Генералски промени по върховете в отбраната

Правителството предлага на президента да назначи полковник Николай Караиванов за началник на щаба на Сухопътните войски.

Обратно в новината

Коментари - Генералски промени по върховете в отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фабриката за генерали поне ни работи чудесно! Давайте още! Ама много дърти бе! Те направо праисторически фосили! 32 години "вярна" служба на народ и родина не са ли "извън пътя". Вижте си закона де!

коментирайте по същество: аз незнам дали по живково време са се произвеждали борци антифашисти и поричие, обаче знам за една проста статистика: през живково време за периода 1945-1990г. пример за Флота: 3 военно морски бази, 68 морски брегови поделения, 35-40 хиляден сътав от матроси,старшини и офицери и цивилни , 55 броя плавателни средства и ...1 командващ флота пълен адмирал три зведи /+ 15 броя вице и контраадмирали за целият период 1945-1990г. Днес 2000 души във флота с 5 плаватлени съда на кръст се командват от 28 на брой адмирали като бройката продължава да расте /на адмиралите/ нека чуем мнението и на г-н Министъра......с тия генерали без армия за смех станахме, осъзнайте се нищоправци - идва време да няма кой да ви храни или сега разчитате да се лапат европари!

Цялата мара втасала, една шепа платени военни имат ама генерали дето да ги управляват колкото щеше и непрекъснато си ги раздават тия звания ''по заслуги''...

Генералски промени по върховете в отбраната Старшината прави генералски промени.

Жени Калканджиева да поеме армията.Тя с един Тачо се справи, та с една армия ли няма да се справи!

трябва няколко цигански лидери да произведат в генералски звания защото повечето младежи са цигани в българия ,както има кмет на лондон -пакистанец,във франция министри араби ,така и тука цигани генерали.

на магарето за ластика.

Всички висши офицери в БА, трябва да са с подобващата фамилия - Кара....ов, за да може още в зародиш атаката на евентуалния агресор да е разбита и евентуалната битка спечелена.Съвсем друго щеше да е да се каже - Валери Карасимеонов, Волен Карасидеров, Екатерина Каразахариева, Теменужка Карапеткова, ейи страхотия!

Тези хора няма да си направят една ефикасна реформа. Разтилат по върховете наши хора. Няма да я бъде с хората там. Много вожд..............

Много генерал много нещо ... само дето войници нема!

" Полк. Караиванов е завършил ВНВУ В. Левски и ВА Г. Раковски. На военна служба е от 1985 г. " Ами и новия работи в отбраната вече 32 години, неса ли много...........

Защо ли местят специалните сили под директното командването на началника на отбраната? Какво налага тази промяна???

непрекъснато произвеждаха активни борци против фашизма и капитализма, за да получават големите пенсии, привилегии и какво ли още не/и наследниците им включително/. Явно тоя "македонец" още живее с онова време, нищо че сме 21 век и комунизма "уж" го няма, ама последователите му са тук и във властта.

аз незнам дали по живково време са се произвеждали борци антифашисти и поричие, обаче знам за една проста статистика: през живково време за периода 1945-1990г. пример за Флота: 3 военно морски бази, 68 морски брегови поделения, 35-40 хиляден сътав от матроси,старшини и офицери и цивилни , 55 броя плавателни средства и ...1 командващ флота пълен адмирал три зведи /+ 15 броя вице и контраадмирали за целият период 1945-1990г. Днес 2000 души във флота с 5 плаватлени съда на кръст се командват от 28 на брой адмирали като бройката продължава да расте /на адмиралите/

Аз предлагам Деси да поеме комадването, м?

Г-н Д.Димов, ако Ви плащат да дежурите и все едно и също да пишете и все за едно и също лице - разбирам - прехрана е това. Но ако го правите безплатно - язък.

този некадърен пишман македонец от Русе ще досъсипе армията.

НЯМАМЕ АРМИЯ НО ГЕНЕРАЛИТЕ НИКНАТ КАТО ГЪБИ СЛЕД ДЪЖД! ЗА КАПАК ПОЛИЦИЯТ НИ ЯДЕ БОЙ ОТ НЕКВИ МАРГИНАЛИ ! ШКЕБЕТО СИ ИГРАЕ НА ВОЙНИЦИ А ВБОЦЕ СИ ДРАПА ТОПКИТЕ И СЕ НАДУВА НА ПУХКАВАТА!

ШОпара си повярва че е министър на отбраната. Доносника Каракачанов! А какво мекеренце беше до преди година, какъв майтапчия, потънал в лайна до шия!

Генерал Деси,да не ходи в замъка на Дракула,за,да не го изплаши!...

абе....тия генералски звания започнаха да ги раздават като семки преди мач....

Трябва,да се измете конюшнята на клепоухия...