Откраднатите при грабежа в София пари и злато са открити

4000 лв. и злато за около 37 000 лв. са откраднали Христо Георгиев-Ицо Полицая и Росен Рангелов-Човката от заложната къща в София. Парите и златото са открити.

Обратно в новината

Коментари - Откраднатите при грабежа в София пари и злато са открити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези зад които стои закона май са най-голямите престъпници.

А тия от заложните къщи откъде имат толкова пари, че да изкупуват откраднатите от ци г...и златни накити на храта ? Вярно , плащат за тях жълти стоъинки, но заради заложните къщи съществува престъпността

После съдът пак да го освободи, щото сигурно пак няма доказателства, съдията по делото не е присъствал на случката а и няма записи от камери и дори и да имаше в БГ-то те не са доказателство, ебати си му и държавата смотана

"Паджеро" Да не сме 1993-та?

Какво стана с този дето взе милион и нещо от колата и не каза къде ги е скрил.

За да няма други Полицай,които да преминат от другата страна и да правят Махленски Свади за ПаркоМясто,да им увеличат заплатите на 4000лв месечно.

Старши, и 40000 лв. да ви ги направят заплатите, пак ще е същото. Само строгите наказания и ефективни присъди от военен съд оправят нещата.

НАУЧЕТЕ най-после полуслятото писане, защото ДРАЗНИТЕ! В края на краищата това ви е професия!

Куките хванаха едни аматьори и сега 3 години ще пълнят наведените медии с подробности за "успеха си" :)

Този дето са го задържали след 6 месеца пак ще четем, че е обрал еди кого си и е с не знам колко висящи дела, но си се разхожда на свобода. Добре поне, че единия са го светнали за постоянно, при оня горе няма пускане под домашен арест, повече няма да обира и да рекетира.

Два дни по всички медии се обявява от отговорни и други длъжностни лица, че бандитите са следени и са били под наблюдение, днес се казва че " ... след подаване на сигнал ..." - да видим дали ще излезе на бял свят кой и защо ни е излъгал ...

Колкото разбрахме за Очичките дали той е влязал при Козлето или Козлето е ходило при Очичките.Тези тъпаци от полицията са същите боклуци които Бойко реанимира с министърката Бъчварова. Всички тия "мазачи" и "близачи" чакат упорните му точки и почват съчинения. Нали си спомняте,че след стрелбата по Очичките казаха,че са го следили непрекъснато от както е излезал от затвора? И така са го следили,че не видели как събира 30 човека и с марш отиват на кафе при Козлето. Тези клати МЪДУРКОВЦИ нищо не правят,а само лапат и лъжат на ангро. Но това ще е така докато търпим МУТРИ да ни управляват!

Ами след превилегиите те стават бандити... А преди какви са били като полицаи тогава... може би същите, но никой не може да ги уличи. Страшно е само като си помислиш, че полицай и бандит са едно и също нещо.

А КТБ-то,КОЙ КОЙ го ограби,и защо още няма застреляни????

там не е чадър, а цяло платнище за стадион.

Полицайте почнаха да стрелят по престъпниците,а ако се върне и смъртното наказание и корумпираните адвокати и съдий зпочнат да влизат в затвора,МОЖЕ и да се промени нещо...

от смъртно наказание фаида няма - има много изследвания по тази тема че не намалява престъпността. това че полицията почна да си върши работата е добре, включително и да стреля, когато се стреля по нея. реформата в съдебната система е нещото което трябва да бъде направено за да си легнат нещата. тези са били хващани и преди това за подобни престъпления. ако съда си беше свършил работата нямаше да ги гонят отново, а щаиха да са в затвора.

Казваш няма файда от смъртното наказание. Сигурно си млад човек и нямаш спомен каква голяма файда имаше от смъртното наказание преди 1989г.

Не съм убеден,че изследванията са достоверни.Точно като социологическите проучвания...Но съм сигурен,че има хора които не затвор,ами и каторга не ги оправя...Изолирането до живот е скъпо, а ползата от техният труд в панделата - под голямо съмнение.Сигурен съм,че и общество което няма механизъм за "самопочистване" загива....

Нямало файда от смъртното наказание!? А от "лежането" в затвор ИМА ЛИ ФАЙДА? нЕМА. тОГАВА, СПОРЕД ТВОЯТА УМНА ГЛАВА, ДА ГИ ОСТАВЯТ НА СВОБОДА, ДА КРАДАТ, ДА УБИВАТ, ДА СТРЕЛЯТ ПО УЛИЦИТЕ. еЙ, ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯХА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА?

