Над 250 задържани по акцията "Бяло", образувани са и 220 бързи досъдебни производства

Шест месеца е продължила работата по групата за трафик на нелегални мигранти, МВР си е съдействало и с Европол, заяви главен комисар Петър Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Над 250 задържани по акцията "Бяло", образувани са и 220 бързи досъдебни производства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли чии избор е този за гл. секретар и защо ?

Някъде през следващите 20 тодини можем да станем и свидетели на акция “Кюлчета” А и делото с 5-те милиарда, откраднати от КТБ отпДП и мафия да по приключи. Нещо се размечтах…

Че те от 1989 шътат като у дома си.

МНОГО ЯСНА ПРОПОРЦИОНАЛНОСТ ИМА,ОТ: БОРБАТА С НАРКОТИЦИТЕ,И-НАЛИЧИЕТО ИМ НА-ПАЗАРА,УПОТРЕБЯВАЩИТЕ ГИ!!! ПРЕДИ ДА СА-КРИМИНАЛИЗИРАНИ(70-те-ГОДИНИ НА-МИНАЛИЯ ВЕК),НАРКОТИЦИТЕ СА БИЛИ-ЕКЗОТИКА(ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е-ДЖОЙНТА),А-УПОТРЕБЯВАЩИТЕ ГИ-ДЕСЕТИ ОТ ПРОЦЕНТА НА-НАСЕЛЕНИЕТО! НЕ Е ИМАЛО-СПЕЦИАЛИЗИРАНИ:АКЦИИ,СЛУЖБИ,МИЛИАРДНИ БЮДЖЕТИ ЗА-“БОРБА”!!! С ДВЕ ДУМИ: КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ-“БОРЯТ”,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ:НАРКОТИЦИ,НАРКОМАНИ,КИНТИ ОТ-НАРКОТИЦИ!!! САМО ИДИОТ НЕ ВИЖДА,ЧЕ-“БОРБАТА”,Е ЗА-ДТУГО(КИНТИ”!!!

МНОГО Е ПОКАЗАТЕЛНО,ЧЕ ВИНАГИ,КОГАТО СЕ СМЕНЯ-ВЛАСТА,ИМА-АКЦИИ ПРОТИВ НАРКОТИЦИТЕ!!! НАРКОТИЦИ ПАК СИ ИМА,ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ,И ИГРАЧИТЕ НА ПАЗАРА,СЕ СМЕНЯТ!! ТЕ ТАКА!

30 години наркодилърте и мутрите и всякаква подобна измет вилнеят, някои ги задържат и РЕГИСТРИРАТ и ги пускат. Смях!

ЗНЕТЕ ЛИ ЗАЩО АКЦИЯТА-“БЯЛО”,Е НАСОЧЕНА КЪМ-МАРИХУАНАТА(ЛЕГАЛНА В ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ)? АМИ ЗА ДА НЕ СЕ-ПУШИ МАРИХУАНА,А ДА СЕ КУПУВА-“БЕЛО”,ОТ:МВР-ООД!!!

250? Да разбираме ли, че са задържали всички 240 дупедати и 10-те им дилъра?... Извинете - разносвачи на пица

АКО НЯМА-АРЕСТУВАНИ: ПОЛИЦАИ! БОПАДЖИИ! ПРОКУРОРИ…ЗНАЧИ Е-ТАШАК! ПОРЕДНОТО РАЗЧИСТВАНЕ НА-ТЕРИТОРИИ! ИНТЕРЕСНО,ДАЛИ ЩЕ ИМА-МАСОВА АБСТИНЕНЦИЯ НА-НАРКОМАНИТЕ,СЛЕД ТАЯ-“АКЦИЯ”? БИ ТРЯБВАЛО-НАРКОТИЦИТЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПАЗАРА! ДАЛИ?

А полицаите наркодилъри кога?

Кой си позволява да закача хората на Рашков . Те му купиха 19 апартамента !

какво са 19 апартамента за великия български народ?

Какво ли ще каже Нидер ланд за тази "грандиозна" операция за производството на марихуана в няколко мазета.

