Коментари - Танов: Изчезването на Галеви е гнило и тъпо. Борисов: Кабинетът няма вина | dnes.dir.bg
назад

Танов: Изчезването на Галеви е гнило и тъпо. Борисов: Кабинетът няма вина

Изчезването на братя Галеви ми изглежда много гнило, тъпо. Изглежда, че има задкулисни уговорки, заяви директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов. Премиерът Бойко Борисов заяви, че правителството няма вина за изчезването им и намекна, че вината е в съдебната система.

Обратно в новината

Коментари - Танов: Изчезването на Галеви е гнило и тъпо. Борисов: Кабинетът няма вина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ми се повдига като видя мазните им и подпухнали от плюскане мутри..

А Цветанов, и той ли няма вина?!

Естествено, че няма. Ако има вина кажи я. Знам , че няма какво да кажеш, но се напъни малко-внимавай да не се наакаш докато се напъваш.

Ся ще дойдат кретените, да ти обясняват как видиш ли прокуратурата няма как да бъде сменена от управляващата партия (която на всичкото отгоре държи всички постове).

Танов е като черна станция.Все се обажда там където не му е работа.Време е да си ходи на село при пчелина и де си гледа внуците.

Междувременно днес и премиерът Бойко Борисов зави, че правителството няма абсолютно никаква вина. Гузен негонен бяга!

полицията да се захвасчта здраво и да ги мята да види през кое кпп са излезли или с коя яхта са отплували ако не са тук още и побарзаите имате ч8 часа ... след това само спомени и излишни ражоди... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква съдебна система очакваш от леопардовите сака и чалга служители?

Tова е по-добрия варянт - да се махнат от Bg!

Това с гаранцията е някаква далавера, но ми прилича на гаранцията на тази нагла КРАДЛА Масларова (не се свенеше да троши народна пара с луксозни полети, разточителни хотелски разходи и умопомрачителни командировъчни) - поискаха и 50 000 лв, а тя нагло заяви, че НЯМА такива пари. После и определиха само 5000!! В читавите държави органите на правораздаването НЕ си позволяват да стават за посмешище и подигравки нито от обществото, а още по-малко от престъпния контингент.

jingiby

Прокуратурата е обвинила Галевите, а съдът ти е е осъдил на лишаване от свобода. Изпълнението на присъдата е изцяло в компетенциите на изпълнителната власт в лицето на Министерство на правосъдието. То отговаря както за съдебната полиция, така и за затворите. Тоест, то привежда в изпълнение присъдата, като задържа осъдените лица и ги привежда в местата за лишаване от свобода.

Еее, министерство на правосъдието не е ли в този кабинет, и то ли няма вина!?

Интересно ми е например днес как са ги търсили? Дали са ги търсили?

Залагам 100 кинта ,че галевите ще се появат в събота-12 05 2012. и ще дават интервю с дебели пури в устата.

ще ги видим на състезанието - почисти червеното блато за един ден ,под вещото ръководство на босфор TB.

Защо ли държавата ги гали с перце тези двама разбойници. Ако беше някой циганин(пардон ром) откраднал петел от комшията, веднага да са го тикнали в панделата. Това показва каква ни е държавата-полиция, прокуратура, съд - всичко е свързано с мафията! Шенген ли? - ако нас можете да лъжете, Европа едва ли!

Няма къде да избягат. Толкова са красиви, че няма начин да си скрият мутрите никъде. До два дни ще се появят.

Правителството няма никаква вина, то има заслуга за изчезването! Галевите организираха "честните" избори в Дупница в полза на ГЕРБ и да сте чули досега Цвъчко да цвъка нещо по техен адрес? А сега- къде ли са се денали тези никому неизвестни хорица??!!!! Ами организирайте нови избори в Дупница и пак ще изпълзят

Само не разбрах защо на едни може веднага белезници още в съда, а на други не. Или трябва лично ЦЦ да има интерес, за да те щракнат?

Не си разбрал, защото не си минал Трети клас.

Щот не са били в съда, кат са им произнасяли присъдата.

Абе аланкоулу, кво се коркате с тоз закон - това било, онова не е. Като сте НАПРАВИЛИ ШИБАН зако - променето го бе! Нали затова ви избират хората - да им вършите работа, НЕ ДА ГИ ПРЕЦАКВАТЕ ЧРЕЗ БАНДИТИТЕ! Ако не можете - идете на майка си в гъ-а! Аман от буклуци! Затова младото бяга - щот не ще да ви гледа мазните физиономии и да ви търши мизерията! Един ден тук ще останат циганите и вашите отроци! Тогаз??

