борбата за власт на икономически групировки ................................................... папата им закова ковчега и им прочете молитвата ..борбата за власт на икономически групировки.. верният отговор

ДУХОВЕН ГЛАВА! ВТОРО- ЯВНО МУ Е ПРИСЪДЕН ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ Е ГАЛИЛ Б.Б. ПО ГЛАВАТА,ЗА ДРУГИ НЕГОВИ ЗАСЛУГИ КЪМ ЕВРОПА НЕ СЕ СЕЩАМ!!!

Каква жалка политическа пародия, долнопробен водевил - Мартин Шулц, Жан-Клод Юнкер и Доналд Туск - тримата безпомощни "ръководители" на т.нар. "Европейски съюз", които също са носители на тази смехотворна награда, я връчват на папата-йезуит, любимеца на медиите, който като че ли невъзмутимо наблюдава умирането на християнството... Някакъв абсурд ...

+100

Папата е "папа" на католиците.Ватиканската институция е лицемерна и антидуховна.

Това не е вярно, но понякога и между отделни християни има голяма разлика и тогава ни остава единствено: "По делата им ще ги познаете, бере ли се грозде от тръни и смокини от репей".

по скоро заради разединението и разкола който вся в европа -италия и германия най-противоевропейските страни продадоха собствените си народи за да угодят на черния!

Папата получи награда за заслуги към Европа . ЗАЩОТО УМИ КРАКАТА НА ДЕСЕТИНА МЮСЮЛМАНИ ЛИ ??? БРАВО !!! КАК ЗАЩИТАВА ХРИСТИЯНСТВОТО !! БОЖЕ НЕ МУ ПРОЩАВАЙ !!!!

"Който превъзнася себе си ще бъде смирен, а който смирява себе си ще бъде въздигнат"

Не се учудвам. Той е "светъл пример", щото се шзявявя като теляк в обществена баня. Скоро и мюсюлмански задници ще започне да подмива.

Е гати и смешниците ! Какви заслуги има папата към Европа ?

Това не е моят папа, който мие краката на мюсюлмани и ги целува!

Правилно! Нашият е Неофит,агента на ДС