Откриха труп на пътя за ”Копитото” на Витоша

Тяло на мъж е открито по пътя за "Копитото" на Витоша, съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Откриха труп на пътя за ”Копитото” на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убития се казва Радослав

Законът би бил чудесен ако е в държава с нормално функциониращи съдебна система и полиция. Тук можем да си пишем всякакви закони, но при тази корупция само балъците няма да могат да се измъкнат...

ИСКАМ ДА ПИТАМ ЦУЦАРОВ:ГОНКИТЕ ДАЛИ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ???

По пътя за Копитото се правят гонки дори през зимата. Миналата зима беше пълно с ненормалници, които взимаха завоите по покрития със сняг път с ръчна и висока скорост. На самото Копито пък се събират разни съмнителни типове, които пият и пушат непозволени субстанции.

Нали знаем какви ходят на Копитото с коли.................. НЕВИННИ. Жалко за туриста, лош късмет.

Който върви по шосето, продължава по небето ...съдба!

Според корифеите от БНТ шофера на колата не го бил видял и видите ли може би не е усетил и удара и си е продължил по живо по здраво..

Камерата е освидетелствана с жълта книжка и пред съда покзанията и са невалидни. Ясно?

И сега сигурно камерата не е работила в нощта на убийството...... Ех, мила родна родина ....... !!!

живота в държавата България се обезцени Убийствата не се разкриват , ако случайно се разкрият не се наказват ! Убийството на дете вече не е новина а съобщение за един ден ! И така и това убийство ще влезе в графа - неразкрити ! на кого му Пука !

А бе всички ли медии са платени от ГЕРБ ало журналята слезте на земята и правете читави новини само пропаганда чета. Типично по комсомолски промивате мозъците на хората

Само не ми е ясно,как ще дрифтиш на дози наклон на долу към София от Витоша,и по точно на този най опасен завой Голямата мечка,някой много добре си ги измисля за да обвини дрифтаджиите.Това само Хорейшио,може да каже какво е станало,другите само могат да предполагат нали:)

Променихте заглавието - че беше абсурдно и описанието 'човекът загинал от дрифт, следите по пясъка показват' . Нещо като вчерашното заглавие за самоубийство в Пловдив, значи момчето на 25 години се върнало от САЩ с 5 бона, събрало приятели да ядът и пият, излезли, купона е на макс - и отишъл да се самоубие на скалите. Само МВР може да измисля такива версии, да пробва почвата и като не мине номера да каже нещо друго..

Аз се сещам за Мирослава от Перник. Младото момиче беше зверски убито, дори единият от нарочените за убийци се самоуби по феноменален начин, а другият културно ни обясни, че предпочита да лежи (жив) в затвора, докато "му дойде времето" да бъде чут. Месец и нещо обаче висши кадри на родното МВР бълваха глупости по медиите срещу убитото момиче. Не била доволна от живота... Пиела си коктейлите в чужбина... Била се скарала с майка си... Ама по това време имаше и един камион, хванат на една европейска граница с един-два тона дрога извътре, дето май беше на един председател на един общински съвет ;)

Завчера Вожда напълнил памперсите, докато някакви ненормални мотористи му изпреварили кортежа и искал да ги арестуват. Днес вече имаме удобна новина за убит при нерегламентирана гонка невинен човек. Колко удобно, а? Само дето убитият няма да възкръсне и името му ще се развлачва с предизборни и лични премиерски цели. Моите съболезнования към близките на загиналия.

5 живота за 24 часа. Ако бяхме на война статистиката щеше да е по-добра. Но каквито и закони да приемат, когато няма, кой да ги налага и да следи за спазването, келфайда.

Дрифт на тези криви павета с бабуни и пясъка отгоре?!?

Това не е пътят към Копитото, а към хижа Алеко... Иначе при липса на акъл гонки и дрифтове могат да се правят навсякъде...

Как пък разбраха, че следите от гуми са от дрифт, всяка кола би набила спирачки при такава ситуация, трябва ли непременно да е дрифт, много големи разбирачи станаха тия следователи, плюс това тия следи не се знае дали са свързани с този човек или са отпреди това или след това, когато шофьора е видял лежащ човек???????

Къде е Цацарката? Къде е този тлъст мехур, непримиримия защитник на "дрифта"?

Дрифти в кенефа след поредните килограми пържоли и торти.

Едно време който блъсне пешеходец и избяга,го разкриваха на 100 процента.

Едно време вишистите взимаха колкото чистачките.

Някои от тях и сега вземат толкова.

Едно време жените рядко се обезкосмяваха в интимните области, имаха го като признак, че това е 'лека' жена.

глупаво сравнение....на глупав човек...

Едно време нямаше тооооолкова богати и толкова бедни.

Всички бяха еднакво бедни. Лада, москвич, шкода, варбург и трабант. Последните години - и дачия.

приписваха на някого искаш да кажеш

Колкото разкриха убийството на Татяна Титянова ли?

А не може ли версията да бъде такава,Мутра със Джип,карал като бясен надолу посока към София,блъснал човек и избягал,или само Дрифтаджиите ще го отнасят.

ударите по Сирия в момента се правят не от руски СУ и МиГ, а от дрифтаджии и селяни с 25 годишни Хонда и Голф, карат и хвърлят боНби по Асад !!

... и поднасяйки на опесачения завой в пустинята прелитат в близка Турция, цели два пъти...

Бат Бойко трябва да се радва, че един пенсионер му е паднал от бюджета... Нарочно съветва овцете да са по-внимателни, за да са още по-невнимателни и да се трепат по-бързо...