Искам да вляза в САМОРАНОВО вместо тях!Еба си,4 години кеф!

Милиционерщина, некомпетентност, далавери, грубост, ламтеж за власт, равнодушие, подкрепа на монополи, ниски цени в пъти при в пъти по-нисък стандарт на живот, липса на култура и езикови познания, проваляне на държавата, геноцид над пенсионерите, цинизъм.

Панаири, панаири...

От цялата работа, Трактора го отнесе най-много. Няма да има ПОД ГАРАНЦИЯ и ще гризне дръвцето. Да му е сладко.

Как при министър-председател мутра мутрите да са в затвора? Българино тъп,сам си си виновен и и ще покажеш колко си прост още тази неделя в Кюстендил!!!!!!!

Интересно! Нали са престъпници, какво тогава ще рече "Двамата трябва да излежат присъдите си в общежитието в съседното село Самораново." Какво Общежитие, какви глупости пак съчиниха съдиите и прокурорите? Затвори ли няма у нас? Па, да си ги оставят у тяхното село тогава!

Ми то де факто щяха да са си у тях :)

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да квичи, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

С интелигентността, която ни демонстрираш, а за съжаление интелигентността на българите, като цяло се оказа доста ниска, Боко може и да ни управлява ВЕЧНО! Щото според "КОМУНОИДНИТЕ", които се мислят за некакви други ББ нито е бил КОМУНИСТ, нито е бил ЧЕНГЕ ОТ ДС, нито е бил МУТРА................................! Немам думи за тази българска човешка простотия!!!

Че ГЕРБаджиите какви са ? 3/4 и отгоре са партийно комунистически чеда. Отделно, че До 1970 в езикови гимназии се е КАНДИДАТСТВАЛО САМО след одобрение от ПАРТИЯТА. Е????? Дай на къс въпрос, къс отговор ;)

Къс отговор: Това, за кандидатстването в езиковите гимназии и партията, са пълни глупости!!!Аз точно тогава съм кандидатствал.Който го може, го може!Независимо от какъв цвят е.Който не може - и тогава, и сега търси връзки.

Пич, забравил си да пишеш минуса пред иначе правилната цифра. Тъп си яко.

да почнат да им трошат колите и имотите, да почнат да плюят по близките на Галеви останали в Дупница и да видим дали зоровците ще се покажат. Ако не барем ще страдат, че не пазят близките си.Ако да хоп в затвора

Това е идея! Съгласен съм.

еиии смешник,що не го направи докато бяхме тука.мишка долна сигурно докато бяхме тука си ни правил свирки а сега си показваш голямото си смело сарце *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТОЙ! ТОЙ Е НЕВИНЕН! ТОЙ Е ЧИСТ КАТО МЛАДЕНЕЦ! БОКО-ТИКВАТА. СПОРЕД НЕГО ВСИЧКИ В ЗАТВОРА, ПОСЛЕ ПРИСЪДАТА ЩЕ Я НАГЛАСИМ.

Ибо Господи, доживях! Да видя дупнишките дерибеи, които от 20 г. тормозят почтените граждани в околията, а и в цяла югозападна България, ОСЪДЕНИ и УКРИВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! Че преди ТЕ БЯХА ПРАВОСЪДИЕТО! И и прекрасно, че са избягали. И без това присъдите им бяха смешни, и ако бяха по-умни, за 2-3 години щяха да излезат. А самото им лежане можеха да превърнат във фарс с този лек режим... А дали най-накрая държавата започва да функционира, всеки да си прави сам изводите, според IQ-то...

Позор за ГЕРБ управляван от други мутри !

Тези типове са на ниво световни престъпници, щом се гаврят с МВР, Прокуратура и СЪД. Ами Танов, не е ли нещо подобно, но той се гаври с народа.

Тезата на комуноидите, за това, че полицията е пуснала галевите ПОД ГАРАНЦИЯ е толкова смешна , колкото и тезата на един Зам. Главен прокурор. Същия този, беше се изхвърлил, че няма ефективни присъди за убиициите на пешеходни пътеки-защото затворите ..."са пълни и няма място"...

