Коментари - Ненчев предложи ген. Попов за началник на отбраната | dnes.dir.bg
назад

Ненчев предложи ген. Попов за началник на отбраната

Съветът по отбрана взе решение да бъде стартирана процедура за назначаването на генерал-лейтенант Константин Попов на длъжността „Началник на отбраната“.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев предложи ген. Попов за началник на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама то не само да излетиш като те изстрелят, требе и да кацнеш после, ей и акъл требе....то в самолета не е като на земята.....

ни мое да бъде...))))

метар и 68.. ясно е как се е промъкнал за летец.. руските летци са поне по метар и 85!

Какъв командващ, каква отбрана? Нито имаме боеспособна , нито нужда от сума ти и генерали. Тоя Попов ако е мъж на място,ще откаже предлаганата длъжност, ама като американски възпитаник явно ще бъде слугинаж на господарите ни от последните години.

А защо този , а не примерно артиста Марио Куркински

Генерал Константин Попов е бивш командващ на Военновъздушните сили....е да, след като ввс нямаме вече, естествено че е бивш....

ама странна държава сме ....първо за началник на отбраната слагаме контраадмирал, а нямаме флот.Сега слагаме началника на ВВС, а нямаме ни един боен самолет.Поне да беше мотострелковак , че имаме един файтон пехотинци-все още...

Съвсем скоро няма да има нужда от такава длъжност.

Неудобните, със собствено мнение, ги пенсионират

Да се готвят и форумците от тази категория!

Заглавието трябва да е: НАТо /САщ/ заповяда на Нено Сенегалеца да назначи когото му кажат. Основната работа по отбраната на БГ е на Сухопътните войски и като така Армията трябва да се ръководи от генерал от Сухопътните войски. Защото авиаторът не разбира от пехота и лесно може да бъде манипулиран. Тъй като крайната цел е БГ да няма никаква съпротивителна сила начело на Армията се слагат неподходящи от военна точка хора. Следващият може да бъде жена , фолкпевица или кукувица от горатаАко застане някой достоен Българин може да се сети за Левски-Ботев и да създаде проблеми и сакатлъци на комшулар. Така те са си спокойни, когато си пожелаят могат да пратят в София един брой/ 1 / аскер-мехмедчик на екскурзия, който да каже, че някой го погледнал накриво и за 2-24 часа цялата 1-ва полева Т армия 195 000 човека да се настани в Булгарияа за съвместно съжителство - турбо-комшулук. Програма Падишах -ГЕБИ - Ний ша ви пазим-Вий ша плащате масрафа. Щото има лоши гладни хора наоколо, ша ви налазят с гумени лодки , на които ний надуваме въздуха.

- Генерал със зеле, гусин Свински! Но това момче, изглежда на Пиле?

ВИДЯ ЛИ КОЛКО НЕЩАСТНИЦИ СА СЪГЛАСНИ С ТЕБ?ЕДИН ФАЙТОН МЕКЕРЕТА СТЕ,ЩЕ ГО ДУХАТЕ СКОРО.

Началник на отбраната. - кви са тия измислени длъжности ве?

Tова нищо не е. Има например: "заместник" на помощника на съветника на началника на ... нещо си - отбраната например. Това според теб кво е

"анонимен ( нерегистриран ) 26.01.2016 15:04 . Генерал Константин Попов има добра визия и изглежда ще работи добре за заеманата длъжност. Нормално е някои вече да минават в пенсия " Ай като не познаваш некого не се изказвай неподготвен, Коцето е висок 1.68 м и като такъв има типичен наполеонов комплекс - мисли се за велик,.... Да не приказвам повече, вие ще си го видите каква точно стока е.

"Коцето е висок 1.68 м ...." Я па ти, ми той колкот нощно шкафче бе.

Отбрана ?? Каква отбрана? Турските Ф-ове се командват само от турция ?

Абе,''уж'' ---''отбрана''!

На Сидеров жена му ,най-става за началник на отбраната . НООО,ЩОМ ТАКА СА ЗАПОВЯДАЛИ ОТ САЩ........?????

