Мъж отряза спирачките на съседа си за отмъщение

Врачанин повреди спирачките на автомобила на свой съсед заради обтегнати отношения, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Мъж отряза спирачките на съседа си за отмъщение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПРОТИВ. ВЪВ ВРАЦА НЕ ЖИВЕЕ ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК.САМО НЕНОРМАЛНИЦИ,МУТРИ СЕ БИЯТ ПО УЛИЦИТЕ,ЖЕНИТЕ ПРОТИТУТКИ.ВРАЦА БЕШЕ КРАСИВ ГРАД,СЕГА ОТ БЕДНОТИЯ ЛИ ОТ КАКВО ЛИ СТАНА ЕДИН ОТ НАЙ-НЕПРИЯТНИТЕ

Какъв хан си ти бе! Ти си пъзльо! За такива боклуци като тебе ли загинаха Ботев и Левски!!!

когато христо ботев е минал през враца всички врачани се изпокрили и не се е намерил един които да му даде чаша с вода дори...

Не случайно на района му казват "Северозападнала България". Кофти хора с ганювски манталитет, злобни, завистливи и нахални. Е как тогава този край може да просперира. При комунизма можеше, но при сегашното състояние на обществото - абсурд.

kgb777kgb

При тази огромна простотия в цялата държава едва ли има значение от кой град е идиота ! Проблема не е в града а в последствията , ако НАИСТИНА го осъдят ЕФЕКТИВНО както ще стане в една нормална държава всичко е О.К. , но тук едва ли ?!

А синът на пловдивски строителен бос разхлаби болтовете на предното ляво колело на автомобила на съвсем непознат млад мъж на курорта св.Константин, без да си дава сметка , че след стотина км можеше да убие човек. Да почерпим този "Юнак" с някоя пържола, а?

Книга мога да напиша за такъв ненормален съсед!

Тоя дано со съдят за опит за предумишлено убийство! А от много от коментарите установих, че почти навсякъде в страната хората са калпави. Значи боко е прав за мат'р'яла, а?

Да,прав е!От нас,българите,нищо не става!!

Ти ко искаш ? Да му допълни резервоара догоре и да му измие колата и мотора + вътрешно ?! Що са излагате, мааму стара ?!

Родом съм от Враца, вярно е, че съм се нагледал на мега простотии в родния ми град, но пък хората от моята среда са си интелигентни и читави, нужно е да уточня, че всички ние отдавна не живеем в родния ни град и все пак е пресилено да се дава оценка на всички врачани. Още повече, че най-големите простаци са от околните села, а не кореняци врачани. Всичко е до възпитание - интелигентните врачани отдавна не живеят във Враца, а са се реализирали в чужбина или София, а в града останаха пенсионери, ученици и мърша...

ДО РОДЕНИЯТ ВЪВ ВРАЦА, НО НЕ ЖИВЕЕЩ Във Враца живеят много интелегентни хора, не може заради този случай да поставяте всички под един знаменател!

Ако прочетеш внимателно, ще видиш, че и аз самият твърдя - не може да се поставят всички под един знаменател. Може би накрая трябваше да добавя сред учениците и пенсионерите и малкото свестни хора на средна възраст, но безспорно мършата не е никак малко за жалост.

В районите,където няма компактно турско население,нравите са по-първични и по-сурови.Защо е така,ще си обясните с ония неща,които ви харесват в турските сериали.

Колкото в турския сериал истина толкова и в думите ти!

Само за 2012 г са ми откраднали или спукали: две гуми, антена, огледало. На съседа му откраднаха винетка и акумулатор. Мястото е гр. Пловдив, район Южен

Мъжът е некой-си КОСТОВ от Драгалеци, а другия е съседа му БОРИСОВ, от Бояна-резиденцията. И няма никакво отмъщение, това е БОРБА ЗА ВЛАСТ! Сините на подбират срества !

..а червените казват,-целта оправдава средствата!

В тази държава не живеят хора, а пълни идиоти. Махам се.

...беше оня лаф-Враца, дето и...

...кьорава гарага не каца, защото има само врачани и камъни ( това за гнездото на орли е само в сънищата им )

...гарга не каца защото софиянци изядоха мършата!

На мен пък в понеделник ми срязаха гума на колата в София. Освен на моята кола, бяха срязани на още 3 паркирани до моята. Tова е четвърта гума за 6 години и все в София. Станало е за по-малко от 2 часа. Такава ни е държавата защото са такива хората, а не обратното. По мои наблюдения по-скоро повечето българи са нагли, нахални, егоистични и злобни. Докато същите тези пред юнаци пред началника са мижитурки, подмазвачи и дупедавци.