абе тои не е бил пенсинер на 60 години си млад за пенсия, олелеле

бахти пропагандната машина са пуснали, само и само да приемат малоумният закон. Пребили някой и го захвърлили и айде - при гонка.. Сигурно при дрифт и гонка Доган изнесе от КТБ 4 милиарда лева, или намушканото в Борисовата градина момче преди 5 месеца умря от дрифт, или и вчерашния сам падналият от скалите в Пловдив и той при гонка и дрифт.. Относно пясъка по завоите - се оформя така от ранна пролет след снега и си стои цяло лято. По принцип пясък не трябва да има, защото има опасност от подхлъзване, но тук е България..

До кога ще ни го набиват във главата това дрифтене и въртене на гуми,значи всеки който бъде блъснат на улицата,ще казват че било от дрифтене,егати лумпените Герберасти,какъвто тиквата,такива и последователите му.

Няма КАТ, няма държава. Има само граници и преобладаващо прост народ в тези граници. Народ , който сам се поробва и сам се унищожава.

Нема и граници, всеки влиза и излиза отде си сака.

Трябва да има закони, трябва да има тежки неказания, трябва, трябва, трява.. Непрекъснато слушаме какво трябвало. Е нищо от това, което трябва не може да се приложи в актуален Вулгаристан. Единственият изход е бавно и сигурно стопяване на сгрешения генетичен материал.

Същият този генетичен материал, когато отиде в страни където има държава е съвсем друг. Там е един от най-добрите материали.

Трябва да има ефективни присъди и затвор за убийците при гонките и дрифтовете. Така както е Гърция и в цяла Европа- за гонка и за дрифт се влиза с ефективна присъда в затвора. И МПС се конфискува..

Прав е Бат Бойко - Кофти матр'иал! Вчера четох коментариите за идеите му за борба с катастрофите и стигам до извода че в тая държава само кретени са останали (кофтия матриал!)

Селекцията със знак минус е зпочнала от пра-българите.Най-кадърното -жертва на това божество,на онова божество.После идва яничерството,пак вземат цвета и остават шкартото.Так и до ден днешен Какво очаквате- прокурори като това дебело прасе.

Бе защо винаги има и труп, когато една тема стане актуална за правителството!?!

До редакторите на ДИР. Редактори, престанете с тези английски чуждици. Ако примерно съм от по-старото поколение и не знам английски, как ще възприема думата "дрифт". Моля, следете за чистотата на езика ни. Обратното свидетелства само за ниво на некомпетентност.

А как е "дрифт" на български?

Поднасяне.

Ами именно в кое от следните значения е употребена: Думата DRIFT [drift] има следните значения: I. 1. (бавно) течение, морско/речно течение 2. мор., ав. дрейф, отклонение, отнасяне 3. направление, насока, тенденция, намерение, стремеж, цел, смисъл 4. пасивност, бездействие 5. преспа, нанос, куп, струпване (на пясък, облаци и пр.), геол. нанос (от ледник и пр.) 6. плавей 7. плаваща рибарска мрежа 8. шибан от вятъра дъжд, пушек и пр., носени от вятъра облаци, подкарано стадо 9. мин. хоризонтална галерия 10. воен. шомпол 11. тех. пуасон, пробой (ник), дорн, замба, клин за избиване 12. постепенна промяна (на отношение и пр.), отклонение (от правилно тълкуване и пр.) II. 1. нося (се), отнасям (се), дрейфирам 2. разнасям (се), разпръсквам (се) (за дим, облаци и пр.) (away) 3. пускам трупи (по вода) 4. бездействувам, нищо не правя, оставям се да ме носи течението, оставям се на съдбата 5. нося се без компас, движа се безцелно, скитам to DRIFT in свръщам, наминавам to DRIFT from job to job постоянно си меня работата, the conversation DRIFTed from one topic to another разговорът минаваше от тема на тема 6. тех. разширявам отвор 7. рикоширам, отплесвам се, отскачам

При назе повече мрат по шосетата, отколкото ония у Сирия от бомбите! Браво българи, браво идиоти!!!

Явно и ти си с телевизор на раменете, вместо глава.Сигурен съм че броя на самоубилите се българи е повече от тези от ПТП, но понеже не го раздухват по медиите,всеки го заобикаля.

Вероятно някой се е правил насъстезател послед нощ и е отнесъл човека.

дир-аджии, качете се поне веднъж на витоша, за да не пишете глупости. пътят между "тихят кът" и "мечката" е пътят за "златни мостове". пътят за "копитото" се отклонява доста по-надолу.

На война, като на ВОЙНА!

Каква радост за журналистите ! Имат колонка "културна хроника", ето запълват я.

Лошо е умреш в катастрофа но сигорно е по лошо да останеш инвалид без крак ръка око или на легло за цял живот или не дай си боже да оцелееш и да пострада детето ти или твой близък. Мислете а на ченгетата майната им нищо полезно от тях

Не по-малко лошо е и да си неграмотен. Но това ти не можеш да го разбереш.

Напоследък труповете взеха да никнат като гъби след дъжд

Пет души загинали при катастрофи за едно денонощие? Няма управия.

Все повече нашата действителност се прилижава до тази на Големият Брат отвъд Голямата вода. Все още имаме да ги гонин. Онова момче последното от Пловдив се върнал преди дни от бригада! от УСА!Кво стана с момчето от Орегон- 10 убити и около 15 ранени.

Колко ли са загиналите и ранените в близкия изток през изминалото денонощие?

loyola

Някой да обясни какво стана със заслоните?

Едно време който не слушаше,Мутрите го качваха във багажника,и го качваха на Витоша,и го хвърляха във дерето.Така им се носеше славата,нищо чудно да се е завърнала практиката отново.

Сам се спънал и паднал , като момчето в Пловдив ! МВР е само статистическа агенция !

Нещо много мистерии станаха вече

Траурна агенция - България!