Румен Радев на среща за изборите: Борбата с купения вот да е приоритет (видео)

Поискали сме да има гласуване в Украйна, но няма да се командироват служители на Външно

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев на среща за изборите: Борбата с купения вот да е приоритет (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

недей да лъжеш като Тиквата,че тебе народаа ще те съди,а не отделни потърпевши.

политическата партия която обещае да ни извади от НАТО И ЕС ще спечели

българската демокрация не може да бъде спасена от блатото във,което е затънала,потънала е доста!

добре,но какво да правим със наследството на уродливата българска демокрация на безнаказаните диктатори от БКП,която роди-БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АТАКА,ВЪЗРАЖДАНЕ,ВОЛЯ!Кой ще носи отговорност за обезлюването на България и масовото бягство на българското население във ЗападнаЕвропа!Защо българската демокрация силно се различава от тази във ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ,ХОЛАНДИЯ,ДАНИЯ!

В Германия машинния вот е забранен със специален закон. И то след като известно време са гласували с машини. Най- общо смисъла на забраната на машините е че манипулацията на вота с машини е няколко порядъка по-висока отколкото купения вот. Интересен елемент от закона е че корпоративния вот се осъществява с машини много по лесно. Аз самия съм за вота с машини. Това е форма на образователен и интелектуален ценз. Може и да е сегрегация, но в България засега това е необходимо. При толкова мангасари.... Пък като дойдем на нивото на Германия и Холандия ще забраним машините. Някъде към края на века....

Даа, при машинния вот купените гласове са без значение. Единствено важни са купените програмисти! Хем евтино, хем сигурно, че с мнозинство ще бъдат "избрани" само правилните кандидати.

е смяната на правителства на всеки 3-6 месеца, като в междиното време назначава свои крадци и престъпници за опоскване на държавата и личното му облагодетелстване, след което идват редовни правителства, които поради създадения хаос не могат да се справят със ситуацията и отново падат. Така порочния кръг ще се върти докато фатмака е на власт. Единствения начин това да се прекрати е чрез изхвърляното на самия Гадев от президенството.

Господин Радев, не разбрахте ли досега, че сте маша в ръцете на една шайка хора, които потриват радостно ръце , че са попаднали на вас и вие им играете прекрасно по свирката, но срещу интересите на народа в България независимо от етноса. Така че, ако имате капка достойнство ( все пак се бивш офицер макар и от социалистически тип) и имате лично оръжие постъпете правилно за да може да останете в историята на България като истински офицер , който е попаднал в плен но е осъзнал какво е направил ?!

К'во достойнство бе? Шорошките уруспии нямат достойнство, а и нашенският го доказа като наруши Конституцията, в която се заклел, т.е. заплю българската държавност. Такъв изрод за държавник надали е имало в цялата човешка история.

тупан е запапагалил чуждика “приоритет” и повтаря думата като някакъв слабоумен.

......и устойчив, устойчива .....много му харесват

предвид устойчивост на самолета. Верочтно това се напомня на летеца всеки път когато успее да вдигне самолета - 'дръж го устойчив ...'

Нали с въвеждането на машините се пресичаше купения вот?!?!?!?!?! Тогава какво ще борим?????????????

