Над 250 задържани по акцията "Бяло", образувани са и 220 бързи досъдебни производства

Шест месеца е продължила работата по групата за трафик на нелегални мигранти, МВР си е съдействало и с Европол, заяви главен комисар Петър Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Над 250 задържани по акцията "Бяло", образувани са и 220 бързи досъдебни производства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко чудо за 3 дни. Сега е ахо-иху, след месец ще е тихо. Нагледали сме се на показни акции без резултат, т.е. осъдителни присъди.

Хубаво. Но не трябва да е на акции, а постоянна работа. И когато са сигурни в успеха, да ударят и дават на съд. Това че има толкова много сега, значи че не са си вършели работата преди както трябва.

ами ти какво искаш хората си работят кримитата произвеждат и продават защото това се търси като научите децата си та и родителите им да не вземат наркотици на кой ще продават кримките аз защо нямам проблеми с наркотиците? научете си децата да работят и да учат за да знания пак за да ги ползват за да работят

Ако се завъртят около парламента, ще се удвоят задържаните!

Хубаво спряхте белото, сега ни спрете и червеното, дето ни залива от терористичната Руска федерация.

Доста смешно изглежда да се бие тъпан при началото на полицейска операция, особено такава с дълга подготвока. Не трябва ли да се дават интервюта чак след края на операцията? Полицаите от Кингстоун толкова ли обичат да се пуйчат пред разни стажант-мисирки? :)

Ам Зеленски кога - той милия целия е в бело.

бЕлото не пипай, че зелената дрога от Киев одмах ще даде фира без нея.

В понеделник ще стане ясно срещу колко има доказателства за престъпна дейност и какво е числото на " задържаните".

Как един не задържахте с наркотика на богатите, кокаина, корумпирани отрепки.

Кого сте задържали бе , смешници . Сплашили сте конкуренцията и тия дето не плащат . Какво стана с разследването за съпричастност по каналджииство на граничарчетата ,и това ли пометохте ? Вече ако стане нещо ме е страх да ви викна . ВИЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЕЗИ ОТ КОЙТО НИ ПАЗИТЕ .

Накрая всички ще бъдат пуснати, 1 ще има някаква условна за 6 месеца примерно. Знаем ги тези каскетски акции

"След дъжд - качулка" - стара севернокорейска поговорка. А може и да е суданска. Ние сега ще се разбързаме, после ще се снишим и най-накрая, каквото е било - пак ще бъде. А народа ще си мисли, че като гласува, решава нещо. Нека си вярват.

100 %

Арестите са незаконни !! Няма данни за престъпление ! Политиците са виновни ! От мен нищо не зависи !

Не съм чувал ГД>БОБ и МилиционериВР да са разбивали лаборатории за амфетамин и метамфетамин. Явно има защо.

Изборните резултати, които ни отчитат в края на всички проведени избори не съответстват на действителността. При тези нагласи в страната е абсурд да е такъв изборния резултат от последните избори, и не само те.

Браво за активната работа. Сигурно електоратът ще е доволен. Обзалагам се, че след акцията продажбите на наркотици в татковината ще останат същите или ще се увеличат. Този бизнес се контролира на най - високо ниво в държавата/партиите и службите. Нали така?

Който не е платил ,другите си работят най нагло.

".... иззети 15 броя пакетчета с амфетамин с тегло 10,82 грама и няколко пакетчета с марихуана." "Общият размер на паричните средства е 30 180 евро." Тая "организирана престъпност" много е закъсала бе ! Всяка втора пенсионерка хвърля по 40-50 бона от балкона на кой и падне, а тия едвам свързват двата края ! КОвид кризата ги е ударила, редно е държавата да помисли и да ги подпомогне като социално слаби.

Защо направо не гри кръщават тези акции Шенген 2020, Шенген 2021, Шенген 2022, даже може да ги учестят и да добавят в името и съответния сезон. Само кръгли идиоти биха се вързали на безумните ви и безрезултатни "ПР-акции".

Акция Шенген

както направихте с ареста на Иванчева - да гледаме сеир и за назидание да ги разхождате по улиците с пранги на краката.

Една година наблюдавали бандите, три дни гърмят по медиите за "мега акцията". И какво хванали? - 20кг марихуана и няколко пакетчета екстази. Само от сутринта през границата вероятно са минали десетки килограми твърди наркотици, а по улиците на София са продадени още толкова. Цирк "Глобус". Защо храним с данъците си такива клпоуни.

