Откриха обесен издирван столичен журналист

53-годишният журналист Мартин Кръстев, който бе обявен за издирване от МВР, е открит обесен в района на "Горна баня".

Обратно в новината

Коментари - Откриха обесен издирван столичен журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е уБИТов инцидент. При наличие на следи от насилие. Трябва работа да се върши а както знаем полицайте както и циганите не работят!

Както през първия сезон,така и през втория на сериала "ГРОБарите на България", САМОУБИТИТЕ се множат и това няма да свърши докато агента Буда си вее пръднята начело на МС!

Открил е нещо ,което не е трябвало да знае и е САМОУБИТ.

Ако не е оставил предсмъртно писмо-има много варианти за мислене.Ако не е убийство,задължително оставят предсмъртно писмо, понякога с причините,но задължително се сбогуват с близките си.Така,че- умната!

някой иска да ни внуши.... Да , ама не.. Искам да вярвам, но не мога. Че и журналист? Отиди ,че вярвай....

В БГ щом се каже самоубийство значи е убийство

Оо, Митак! Ами то всяко самоубийство си е чиста проба убийство! На самия себе си! С незабавно смъртно наказание на убиеца! Неотменимо!

да живее свободата на словото...

ДАЛИ НЕ МУ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ПОДОБНО КАТО С МИШО БИРАТА И ЖЕНА МУ.................. МНОГО ОБЕСВАНИЯ САМОУБИЙСТВА ЩОМ Г....Б ДОЙДЕ НА ВЛАСТ КАКВО СЕ СЛУЧВА А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ БОГ ДА НИ ПАЗИ

A ти си един глупак балкански !

Преди време един командос се самоуби в мазето на сграда? Казаха, че било в неговата сграда и се е самоубил с 2 куршума в главата с личното си оръжие... Девойчето от Перник? Заподозряния убиец се самоуби в присъствието на полицай, а следите към полицая убиец изчезнаха... Да не забравяме, че полицай застреляха момиче в Центъра на София посред бял ден и демонстративно убийство на момичето от Ловеч пак от полицаи...

В Бг няма самоубийства,...направо си е УБИЙСТВО. Кой го е ''самоубил''?

дългове ? - уволнение - само?убийство? До преди няколко месеца той беше и управител на Академичното издателство на БАН. Работил е и като репортер, редактор и зам.-главен редактор в различни медии - в. "Стандарт", в. "24 часа", в. "Монитор", в. КЕШ, в. "Класа".

Поддържам Въпроса, Колега ! - Кой изгони Човека ? ... И ! - Защо ?

Съболезнования на семейството и близките на Убития ! ------ Обесване Без процес --> Е Високопрофилно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ погазващо Основното Право на Всеки Човек.

докато ние тук "умуваме" , другите протестират с развалени домати (яйца)или се (само)убиват ....

Зл.Златанов ,Тойчев или някой от 19 олигарха

Ще ми каже, поради каква причина би се самоубил журналист?!! все пак това не е рискова професия ... освен ако не си в Ирак или Афганистан а в "БулгариСТАН" освен да напишеш някоя особено неудобна истина за голям мафиот друга причина просто изглежда нереална ....

Той и Георги Стоев се самоуби, като възложи най-гадната част - изпълнението, на друг. И понеже го е сърбял езикът да сподели все пак приживе, казал бил пред адвоката си преди събитието: "Нещо ще се случи." Е, и то ...

Какво общо има новината с "ТИКВАТА" някой много обича да плюе и обвинява . Това е една трагедия, никой не знае в какво се е замесил човека, дали не е болен и се е отчаял, дали просто не е изпушил. Да, тежък е животът ни, но защо се обвинява един човек за всичко което ни се случва... от зората на демокрацията е от лошо по.лошо. И ако не си помогнем сами, да вложим умения, старание, съвест, непримиримост към каквото трябва, никой не може да ни помогне. Свикнали сме все някой да ни е виновен, в това е бедата ни.

Недейте Така, Колега... - Недейте !, ако обичате. (Тук идиоти Няма.)

Айде бе, скочил от моста на Витиня докато се бръснал в банята???

дя-до

Не е издържал на цялата простотия в този живот.

Едва ли се е самоубил!

"Семейството"му да каже!