предвид иззетите 10 пакетчета, вероятно става въпрос за няколко саксии с трева.

Мамка му! Съсипват на хората бизнеса. Щом като има търсене на дадена стока , ще има и предлагане.

Ми, така е!

Цялата Шенген-провокирана дандандания, освен пародийния си характер, носи и досадно трагикомичен образ. Предизвиква едно персонално обидно чувство на убито национално самочувствие и дълбок провинциализъм, гарнирани с неугасващ, но за съжаление неефективен селски тарикатлък.

Малко е ! Още, и по-често !

К'во?

Накрая каскета пълен, чекмеджетата и те, платанциите работят, осъдени двама наркомана, единя от ПП и ИТН и 3 споразумения. Иззетите пари и дрога липсват.

Тези мижави количества и парите не съответстват на такава мащабна акция. Явно по-едрите риби са знаели за акцията предварително, както обикновено :) Да не говорим, че и тези сульовци ще ги пуснат скоро.

Това се нарича операция “Рязане (окастряне) на опашката на гущера (алигатора, октопода - кой както предпомита), за да … ОЦЕЛЕЕ, за до се запази ГЛАВАТА!” Защото настана ЖЕГА! От Шенген (ЕС)! Забавно е как нашите марионетни политици и управници първо решиха да се доказват пред кукловодите си, главатарите от мафията, които са ги лансирали там за да ги обслужвах и пазят - и как първоначално се хвърлиха яростно срещу отхвърлилите ни за Шенген. И … после нещо се случи - и то много бързо! Явно някой някъде много добре ги е светнал да си седнат на заднизите и да те преиграват че ще им се случи случка:)

' използвали и помощта на Европол,''' Да се чете от Европа се обадиха и ни казаха кои как и защо нямаше как трябваше да направим нещо по въпроса В следствие : Небоите се другари нищо няма да им направим со 2 седмици са навън до 2 години с изпрани досиета след 3 седмици ще продължът да се трудят за благото на партията маика :)

А бе,вие сте майстори на бройката досъдебни производства,но по-важно е какъв ще е резултата след 3 съдебни инстанции!

РезултатЪТ, коментаторе! И не всички производства се развиват на три инстанции, професоре!

по около 20 досъдебни производства на пакетче дрога

Спокойно, максимум до няколко месеца или година, всички ще бъдат на свобода. Съдебната система (съд и Прокуратура) ще са си оправдали безобразно скъпото си съществуване. А сега дами и господа граждани, време е за Коледните бонуси и надбавки в цялата съдебна система за "отлично" вършената работа през годината... Предоволно 13 и 14 заплата, пари за дрехи и по над 5000 лв. месечна заплата, а някои взимат и по 10 000 лв. месечно... А вие четете по медиите какво Държавно обвинение, какъв държавен съд си имаме! И как само работи нашата съдебна система и от години все бори престъпността, но все няма доказателства и на лошите все им се разминава... И така докато остареем...

напомня на шумните полицейски акции на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов : Килърите, Октопод, Наглите, Захарно петле и т.н. Специализираните акции с гръмки имена, които през 2010 бяха гордостта на Цветанов приключиха с оправдателни присъди, а държавата ни беше осъдена да плаща обезщетения на арестуваните от близо 2 милиона лева .

Следва акция червено. Скоро.

там набиват пици та се късат ,а бившия министър на културата маи закусваше,обядваше и вечераше с тях

Разчистват си пазара ...... Знаят ги но който не си плаща го отстраняват....

Ех, ех...

Пак глупости, 250 души задържани и.. 15 пакетче та амфетамин??? И 30.000 евро? Това е нищо, къде е истинското бело , де я коката? Само прах в очите, както винаги...

Полицайте дилари знаеха за акцията и се прибраха,цялото мвр е пробито.

Не е важно колко са задържани а колко преписки ще влязат в съда и ще има присъди...

ще вкарат само кокошкари и потребители

Като не можем да наблегнем на качеството, ще акцентираме над количеството. Кокошкари. Къде е брендо бе?

То направо като дават интервюта участващите в шоуто ги е срам да говорят… ГОЛЕМИТЕ КОГА ЩЕ “хванете”???

