Коментари - Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца | Днес.dir.bg

Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца

Няколко полицаи, включително шефът на СДВР, са засегнати от сачми при акцията срещу стрелеца от кв. "Горна баня", съобщи вътрешният министър Веселин Вучков.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца | Днес.dir.bg

Коментари

Прав е министърът,като казва,че сега са действали по-професионално-този път поне полицаите не се изпозастреляха.

Тези дето ни мразят в краката ни да лазят.

Какво означава газов пистолет, преправен да стреля със сачми. Тия хептен са изтрещели.Как стреля, слага газов патрон, слага в цефта сачма и стреля. И на колко минутиу дава изстрел? ")

точно така го правят.Маха се преградата в цевта, макар че точността на подобно "оръжие" е не ти е работа!От 10 метра трамвай не можеш уцели!Чудно как изобщо е наранил някого с това пушкало!То става по-опасно за стрелящия, отколкото за мишената, защото материалът от който са изработени газовите пистолети не е същият, както при бойните.

Според министъра Вучков обществото е съставено само от съседи и ......полицаи! Лудият поставял в "риск живота им"? Останалите кучета ги яли!

a ДИР .БГ ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ БИТАТА ОТ ПОЛИЦАЙ ЖЕНА ХАЙДЕ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КОЙ Е ТОЯ ПОЛИЦАЙ И СВАЛИХА ЛИ МУ УНИФОРМАТА ТАКА ЛИ НИ ПАЗИ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ -СОФИЯНЦИ КАКВОТО И ДА Е ЖЕНА СЕ НЕ БИЕ И ТО ОТ СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА

Къде, къде, кой, кога, защо???????Само бой ли е имало?

шапкари се правят на много интересни, пак се правят на потърпевши. Едва ли лекар ще се подпише, че някой го е ударила сачма. Самите те казват, че нищо не се забелязвало. Защо поне не си траят, да не ядосват хората?

Е, тези лудия поне не ги разстреля ...

Малее, какви полицаи са тия, дето всеки превъртял може да ги елиминире?

точно така, и то не един, а пет, шест куршума минимум.

Ако това се беше случило в Америка,направо му теглеха куршума.

Психичноболните хора могат да причинят ужасни беди и затова трябва да бъдат наблюдавани и при криза веднага изолирани. Психоболниците от различен тип да не се закриват! Интеграцията на болните не винаги е възможна и тя е проява на криворазбран хуманизъм!

А то останаха ли нормални хора в тази ши..на държава.

Елате да видите в нашия блок как си имаме една луда с чук и постоянно блъскаща не само у тях с, но и на стълбището и то цяла нощ. Разрушава не само у тях си и никой не я прибира... Най/интересно ми беше как цял месец викаше полицията и ми казваше, че съседите отгоре я притесняват (хората изобщо не се чуваха), докато най/накрая някой не им каза, че е освидетелствана.

Момчетата си заслужават заплатите. Браво, добре подготвен терорист от психо диспансера разби елитните Софийски полицейски части, които имат богат опит в борбата с/у мирни граждани, деца и немощни хора. Президентът да издаде указ за награждаването на "героите". А някой хулеше правосъдието, какви обвинения могат да подготвят и представят според вас същите тези полицаи на прокуратурата? Аз продължавам да се учудвам, че въобще има осъден престъпник у нас, освен да е някой, който няма къде да живее и си е признал всичко, без разпит.

полицаите както ги учат да стрелят, така да ги учат и да се пазят.

Били действали по-професионално от при Лясковец. Първо този е луд. То и онзи може да е, но едва ли така. Второ е стрелял с сачми и е уцелил няколко полицаи. Докато другия си стреляше с истенско оръжие. Ако този бе стрелял с истенско оръжие, какви ли щяха да са следствията?! Е, по принцип би трябвало да се учат от такива събития и следващите пъти да са по-готови. Подготовката им не е в рамките на правителство, а дълъг процес и не трябва да се политизира. Но е тъпо да каже, че са действали по-добре. Иначе полицаите са обучавани и при предното и по-предното правителство и може би дори докато Бойко бе главен секретар на МВР там.