От каде на каде бляло ? Аз не чух нито да са пипали хората на банкялията които произвеждат конфети, нито вносителите на кока или хероин, а се хванали за зелената трева, която легализираха почти навсякъде. По скоро акция смях без гащи.

Пунта Мара а Ла ББ

E сега тия ги депортирайте в Холандия. Да държавата се казва Холандия и така ще е докато Нидерландия не си махне ветото за Шенген

То направо като дават интервюта участващите в шоуто ги е срам да говорят… ГОЛЕМИТЕ КОГА ЩЕ “хванете”???

Прави впечатление - 15 пакета а 10.82гр. = 0,721 за 1....... По мое време беше 30 кинта 1,2/ 3

Така правеха на времето през ,,лошия социализъм,, имаше и другарски съд !!!

Еми много се навъдиха в ,,бизнеса,, и се пречкат където не трябва :)))

Като не можем да наблегнем на качеството, ще акцентираме над количеството. Кокошкари. Къде е брендо бе?

Това за което са ги ,,хванали,, в Холандия е легализирано :)))

Не е важно колко са задържани а колко преписки ще влязат в съда и ще има присъди...

Полицайте дилари знаеха за акцията и се прибраха,цялото мвр е пробито.

Пак глупости, 250 души задържани и.. 15 пакетче та амфетамин??? И 30.000 евро? Това е нищо, къде е истинското бело , де я коката? Само прах в очите, както винаги...

Ех, ех...

Разчистват си пазара ...... Знаят ги но който не си плаща го отстраняват....

там набиват пици та се късат ,а бившия министър на културата маи закусваше,обядваше и вечераше с тях

ще вкарат само кокошкари и потребители

Следва акция червено. Скоро.

напомня на шумните полицейски акции на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов : Килърите, Октопод, Наглите, Захарно петле и т.н. Специализираните акции с гръмки имена, които през 2010 бяха гордостта на Цветанов приключиха с оправдателни присъди, а държавата ни беше осъдена да плаща обезщетения на арестуваните от близо 2 милиона лева .

Спокойно, максимум до няколко месеца или година, всички ще бъдат на свобода. Съдебната система (съд и Прокуратура) ще са си оправдали безобразно скъпото си съществуване. А сега дами и господа граждани, време е за Коледните бонуси и надбавки в цялата съдебна система за "отлично" вършената работа през годината... Предоволно 13 и 14 заплата, пари за дрехи и по над 5000 лв. месечна заплата, а някои взимат и по 10 000 лв. месечно... А вие четете по медиите какво Държавно обвинение, какъв държавен съд си имаме! И как само работи нашата съдебна система и от години все бори престъпността, но все няма доказателства и на лошите все им се разминава... И така докато остареем...

А бе,вие сте майстори на бройката досъдебни производства,но по-важно е какъв ще е резултата след 3 съдебни инстанции!

РезултатЪТ, коментаторе! И не всички производства се развиват на три инстанции, професоре!

' използвали и помощта на Европол,''' Да се чете от Европа се обадиха и ни казаха кои как и защо нямаше как трябваше да направим нещо по въпроса В следствие : Небоите се другари нищо няма да им направим со 2 седмици са навън до 2 години с изпрани досиета след 3 седмици ще продължът да се трудят за благото на партията маика :)

Това се нарича операция “Рязане (окастряне) на опашката на гущера (алигатора, октопода - кой както предпомита), за да … ОЦЕЛЕЕ, за до се запази ГЛАВАТА!” Защото настана ЖЕГА! От Шенген (ЕС)! Забавно е как нашите марионетни политици и управници първо решиха да се доказват пред кукловодите си, главатарите от мафията, които са ги лансирали там за да ги обслужвах и пазят - и как първоначално се хвърлиха яростно срещу отхвърлилите ни за Шенген. И … после нещо се случи - и то много бързо! Явно някой някъде много добре ги е светнал да си седнат на заднизите и да те преиграват че ще им се случи случка:)

Тези мижави количества и парите не съответстват на такава мащабна акция. Явно по-едрите риби са знаели за акцията предварително, както обикновено :) Да не говорим, че и тези сульовци ще ги пуснат скоро.

Накрая каскета пълен, чекмеджетата и те, платанциите работят, осъдени двама наркомана, единя от ПП и ИТН и 3 споразумения. Иззетите пари и дрога липсват.

Малко е ! Още, и по-често !