Еми много се навъдиха в ,,бизнеса,, и се пречкат където не трябва :)))

E сега тия ги депортирайте в Холандия. Да държавата се казва Холандия и така ще е докато Нидерландия не си махне ветото за Шенген

Това за което са ги ,,хванали,, в Холандия е легализирано :)))

Пунта Мара а Ла ББ

От каде на каде бляло ? Аз не чух нито да са пипали хората на банкялията които произвеждат конфети, нито вносителите на кока или хероин, а се хванали за зелената трева, която легализираха почти навсякъде. По скоро акция смях без гащи.

Една година наблюдавали бандите, три дни гърмят по медиите за "мега акцията". И какво хванали? - 20кг марихуана и няколко пакетчета екстази. Само от сутринта през границата вероятно са минали десетки килограми твърди наркотици, а по улиците на София са продадени още толкова. Цирк "Глобус". Защо храним с данъците си такива клпоуни.

както направихте с ареста на Иванчева - да гледаме сеир и за назидание да ги разхождате по улиците с пранги на краката.

Така правеха на времето през ,,лошия социализъм,, имаше и другарски съд !!!

Акция Шенген

Защо направо не гри кръщават тези акции Шенген 2020, Шенген 2021, Шенген 2022, даже може да ги учестят и да добавят в името и съответния сезон. Само кръгли идиоти биха се вързали на безумните ви и безрезултатни "ПР-акции".

".... иззети 15 броя пакетчета с амфетамин с тегло 10,82 грама и няколко пакетчета с марихуана." "Общият размер на паричните средства е 30 180 евро." Тая "организирана престъпност" много е закъсала бе ! Всяка втора пенсионерка хвърля по 40-50 бона от балкона на кой и падне, а тия едвам свързват двата края ! КОвид кризата ги е ударила, редно е държавата да помисли и да ги подпомогне като социално слаби.

Прави впечатление - 15 пакета а 10.82гр. = 0,721 за 1....... По мое време беше 30 кинта 1,2/ 3

Който не е платил ,другите си работят най нагло.

Браво за активната работа. Сигурно електоратът ще е доволен. Обзалагам се, че след акцията продажбите на наркотици в татковината ще останат същите или ще се увеличат. Този бизнес се контролира на най - високо ниво в държавата/партиите и службите. Нали така?

Не съм чувал ГД>БОБ и МилиционериВР да са разбивали лаборатории за амфетамин и метамфетамин. Явно има защо.

Арестите са незаконни !! Няма данни за престъпление ! Политиците са виновни ! От мен нищо не зависи !

"След дъжд - качулка" - стара севернокорейска поговорка. А може и да е суданска. Ние сега ще се разбързаме, после ще се снишим и най-накрая, каквото е било - пак ще бъде. А народа ще си мисли, че като гласува, решава нещо. Нека си вярват.

Изборните резултати, които ни отчитат в края на всички проведени избори не съответстват на действителността. При тези нагласи в страната е абсурд да е такъв изборния резултат от последните избори, и не само те.

Накрая всички ще бъдат пуснати, 1 ще има някаква условна за 6 месеца примерно. Знаем ги тези каскетски акции

Кого сте задържали бе , смешници . Сплашили сте конкуренцията и тия дето не плащат . Какво стана с разследването за съпричастност по каналджииство на граничарчетата ,и това ли пометохте ? Вече ако стане нещо ме е страх да ви викна . ВИЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЕЗИ ОТ КОЙТО НИ ПАЗИТЕ .

Как един не задържахте с наркотика на богатите, кокаина, корумпирани отрепки.

В понеделник ще стане ясно срещу колко има доказателства за престъпна дейност и какво е числото на " задържаните".

Ам Зеленски кога - той милия целия е в бело.

Доста смешно изглежда да се бие тъпан при началото на полицейска операция, особено такава с дълга подготвока. Не трябва ли да се дават интервюта чак след края на операцията? Полицаите от Кингстоун толкова ли обичат да се пуйчат пред разни стажант-мисирки? :)