Симеон Дянков и Калин Георгиев - мишена на телефонни измамници

Нагли телефонни измамници звъняли на служебните мобилни телефони на вицепремиера Симеон Дянков и на главния секретар на МВР Калин Георгиев и опитали да ги "преметнат" по класическата схема - мнима катастрофа, причинена от роднина.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков и Калин Георгиев - мишена на телефонни измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без управляващите свадба не става..Дори не се усещат колко глупаво изглеждат/а може би са/с тези си смехотворни приказки....за балъци. Надяват се хората да се разтоварят казвайки си "и те са като нас" ама баламите умряха...

На 10 този месец опитаха и мен да изработят телефонните измамници по същата схема с плач и хлипане в слушалката. Не се хванах, а веднага звъннах на сина си и се убедих, че опитват тъпият номер. На телефонния ми апарат се изписва номера на абоната, който ме търси и аз, като лоялен гражданин, веднага се обадих на 112 с надеждата измамниците да си получат заслуженото. Но....отговора на моите обяснения за опита за изнудване и това, че искам да им продиктувам телефона на измамниците беше - отидете в РПУ-то и подайте писмена молба! Номера не ме интересува! След този отговор на полицията, която ни пази, не се чудих дълго,кого да напсувам по-напред.

Държава ли бе,да я опишеш!Ама лошо няма,да свикват.Когато политиците уморят народа и не останат балъци,които плащат сметки,такси,данъци и пр.,ще се оформи общество на измамниците,олигарсите,лобистите,тарикатите.Тогава,ще трябва един друг да се надлъгват и хич няма да им е лесно.

И какво стана сега, ДАНС е хванала единия, а хората от МВР още търсят този който е звънял на Калинчо!

голяма полиция ни пази. пулни палячовци и смешици..3 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв Шенген, тук не могат да се справят с едни телефонни мошенници, които рекетират по най-елементарния начин дори министри, а за Шенген да не говорим (утиде не вятъра спокойния сън на Берлоскони ).

Това, което ми прави впечатление е колосалния непрофесионализъм на главния секретар на МВР. Логичната реакция на всяко уважаващо себе си ченге е да приеме да даде откупа и да залови измамника при предаване на парите. Нашата полиция не може да опази дори себе си, щом този който се е опитал да пробута толкова изтъркан номер на главния й секретар още е на свобода.

Българи, опитват се да ни заблуждават по всякакъв начин!! От филиите на Боко, до парите на сътрудничката на Дянков. Вярва ли им още някой????

Да, вярвам, че ни управляват!

da

На крадците да се отрязват ръцете, на измамниците да се режат главите, за всички останали престъпници и защитниците на престъпниците - доживотен затвор с тежък труд. Иначе повече няма да има народ, държава и живот в бъдеше за българите.

Ако обичате, да не се отклоняваме към формата, както в случая с Премиера, Танов и Бог да го прости - Мишо Бирата, А да си говорим по същество. А СЪЩЕСТВОТО е, че ОТ ИМЕТО НА ВИЦЕПРЕМИЕРА на България, на един човек са дадени едни пари, за да не попадне пред правосъдието НЕГОВ БЛИЗЪК !!! това нормално ли е, ХОРА???

ПРОСТО ДЯНКОВ НАИСТИНА ЗАПОЧВА ДА ИМ СТАВА НЕУДОБЕН ЗА БЕЛЕНЕ И СЕ ЗАПОЧВА ПО СТАР РУТИНЕН МЕТОД С МЕРОПРИЯТИЯ ЗА КОЛИЧЕСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО-ДИСКРЕДИТИРАЩИ ГО ПОЛУЗНАЧИТЕЛНИ СИТУАЦИИ. НИКОЙ, НОРМАЛЕН В КРИМИНАЛНОТО СИ МИСЛЕНЕ, ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК НЯМА ДА СГЛУПЯВА ДА ИЗНУДВА ЧРЕЗ ПОЗВЪНЯВАНЕ НА ОФИЦИАЛНО ПОДСЛУШВАНИ ОТ АНТИМАФИОТИТЕ ТЕЛЕФОНИ. НЯКОЙ ОТ ТЕХНИТЕ СИ ХОРА ИМ Е СКРОИЛ ТАЯ ВЕДОМСТВЕНА ШЕГИЧКА, НАПЪЛНО Е В СТИЛА НА ТОТАЛИТАРНИТЕ КАБИНЕТНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ.