Tака ще е. Министър Веселин Вучков е обещал на сачма по 100 лева върху заплатата и сега жените на полицаите ги гърмят поголовно с въздушни пушки в гъза. Още повече сачми ще излязат до края на деня , не бързайте да ги броите.

малийййй, де го кратуня да го метне с лайномета, че да види как се гърми по полицията ни, родна, дето уж ни пази, гази!

Аз исках направо от покрива да скоча при съветските другари в Донецк,ама си цапнах тиквата в курника на комшиите! А може и цецовите жандарми да са ме свалили с някой томахоук от Банкя ,докато пикирам! Давай Волене ,ние сме с тебе,-Боко Цоко да дереме! Атака -Пабеда! Волен- Президент!

Хихихихихих Хохохохохохох Направо в десетката на Атакистките "родолюбци"

Според Вучков снощи се е подходило по-професионално отколкото при специализираната акция в Лясковец, при която загина полицай.

Трябваше генерала да отиде с РПГ-тата и да го "приключи"!Той ги умее тия работи!

Цирк, цирк, цирк! да се смееш или да плачеш...

"снощи се е подходило по-професионално отколкото при специализираната акция в Лясковец" Глупости. Полицаите оцеляха само защото стрелецът нямаше адекватно оръжие. Ако имаше нормален пистолет сега ранените полицаи може би нямаше да са живи.

В 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СПИ ЕДИН ЛЪЧЕЗАР ! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ И КАКВО ОРЪЖИЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА !

Нали има институт по психология към МВР? Защо не ги изпратиха да си поговорят с афектирания мозък? Хора, това е поредният провал на полицията. Ако сачмите бяха патрони щяхме да имаме ранени или убити. Как може да не се използват психолози от института към МВР преди акцията?

За този тип "заболяване" слагам го в кавички защото не е изяснена напълно същността му на практика всеки случай е уникален. Има и Нобелови лауреати има и крайно пропаднали. Процентно броят на престъпленията извършвани от тях е в пъти по-малък от престъпленията извършвани от "нормални" хора. На всичко отгоре при правилно и своевременно въздействие ефектът от заболяването е дори незабележим. Лично смятам за пълна глупост и невежество на министъра изказването да бъдат държани в изолация. Лично аз смятам, че в изалация трябва да бъдат държани всички, които са били поне 1 мандат депутати - вредата от тях е неописуемо по-голяма.

Ега ти полицията. Личи си почерка на Лясковския стратег. След чифтето, газовият тапешник е най сериозното оръжие. Да се въведе в армията.

То пък ще се и докаже че съчма е пробила бронежилетката......полицаят ще получи награда и отпуск.....баси цирка.

НО НЕ Е, ТАКИВА КАТО ТОЗИ АЗ СИ ГИ ИМАМ ЗА СЪСЕДИ, НА МЕТРИ ОТ СДВР В СОФИЯ, ОПЛАКАХ СЕ НА КВАРТАЛНИЯ, НО ТОЙ "ВЗЕ" СТРАНАТА НА "БОЛНИТЕ" МИ СЪСЕДИ, КОИТО СЪЩО ЗАПЛАШВАТ СЪС СЪЧМИ И МНОГО "ОЩЕ"

Ако бях там, тоя с една прашка щях да го сваля от покрива, а полицията стои и чака ги гръмнат.

добре че не беше там!

