Двама мъже са нахлули в дома на Стоян Александров

Сигнал за незаконно проникване в дома на бившия финансов министър Стоян Александров е подаден в столичната полиция сутринта, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Двама мъже са нахлули в дома на Стоян Александров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига глупости, основното в тая работа е, че и друг път са влизали и са му крадяли документи, свързани с длъжниците му. Да бе, подпалиха му задника и тоя бърза да покрие документите разкриващи мащаба на незаконните му дейности. Скоро и извънземни ще го посетят, може и пожар да стане, стихии колкото щеш!

баси разминавката язък

vasil

Покойният ми баща,в качеството си на счетоводител в кюстендилско предприятие също е гонил да бие дошлия по служба Ст.Александров,тогава ревизор в местния клон на БНБ.Думите му бяха:Много заядлив тип,ама бърже бега,да му... Баща ми също е завършил в Свищов,по времето на случката е бил с около 20 г.професионален опит,безпартиен.Ст.Александров-сигурно с 5-6 г стаж,"правилно ориентиран политически".И тогава явно добър на 200 м гладко бягане.

Мисля, че този лихвар е по-голям престъпник от двамата маскирани апаши. И този тип преподава на студенти!!! Сами ще си затрием страната, не ни трябва помощ отвън!

Да вземеш от престъпник,не е престъпление.

Да, да вземеш пари от престъпник е благородно!

е много по-силна от тоя селяк малката секра ...тя даваше заеми дитректно на мутрите на алексей петров и ги изнудваше да плащат дори по-големи лихви

цървулите финансисти като малката секира ,данчо ментата и специалисти мошеници като химика арменец хампуруцмян , цецо мустака ,маджо и още куп бандити ....

ами той бандита маджо е по-почтен от малката секира щото си е платил за банков лиценз барабар с рушвета а може дори и данъци да плаща като дере лихви от бантускотовете пък тоя селтак върти незаконно лихварство и данъци йок

туземният "преход" е точно копие на савецкия, едно към едно, т.е. и двата под ръководството на кпсс/кгб.

типичен комунистически търгаш!

крадците не би трябвало да казат не е тои.. кои ще влезе,без да проучи дали тои е излязул,има ли друг вутре и тн.....прилича на скалупена исторя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малката Секира? Лихвар? Няма такова нещо?! Той сам каза в ефир:"...дадох едни пари в заем, но не ми ги върнаха..." Ами ти кой си бе Секирата да даваш пари, да не ти ги върнат, да ти проникнат в леговището, да ги хванат крадците и т.н и да те дават по всички медии!?

Няма дим без огън.

Ми то било много лесно, отиваш при този хубавец от кюстендилските села, искаш заем и той ти дава собствени пари с доходоносна лихва. И този добър чичко, не бил лихвар, даже нямал нищо общо с лихварството. Виж го нашия убавец мамин, какъв бизнес развъртял ?

Когато взимаха заемите не плакаха, а когато дойде време за въщане ревнаха.

ти да видиш и кви други неща са му подготвили заради сълзите в очите техни и близки. тоя дълго няма да изкара. дигнали са му мерника. сега и други ще се активизират.

Бивш финансоф министър с вашите камъни по вашите глави,по всичко личи,че няма недосегаеми от българската престъпност.Вие политиците ги толерирате,покровителствате нега да виограбват да ви изналилват и т.н.

Другият му казва: Не е той СИКАДЖИИТЕ СА ТЪРСЕЛИ СТОЯН АЛЕКСАНДРОВ ЗА ДА ГО ОЧИСТЯТ ..... .....:)))

Да бе не са го видели кога е излязъл.Театър.

Не е Лихвар, Не е Крадец ... само не мога да разбера Какво се Иска от Него. Това е Интелигентен Човек, който използва Незнанието на Околните, които "Обичат" парите. Хайде да го наречем "Умен Търгаш", който Работи "Простите търгаши". И Кой Закон ще "еректира" по този "Случай" да Ви попитам. --------------- Изобщо Не съм Му симатизант, но, че е Интелигенетн и Начетен - това е истина.

Колега, вие на немски ли пишете, та слагате главни букви по средата на изречението?

наблюдателен сте виждам

Синът ми е намерил кураж и е тръгнал след тях, гонил ги е по улицата, но не е успял да ги достигне" - Такова сърцато чедо - същински Бойко на младини!

И тоя ли-мислех си че е изключение,бедно детство и студентство, явно заразата е неизлечима.

Бате Бойко влиза в предизборна борба, целия в свинска мас.

Давал пари под лихва, но не е лихвар. Управниците ни крадат, но не са крадци. Съдиите вземат подкупи, но иначе са неподкупни. Нищо в България не е така, както изглежда от пръв поглед.