Аз имам кола вече 23 години, все "демократични" и нито веднъж не са ми рязали гумите. А ти ако не можеш да направиш разлика за последствията и умисъла при двете деяния е друг въпрос- само да ти помогна, че при срязани спирачни маркучи някой или няколко човека могат да умрат...

Не дърпай дявола за опашката! Никога не е късно. Дай Боже да не се случва!

В нормална държава това е опит за предумишлено убийство и си има съответното наказание. В България обаче е друга планета...

Както казва врачаните "Те тоа гат са е родил баща му 3 пъти го е потвъргал у въздуха от радост ма само еднаж го е фанал" :)))

Ако искате да пишете на Врачански диалект ,то постарайте се да го научите/иначе просто не се получава/. :-)

ако не се подведе този пестапник под садебна отговорност и не баде озаден за коварен опит за убииство на едно и повече лица с последващи тежки матерялни щети,значи прокуратурата и сада са продукт на сащия този освирепял от злоба индивид! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мен роден в София съсед с произход от Кюстендилско два пъти ми дупчи гумите пред кооперацията ... Не е до произход, а до "сивото вещество" и неговите липси, за съжаление!

В Павликени е нещо подобно

А в Ню Йорк е ежедневие.

Я не се прави на интересен. И не лъжи. Кметът на Ньюйрк -е свалил престъпността до 5,2 %. Най -ниската в САЩ. Децата ми живеят там. На 30 мили от града. Не са доволни, зощото законите са стоги и не цепят никому басма. Зет ми го глобили 300 долара, затова че спрял и изтърсил пепелника на колата си в тревата до магистралата. А тук?

Аз съм от този край. За съжаление така е. Там простотията е на трето ниво. Избягах от...алчни, прости и глупави роднини. В интерес на истината не всички са такива. Но повечето- да. Лошото е, че не може да им се помогне. Всичко знаят, всичко могат. Вместо Данчо Пръча, поправят ме, че правилното било Данчо Пърча (идвало от "пърча го", типичен врачански термин?!?) за сексуална мощ. (За справка: Шоуто на Слави)

Това си е опит за убийство!

Браво. Аз бих отрязал спирачния маркуч на 1/4 от колите в София за да улесня бързаците по пътя към целта им.

Санитар...

Не знам, ама в последните 3-4 години масово спряха да се съобразяват със съседите навсякъде.

От врачанин и перничанина бяга - тия са си нередовни отвсякъде. Малеее ако пък во се отвори път да минавате брез великия им град , дето бил "гнездо на орли" , стискайте здраво зъбите защото ще ви изпаднат и пломбите. Там с танк да минеш ще се разпаднеш, толкова смотан и занемарен град не съм виждал никъде, а и жителите едни скандалджии все нещо им криво и все да те прецакат ей така за спорта.

Ами ние тука сме доста напред с мат,риала и вече от 50 години караме коли на въздушна възглавница ,та дупките не ни пречат. :-)

управлението или опита за такова на б.б. доведе народа до изперкване и неадекватни прояви.

Точно така! Борисов ни доведе до тук, преди него бяхме за пример в Европа! Както казва Слави - най-умните, най-красивите, най-можещите! Борисов съсипа всичко...

Ми така де - кое си е верно верно си е. Виж тиквата докъде ни доведе - ставаме тиквета бавно и мъчително, щем не щем....

Абе готини хорица сме това българите! Не знам защо имаме такъв лош имидж..

Защото има световна конспирация, която много ни завижда и затова ни мрази. От се е получил този имидж.

Сега да го осъдят за опит за предумишлено убийство, но не с условна, а с ефективна присъда да види следващият път ще се прави ли на специалист!

Не ме учудва това деяние врачанско. Имал съм вземане-даване с няколко индивида с врачански произход - състуденти, бивши колеги и просто познати и съвсем отговорно мога да заявя, че от тях няма нито един свестен. Може да е случайност но само от врачани не успях да намеря един читав. Там са някакво самостоятелно племе на които целият свят им е крив и ако днес не направи една гадост за добро утро и десетина до лека нощ не могат да дишат.

Абсолютно съм съгласна!!!! Не стават тия хорица!

