17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искам да знам колко от хората които са го карали, се заразяват пак. И колко от тях влизат в болница. И това като сравнение с ваксинираните.....

42

Под сводките на дира за грипа обикновено ваксърските малоумници започват да вият като котараци около валериан!!! Откъде ви копат толкова идиоти бе???

От диамантената мина.

Аз, ваксинираният, съм все още тук а Любо, религиозният антиваксър, го няма. Случайност? Не мисля!

Имаш още дози.

Това не променя факта.

Ако дир коментари секцията е параолимпийски игри, то антиваксърите обират всички златни медали.

Поне ще са живи, за да ги сложат върху гроба на "ваксинираните".

Ай сиктир бе!

до 'Без паника' : ти можеш ли да споделиш какво точно искаш (ама структурирано а не само откъслячни контрения) ? за махане на всички мерки разбрахме, за това , че искаш някой да ти плаща болницата, ако случайно влезеш - също разбрахме . нещо по 50 кинта на ден да имаш да си харчиш някой да ти дава искаш ли ?

Той да не ковид трол на фарма мафията и кукловодите на пландемията?! Всички пари дето сте взели, всички предателства, манипулации и лъжи ще заплатите. Кармата не може да се избегне. Спрете по-рано, за да намалите сметката, която ще платите, защото вече много злини сторихте.

сега ли се сетихте, че сте роби бе овце задръстени ? българия беше на челно място по брой РАБОТЕЩИ БЕДНИ (много добре осмисли думата 'работещи') , много преди ковида !! над половината българи , 3 дена преди заплатата са с двуцифрена сума пари . на мен до момента сертификат никой не ми е поискал и не ми е проблем да си нося 'парцала' по 30-40 мин на ден .

За Провадия, Девня и Любимец няма данни, защо?

там карат на пржки с лук и държат вируза далеко

Появи се паниката и започнаха да изчезват "неудобни" коментари... СлучаЕност?

НЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАЩАТ ЛЕЧЕНИЕТО СИ САМИ !! И ДА ВИДИШ ТИ ОПАШКИ ПРЕД ВАКСИНАЦИОННИТЕ ТОГАВА ?? КРАЯТ НЯМА ДА ИМ СЕ ВИЖДА !! ЩЕ ПОУМНЕЯТ ЗА МИГ !! СЕГА СИ МИЕКАТ НА ВОЛЯ И ИМ ПУКА ??!!

Много от далеч се вижда,че си олигофрен недей се хаби. Не е за тебе това, а и стана време да изкарваш козите на паша.

Боцнатите с отровата тепърва им почват мъките , идва и пролетния грип а вече се видя колко тежко изкарват и най-леката настинка - пример Ангел Кунчев.

Това го чакаме вече 1 година. Нищичко... Неваксинираните обаче умират сега....

Престанете с тая проява на високомерие, бе милички. То бива бива мания за величие, ама вече минавате всякакви граници. Няма да стане вашата и толкова. Бог гледа. И той е Бог на всички. Бъдете здрави.

Бог е одобрил пандемията.

Прави разлика между позволил и одобрил!

1 ваксина - 30-40 лева Лечението на неваксиниран глупак, вкл. приложението на скъпи лекарства - няколко хиляди лева, и много повече, ако е в интензивното. Очевидно фармацевтичните компании имат по-голяма финансова изгода от продължително болнично лечение. Антиваксърите работят в полза на Биг Фарма.

А лечението на ваксиниран колко е? Щото като гледам ваксините не предпазват никой от разболяване…

понеже не влизат в болница.

Ми влизат - както се вижда от ежедневната сводка и то в пропорцията която представляват като извадка.

тези с фалшивите сртификати

Решението е просто, неваксинираните да си плащат за лечението, както е в Сингапур. Не съм съгласен осигуровките, които плащам, да се хабят за тях, има по- нуждаещи се хора.

абсолютно това е варианта .

Правилна позиция в случай, че - ако ядеш свинско си плащаш лечението щото спазващите здравословен режим не желаят да ти го плащат. Въздържателите да не плащат лечението на пиещите. Непушачите на пушачите. А и родителите да плащат лечението на децата си щото не си ги правил ти, а? Деба тъпанарите сте честно :).

до тъпанара 'без паника' : а бе тъпанар , не ми е за здравните вноски а ми е за това че някой роднина няма да го приемат в болницата заради мангал като теб, който е заел местото

За постъпилите в болница давайте информация за процент ваксинирани от общия брой ваксинирани и по същия начин за неваксинираните. Иначе само си играете с бройките и статистиката и нищо не казвате

От 19 ноември един антиваксър се бори, бори…

Забелязах че Любето го няма от известно време.

Досега да сте се ваксинирали и да сте забравили. Няма да ви се размине ваксинацията, разбрахте ли? Само си губите времето да блеете....

