Румен Радев на среща за изборите: Борбата с купения вот да е приоритет (видео)

Поискали сме да има гласуване в Украйна, но няма да се командироват служители на Външно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте направете така, че и баба Пена комшийката, да може когато реши , да види ,че резултатът във всяка машинка и листчетата които пускаме в урната съвпадат като сбор гласове. Иначе, пак ще ни управляват Киро, Ленчето и Ококорения.

Тук си поставя един фундаментален въпрос - този човек, който за зла участ на България стана президент, дали такъв се е родил или впоследствие е развил тази дарба - да търси теле под вола?

Спосибо Болшое

Тос смешник Локумджия

Пак ще има пълна манипулация на изборите. Възрастните хора няма да гласуват. Много хора си получават пенсиите в пощите. Те никога не са виждали компютър и модерни телефони. Пълна манипулация.

Тебе и Кучето пред Блока,може да те управлява

#davarnemradevvslavyanovo

лесно - като се броят гласовете от машината да се взима предвид хартиеният отрязък, който машината пуска, така всеки ще може да гласува и впоследствие да види дали партията за която е гласувал е същата, а не някоя друга, ако е друга може да се подаде сигнал веднага, но ако се броят протоколите от машината , тогава няма как да има прозрачност, защото софтуера може да си реши каквото си иска и ти не можеш да си сигурен , че гласът ти е отишъл по предназначение !

Радев, боклук долен. С твоето съдействие, пак ще манипулират вота с мадуровките и пак ще ни натресеш простия Киро, мустакатата пачавра, ококорения измамник. ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ТЕБ- ГАД МРЪСНА

внимавай с тия машини. Нагласи още веднъж изборните резултати в полза на канадското недоразумение и ще ти се стори тясна България!

мунчо, руския кавал след като сътвори това служебно недоразумение,тръгна и в работата на цик да се намесва.Ай чиба бе дудук.

Радев се среща с мадурките на Слави и назначената от него ЦИК... Навремето не спа за да одобри закона. Аре у лево.

Вие гласувайте за мутри и НПО проститутки, пък после машините ви виновни

С купения - ок. А какво правим с подменения вот? Ще сравняваме ли брой отчетени гласове с брой принтирани разписки?

ПИПО

Марш в Тексас да пасеш крави. пс Крим е руски.

Кой натресе ПП с измама на машинния вот? Защо всички отказвате заверка на машините с отрязъците? Защо машините се съхраняват в частни имоти? Уроди! До 9 коляно да ви се връща!

За Румен Радев ДВА ПЪТИ българския народ се изказа категорично - ИЗБРА ГО БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ! За това сега....шшшшшт...и мирно!

МИ марш в махалите... помаци и цигани са 90% от купения вот... А едно време баба ми разказваше как БСП-то идват товарат ги на едно микробусче и хайде да гласуват за кой им кажат... Но БСП вече нямат пари за тия изпълнения нито връзки.. ГЕРБ И ДПС това са основите купувачи на вот...

Аааааа настъпваш ДПС и ще ядеш хурката

Радев, руска подлого, тръгвай си сам да не те нарита народа.

"...Беше време, когато Радев летеше, ярък и забележим отдалеч, над всенародния устрем...", "...Радев изпълни конституционното си задължение да олицетворява единството на нацията...", "...Обединител на лявото, центъра и дясното, лицето на европейска България – какво повече му трябва на един държавен глава?" /DW/ "Галъп: 79% подкрепа за Румен Радев" От Андрей Райчев и Евгени Дайнов - толкоз... :)

Че те после в парламента си пазаруват направо депутати. По 6-7 хиляди гласа на куп. Що да се харчат на дребно и да ги гони полицията ? Я първия закон в новия парламент да е за напускане на парламентарните групи . Напускаш групата - аут от парламента. Идва следващия. И нов Глен в Конституцията, който да е подобен на американската - при неадекватни и застрашаващо сигурността на страната поведение и действия на министър председател или президент . Щото неадекватните личности са твърде опасни.

Българският народ толкова успешно избира, че скоро на "онче бонче" ще е най-правилният избор.

Да, единият път - с гласовете на ДПС. Последният път - с пари на червената мафия. Цялата страна беше осеяна с мунчови билбордове. Пари откъде?

Те и без това гласуват за БКП. За какво са ни?