25 години на "ДЕМОКРАЦИЯ", благодарение на реформите в образованието и здравеопазването, на реформите в армията, МВР, съдии, прокурори, нотариуси и съдия - изпълнители, народът съвсем откачи и започна да раздава сам правосъдие, невярващ в "БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ". А за политиците да не говорим - от прости по-прости алчни наглеци. Това важи с малки изключения за калинките на държавната ясла. Но президентчето е върха на айсберга - този от простотия направи така заедно с гербаджийските си аверчетата да ни мислят не за горд и свободолюбив народ, а за "ИЗТРИВАЛКА"!!! Никой не ни е виновен. ВСЕКИ НАРОД САМ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!

БРАВО! ТОВА ВЕЧЕ Е ДОБРА РАБОТА. БОЛНИЯ ЖИВ И ДА ГО ЛЕКУВАТ. СЕГА ЕДИН ДРУГ МИНИСТЬР ДА ГО ЧУЕМ(ЗДРАВНИЯ)

А бе министре, ти за съвсем кръгли глупаци ли ни мислиш за да разправаш, че" СЕ Е ДЕЙСТВАЛО ПРОФЕСИОНАЛНО"??????Или искаш да втълпиш на "ТЪПИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ", ЧЕ НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ "СПЕЦИАЛИСТИ" са голяама работа.... Бяхме глупаве, че ви избрахне, но до тук........

Личи си, че си "Ранен" и то много сериозно. Съчмата те е фраснала в тиквата, та не можеш да броиш до 20. Как да са на Бойко или на ГЕРБ тези лоени топчета, след като ги създаде и обучи твоята мила соцкомунистическа БСП. Как искаш да действуват ефективно след като с години тези селянчета са обучавани да слухтят за виц, посещение на църква, лоша прическа, западна музика и т.н. Кой да им обясни, че те вече не са юмрук на Партията, а помощници на хората, на тези, които им плащат заплатите, двете шапки с пари при пенсиониране, санаториумите и всички други благинки.

Ivan

Освен да прибират рушвети за друго не стават.

Защо не помолиха Негово Превъзходителство да го гръмне с гранатомета?

Тия полицаи станаха пушечно месо добре,че този лудия стреля с някакъв си детски пистолет с топчета и им се размина!Боже опази ги ако ситуацията беше като във Франция.

val55

Само за момент си представете, ако имаше огнестрелно оръжие, какво щеше да стане. Почти сигурно е, както стана преди време, че и по зле. На акция пращат напълно неподготвени служители, а идват, къде по тежки времена......Затваряйте си прозорците и вратите, и стойте по далече от тях, защото е видно, че ако вие не си помогнете няма кой. Каквото е положението в МВР почти същото е с армията ни, но поне за нея има оправдание, че е 3 пъти по малка от МВР, а пари нема и за двете, защото ги окрадоха чрез КТБ, и никои не ги търси да си ги върне, за се модернизират и оборудват и двете....Сега ЕЦБ, ще започне да печата и раздава пари та може би си е време, и ние да вземем от тях, но не се знае %. Искат да заздравят икономиката на ЕС, защото съюза има голяма вероятност да се разпадне, ако не напълно то частично, както са тръгнали нещата. Така е, като мислят със задниците си, и ненаправиха Център и Периферия да имат еднакъв стандарт. За това, което ни чака всички друг път..... Никъде няма сигурно място, ама тук в момента е, още по несигурно докато стане патакламата....

ако поставите в изолация цялата нация от потури ще е наи- добре.

Не са засегнати, а са ранени по време на обезвреждане на опасен за задържане,въоръжен престъпник в обстановка близка до бойната.

Бре,бре... не се изложиха, юнаци!

Тези "полицай", защо са излезли след 18 часа от вкъщи без придружител?

Днес,23.01. всички ТВ канали от ранна утрин ни заливат дълго, напоително, протяжно със страхотната НОВИНА за този екшън на полицията и за щастливото разрешение на кризисната ситуация. Дори малокалибрената репортерка ЦЪНЦАРОВА /позната на Бисер Петното /предава от бойното поле в продължение на няколко часа акцията с риск на живота си. Чудя се, защо нашите новинари не бяха поканили КОЛЕГИ от други страни, за да може тази новина да обходи незабавно TOUT le MONDE?