Трактора е накарал Устинов да ги застреля и зарови.

Пази Боже "калинките" си, когато РОБЪТ си отвори най-сетне очите.

Мдаааа...ами нормално за Абсурдната държавица България!!!Държава вървяща към тотално разкапване....!!!!

НЕМА ТАКЪВ ЦИРК - МУТРА НИ УПРАВЛЯВА, ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е БИЗНЕС СЪДРУЖНИК НА ТРАКТОРА, ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НЕОТКРИВАЕМИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ БИЛО ВИНОВНО!!! Тоя мутрак още ли има шматки заблудени да му се връзват на популиските изхождания бе? Правителството нали е рожба на парламентарното мнозинство, а то от своя страна нали се ръководи от шефа на правителството - някой още дето не го знае това?! Ами как ще не е виновно правителството (ръководещата го мутра), като ръководеното от същите парламентарно мнозинство осигурява законовия конфорт на престъпниците?! И пак съдебната система виновна?! Ми тя действа според нормите, гласувани й от законотворците ни ... а тях мутра ги управлява!!! А и тоя главен прокурор, и той е за панделата но явно си делкат комисионнички и с комунисти и с депесари и с гърбави! ""Ако не се намират в страната, има достатъчно механизми, по които да ги върнем тук", допълни той" - това от Веска Меджидиева от ЮАР ли го научи бе мушмул?! Или пък от някой СС-овец от Аржентина?! Ама явно верно много прост народ има след като се оставят да ги манипулират с такива партенки!!!

Ако си мислиш, че ПРАВИТЕЛСТВО и СЪД са едно и също значи си червен дядо с комунистическо минало.

Ахмед Доган

А ти можеш ли да четеш бе тиквоч с неокомунистическо настояще?! Я пак се върни и си допрочети защото си е написано - съдът се ръководи от нормативната уредба ... а тя се приема от законодателя (мнозинството му е от ГЕРБ) ... а той (мнозинството) пък се ръководи именно от възлюбената ти мутра - шефът на това правителство! А аз нито съм дядо, нито пък съм с комунистическо минало (ако не се брои че съм роден преди 89-та), настояще или бъдеще ... но същото явно не може да се каже за теб, след като ти личи като на разгонена свинка колко си заплеснат по бибитките към любимата ти мутра ... който ако не си запознат никога не е подавал молба (заявление) да му бъде прекратявано членството в БКП!!! Тиквоооо, ти на мен ли комунист ще викаш бе свирец?!

А ти ако мислиш че не са, значи въобще не можеш да мислиш.В противен случай бившите тим-ажии, сик-ажии и други видове мутри нямаше да ни управляват сега, а отдавна щяха да са там, където им е мястото.

вежди ръждив е виновен защото не е мутра,иначе мутрите са невинни по конституция,закона ги пази.

По-добре, че са се изнесли. Първо, че не ни трябват в България, второ, че държавата няма да ги храни в пандиза и трето държавата ще прибере гаранцията от 100 000. Това е по-добрият вариант, отколкото да стане като на Митьо Очите излежаването на присъдата.

+1 А и допълнително няма да вилнеят из Дупница. Да не се връщат въобще. Ако може всички като тях в чужбина да заминат и не се връщат никога вече...

Корумпирани цъдии и полицаи !!! Ясно е че тия бандити сами няма да отидат в затвора. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ СЛЕД КАТО СА ГИ ОСЪДИЛИ ТРЯБВАШЕ ВЕДНАГА ДА ИМ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ И ДА ГИ ОСТАВЯТ В ЗАТВОРА. А не да ги пращат в някакви хотели с кабелна телевизия и климатици и да приказват че са ги пратили в затвора. Все още продължават да ни управляват разни комунисти.

Важното е, че /не/зависимата ни съдебна система издаде присъди на тези мутри без да се страхува. А това че са избягали е хубаво даже. Може и никога да не се върнат, на малко хора ще липсват. Ако бяха влезли в общежитието щеше да е по-зле, след 2-3 години отново щяха да развеят байряка

Комуноидите джавкат, че полицията пуснала галевите под гаранция????????

В България вече ги няма братя Галеви. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

борисов нямал вина..да ъсвоява чъждя ъспех го може.да е отговорен не може.махаите го. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха ха! Да видим когато ГЕРБ се сринат от властта Ваньо Танов и синовете му колко бързо ще се скрият от правоохранителните органи, заради далаверите които вършат!!

