Двама ранени и големи щети след взрив на газ

Взрив на газова бутилка нанесе огромни щети на блок във Варна. Двама мъже са ранени, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Двама ранени и големи щети след взрив на газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етажната собственост трябва да има право да забранява ползване на газови бутилки, особено от възрастни и неграмотни, или въобще. Не може да живееш под един покрив с всякакви и да си гарантиран.

общината или дори държавата трябва да забрани готвенето по терасите

на този балкон гръмне газова бутилка ще срине половината вход. Винаги журналята пишат гръмнала бутилка а снимки никакви......да я видя тая сцепена бутилка. Загазяване на помещението поради немарливост,искра и бум,но не на бутилката а на помещението.

за всички катунари които готвят на открито по балконите

докога ще се разрешава готвенето по терасите тази нагла неевропейска абсолютно незаконна българска практика

ти е казал че е незаконно.??? Незаконно е продаването на котлони менте както и на редуцил вентили. Ама човек трябва да знае какво купува,ако не знае да си намери помощ от приятел.

поантата

50 % от българите са просто неуки и прости за елементарните достижения на цивилизацията като автомобил, газова печка, бойлер, тенжера под налягане....пещерни хора...

трябва да се къпят редовно горките

50% от българите са терористи,неосъзнати !

Трябва да пише както на цигарите:Руската газ е вредна за вашето здраве и имущество на Вас и околните.

Алооо психодиспонсера, само руска газ ти и е в на.рания г.з лигофренниноооо....

и тенджера под налягане как добре гърми..... бойлер също...

Блоковете и многоетажните кооперации са най-хубавото жилище да знаете! Като пострада един пострадват много! Дали от простотия, некадърност или природно бедствие - всички са в кюпа и виновни и невинни! Много е гот всички да живеят на главите си, а страната рядко населена! Нашето родно соц и постсоц безумие! Все едно сме Сингапур и нямаме земя!

Глупостта ти започва оттам, че соцът ти е виновен. Живеят един над друг в много страни, и кап. също. И причината е, че останалата земя е за селскостопански цели, не за изхождане.

Това не е вярно. В западните държави и САЩ не живеят в блокове. Там хората са на почит.

Алфа Вълка

Като се върнат по селата гражданите и градовете ще се обезлюдят. Ей, къде е моето село, половината къщи са празни, 70% от тях вече са порутени. Вместо да се правят фармацевтични фабрики, захарни, за кабели и прочие в големите градове, може да ги направят в малките за да може и околните села да има работа. И без това им карат консумативите за производство отвън или от другия край на България. Ама то вече в селата няма младежи. Останаха пияните кратуни и глупаците като мен да се напъват да стават чорбаджии, докато не се усетят, че само с работа и труд не става!

Ужасна новина, но не мога да не се изсмея на високия журналистически стил до тази снимка на гръмнала панелка,

- Двама мъже са ранени, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън, допълниха от варненската полиция. - Редактор Надежда Христова, Наде, връщай парите за виШУ-то, защото си остана неграмотна миличка.. МВР не е равно на ПОЛИЦИЯ. В състава на МВР влиза и ГДПБЗН т.е. Пожарната и за това справка се дава от ОД на МВР, от Пресцентъра и обхваща и дейността на Пожарната, а не от ПОЛИЦИЯТА - родната полиция нито гаси пожари, нито е компетентна в обосновка на причините за пожар.

Опит за запуск на ракета Топол М - варненско издание.

Kaто е взрив на бутилка защо не снимахте бутилката ? Бутилка не гърми, защото в нея няма кислород. Гърми газта, която е изтекла от недобре поставен клапан и се е смесила с въздуха.

И на тази тъпотия дето си написал има само плюсове ? Бутилката гърми при нагряване, защото газа в нея се разширява. А като излезне при взрива вече се и запалва. Какъв кислород те гони в бутилката ?

В същност, най-вероятно е бутилката да е непокътната. По-вероятния сценарий е да е изтекла газ, при достигане на оптимална концентрация някой да е светнал лампата и да е детонирал терасата.

Двама ранени и големи щети след взрив на газ Чета статията и разбирам, че двама идиота са боравили с бутилката, в резултат на което са съсипали имуществото не само на съседите, но не се знае какво е станало и фасадата на самият блок.

А за повреда по време на работа чувал ли си? Или на теб не ти се е случвало? Или имаш застраховка при оня... горе?

Да пази Господ от бутилка и бойлер! Яко е ,ама на някой друг! :-(((

защо готвите по балконите

поне да бяхте сложили реална снимка навярно за вас е твърде сложно. пожар е нямало

какво да коментира човек? глупостта не се коментира.