"Радев обедини неокомунистическата част от политическия спектър с неотроцкистката протестна вълна, чиято политическа програма беше да се махне Бойко. И когато ги питаш - "хубаво, а след това какво...", те ти отговаряха "разкарай се гербаджийски слуга..." Коленичиха пред Радев, възпяваха юмрука му, влязоха в инициативния му комитет, провалиха собствения си кандидат за президент Лозан (не, че той ставаше за такъв...) и инсталираха Радев за втори мандат с огромен властови потенциал, произтичащ от собствената им слабост и безпътица. Сега Радев запя отдавна очакваната ария - "Изтъках си платното, ритнах ти кросното..." С един замах ги изчегърта от държавата, взе цялата власт и тръгна да прави това, за което ние ги предупреждавахме още през 2020 г. Но те се смееха на тези предупреждения и викаха, какво - "разкарай се гербаджия нещастен..."" https://epicenter.bg/article/Ognyan-Minchev--E--vidyahte-li-sega-kade-vi-zavede-Radev-s-vdignatiya-yumruk-/289813/11/0

Мунчо-унищожителят на България

За него са гласували около от 25% от можещите да гласуват, така че не знам ти какво мислиш, мама това не е категорично? Математиката ти куца доста 70% при активност 33%.

всеки ден нов приоритет! Така трябва да се бачка! Със замах!

На Радев единственият му приоритет е да няма редовно правителство и той да управлява.Има да изпълнява и нареждания на Решетников и Митрофанова.Предстоят интересни събития и най-вероятно отстраняване на Радев след изборите.Този човек е вреден за България.

Ама верно ли бе, Муньо?! Ама нали ТИ участва в купения вот бе, каун! Нали с твоя помощ Кимчен Петков влезе във властта с фалшива декларация, подписана от ТЕБ! Нали ТИ вкара машините, за да може да манипулирате изборите! А сега, когато политиката на ПП не ти хареса, щото го набихме на Мужикистан, ги изгоинихте и се изнесе като насран, при положение, че отговорността за това правителство е изцяло твоя! фатмак!

Един лъжец който нямаше достойнство да се извини на Българският народ за злото което му причини довеждайки и лансирайки във власта простото Киро и мъжката любов Асен Василев, а тези съсипаха България? Радев и вие имате принос в това поредно ограбване на Българският народ чрез инфлацията, как да ви вярваме повече на лъжите! Радев как знаеше да говориш против Боко Тиквата, а за лансираната от теб шайка шарлатани и крадци начело с простото Киро гузно мълчеше! Срам и позор сте ограбихте ни за пореден път!

Мошеник.

Докато има цигани и турци в България, купен вот ще има. За да се реши този проблем и почти всички други проблеми (най-вече престъпността) циганите и останалите мюсюлмани трябва да бъдат върнати в страната им по първопроизход, независимо дали са дошли преди пет, петдесет или петстотин години.

Мунчо, мунчо. Тези които гласуваха за тебе си те заслужат, но останалите какво сме виновни?

извини се бе извини се бе извини се бе извини се фатмак нагъл

си за ДАНС и ВКР... той тръгнал акъл да дава...

Хахаха, а турската армия за два дни да влезе в София искаш ли? И няма да има НАТО-ШМАТО. НАТО най-много да изрази загриженост.

И да купуваш, и да продаваш, ДПС ще има отново пълно мнозинство в бъдещето НС. Въпросът е какъв процент ще имат партиите на ДпС - 75, 80 или 90%? Народа разбра, че без ДпС всичко е хаус и разруха!

Е, то без да купиш Румене няма да влезе партията ти в парламента. Никакъв шанс. Никакъв.

На “Мужикистан" му пръднахте на кремъла, нищо повече.

Айде пак тия глупости.. А борбата с манипулацията на машинките не е ли приоритет? Каква гаранция ще има, че резултатите са реални? Ок, няма да покупко-продажба на гласове, но кой ще ми гарантира, че моят глас е отчетен правилно, а не е сменен в черната кутия на тия машинки?

На Мадуро кво ги правим.

Нещата се влошават в международен план, германците се страхуват, че няма да могат да си плащат сметките, тоя мисли, че справянето с корупцията е панацеята към прогреса.Изключително неадекватен президент, но какъв да е друг, все пак е избора ня госпожа провял-К.Нинова.

тип андрешко ни лук ял ни лук мирисъл

Поредната порция тъпотии от тоя калъф. Къде са купувачите от предишни избори ? Че така и не ги видяхме..Приоритет е борбата с престъпността и катастрофите, тъпак. Че гласоподавателите се изтрепват....

Да пожелаем успех на ГЕРБ и ДПС на предстоящите избори.

като точно как машинките намалиха купения вот. Може би единствено от търговия на дребно се мина към търговия на едро.

е по нагъл и прост от врачанската селянка курнелия и киро гела взети заедно ....три пъти им даде мандат да крадат като бесни и съсипят държавата а сега се прави на божа кравичка ни чул ни видял

Коалициите не работият по тия географски ширини.ПП не свършиха нищо, защото бяха в четворна коалиция.Не случайно царя на времето е суспендирал търновската конституция и е игнорирал НС, за да свърши все пак някаква работа.