Сега Радев запя отдавна очакваната ария - "Изтъках си платното, ритнах ти кросното..." С един замах ги изчегърта от държавата, взе цялата власт и тръгна да прави това, за което ние ги предупреждавахме още през 2020 г. Сега какъв е номерът? Номерът е да се изкара, че "всички" сме виновни за Радев - един вид, "целият народ", "обединен" от него в борбата за човешки правдини. Няма да мине номерът. Няма как да мине. Защото голямата част от синята демократична общност, запазила скептицизма си към протестната вълна, оглавена от Радев, стоеше настрана НЕ защото имаше симпатии към ГЕРБ или към ББ персонално. Тези хора стояха настрана и предупреждаваха, че след когото тръгнеш - там и ще пристигнеш. "Тръгни след муха - ще те заведе на л@йно", казваше покойният д-р Тони Филипов. Е, видяхте ли сега къде ви заведе Радев с вдигнатия юмрук? Нищо още не сте видяли! Има още много да гледате. За съжаление - всички заедно ще гледаме. И вие, които докарахте Радев до цялата власт в държавата, и ние, които ви предупреждавахме да не му я давате тази власт. Само едно нещо можете да направите за да си измиете срама - да идвате всяка вечер на площада с шадравана и да му казвате да си ходи. Защото, нали - вие си го докарахте, вие трябва да го изпратите. Ние обаче няма да злорадстваме. Ще бъдем на площада заедно с вас. Защото е много важно България да остане себе си, а не да бъде джиросана на фашистката мафия. Толкоз! Няма "всеобщ любимец". Радев си е ваш любимец. Сега обаче всички заедно трябва да си го чукаме в главата... О.М.

Дали ще има борба или не, този път избирателната активност ще падне с повече от 25 % !!!

леко да не падне със 100%... Кой ще позволи да се самоназначат заради ниската избирателна активност следващите американски подлоги... Ще се гласува жива умрели ЩЕ СЕ ГЛАСУВА и познай кой ще първа политическа сила Възраждане и ще повръщате кръв..

Червен измамник,ти нали с машините спечели.

Радев ни призовава за доверие в машинният вот! Как ще стане това ,след като видяхме,как ни измамиха на предишните избори,включително и на президентските! Щом ще се гласува само с машини и тези избори ги пиши провалени!

Щом в света дори в десет държави не се гласува с машини,ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ,МАДУРО ГО Е ИЗМИСЛИЛ.АМА НАШИТЕ ИЗМАМНИЦИ НИ ГО НАЧУКАХА С ЮМРУКОВ.

На всички, които гласуват за Бойко им пожелавам Кирил да спечели!!!!! Тъпи Овце!!!!!

пожелавам ти весело погребение

На всички, които негласуват за Бойко им пожелавам Кирил да спечели!!!!! Тъпи Овце!!!!!

Материала в обществото и в политиката е лош, за нищо не става,така, че няма значение как ще го изберете-честно или с манипулации.

Но да се види и в парламента какви ги вършеха ПП. То си беше направо предлагане на постове и разни други! Там няма ли да се види как стоят нещата?

Г-н Радев, ами купрения вот в Чужбина, за него защо нищо не казвате? На предишните избори в Молдова почти всички са гласували за ДПС, същото и в Турция почти всички са гласували за ДПС. А пък в Москва почти всички са гласували за "Възраждане". Това чужди служби да вкарват депутати и партии в българското Народно събрание, не е волята на българските избиратели, г-н резидент. Аз смятам, че трябва да има правило за уседналост и само ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ да могат да гласуват. Български граждани, които са решили да се преместят да живеят и работят в чужбина, в Турция, Русия, САЩ, Германия, Испания, Австеалия ... не трябва да гласуват за Българско народно събрание. Не трябва да има секции в чужбина, не трябва да има двойно гражданство. Дипломатите ни и служителите в посолства, може да гласуват с хартиени бюлетини по пощата една0две седмица по-рано, за да има време бюлетините им да стигнат до България и тези бюлетини/писма/ да се отворят и броят в деня на изборите.

Не случайно, конституцията забранява етническите партии!

Българския Мадуро,щял да прави честни избори,човек трябва да е унствено изостанал за да вярва на такова малоумие.

А за манипулираните Мадуровки нито дума. Боклук зелен и миризлив

Ще имаме възможност да изберем, какво бъдеще искаме. Проблемът е, че: 6 520 314 души е населението на страната към 7 септември 2021 г. според предварителните данни от преброяването. Интересното е, че около 6 665 534 млн. българи имаха право на глас на последните парламентрани избори през ноември 2021. Около 200 000 са гласовете от чужбина на последните избори, което е абсолютен рекорд. Общо избирателите в чужбина са около 1 милион. Децата и младежите до 18 години са около 1 милион и 200 хиляди души. Тоест. вадим от населението на страната тези под 18 години и остават около 5 320 314 имащи право на глас в България. Добавяме всички около 1 милион имащи право на глас в чужбина и стават 6 320 314. Имащите право на глас на предишните са били 6 520 314, тоест с около 200 000 повече от реалните. Затова нека да излезем всички и да кажем какво бъдеще искаме! Нека да победим платения, зависимия и "вота" на тези 200 000 гласа над реалните, които държат с тази цел, да ни измамят! Нека този път победим и изберем бъдещето си!