Защо нищо не казвате за нас? Анка Цолова и ВитКур Николаев 3 часа предаваха и им пресъхнаха устите да запознават нашата и световната общественост с кризата. И това го правят за мизерните 10000 лева на месец.

Предлагам да назначат пазачи на полицаите.

Стрелеца тъпкал гранатомета, със съчми, за дребни врапчета С камарата : Вунде Марамунде

Няколко полицаи, включително шефът на СДВР, са засегнати от сачми при акцията срещу стрелеца. При стрелба от газов пистолет от двуетажна къща? Тези по потник ли са били? Жалко, че стрелеца не е имал въздушна пушка! Поне щеше да ни спаси от този "шеф"

Добре, че не е използвал фунийки! Тогава трябваше да правим и кръводарителска акция!

Засегнати са главно душевно, обидили са се хората ...

деер

Плевналиев да ги награди с орден СТАРА ПЛАНИНА или ГЕРОЙ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ТРУД !

Това, което вече явно не е новина, е че всеки психичнообременен човечец вече си има огнестрелно оръжие. Дали регистрирано или не, кой го брига.

деер

Мале, мале, щяхме да преборим ИДИЛ, пък с едни сачми ни изпозастреляха. Следващият път с английска сол или с фунийки! Ако министърът на вътрешните работи не чувства полезен да освобиди подчинените си и да дарява заплатата си на някоя фондация!

Недейте така, толкова са им правата.

"правата" - да се чете АКЪЛА!

И колко се похарчиха ,за ВЗЗДУХАРЯ?

Не бех сигурен , ама вече съм. Има произведена въздушна картечница. Бог да е на помощ на подчинените на Супергероя Главнио Секретар ЛАЗАРОВ. Дано няма убити 8 или 9 барети.

Коментари - Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца | Днес.dir.bg

Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца

Няколко полицаи, включително шефът на СДВР, са засегнати от сачми при акцията срещу стрелеца от кв. "Горна баня", съобщи вътрешният министър Веселин Вучков.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СДВР и още полицаи засегнати със сачми от стрелеца | Днес.dir.bg

Коментари

Прав е министърът,като казва,че сега са действали по-професионално-този път поне полицаите не се изпозастреляха.

Тези дето ни мразят в краката ни да лазят.

Какво означава газов пистолет, преправен да стреля със сачми. Тия хептен са изтрещели.Как стреля, слага газов патрон, слага в цефта сачма и стреля. И на колко минутиу дава изстрел? ")

точно така го правят.Маха се преградата в цевта, макар че точността на подобно "оръжие" е не ти е работа!От 10 метра трамвай не можеш уцели!Чудно как изобщо е наранил някого с това пушкало!То става по-опасно за стрелящия, отколкото за мишената, защото материалът от който са изработени газовите пистолети не е същият, както при бойните.

Според министъра Вучков обществото е съставено само от съседи и ......полицаи! Лудият поставял в "риск живота им"? Останалите кучета ги яли!

a ДИР .БГ ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ БИТАТА ОТ ПОЛИЦАЙ ЖЕНА ХАЙДЕ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КОЙ Е ТОЯ ПОЛИЦАЙ И СВАЛИХА ЛИ МУ УНИФОРМАТА ТАКА ЛИ НИ ПАЗИ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ -СОФИЯНЦИ КАКВОТО И ДА Е ЖЕНА СЕ НЕ БИЕ И ТО ОТ СЛУЖИТЕЛ НА РЕДА

Къде, къде, кой, кога, защо???????Само бой ли е имало?

шапкари се правят на много интересни, пак се правят на потърпевши. Едва ли лекар ще се подпише, че някой го е ударила сачма. Самите те казват, че нищо не се забелязвало. Защо поне не си траят, да не ядосват хората?