Чудя се на подобни кауни като теб - самочувствие, арогантност и никакво покритие. Винаги колаборирайки със силните на деня, подчертавам “на деня” и готов услужливо да предостави срещу минимално заплащане цялото си достойнство и почти липсващия интелект.

Тезите на антиваксърите са ненаучни . Глупакът и необразованият е този, чийто мозък е промит от теории на конспирациите и не може да мисли самостоятелно, и се води по акъла на другите глупаци. Глупакът вярва на другите глупаци, защото взаимно се надъхват с глупостите си.

Със тая супа от опорки директно потвърждаваш казаното от мен.

До Бъдни вечер ще надминем бройката насилствено починали българи от ВСВ. После ще покоряваме нови хоризонти. Дано кака Корнелия ни заведе при Светлото бъдеще, че с това Международно положение изобщо не знам какво ще правим!

Най-важният показател - процентът положителни проби расте, което означава, че разпространението на вируса се засилва и до Коледа ще сме с над 15% положителни и частичен локдаун наложен от новото про-ваксърско правителство.

На кой му дреме за хора с положителни проби, които кихат две седмици и оздравеят? Единствения важен показател са фаталните случаи. Хората които вече ги няма. Примерно в Израел починалите са 8210. А в България 29163.

Както и преди Пландемията.

Колко по скоро изпукат ваксърите, толкова по скоро ще се оправят нещата.

Мрат 97% плоскоземци

всички ли антиваксъри сте толковам малоумни или ти си някакъв специален дирнишки мутант?

НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ !! КИРЕ И КОКОРЧО ОТДАВНА СЕ ВАКСИНИРАХА !!

Ми той и Кунчев се ваксинира ама…

ти продължаваш и продължаваш да НЕ казваш какво точно искаш . по 50 кинта на ден и безплатно парно сигурно

Когато нямаше ваксини се бяха на...акали от страх, сега защо се пръскали милиони. Били експериментални течностти, казва някой си байо. По тази логика всичко е експериментално, дори храната в магазините - да се откажем и от нея ли?? Били освободени от отговорност - освободени са, ако страничният ефект е описан в кратката характеристика. Още не е доказана пряката връзка между прилагането на Астра Зенека и няколкото случая на тромбози, само подпзрения, че ако си бил заразен и ако имаш склонност към тромбози и ако..... Но както е казал народа - не е луд тоя който яде баницата. В случая - който манипулира хората за да им вземе гласовете.

Пълни глупости си изписал. Ама пълни. Нормално, то все евтини тролове наемат вече. А сега едно по-едно: Регистрация на ваксините в българската агенция по лекарства няма. Онаследява се тази от европейската. Заради дира няма да публикувам линк , но ще ти дам гугъл думичките, с които да стигнеш до тази информация - comirnaty ema registration - това е Пфайзерската. Стигайки там ще видиш и детайлите по ауторизацията “под условие”. Ето това е проблема. Като го изчетеш ще разбереш и защо. Ама едва ли ще го направиш съдейки по малоумията изписани от теб. И не няма общо с храната. Нито пък имаш избора да не ползваш продукта. Налага ти се, малко по-малко това става задължително. А както се вижда от ЕМА - продължава да се събира информация. Липсата на нормално разрешение за употреба го прави непознат и опасен продукт - всъщност цитираната причина за подобно одобрение е ковид, а не доказаните и качества. Същото е положението и с останалите ваксини на бигфарма, но не такова е положението с китайската и руската - там одобрение под условие няма - а си продължават изследванията - що ли? Ами пари - не животи - това е целта. И запомни никой не те задължава да ядеш сапун щото е “чиста храна” до доказване на странични ефекти - съдържа мазнини и други хубавини - ама не е полезен за теб :). Толкоз за тъпизма ти с храните.

глупости

Нещо се се взел на сериозно, без паника. Основната ти опорка е, че разрешението не е нормално и под условие и това правело ваксините опасен продукт. Пропускаш, че всяка регулаторна агенция (EMA включително) ще пусне продукт лекуващ непозната досега болест само "под условие". Китайската и руската ваксина не са допуснати в ЕС заради икономически интереси. В Азия си се прилагат широко, както и варианти на Астра. Няма лекарство или ваксина, за която да се знае всичко и да няма странични ефекти при определени условия. И само да те попитам, считаш ли че се знае всичко за храните третирани с пестициди, хормони или на ГМО база? ...... Никой не те задължава все още да се ваксинираш. Но ако искаш да живееш, работиш, учиш или пътуваш нормално и най вече ако си отговорен към своето и на другите здраве - ще се ваксинираш