Какво бъдеще с манипулирани машини ?

От тези 6 500 000, има 1 000 000 цигани, 700 000 мюсюлманина, оставащите българи(изключване овцете и администрацията), са отвратен от ВСИЧКИ кандидати, и не гласуват.

Абе клепар, а борбата с манипулирания вот под твое ръководство ????

Всички "калинки"/некадърни и общински държавни чиновници/, и всички работници на фирми стоящи магистрали, язовири ... също и миньорите и енергетиците на Христо Ковачки. Също продават гласа си, за това обаче дори не се говори. България има поне 2-3 пъти повече чиновници от необходимото. Един маргинал от гетото си продава гласа за 50 лева. Една "калинка" си продава гласа за заплата години наред(и то доста скъпо за 30 000, 50 000 лева годишно ...,че дори 100 000 лева годишно и повече), една калинка може да изкара цял живот на заплата ="купен вот". Първо "калинките" гласуваха за БСП, докато 2009 - 2014 г. ГЕРБ да прилапа бившите бесепарски "калинки" и те станаха ГЕРБЕРАСТКИ 'КАЛИНКИ'.

свалиха 3 пармалента, събориха Правителството и Човека на Кремъл-Крим Руски ги награди с постове в правителството... Сега искал честен вот....да ЗА НЕГО ДА Е! Абе позорна работа, предател от класа... Коалиция Газпром обединява всички крадци - и Западни и Източни...., кое Ви учудва вече... И от летец стана слепец, към пропастта да води, целият народ...ПОЗОР

не на купения вот. покупката и продажблата на гласове е капитализъм! машините ще гласуват безплатно за които трябва! Венсеремос, смучачос!

Кажи им го! Друго си беше, когато аз броях и драсках! Гепи получаваха, точно толкова, колкото гласове им трябват!

Мишленце, нали затова не броят сега разписките ... всичко да е като по твое време!

Много сте наивни и с хартиени бюлетини, и с машини има как да се фалшифицират изборите и да се купуват гласове. Всички "калинки"/некадърници/ на държавна заплата и работници на "стороители" на магистарали са си продали гласа за Тиквеника или Шиши. Проблема не е в машините, нито в хартиените бюлетини. Проблема е в "българските" канандидат депутати на партии служещи на чужди централи и в нас българските избоиратели. Проблема е 70% мизерстващи българи, продаващи се за жълти стотинки. Това е един омагьосан кръг, гласува се масова, за тези, които правят така, че да има огромна мизерия в България. Един богат човек, е свободен, един богат човек няма да се продаде за 50 лева. За да купиш богат човек трябват много повече от 50 лева. Затова партиитв правятъ така, че в България хората да продължават да са бедни и да се продават евтино и на избори и за работни места ...

Е,вие спрете ли купения вот, нашата шайка ДПС-ГЕПИ, въобще не трябва да се явява на избори! Без да пазаруваме, няма да минем 4%!

Да бе

Чисто теоретично ако Възражсане има многото гласове, смятате ли че от Козяк ще ДОПУСНАТ те да станат управляваща партия. Аз дори се упудвам как Орбан още е на власт та дори и е жив.

Точно това доказва, колко малко се меси Козяк в изборите... а сега нещо имало възход на пудели на Путин в цяла Европа... Що ли?

Е,искал е да каже, да се настроят машинките пак в негова полза ! видяхме вече какво се случва ,когато Радев иска честен вот ! Честен вот само с тези машини ,няма как да се получи !