евтин пр. лъжат като дърти цигани, пардон, като възрастни роми

Виж сега, от мозъци, съразмерими с тези на еуглена, какво искаш? ПР агенцията може да си е добра, ама като за дебили - дебилски услуги.

е може ли така да стават за ташак?

Интересно защо сътрудничката на Дянков си е помислила, че той е готов да даде подкуп за да избегне наказателно преследване?

а мнимия адвокат опънал ли е сътрудничката или тя е признала само за парите

Хлъзгаво ... Прекалено-хлъгав ти става пътят, Симеоне, щом `някои` (се пробват да) те слагат в една графа с МВР главсека ! Успех !!!

Винаги съм се притеснявал, че родителите ми могат да се вържат на такава хитрост. Ама сътрудничка на министър...!?! Възникват няколко въпроса.: 1. Министърът дали е знаел че от негово име се дава ПОДКУП? 2. Ако не, то чии са тези 4000 лв.? 3. От къде е намерил сътрудничка, която не е чувала за този балъшки номер? 4. Още ли му е сътрудничка?

Сътрудничката всъщност е любовницата на Дянков и ще му бъде такава, докато заема някаква длъжност в БГ. Поради горната причина, GSM-а му е бил в нея. Парите са от Великденската премия раздадена по всички министерства. На останалите въпросе не мога да ти отговоря.

Два въпроса имам. Първо- как е възможно такава патица да му бъде сътрудничка, т.е. секретарка. Второ- нали сме за закона, имаме претенции за честно правителство. Защо тогава искаме да заобикаляме закона, а Бойко. Нали Дянков си е избрал тази глупачка. Боже, боже, пази ни от управляващите!

Какъв , гроб , пардон герб , какви пет лева ,ве.. никой вече не ви бръсне и за слива , вас гербероидите ...

Това се казва късмет... от чувала с мечовете, баш геврека да напипаш...

Абе как така като е за Дянков, ДАНС за нула време се намеси, хвана ги и парите бяха възстановени, а като е за простолюдието, това са сложни и недоказуеми казуси, които отнемат години и е трудно, почти невъзможно да се възстановят парите. И от кога личните и семейни проблеми на Дянков станаха въпрос на национална сигурност, та се наложи ДАНС да "дансва"?

и как на това момче - Дянков при заплатата, която получава тук и плаща милионна ипотека в САЩ са му останали 4 бона, да се чудиш и от къде "сътрудничките", които са на трудов договор за не повече от хиляда лева, а не любовниците в МФ имат 4 бона, все въпроси без отговор.

Боко и компания от ГЕРБ , вече са пътници . Щом тече солидна кампания и антиреклама срещу ГЕРБ , и Господ няма да ги спаси . ГЕРБ Е бита карта..

Значи АБВГоце искате...Залагате на губещ кон.../исторически погледнато/...

Може би , ама надали....

Tова ми хареса!!!Hо защо когато става въпрос за обикновените хора се наричат само телефонни измамници,а когато се засегнат властимащите вече се наричат нагли телефонни измзмници?

По новините казаха, че измамника е заловен и парите са възстановени. Въпросът е защо не се търси наказателна отговорност на сътрудничката. Това, което тя е опитала да направи е да даде подкуп, за да се спаси някой от наказателна отговорност. Тука говорим и за длъжностно лице, което трябва да е още по-тежко накзание. Никаква милост към измамените не трябва да има. Парите трябва да бъдат конфискувани в полза на държавата.