Неслучайно давам думички. За да се информирате. А дали всичко се знае за ГМО продуктите - не разбира се, както и с тези ваксини, зад тях също стоят икономически интереси, а не добруването на човечеството. Затова и постепенно се регулират въпреки налятите милиарди за лобиране в ползата им. И точно на база дългосрочни ефекти върху човек и природа, които в името на печалбата се оренебрегват. Ха, да намираш приликите? А сега нека те светна - ваксина за ебола не е одобрена “под условие” нито задължителна, въпреки периодично избухващите огнища. Същото се отнася и за други мрнк ваксини като тази за папилома вирус въпреки че смъртността от рак на лийката на матката е доста повече отколкото от ковид. И не няма да ме ваксинират насила. А съдейки по поста ти - ти намираш за нормално да те задължават да се ваксинираш за да работиш, но за ненормално това щ, с което те задължават да мине преди това всички нужни регулаторни стъпки - що за малоумник си?

Ваксината срещу папилома вирус не се прилага масово заради вероятните странични ефекти, въпреки че е одобрена "безусловно" според теб. За ебола не е нужно да се ваксинират всички, защото тя има епидемичен а не пандемичен характер. За мен не е нормално е да хода на работа с маска, за да пазя да не умре някой антиваксър.

Кво речи? “Не се прилага масово заради вероятните странични ефекти”. Схващаш ли лицемерието или както винаги трябва да ви се обясни с картинки?

Ако бройката починали да скочи на 500+ и антиваксърите първи ще си бият иглите мама им страхлива и конспиративна!

Аз като гледам измират само дърти, прости комуняги. Нормалните хора си живеем живота.

Преди няколко дни изпратихме един такъв дът комуняга на 32 години. Ковида го свали за 2 дни.

На 32 умират само шибани ваксъри

големи гадове са тия

Как е положението, чалгари и червени селяци? Прочистваме ли се от идиоти? А цените на промяната харесват ли ви?

Тепърва има да гледат цените на промяната. В ЕС бензина мина 4лв за литър. И в България ще стане.

От наше име ЕК подписа, че ще дадем още един милиард евро за малко под 50 милиона дози от ваксината през следващите две години. Кой и защо ще ваксинираме с тези 50 милиона дози ваксина, не знам, но знам, че заради тези огромни милиарди здравната ни система ще бъде много по-бедна и че много хора ще умрат, защото няма да може да им се осигури оптимално здравно обслужване... просто ще е невъзможно! Стресът, депресията и страхът ще предизвикат увеличаване на редица заболявания. Лобистите на пандемичната мафия буквално унищожават бъдещето както на нас, така и на децата ни... Милиони, милиарди които не бяха гладни през 2019 г., днес са гладни заради заключванията. Проблемът със заключването и изолацията не е само икономически - да бъдеш откъснат от хората е лошо за теб и психологически, и физически. То е еквивалент на пушенето на 15 цигари на ден – това не го твърдя аз, а професор Стивън Райхер, поведенчески учен, който посъветва правителството на Обединеното кралство. Това трябва да проумеем, с това трябва да се борим! Защо точно такава война. Войната е скъпо удоволствие. Тази война е възможно най-евтината възможна война за тези хора. Неутронна бомба – няма разрушения, няма съсипана инфраструктура ... има само смърт и бедност. Дори и разходи за бомба няма... само приходите са налице! Разбира се, има го и другия аспект, но той съвсем не е нещо ново. Редуцирнето на населението е стара идея и не е измислена от Гейтс, или дружинката около него. Автора на тази НАУЧНА теза е Роберт Малтус, английски социолог, икономист и забележете свещеник!Роберт Малтус твърди, че заради т.н. рационална икономика е нужно от време на време този излишък от популация да се намалява. Това не е тайна, или теория на конспирацията в доказателство ви пренасям какво пише в уикипедия за този “човек“. “През 1798 година (!!!) Малтус публикува своето „Есе за законите на населението“. Според него, ако не се ограничи, човечеството върви към демографска катастрофа, защото населението се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му – в аритметична. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност).“ Звучи ли ви познато? Още ли мислите, че тези “много, много умни“ хора лично са дошли до някакви прозрения, а след това и до някакъв много, много гениален план? Още ли мислите, че ни се случва нещо невиждано? И продължавам - “Икономическото УЧЕНИЕ развиващо неговите теории ( на Малтус) се нарича малтусианство. През XIX век концепциите на Малтус получават , ШИРОКО ПРИЗНАНИЕ, но по-късно става ясно, че при съставянето им той не взема предвид техническото и икономическо развитие на човечеството, което позволява не само изхранването на много по-голям брой хора през XX век, отколкото той предсказва, че ще е възможно, но и до икономически просперитет и благоденствие, немислими по негово време.“ Така пише в уикепедия, но очевидно тези който ни управляват са съгласни със свещеника. Такова редуциране се е правило и се прави по различни начини от десетиления! Тихом, мълком – през водата, която пием, през храната, която ядем, през въздуха, които дишаме... през “лекарствата“ и “ваксините“ които ни “лекуват“. Прави се и сега! Разликата е, че сега стана “справедливо“, както каза нашата учена учена - и вече няма да се използва само за азиатските и африкански деца, а за всички...