Викаш, друго си е онова прасе Мишо Константинов да дописва гласове за ГЕРБ и да драска протоколи!

Прав си е резидент чорапий. Никакво купуване на гласове, а доброволно сдаване на властта на джуджето от Кремъл.

Приоритета е да отговориш "За колко ни натресе Хардвардскигте Измамници" Купения вот с машините е доста да не кажа напълно ограничен. Ромите изчезнаха от секцията ми при последния вот.

Ами то е свързано с руското влияние тавариш Президент

с турското искаш да кажеш

Аз знам какво казвам . Ти не се обаждай без да съм те питал

Руснаци и турци си смучат дудуците взаимно...

Комунист,да ти разправя че щял да се бори срещу купения вот е все едно,циганин да ти обещава че няма да краде.По-лицемерно нещо от комуниста-путлераст няма.Факт!

Когато Ти Палячо и твоя МВР Министър също Палячо кажете колко дрога всекий ден минава през Бългаирия тогава ще ми говориш за честни избори. ШУТ ШУТ пореден Шут Шут

Бегай бе кремълска подлога! Никога повече Задунайска Губерния!

И следващия вот няма да излъчи работещо правителство. Крайно време е да се мисли за президентска република. Не защото в момента е Радев, може следващия президент да е Бацето ви.

И ша цъфнем и ша вържем с президентска република

Например с Плевенлиев президент?!?!?

Каквае разликата между МАШИНЕН и КУПЕН вот?

Огромна! Не е като тази между zevzek и тъпак - такава тяма!

ㅤ

Махни машините, работещи за плужеците от ПП и ДБ и ше се справиш с купения вот. Защото никой не отчита купените програмисти, които стоят зад машините...

Муньо пак акъл дава. Аве, лешпер, сам ни връщаш в руската орбита, таивъ у простата чотура

Коалициите не работият по тия географски ширини.ПП не свършиха нищо, защото бяха в четворна коалиция.Не случайно царя на времето е суспендирал търновската конституция и е игнорирал НС, за да свърши все пак някаква работа.

е по нагъл и прост от врачанската селянка курнелия и киро гела взети заедно ....три пъти им даде мандат да крадат като бесни и съсипят държавата а сега се прави на божа кравичка ни чул ни видял

по-нагъл и прост от Тиквата няма, няма и да се роди! А преZидента го чака импийчмънт!

като точно как машинките намалиха купения вот. Може би единствено от търговия на дребно се мина към търговия на едро.

Да пожелаем успех на ГЕРБ и ДПС на предстоящите избори.

Поредната порция тъпотии от тоя калъф. Къде са купувачите от предишни избори ? Че така и не ги видяхме..Приоритет е борбата с престъпността и катастрофите, тъпак. Че гласоподавателите се изтрепват....

тип андрешко ни лук ял ни лук мирисъл

Нещата се влошават в международен план, германците се страхуват, че няма да могат да си плащат сметките, тоя мисли, че справянето с корупцията е панацеята към прогреса.Изключително неадекватен президент, но какъв да е друг, все пак е избора ня госпожа провял-К.Нинова.

На Мадуро кво ги правим.

Айде пак тия глупости.. А борбата с манипулацията на машинките не е ли приоритет? Каква гаранция ще има, че резултатите са реални? Ок, няма да покупко-продажба на гласове, но кой ще ми гарантира, че моят глас е отчетен правилно, а не е сменен в черната кутия на тия машинки?

Е, то без да купиш Румене няма да влезе партията ти в парламента. Никакъв шанс. Никакъв.

И да купуваш, и да продаваш, ДПС ще има отново пълно мнозинство в бъдещето НС. Въпросът е какъв процент ще имат партиите на ДпС - 75, 80 или 90%? Народа разбра, че без ДпС всичко е хаус и разруха!

си за ДАНС и ВКР... той тръгнал акъл да дава...

извини се бе извини се бе извини се бе извини се фатмак нагъл

Мунчо, мунчо. Тези които гласуваха за тебе си те заслужат, но останалите какво сме виновни?