Ненчев,от родата ли е?

БЕ НЯМАШЕ ЛИ НЯКОЯ ЖЕНКА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ, КАКТО СИ ВИ Е РЕДА,АМИ ТОЯ ГЕНЕРАЛ?

След като го предлага предателя Ненчев, значи има нещо съмнително. Сигурно първо е питал в американското посолство какво да прави.

не, той не питал. той лапал. ненчев too

то сега не могат да поддържат само висшите военни училища, камо ли армии и отбрана! Money for nothing!

Аграрното тупе откога взе да разбира от военно дело ?!!! Даже назначава и пенсионира генерали ! Няма такъв смешник :))))) А какво стана с неговия заместник- някаква орка хасан/ осман ?! Същият , дето брат му укриваше ислямски шпиони в джипа си в Драгалевци . Много бързо заметоха скандала / по-скоро национално предателство / под килима. Пълното инфозатъмнение и цензора няма да ви спасят , бангии ! Пак ще се налага да се укривате по разни посолства - турски / еврейски / усарски :)))) Ама и това е до време !

Само забележете......личностните му качества във военновъздушните сили...интересно какви ли са:)) може би като риба на сухо :) летец без самолет......

КОЛКОТО ЗВЕЗДИ НА ПАГОНА , ТОЛКОВА САМОЛЕТИ!!!

РОБСТВО ИМА ,НО НЕ Е РУСКО ,СМЕНИХА ГО ОТДАВНА НО СИ Е РОБСТВО.

Една от най-малките армии в НАТО сме, а с най-много генерали и адмирали! Да си направим армия от офицери само, и без това свалихме гащите вече.....

че половината армия е офицери и старшини.

А защо не питаха и Мистър Х- фактора? Юруш на маслините* остана както беше ! Но, при тоя, Дамски кабинет, така ще е?

млаД, а НЕ млаТ. Неграмотник нещастен!

Оборотните Полски МИГове веднага си казаха думата , естествено че в момента Авиацията е най-силното перо в армия та .

Не са оборотни мигове, само оборотни двигатели. Догодина оборотни гуми !

Това е спасението на България, младите хора. Необременени от рускотот робство. Път на младежта. Успех!

деер

Пич, ти чу ли за конкурс за младите български студенти да разработят "черни кутии" за руските ни самолети, а защо не и за другите руски такива от страните в НАТО? Аз не съм чул. Няма и да чуем, защото няма българи вече, а само проститутки!

Това е руски реквием. Има българи и още как, но са затиснати от руската агентура - Пеевци, Догановци, Гоцевци, Миковци и т.н. предатели. Въздраждането няма да е никак лесно.

Млад, млад - колко да е млад. Щом е роден през 1961 г. значи е на 54 г. А другия дето го пенсионират е роден 1957 г. т.е. ще стане на 59. 5 години ли решават всичко?

Армия нямаме, но генерали -дал господ!

Ти, на тоз Фазан , генерал ли му викаш, бе ? Тва ако е генерал, аз съм Бъчварова, шефка на РБ- Милицйята? Старшина баба Тудорка

Този ли полетя с ЛАЙКА на борда

Ама какъв морски начело на отбраната, когато трябва да се избира новия самолет за армията. Само дето избора вече го знаем и той е наложения ни стар Ф-16.

деер

Да се публикуват всички рапорти , които е подавал. Как е бил шеф на ВВС в България при липсваща авиация? Да не се окаже поредната проститутки на власт готова за пари всичко да приказва и да подписва!!!!

Каквото ви донесат в мазето това ще четете и каквото ви кажат това ще храчите иначе...."денги нет"!!!!

Генерал Константин Попов има добра визия и изглежда ще работи добре за заеманата длъжност. Нормално е някои вече да минават в пенсия.

Ако утре управляващите (сегашни или следващи) решат, че не им харесва няма да го предложат за повишение и също може да го пенсионират. Докато се работи по този начин - все на това дередже ще сме

Турските ВВС гордо охраняващи границите на Източна Ромелия не са съгласни да работят с ген. Попов, предпочитат ген. Папазоглу.