Този съдий да не би да брат на Конфуций? Изобщо знаеш ли как се произнася "Й" и "И"?

И мен ме мразят заради войната в името на правилното писане, но по-добре да кажем: в българския език няма дума в множествено число, която да завършва на Й. Така завършват имената, химичните елементи, или дума в единствено число: критерий/критерии.

Това са българските полицаи, сегашни и бивши. Кой ще си позволи да стреля срещу полицаи освен бивши такива. Привилегии и ранно пенсиониране с 20 заплати, продължавайте да им давате за да могат после да стават престъпници. Докато се влиза с връзки в полицията, без да се оценяват реално качествата на кандидатите, така ще става. Защото зад гърба на бившия крадец стои някой който го е вмъкнал в МВР, а проверете кой е? И него вън от полицията. Ама никой не мисли в тази насока, затова нямаме полиция.

А ,кога ще стане ясно чейнч бюрото от кой ги е обрал и кои полицаи го зареждат?

че ще бъдат разследвани и действията на полицията при преследването! Сега като нищо ще се окаже, че са превишили и скоростта и следва да бъдат глобени!А това, че са оказали "долекарска помощ" на простреляния, а той починал, направо си плаче за допълнителни курсове на полицаите за оказване на първа помощ....!

Всяко чудо за 3 дни ,....МОЛЯ СЛЕДВАЩИТЕ! А България ,потъва ли , потъва ! Народа спи ли , СПИ!

Хехе: "Откраднатите при грабежа в София пари и злато са открити" ... преброени и разделени ... честито на печелившите

А вие си трийте лотарийните билетчета и чакайте :)))

То па оставаше умрял да скрие плячката от ченгетата!

А парите и златото ,на КОЙ са ? От обрани домове , или от обрани по улиците граждани? Заложните къщи трябва да бъдат ЗАКРИТИ ,КАКТО И БАРАКИТЕ ,ЗА ''БЪРЗИ КРЕДИТИ''!

Без лихва !? Ама за първите 3 ДНИ ,след това лихвата е ''само'' 500% ,след 3-тата СЕДМИЦА /не месец /.

На мен цялата акция ми е съмнителна....и как не, като от сутрин до вечер само кримки има по телевизията....та съмнявам се в истинността ...мисля, че всичко е нагласено така, че да го свитнат тоя за да сплашат другите бивши колеги да внимават. Ами да, как за някаква си кражба и цял отряд барети, кобри и тем подобни ...такива кражби си стават непрекъснато ежечасно и без да идват "тея"

Митьо не беше ли пък бивша барета?

Това е НАЙ-МАЛКОТО , КОЕТО Е БИЛ. Не е важното какъв е бил ,важното е какъв е сега.

Не, не е бил барета. Бил е служител в РПУ, на другия край на София - в Люлин, от където е уволнен.

Храни полицай да те краде и убива.

Отлично, че единият са го умрели. Но този, вторият, сега ще си наеме поне 10 адвокати, ще се тръшне, че е има поне 5-6 заболявания, пак ще играят много пари в съдопроизводството, и накрая съдиите ще го пуснат. Някой да си е помислил нещо друго?

Бившият полицай Христо Георгиев бил с богато криминално минало. Без коментар.

И ПРОИЗХОЖДА , ОТ БОГАТО НЕ-РАБОТНИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО.

Можеше да не пишеш "бившия"! Щеше да си по-точен, а и бивши полицаи няма който е минал през тази система е тотално изкривен!

Обявените пари бяха значително по-вече! Май антимафиотите или някой техен шеф е "щипнал" от мангизите и златцето, я пръстенче я синджирче я гривничка...!

След като обявените пари са били по-вече, следва въпросът - колко най-вече са били тези пари? Има и друг въпрос: ходил ли е на училище tuzarya?

Ас сам ходил на училище а ти можеш саму да ми дадеш наклон на .уя!

"Христо Георгиев е намерен в градинка пред блок с прострелни рани по тялото. Полицейски служители са му оказали долекарска помощ до пристигането на екип на "Бърза помощ", но той е починал" - това за полицаите-санитари най-много ми хареса!

За да почине по-бързо , има и такава ДО-лекарска ''помощ''.

Незнам дали са му помогнали след като е стрелял като луд по тях, но определено може да са му сложили солчица в раните... просто хей така - профилактично!