Двама прегазени от влак край Казанлък за час

Двама мъже бяха прегазени от влак при отделни инциденти в рамките на един час тази сутрин край Казанлък.

Обратно в новината

Коментари - Двама прегазени от влак край Казанлък за час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иду даании, иду даании... Мачка плаче за мачето, майка плаче за детедо, иду даании...

Мислеха да пускат скоростни влакове. Какво ще стане тогава не искам и да си представям.

"...мъжът е носел торба с мляко и други продукти, които вероятно е купил от близкия магазин..." Без вероятно човека си е оставил пенсията за тези продукти в магазина и от отчаяние се е хвърлил под влака.

Абе какво става в тая държава, един след друг нелепи инциденти. Всеки ден.

влакове отнасят електората, Бойку гази народа !

Познавам това място. Пресичането на жп линиите там е нещо обикновено, макар, че може да се мине по надлеза - въпрос на няколко минути повече. Ежедневно възникващите проблеми, дори нещастия, сякаш вече не ни правят впечатление. Средностатистическият българин е толкова недисциплиниран, че не го интересува какви последствия би имала подобна неразумна постъпка. И се случва, и ще се случва, защото безотговорните хора от всички възрасти стават все повече.

Винаги ми е било интересно - как може да те блъсне влак?!

Luna0102

Да не дава Господ да разбереш.

Амин!

Това е все пак по възможно, отколкото ти да блъснеш влак...

Едно време до гара Пионер имаше табела "Огледай се, ослушай се и ако не идва влак премини". Очевидно осигуряването на видимост колкото спирачния път е безсмислено и на непригодни за пресичане места не е осигурена почти никаква. Ако не е тихо да го чуеш, идва бързо иззад завоя и готово.

Ами пробвай.

Това на българина пешеходни надлези през 20 метра да му построиш, пак ще пресича на непозволени места... Бси нацията сме!

Таванът на държавните пенсии трябва да се закове. Не може да има хора с 900 лева държавна пенсия. Покачването трябва да е за хората с ниски пеннсси. Докато не стане поне 400 лева най-ниската пенсия, таванът не трява да се пипа. Каква е тази ържавна пенсия, дето е по-висока от средната заплата. Ако някой си е внасял допълнително - това е друг въпрос.

А това какво общо има със статията? Или просто ти се говори????

Това са тъпотии! За да взимам повече, съм внасял повече и то продължително време, повече от това което ще получавам! И като съм си ги изработил и повече от тези 900 /а те са 840 сега/, защо не ги получавам? Намери си платена работа, но преди това учи, усъвършенствай се, развивай се, а не да продаваш кафе и да внасяш много по-малко, а после да ревеш, че не било справедливо! А тези които се осигуряват на по-малко от реалното, това справедливо ли е? И това е масово! После нямало пари, ами няма да има!

Ти хубаво си се осигурявал, ама половината ти пенсия не идва от осигурителния ти фонд, а от бюджета. И тъй като той, за разлика от фонда, не е солидарен, за да бъде справедлив към теб е несправедлив към някой друг. Нямаш вина за това, но е факт.

Всички новини от "прекрасни" по "прекрасни", вдъхват ни такъв оптимизъм.:(

Айде пак ГЕРБ виновни на народа-говедо! Европа му виновна! Релсите му виновни! Цялата му вселена виновна,че не желае да се цивилизова и да ст служи с канчето на раменете си...

Така е, геРЪБ са говедата! Само че не са "народа"!

Започна се, а още ГЕРБ не е дошъл на власт.

на Бареков или на червената паплач лижеш г..за мръсен плужек. Говорим за умрели хора нещастник

И днес не сме се изложилЕ... ЖЕРТВИ,ЖЕРТВИ,...26Г.,ВСЕКИ ДЕН

Преди 1989 бяхме безсмърти ей. И тогава в дира не пишеха всеки ден такива работи. А в РабДело хептен.

Тогава нямаше dir.bg.

Само БСП и ББЦ ще оправят нещата.Герб доведе Държавата до национална катастрофа.Нови магистрали се рушат.Ж.П линии също.Докога ще търпим Мутрите от Герб да ни правят на бълъци,ето сега и тока и парното ще ни вдигнат,и вие овце пак ще си мълчите.

Като дойде на власт ББ ще разбереш от къде изгрява слънцето збърканяк селски.....само гледай да не пресечеш и ти ж.п. линията когато минава влака,че селяните като теб все така вървят..през полето както са свикнали

васко

Ще те ритам от тук до долна митрополия.Разбра ли бе Герберски Боклук?

Да бе, рушат се. Оня път. Руши те се акълът, дето го нямаш.

Мъчно ми е за машинистите....

дя-до

Дира, не разбрах какво е имало в торбата на втория човек и откъде го е купил. Вероятно.

Чета тази тъжна новина и се чудя коя е по-голямата загуба: двама данъкоплатци по-малко, или двама избиратели по-малко?

Двама изМиратели по-малко:(:(:(

Избиратели са тези, не данъкоплатци.

Въпреки че наблизо има подлез, казанлъчани редовно пресичали линията на това място, допълва изданието. Повече от това няма какво да се коментира.

така ли, ами ако подлеза е мизерен, опасен и лайнян, кво правиме?

ами кво,ще запушиш носа за минута две,ама ще излезеш жив от другата страна !!!!!!!

Да не го е направила държавата лайнян? В каквото си подредим в това живеем.

При българина винаги има едно ако , за да оправдае липсата разумност и дисциплина. Аз бих казъл , ами ако подлеза си е съвсем нормален?

3евзек

Тогава ползваме надлеза, в чийто район се е случило. Или пресичаме на гарата, която е в същия район, където има много по-добра видимост какво идва и по високоговорителя ще предупредят за идвашия влак, който най-вероятно дори ще спре. Между другото баш на гарата има и подлез.