Купон в Стара Загора приключи с полицейска обсада

Шестима младежи, хвърляли буркани със запалителна течност от последния 8-ми етаж на блок в Стара Загора, са задържани след 2-часова обсада от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Купон в Стара Загора приключи с полицейска обсада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Как ще ги стигнем американците, г-да реформатори?

Нека позная, дребно хулиганство, 100 лева глоба и квото било, било.

ето докъде доведоха публичните гаври на сидеров и чуклев с полицията: вече никой няма уважение към бг полицията, и скоро може даже и уличните хлапаци да започнат да ругаят и да се подиграват на полицаите. аз предлагам да се увеличат правомощията на органите на реда, и те да имат право да арестуват публични личности, и да могат да употребяват оръжие, когато бъдат удряни и атакувани от такива като сидеров.

За информация на неосведомените, в Ст. Загора отдавна няма полиция. Те са просто едни чиновници на държавна заплата, кадърните напуснаха или ги изгониха по партиен признак!!!

Изтрещя народа, с това малоумие за гласоподаватели скоро няма да се оправим.

МДААА , ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПЛАЧиШ ЧЕ ДРОГАТА ДЕТО СА ТИ Я ПРОДАЛИ Е НЕКАЧЕСТВЕНА - СИК СА НА ВЛАСТ :))

Искам да питам само аз ли знам, че таксиджиите разнасят наркотици и са сводници? Едва ли... Къде са нашите любими ченгета???

Как къде? На протест за повече заплати при пенсиониране.

Разбиват веднага вратата и ги мяткат, белезници, поливане с останалия бензинец и после им дават право да напълнят гащите докато полицаите си подавят напред назад една запалка, запалена -разбира се! После е препоръчителен по един палка-масаж на всеки 3 часа, за оправяне на тонуса!

Станимир с "прякор" Станбето все едно Георги с прякор Гошо. Направо се уляхте само и само да изкарате, че сте преборили "Големите" престъпници.

Всеобща и повсеместна деградация. Какво да става по пътищата, когато зад волана са такива хубавци?

Шо не извикаха боку с гранатометя.

"Експертите" от "Хелзинки воч" и другите "миролюбиви хрантутници" ще напишат: "Е, и какво от това. Младежите са се почувствали малко повече свободни, отколкото трябва. А е можело да навредят на повече хора, но не са го направили!"

Прости селяни...

Че то това си е тероризам, ако бяха подпалили някой?

това ни остана... един последен отпор.

Е какво са ги жалили 2 часа! Разбиват врата, бой, прибират, пак бой! Ако кажат да ги пуснат, пак бой на изпроводяк и на следващия ден пак бой, където и да ги сварят! А! И пак бой по-късно!

Sm3hurk0

Тия ги хванало яд, че не ги ебават за слива и направили обсада.

Момчетата са се повеселили, голяма работа. Дъртите комундели, дето миришат вече на нафталин и гробища, веднага ги пратиха в урановите мини и Белене. По полека с емоциите дрОгарЕ.

при такива прояви в европа съдят по бързата процедъра по закона за анти-рерор. ако полицията ги пусне и им наложи символични глоби, тогава за пореден път ще ни бъде показано че нямаме държава. а ако някои се сети да инфоемира ес службите че в бг всеки може да си направи и хвърли "бомбичка" , тогава и международен скандал може да стане....мхъ

Sm3hurk0

Тук няма такъв закон ! Бабата от министерството каза да почакаме малко и да не бързаме.

stan_posta@

Разбира се, че има, още преди 15 години се въведе в нашия НК. Американците натиснаха след 2001 г. и се прие престъпление "тероризъм". Както виждате, защитили са и американските граждани и техните си "международни организации": Чл. 108а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г., доп., бр. 74 от 2015 г.) Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или пропусне нещо в кръга на неговите функции, извърши престъпление по чл. 115, чл. 128, чл. 142, чл. 143, чл. 143а, чл. 216, ал. 1 и 5, чл. 319б 319г, чл. 326, чл. 330, чл. 333, чл. 334, чл. 337, чл. 339, чл. 340, чл. 341а, чл. 341б, чл. 344, чл. 347, ал. 1, чл. 348, чл. 349, чл. 350, чл. 352, ал. 1, 2 и 3, чл. 354, чл. 356е, чл. 356з, се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. Та не е никак безопасно да се хвърлят бутилки. И то на детска площадка !?

кво да ги прайш, морето им до колене, не ги е ударил още горния праг, ще пощуреят, пък ще мирнат, виж ако бяха мангали, това е вече друга бира

Децата просто тренират като идат ТАМ - само такива кухляци могат да спрат ислямистите, защото нищо не мислят, нищо не разбират и нищо не чувстват! Досущ като тях, дето се казва. Така че вместо да наказвате, култивирайте още такива и се не бойте. Да живее страната ни, а ние - дано оживеем!