Е, тези лудия поне не ги разстреля ...

Малее, какви полицаи са тия, дето всеки превъртял може да ги елиминире?

точно така, и то не един, а пет, шест куршума минимум.

Ако това се беше случило в Америка,направо му теглеха куршума.

Психичноболните хора могат да причинят ужасни беди и затова трябва да бъдат наблюдавани и при криза веднага изолирани. Психоболниците от различен тип да не се закриват! Интеграцията на болните не винаги е възможна и тя е проява на криворазбран хуманизъм!

А то останаха ли нормални хора в тази ши..на държава.

Елате да видите в нашия блок как си имаме една луда с чук и постоянно блъскаща не само у тях с, но и на стълбището и то цяла нощ. Разрушава не само у тях си и никой не я прибира... Най/интересно ми беше как цял месец викаше полицията и ми казваше, че съседите отгоре я притесняват (хората изобщо не се чуваха), докато най/накрая някой не им каза, че е освидетелствана.

Момчетата си заслужават заплатите. Браво, добре подготвен терорист от психо диспансера разби елитните Софийски полицейски части, които имат богат опит в борбата с/у мирни граждани, деца и немощни хора. Президентът да издаде указ за награждаването на "героите". А някой хулеше правосъдието, какви обвинения могат да подготвят и представят според вас същите тези полицаи на прокуратурата? Аз продължавам да се учудвам, че въобще има осъден престъпник у нас, освен да е някой, който няма къде да живее и си е признал всичко, без разпит.

полицаите както ги учат да стрелят, така да ги учат и да се пазят.

Били действали по-професионално от при Лясковец. Първо този е луд. То и онзи може да е, но едва ли така. Второ е стрелял с сачми и е уцелил няколко полицаи. Докато другия си стреляше с истенско оръжие. Ако този бе стрелял с истенско оръжие, какви ли щяха да са следствията?! Е, по принцип би трябвало да се учат от такива събития и следващите пъти да са по-готови. Подготовката им не е в рамките на правителство, а дълъг процес и не трябва да се политизира. Но е тъпо да каже, че са действали по-добре. Иначе полицаите са обучавани и при предното и по-предното правителство и може би дори докато Бойко бе главен секретар на МВР там.

Tака ще е. Министър Веселин Вучков е обещал на сачма по 100 лева върху заплатата и сега жените на полицаите ги гърмят поголовно с въздушни пушки в гъза. Още повече сачми ще излязат до края на деня , не бързайте да ги броите.

малийййй, де го кратуня да го метне с лайномета, че да види как се гърми по полицията ни, родна, дето уж ни пази, гази!

Аз исках направо от покрива да скоча при съветските другари в Донецк,ама си цапнах тиквата в курника на комшиите! А може и цецовите жандарми да са ме свалили с някой томахоук от Банкя ,докато пикирам! Давай Волене ,ние сме с тебе,-Боко Цоко да дереме! Атака -Пабеда! Волен- Президент!

Хихихихихих Хохохохохохох Направо в десетката на Атакистките "родолюбци"

Според Вучков снощи се е подходило по-професионално отколкото при специализираната акция в Лясковец, при която загина полицай.

Трябваше генерала да отиде с РПГ-тата и да го "приключи"!Той ги умее тия работи!

Цирк, цирк, цирк! да се смееш или да плачеш...

"снощи се е подходило по-професионално отколкото при специализираната акция в Лясковец" Глупости. Полицаите оцеляха само защото стрелецът нямаше адекватно оръжие. Ако имаше нормален пистолет сега ранените полицаи може би нямаше да са живи.

В 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СПИ ЕДИН ЛЪЧЕЗАР ! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ И КАКВО ОРЪЖИЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА !

Нали има институт по психология към МВР? Защо не ги изпратиха да си поговорят с афектирания мозък? Хора, това е поредният провал на полицията. Ако сачмите бяха патрони щяхме да имаме ранени или убити. Как може да не се използват психолози от института към МВР преди акцията?