Хората може и да не стават ,но някои други работи им стават... Например киселото мляко ,зеле.... :-)

И аз като се замисля, доколкото мога де, имам една колежка и двама познати от града и всичките са злобни и надменни, а човещината е непозната понятие. Прав си +10

Абсолютно същото твърдение съм чувал за хората от Силистра. Не смятам, че е от региона, от възпитанието и манталитета. Познавам и врачанци и силистренци - нищо по-различно от всеки друг човек, дори единя врачанец е много свестен.

"Не смятам, че е от региона, а от възпитанието и манталитета".

Значи си намерил/а едно от малкото изключения. Няма 100%. Все в целия град ще има хиляда свестни хора.

Неуместно сте споменали Силистра и силистренци,защото там още в началото на миналия век,поради близостта до Букурещ,който тогава се слави като втори Париж,мъжете целуваха галантно ръка на жените и всички се обличаха изискано.В града исторически се бяха обособили седем национални махали,но никога не е имало междуособици.

Само като прочетох "Враца",всичко ми стана ясно :)))))

абе аз бях чувала че Врачаните били големи гадняри ама то било и вярно

То не случайно казват "Хората и котка не си взимат от Враца...." Има защо да е измислена тая приказка!!!

"Хората и котка не си взимат от Габрово" - в един от разказите на Чудомир

да ама аз съм го чувал с родължение - хората и котка не си вземат от враца , а този си взел жена.

Ти само си чувала , сега го и четеш, ама недай си боже и да опреш до тези хорица да видиш найстина колко са гадни.....Сигурно има и свестни врачани но те са изключение а и са мнооого малко малцинство, може би претопени из други части на Родината

Ей, всички у тоя форум ме дразните и че ви нарежем спирачките. Как ще ви открия ли? - почвам ви наред... :)))

Кретен! абе има им нещо на врачани... особено на мъжете... сякаш като малки всички момчета са ги пускали на главите им от високо... жените в по-голямата си част са много свесни обаче...

Така си мислиш вероятно ,щото не си женен за Врачанка! :-)

Защо да виним само "врачани"и те са хора като нас.Преди години може би 20 и повече тук в столицата наша родна дигнахме знамето на "промяната"!Нищо не се е променило ,особено балканския ни манталитет.То понеже живея във блок със "задръстени комуняги" за отмъщение че Тато им си отиде ми облепиха таратайката с бюлетините им ,помните ли ги "НАЧКО"и то с хелметекс.Все пак я пребоядисах ,а този наистина е щял да се пребие ,че и други щеше да завлече!

Ей тва с бюлетините ми хареса! Не съм се сещал, но ще го запомня - идат избори...

Имам опит с врачани. Кофти хора са, съжалявам. Не знам на какво се дължи, но все гледат да те прецакат, държат се лошо ....думи нямам. А в конкретния случай това си е опит за предумишлено убийство и трябва да се разглежда като такъв в съда.

... а, после - "о, неразумни юроде, поради что се срамуваш да се наречеш Българин!"... Ето подходящ пример! Докато не изкореним злобата, злорадството, завистта и малодушието си, като начало, няма бъдеще за народ, като нашия!

Виж себе си - ти си типичен представител на самобичуващите се сънародници готови да полеят кал в/у себе си и околните. Малко ли чужди филми има, в които се режат спирачки та си тръгнал да правиш заключения. "Примерът" е вносен, а не местно изобретение, но за такива като теб всяка лоша случка е "ето какви сме гадни".

Прав е човекът, че българинът е гадина по душа и мизерник по съзнание. И ти си същият, така че не скачай като ощипана госпожица, ами се замисли как да станеш по-добър човек. Това важи за всички ни!

Действието може да е вносно, но мисълта, която го е предизвикала си е типично нашенска. Ако човека караше волска каруца, сигурно щяха да му прережат поводите....

Прост народ - слаба държава! така казваше дядо ми , бог да го прости.

А дали е бил прав дядо ти, знаеш какво разправят за американците, а каква е държавата им!

БРЦК

Това е опит за предумишлено убийство и трябва да се съди като такова. Ако не беше си видял спирачките кой знае каква катастрофа можеше да стане!

....И колко хора щеше да избие!

1chovek

Абсолютно си прав. Дали ще го осъдят обаче? Много се надявам..

БРЦК

Няма да го осъдят защото ни са калпави законите.Най много да го осъдят за повреждане на имущество.

Изродски безотговорно!

Ми Враца....ни говора им говор, ни хората им хора!

Абе на говора нищо му няма, ама за другото си прав. Ама и при теб не е кой знае колко по-различно.

Истината боли.... :D

Какво ми е на говора??????????