МЗ: Търговци на едро задържат лекарства в складовете си, което води до дефицит (видео)

Зам.-министърът Александър Златанов бе категоричен, че ще има санкции за нарушителите

Обратно в новината

Коментари - МЗ: Търговци на едро задържат лекарства в складовете си, което води до дефицит (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето са западни фирми.Ей така Запада ни клати.

Отнемайте им разрешителните и им затваряте фирмите

Колкото и дълга, неразбираема и безсмислена статия да публикувате, едно е ясно - държавните служители ги интересува само комисионната, а мафията си пълни гушата! Народа да мре, като му е толкова акъла!

Много ми е интересно на база на каква законова рамка ще ги санкционира?

Оная трътката видя слабостите в систената и е решила яко да ни ограбва Но няма закони в тази територия и винаги ние бедните плащаме кражбите

Защо купуваме най скъпите лекарства,а сме най бедни,а и най много доплащаме.Еййй ненаситници стига ни пихте кръвчицата..Тая фарма мафия е най опасната

Да бе, спекула се нарича. То и за това инфлацията е толкова...

То и инфлацията прасна държавата още миналото лято, ама според Корнелия, войната в Украйна била виновна.

"Българската асоциация за развитие на паралелна търговия с лекарства" Какво значи паралелна търговия?

Означава,че ако лекарството за България е произведено в Германия , се доставя от Германия.Но същото лекарство може да се внесе от друга страна-например Румъния.То също е произведено в Германия, в България се блистерира,прави се нова кутия и листовка и идва на по-ниска цена от директния внос.Просто пазарите на другите страни,в частнострумънския е по-голям и цените -доста по-ниски.

Нещо като продажбата на украинско строително фолио за подпомагане на нуждаещите се руснаци в Крим. По маршрут Русе, Бургас, Грузия, Армения, Русия и за малко да пристигне и в Крим, но за седна на моста. Та това е политика на заобикаляне на санкциите за стоки, които няма начин да не се купят от Русия. Има постановление на Путин по въпроса.

Няма държава, има само крадливи изроди които си правят ПР с парите на данъкоплатците, не си плащайте данъците, бойкотирайте ДЪРЖАВАТА МАФИЯ !

И като не си платите данъците, ще свършите в затвора.

няма как да ви вкарат в затвора , държавните служители ги мързи да дишат, държава няма , сами виждате какво се случва безнаказао навсякъде !!! Даъците трябва да е плащат за нещо полезо а не да се крадат, в затвора трябва да отиват тези които крадат парите наданъкоплатците !!!

Ти колко години не си плати данъците с тези мързеливи държавни служители?

Много години , питай брадчеда Черепа колко години не е плащал и той , ха,ха,ха,ха малоумник, държавните служители са мърша , затова сме клоаката на Европа, държавеслужител в БГ = враг на нацията !!!!

Не знаех, че си пиша с Черепа. Как си брат'чед?

Вихри се спекула с лекарства. Преди време наказанието за спекула е било разстрел.

Особено по време на война (в която уж не участваме).

Ненормалник, какви глупости говориш и тъпаните тук се връзват. Каква инфлация при прескрипторни лекарства бе. Цените са определени от държавата - има, няма лекарства все тая. В някакъв момент се оказва, че говорим за 10 медикамента, от които 1 го купуват като обезумели за "отслабване", а при останалите има доказани проблеми във веригата на доставките. Складовете му били виновни, те общо са 3 големи и 10 малко работят на 2% марж

Къде се скри Черепа? Прибра ли се в България?

Спекулантите в Белене и конфискация на активите! Но да не забравяме че нинуправлява ОПГ

Важно е че мутрите са вън!

Тук се касе за здравето на хората! Тия алчните, да бьдат пребити с камъни

Нямам илюзията за нормалност. Цялата тази инфлация поне от 50% е изкуствена за каквото и да било. В този случай игра с човешко здраве.

Това е от години! Няма контрол!

Как е Промяната? Забогатяхте ли най-после?

Да, що? Ти сдуха ли се?