За този тип "заболяване" слагам го в кавички защото не е изяснена напълно същността му на практика всеки случай е уникален. Има и Нобелови лауреати има и крайно пропаднали. Процентно броят на престъпленията извършвани от тях е в пъти по-малък от престъпленията извършвани от "нормални" хора. На всичко отгоре при правилно и своевременно въздействие ефектът от заболяването е дори незабележим. Лично смятам за пълна глупост и невежество на министъра изказването да бъдат държани в изолация. Лично аз смятам, че в изалация трябва да бъдат държани всички, които са били поне 1 мандат депутати - вредата от тях е неописуемо по-голяма.

Ега ти полицията. Личи си почерка на Лясковския стратег. След чифтето, газовият тапешник е най сериозното оръжие. Да се въведе в армията.

То пък ще се и докаже че съчма е пробила бронежилетката......полицаят ще получи награда и отпуск.....баси цирка.

НО НЕ Е, ТАКИВА КАТО ТОЗИ АЗ СИ ГИ ИМАМ ЗА СЪСЕДИ, НА МЕТРИ ОТ СДВР В СОФИЯ, ОПЛАКАХ СЕ НА КВАРТАЛНИЯ, НО ТОЙ "ВЗЕ" СТРАНАТА НА "БОЛНИТЕ" МИ СЪСЕДИ, КОИТО СЪЩО ЗАПЛАШВАТ СЪС СЪЧМИ И МНОГО "ОЩЕ"

Ако бях там, тоя с една прашка щях да го сваля от покрива, а полицията стои и чака ги гръмнат.

добре че не беше там!

25 години на "ДЕМОКРАЦИЯ", благодарение на реформите в образованието и здравеопазването, на реформите в армията, МВР, съдии, прокурори, нотариуси и съдия - изпълнители, народът съвсем откачи и започна да раздава сам правосъдие, невярващ в "БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ". А за политиците да не говорим - от прости по-прости алчни наглеци. Това важи с малки изключения за калинките на държавната ясла. Но президентчето е върха на айсберга - този от простотия направи така заедно с гербаджийските си аверчетата да ни мислят не за горд и свободолюбив народ, а за "ИЗТРИВАЛКА"!!! Никой не ни е виновен. ВСЕКИ НАРОД САМ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!

БРАВО! ТОВА ВЕЧЕ Е ДОБРА РАБОТА. БОЛНИЯ ЖИВ И ДА ГО ЛЕКУВАТ. СЕГА ЕДИН ДРУГ МИНИСТЬР ДА ГО ЧУЕМ(ЗДРАВНИЯ)

А бе министре, ти за съвсем кръгли глупаци ли ни мислиш за да разправаш, че" СЕ Е ДЕЙСТВАЛО ПРОФЕСИОНАЛНО"??????Или искаш да втълпиш на "ТЪПИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ", ЧЕ НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ "СПЕЦИАЛИСТИ" са голяама работа.... Бяхме глупаве, че ви избрахне, но до тук........

Личи си, че си "Ранен" и то много сериозно. Съчмата те е фраснала в тиквата, та не можеш да броиш до 20. Как да са на Бойко или на ГЕРБ тези лоени топчета, след като ги създаде и обучи твоята мила соцкомунистическа БСП. Как искаш да действуват ефективно след като с години тези селянчета са обучавани да слухтят за виц, посещение на църква, лоша прическа, западна музика и т.н. Кой да им обясни, че те вече не са юмрук на Партията, а помощници на хората, на тези, които им плащат заплатите, двете шапки с пари при пенсиониране, санаториумите и всички други благинки.

Ivan

Освен да прибират рушвети за друго не стават.

Защо не помолиха Негово Превъзходителство да го гръмне с гранатомета?