В Атон ли са, в Тибет ли са - молят се за спасение на душите си сигурно в пълна изолация и отшелничество и идея си нямат, че ги търси някой не да им връща пари ;)

Прав е В. Танов, тук има нещо гнило и тъпо. Първото гнило нещо - не се предвиждат никакви мероприятия по наблюдението на дупнишката банда нито от прокуратура, нито от МВР. Защо? Нима всичко е било мирно и тихо вече след присъдите от предишните инстанции?! Голямо Не. По-скоро всичко вече е тръгнало по мед и масло. Второ - Излиза едно писмо уж от Галеви в Туитър, а интернет адреса му е от МВР. Трето - преди 1 година хванаха едни пазарджишки и пловдивски ДДС-ари в бранша на захарата, както днешните, с щети за държавата над 20 милиона. Преди половин година един красавец от тях, 1,5 м човече, излезе от следствието и си тръгна по живо по здраво за накрай света... Имотите си му стоят, парите кой знае?!, защото - Как и защо? За Как-то се понесе слух, че едно лице много влиятелно в управляващата партия и държавата се е договорило срещу прибиране на огромна сума от краденото да пуснат човечето да си ходи където трябва - предполага се някъде от където няма екстрадиране. Защо-то е поради наближаващите избори през тази пролет. Нито съд имаше, нито присъди се чуха. Четвърто - историята много ми прилича на третото! Затова е прав Танов, че работата е гнила, защото въпросните лица по всичко си личи са минали през коридор от вдигната бариера и документи със своите си мутри, но с друга самоличност през място, където е разположена и неговата агенция. Тъпо е, че пак не му се доверяват и той пак не знае нищо, както при ареста на митничарската му смяна на Сливница. Прав е и Бойко, правителството не е виновно, но май е тъпо да се повярва и не се предполага, че хора от правителството не са намесени. Дано греша, като Галеви се появат пред портите на Бобовдолсата тюрма, безкрайно учудени и безкрайно замаяни от последния им запой, например в някой български хотел в Гръцко, за да излежат някоя годинка на почивка срещу дома си и в последния момент да им е звъннал Пикаещия във фонтаните и им даде съвет накъде да се насочат??!! Тогава и аз и всичко ще ми изглежда много тъпо, гротесктно и абсурдно.

Е, нали трябва пълномощни и разни други документи да се подготвят, на плаж не са били тази година, после купуват вазелин и ... се предават малко преди изборите, че всеки да отчете дейност и заслужи бонус! А току виж след изборите може като не ги помилват, да ги побарат :)))

Ех другарю Велчев ..по добре замълчи ...той и другаря Кокинов се силеше щял да ги вкара за 15-20 години ...ама каква стана тя...

Ще ги върнете таратанци!!!От къде ще ги върнете?От ЮАР,от Аржентина,от Еквадор,от Зимбабве....на времето имаше един друг смешник главен прокурор дето щеше да върне от ЮАР Веска Меджидиева.....върна я, само дето се напъваше на приказки гх.Татарчев.Амо го биваше да се среща с бандитите и прокурорите на едни софри....примерно в Кърджали.Имала държавата механизми да ги върне....тя няма механизми да не ги изпусне, а камо ли да ги върне.Спомняте ли си убиеца от Ябланица дето взриви вилата си заедно с обитаващите я негови роднини....него хванаха ли го?А беше на 74 години.....цецовата полиция управлявана от милиционери като него за нищо не става!!!

Тази новина за мен е толкова важна, както и хипотетичната вест, че Ангел Христов е обявил за издирване Пламен Галев и го призовава чрез медиите да се предаде.

веселбата е голяма, а резилът още по-голям, ама докога не знам, сериалът е безкраен...

Точно според "здравия разум" очакваме да е написан законът. Но явно пак сме се заблудили....

Ти си интернетен бабаит, я излез на улицата- там се прави на бабаит. От нета всеки може да се прави на какъвто си иска , но като излезеш на улицата си муха.

Живеем в демократична държава - как такива големи суми, след като те нямат техни богатства, а просто са представители на офшорни фирми! Редно е при първа осъдителна присъда да се забранява напускане на страната, докато по-висш съд не се произнесе с оправдателна, ако обжалват. Обжалването на присъда не означава невинност, но в България с обжалвания стоят години извън затворите!