Какво са 50 милиона дози ваксина на 450 милиона население на ЕС? Баси тъпите тролове.

Рядка словесна диария

Мерките пречат на Естествения подбор.

Какви мерки и как точно?

Като се ваксинира, някоя суха съчка може да прескочи трапа.

И тази вълна на заболяването. Ще се броим пак след нова година, зависи какъв ще е ефекта на празника. Но поне един месец ще е спокойно. Който иска да го използва това време и да се ваксинира, който иска да се изолира. Останалите безхаберници ще си го изкарат, ще си заразят близките и ще си ги пцуваме отново наволя.

И отговаря на броя починали от ковид. Просто тук включиха псевдотестовете от училищата! А там ,всички знаем за какво става дума. Две деца имам и при двете всичко е формално,отбий номера.А се пръскат милиони!

Процентът е малко по висок, но не защото са включени училищните тестове (съгласен, че са пунта мара, а се пръскат милиони). Има хора, които продължават да ходят болни или си правят тестове вкъщи и се крият като мишки. Те са и най големият проблем, а не неваксинираните

Да ни е честито управлението на мунчовото правителству и Мадурувите машини за гласувани! Все така напред към джендема другари. Партия любима продължава да води нашият победен строй. Напред другари!

Ако си мислиш, че има някаква разлика кой е на власт се лъжеш.

Другаре,айде де,що не викате? Или от глад сили нема?

НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ И БЕЗОТГОВОРНИ !!

За тези които цъкат минуси - моля, недейте да се ваксинирате. Със статистики като тази, надявам се страната да се оттърве от повечето идиоти в най-скоро време

Куронаидиоте , ако ваксината беше ваксина - нямаше да има трета, четвърта пета бустерка и да ограничават и сегрегират хората като добитък заради сертификат. Разбра ли куроидиоте.

Производители на експерименталните бъркочи неправилно наричани ваксини са освободени от отговорност.

Демек половината население е поне с 1 доза, а жертвите колкото бяха преди ваксините...

Ще мина и без вакса !!!! Лек ден на всички имащи глави на раменете си А не гюлета!!!!!

На всички ще сложи бустерна доза.

Не може да се пропусне липсата на едно назидателно “…но” в днешната статия, както и удобното пропускане на общия брой пациенти в болници - защото аз среда всеки ден статистиката и те спадат от 2 седмици.

Пак си излизат около 20% повторно инфектирани за сметка на ваксинираните... Е, драги мушмороци пак ли ще дрънкате тъпотии с призиви да се боцкаме. Не разбирате ли дявол да го вземе, че тези бъркочи не само не помагат а и ви увреждат имунитета. А идват и други вируси, грип, риновируси, и ако се бодете постоянно с 3, 4, 5, 6... и т.н. игла, ще имате проблем и то сериозен...

Някой бърка ваксините с антибиотиците. Ограмотете се малко де. Почетете малко преди да пишете.

И къде точно ги бърка? Не пишете глупости, че се излагате. Уж доктори.

Аз ще те светна, от мен да мине. Антибиотика лъже имунната ти система, че има вирус и тя се активира. Така, на сляпо, унищожава всичко което разпознае като заплаха. Проблема е, че става ефекта на наркомана-развива се толерантност и следващият път е нужна по-силна доза Ваксината, от друга страна, е фалшив вирус, който леко заразява клетките, но не се размножава и няма силата да те разболее. Имунната система си създава отговор срещо него (или както в случая с ковид, към протеина на шипчето му). Така следващият път тя е подготвена да го разпознае. С тях проблем може да има ако се използва полуубит/недоубит вирус за ваксиниране или ако вируса мутира и си промени протеина към който сме изградили имунитет. Панимаеш, или да вадя триъгълниците и калкулатора

С тях проблем може да има ако се използва полуубит/недоубит вирус за ваксиниране или ако вируса мутира и си промени протеина към който сме изградили имунитет. ----- ми точно това става. няма нужда от калкулатор: 1+1=2 други прояви на неграмотност да имате?

Антиваксърите сте много неуки хора, честно. Още няма одобрна ваксина с инактивиран вирус срещу Ковид. Проблем може да стане при голяма мутация на вируса, каквато е омикрон варианта. И пак не е сигурно. Но това не прави ваксините отровни, експериментални или безполезни.

20% инфектирани но не починали