Тия полицаи станаха пушечно месо добре,че този лудия стреля с някакъв си детски пистолет с топчета и им се размина!Боже опази ги ако ситуацията беше като във Франция.

val55

Само за момент си представете, ако имаше огнестрелно оръжие, какво щеше да стане. Почти сигурно е, както стана преди време, че и по зле. На акция пращат напълно неподготвени служители, а идват, къде по тежки времена......Затваряйте си прозорците и вратите, и стойте по далече от тях, защото е видно, че ако вие не си помогнете няма кой. Каквото е положението в МВР почти същото е с армията ни, но поне за нея има оправдание, че е 3 пъти по малка от МВР, а пари нема и за двете, защото ги окрадоха чрез КТБ, и никои не ги търси да си ги върне, за се модернизират и оборудват и двете....Сега ЕЦБ, ще започне да печата и раздава пари та може би си е време, и ние да вземем от тях, но не се знае %. Искат да заздравят икономиката на ЕС, защото съюза има голяма вероятност да се разпадне, ако не напълно то частично, както са тръгнали нещата. Така е, като мислят със задниците си, и ненаправиха Център и Периферия да имат еднакъв стандарт. За това, което ни чака всички друг път..... Никъде няма сигурно място, ама тук в момента е, още по несигурно докато стане патакламата....

ако поставите в изолация цялата нация от потури ще е наи- добре.

Не са засегнати, а са ранени по време на обезвреждане на опасен за задържане,въоръжен престъпник в обстановка близка до бойната.

Бре,бре... не се изложиха, юнаци!

Тези "полицай", защо са излезли след 18 часа от вкъщи без придружител?

Днес,23.01. всички ТВ канали от ранна утрин ни заливат дълго, напоително, протяжно със страхотната НОВИНА за този екшън на полицията и за щастливото разрешение на кризисната ситуация. Дори малокалибрената репортерка ЦЪНЦАРОВА /позната на Бисер Петното /предава от бойното поле в продължение на няколко часа акцията с риск на живота си. Чудя се, защо нашите новинари не бяха поканили КОЛЕГИ от други страни, за да може тази новина да обходи незабавно TOUT le MONDE?

Защо нищо не казвате за нас? Анка Цолова и ВитКур Николаев 3 часа предаваха и им пресъхнаха устите да запознават нашата и световната общественост с кризата. И това го правят за мизерните 10000 лева на месец.

Предлагам да назначат пазачи на полицаите.

Стрелеца тъпкал гранатомета, със съчми, за дребни врапчета С камарата : Вунде Марамунде

Няколко полицаи, включително шефът на СДВР, са засегнати от сачми при акцията срещу стрелеца. При стрелба от газов пистолет от двуетажна къща? Тези по потник ли са били? Жалко, че стрелеца не е имал въздушна пушка! Поне щеше да ни спаси от този "шеф"

Добре, че не е използвал фунийки! Тогава трябваше да правим и кръводарителска акция!

Засегнати са главно душевно, обидили са се хората ...

деер

Плевналиев да ги награди с орден СТАРА ПЛАНИНА или ГЕРОЙ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ТРУД !

Това, което вече явно не е новина, е че всеки психичнообременен човечец вече си има огнестрелно оръжие. Дали регистрирано или не, кой го брига.

деер

Мале, мале, щяхме да преборим ИДИЛ, пък с едни сачми ни изпозастреляха. Следващият път с английска сол или с фунийки! Ако министърът на вътрешните работи не чувства полезен да освобиди подчинените си и да дарява заплатата си на някоя фондация!

Недейте така, толкова са им правата.

"правата" - да се чете АКЪЛА!

И колко се похарчиха ,за ВЗЗДУХАРЯ?

Не бех сигурен , ама вече съм. Има произведена въздушна картечница. Бог да е на помощ на подчинените на Супергероя Главнио Секретар ЛАЗАРОВ. Дано няма убити 8 или 9 барети.