Попитали един "Политически пандизчия" преди 10-ти, какви вестници чете. Той отвърнал - САМО "Работническо Дело". Изумлението било Пълно. Той обаче Дообяснил - чета Между редовете и Наопъки.

Днес полуновини, утре цели!

Стояне, лихвар без охрана е глупак.

Трябва да се спасява човека , полицията да не чака да го гръмнат !

ТОЗИ АЛЕКСАНДРОВ НАЛИ БЕШЕ ЗАГУБИЛ МИЛИОНИ В КТБ.

Явно ги е намерил.

"Изведнъж вратата на стаята му се отваря и на прага й застават двама души, като единият е с насочен пистолет към него. Другият му казва: Не е той. И хукват по обратния път. Синът ми е намерил кураж и е тръгнал след тях, гонил ги е по улицата, но не е успял да ги достигне" Той, синът ти не ги е догонил, но тия теб ще те догонят!

Какви изроди управляват България...Ужас...Министър на финансите-лихвар.Не държава , а кочина.Повръща ми се вече от тях!!!!!

Костов,Софиянски,бакърджиев ти се услажда! Наздраве

Ха-ха, колко навреме и колко удобно! И Малката секира си спретна "атентат" - нещо като "пожара" на Баневи преди известно време...

"Секирата" във ВУЗ, Банкер, Бивш Финансов Управник ... знае всичко от "Я до А" в Икономическото и Финансово Законодателство. Кой е Способен да Му попречи?

Ние с бат Боко вече знаем по големи чалъми -тоя дето ни дава заем и лихва да ни плаща,сега ще му се сецне нещо на малата секира! Големата жив ли е още?

Eга ти плоския номер, ама то от тия професори и доценти "на килограм" не може да се очаква нещо по-умно, толкова е капацитетът им!

Да ги ожалиш тия бизнесмени.Направо няма да заспя тая вечер,че са се надлъгвали със балтията и са паднали в капана.Някой чувал ли е за разни момчетии,които вече имат по 50-60 апартамента и прибират наемите от бившите собственици?

Този скоро ще стане по-нисък с една педя. Къде се бута бивш министър в запазена територия на най-големите престъпници.

Да е тракторист, комбайнер да го съжалиш! Без труд направил милиони, после давал пари под лихва- МАЛКО МУ Е и 100 тояги са му малко!!!

Този тарикат сам ги е пратил да скрие документи,има ли цацаратура?

малко ти е...ти малко хора ли си завлякъл

Влезли с пистолет, видели, че не е той и си отишли, а пък Александров смята, че са дошли за обир. Ха ха ха!

Явно и секирата ще завърже за някъде, дето няма зима и по цяла година се ходи по къси гащи.А за онези кредити- бързите, Менда каза,че сме прости и не можем да четем договорите и държавата не е длъжна да се бори със айдуците....

Ако бяхме малко по умни Менда и подобните и нямаше да управляват България.

Само за тези и думи би трябвало да я изхвърлят от парламента. Има ли механизъм това да се случи, макар и хипотетично?

Прости сме и си носим последствията. Очевидно е.

TO ЩЕ СЕ ЧУЕ...

Абе нахлули, добре, ама нищо не свършили.

е много важно за него "да изчезват истинските папки на длъжници".Вижте му изказването:"Той каза още, че не знае каква е причината за нахлуването на двата мъже, но напоследък му изчезват папки на длъжници. " Защото в тях е описано истината, а тя ще го уличи в лихварството! Абе, кажи "комунист" и не казвай нищо друго!

Кой знае,може да са от специалните анти, те имат странни табиети.Преди време свалиха на пода във Военна болница един бивш министър на отбраната, направиха го на маймуна пред хората и още там го обявиха за престъпник,като всички други.После платихме за гяволъка им.И не беше само при него,правят си филмчета със спец задържания, шантава работа.

Този бил лихвар; сиреч - народен изедник! А тези дето са облипили цяла София под път и над път с обяви за кредите само с един телефонен номер за връзка; те какви са?

не се смята за лихвар, което няма никакво значение. Просто не са му стигали рушветите от студентите и е решил да конкурира шефовете си който са го хранили. А бе да знаеш не значи, че можеш във финансите де...

Явно този вече е бита карта....

Не, не е бита карта... отстреляна карта ще става :)

поне де юре се е откадзал от комунизма, а не като тези - от Висшия партиен съвет - милионери. Този свиняр Гергов купи ЦУМ, Плвдивския панаир- може баща му преди да е имал фабрики и банки, та от там. Абе свиняр , свиняр - комунист..

че Боко като не се е отказал е от групата на свиняра, нали! Ами, прав си, съгласен съм с тебе!