Тия в БАН са голяма мафия-сигурно ги е надушил нещо,че преписват трудове за пари и се правят на изобретатели .А са само едни крадци на пари от държавата тия от БАН-феодални старчета

само как готино звучи, а? А дали е така, койййй да ти каже, Те вървят по света и Подсмихват се даже!

Това са медии на Пеевски! Тоест свършил си е работата и не е бил нужен повече на червената мафия! Така свършват всички пионки на криминалните комунисти!

Е, не всички- тиквата например, все още не е....

Бог да го прости. На 55г. Сменил поне пет работни места. В момента без работа. Надежда никаква... Това е перспективата за всички...

Гледам че Още клавиатурирате... - Тогава ?!, какви са тез Вашите оракккулЬствъ.

А - извинете, да се вдигне ли още възрастта за пенсиониране при това положение? Или виждате алтернативен изход в тунела и синкавото пламъче отвъд?

НЕ Е ХВАЛИЛ ТИКВАТА ДОСТАТЪЧНО

Тиквата ама не точно! Монитор на кой е?

Тъпако, Марто напусна Монитор, още преди продажбата. Жалко за изключително свестният човек, но в днешните условия тук оцеляват основно боклуците, като теб.

Мартин Кръстев беше умен, добър, чувствителен и честен човек. Рядък професионалист и човек с идеи. Преди месеци го изгониха по най-долен и брутален начин от БАН, където той беше директор на академичното издателство "Проф. Марин Дринов". Приписаха му какви ли не престъпления, за да оневинят кражбите на банските бандити. Мартин Кръстев не успя да преживее всичко това. Бог да го прости!

По същия долен и брутален начин народът изгони Орешарски, Пеевски, Станишев, Сидеров, Йовчев, Местан и още знайни и незнайни бандити. Та те трябва ли да са вече обесени? Бог да го прости!

Кой изгони Човека ?

изгонили са го заради някое Леке Като Тебе.

Каквито и лични проблеми да е имал, самоубийството е решението на слабите духом. Само тоя, който ти е дал живот, само той има право да си го вземе обратно.

МНОГО ПРИЛИЧА НА "САМО ОБЕСВАНЕТО " НА ПРОФЕСОРА ПАТОЛОГ ПО УБИЙСТВОТО НА ЧОРАТА , КОЙТО КАТЕГОРИЧНО ПОДТВЪРДИ УБИЙСТВО ЧРЕЗ ПОБОЙ !

Бог да го прости човека! Никой не се беси от хубаво:(

Съмнително ...

Ех, тези жени....

Винаги разглеждам версията . самообесил и самообесен!?....

Ей сега някой , ако може да ми обясни как стават тези неща... Журналист, зам, гл. Редактор..човек с кариера и в един момент...обесил се.....

Това да имаш добро образование, добра работа, кариера, висока заплата не те прави щастлив, нито е гаранция, че няма да изпаднеш в депресия. Всички хора имат проблеми, които са различни - бедните, че нямат достатъчно пари да си покрият сметките, богатите - че има твърде много изисквания към тях или те имат твърде много изисквания към себе си.... и така... за съжаление както и да си подреди човек живота, винаги има неща, които могат да отключат депресивни състояния, затова радвайте се на каквото имате, колкото и малко да е то, живейте на бавни обороти и благодарете (на господ, вселената, буда, на каквото искате) дори когато отворите очи сутрин... мир на праха му.

+++++ Вярно думаш.

И да помагате на хората около вас да се чувстват добре:)

AAA

За съжаление обикновена лична драма. Бог до го прости!

го предупредили, че от еди си кога остава без работа, а е имал кредити. Ма то от това по-лична драма здраве му кажи.

Кой знае как са му надували главата и как са се отнасяли с него, за да му писне до толкова, че да изчезне и да не се появи. Дано да се появи жив и здрав човека.

Вече го намериха, свалете новината. Човекът е починал.

Спрете да пророкувате ... Надявам се човека да е добре... Констатациите след развръзката не преди нея :(

Колегата "У" е познал,за съжаление.

Не е писал достатъчно много и хубаво за Вожда! И опа! Сите журналя, коментатори и читатели да си правят поуки!

Нека позная отсега: ще го намерят "без следи от насилие" по тялото?

И този ще го намерят самоубилиго. Какво ли е разкрил?

ТЪРСЕТЕ ГО ОКОЛО КВ. " КРЕМИКОВЦИ " - ГР. ГРМЕН !