Селяни и луди куки,герберското бъдеще

Какво е това чудо не мога да разбера.По мое време задържахме Власо Пелов за убийство на един златар в Пд, дебнахме го поне 20 дни, защото се укриваше.След това го хванахме за въоръжен грабеж, сегя пък застрелял двама в Ботевград...По мое време районното в Ботевград беше 117 човека, сега са останали 20 човека на работа.Нещо малоумно се случва.

Станимир да бъде изпратен на специализация при манафите в Старозагорския затвор - в стая с южно изложение ;-)

Казарма. Нужна е на младите момчета...но да е като хората де, не като затвор. Не говоря за тези купонджии. Говоря за тези за които има време да бъдат спасени...

Напълнили бутилки и буркани с бензин и пъхнали парцали, които палели. След това хвърляли "бомбите", както и пиратки от осмия етаж на детската площадка долу...В някои по-развити държави още на третия буркан щяха да разстрелят и шестимата герои!!!!!!!!!!

Мен тази част от новината''за щастие този път без да засегне никого.'' ме изпълва с оптимизъм !

Подивял и оскотял народ, цели поколения доведени до състояние задоволяване единствено на първични потребности. На българите нито работата им е работа, нито веселието им е веселие, само плюскане, ср.не и чу.ане!!!

както казват "те това е демокрация". Свободия и анархия. Де го Тато, при него нямаше 6-5. Прибираът те и не се знае къде се намираш. Ако те открият - добре, ако - не - "да би мирно стояло не би чудо видяло". Ако знаеш много и имаш претенции - имаше и уранови мини, откъдето не се излизаше жив. Те и циганята не смееха както един казва по-долу да пикаят на криво.

Абе, последно, не разбрах... колко заплати искали полицаите при пенсиониране?

наркоманска история

Сега на тези келемета им трябва един милиционер от 1980-1982г. да ги направи разногледи от бой,бе мааму стара и тогава имаше "изпълнения" ма сетне келеметата поне 20 години не смееха да "пикаят " на криво,като ти прередят "сачака" и те пуснат бащати ти те чакаше 10-на дни да ти поотмине и след това и той ти опорваше кожата от бой

Голяма работа, демокрация е и всеки може да прави каквото си иска, ясно ли ви е червени тикви! Кумунизма ви е промил мозъците, откъде накъде полиция ще влиза в частна собственост? Хората са си купонясвали и тъпите завистливи дърти кумунета са извикали ченгетата. Срам и позор за пронатовска и проевропейска българиа.

Е бахта в малоумника!!!!!!!!!!!!!!!!!

Намали музиката, кретен!

пак не си си пил хаповете

забрави да добавиш и "проциганска българия"

България се пише с главна буква и за твое неграмотно сведение завършва на "я"! Явно не си българин, помиярче недно.

Е те тва мале е купон!

Тези наши полицаи нямат ли гранати със сълзотворен газ пускат им една и всички излитат все едно ги гони диария. Те отиват на местопрестъпление и започват да се молят на престъпниците. Аз предлагам да заменим полицаите с попове - по малко ядат и по добре се молят.

и ти плачеш за БХК май, а !?

someone

дразнещо детинско поведение. в западна европа на 25 години има мъже с 3 деца, сериозни, отговорни, а тези сигурно маиките им ги хранят още.

А в централна Африка има мъже на25, с по 10 деца, и дори вече са дядовци...

someone

в западна европа съм виждал бели европеици, които още на 18 са имали първото си дете от гаджето си, не са учили в университет, на 18 са почнали работа в завод, но въпреки това са добре финансово заради високия стандарт. ако двамата работят в завод могат да издържат цяло семеиство с 3 деца заради високия стандарт. и много по-рано съзряват за родителство, отколкото нашенски мамини синчета като тези.

Ако беше ,,детинско поведение,,-бял кахър...проблема е,че се мислят за недосегаеми и хората около тях: за смотана рая...някой ще ги уреди и до тук.

Е, де, де, не подценявай младежта. Я виж в Русе връстниците им кво правят.

Да си плащат всичко и двойно. За полицията, за търсенето, солидни обезщетения на комшиите и тнт... Следващият път всички биха им се радвали на купона.

Жалко че Т Колев не е жив- Кога ще стигнем Америката- е на стигнахме я.

Всеки ден четем и слушаме за нови ,,прояви,, на криминално проявени...какво е това бе господа ,,магистрати,, не трябва ли да са в пандиза.Егати ЕВРОСЪЮСНИКА сме.Защо не го правят това във Виена,примерно

Корекция - "господа ,,магистрати,, не трябва ли да СТЕ в пандиза"!

Стара Загора, 10 и половина сутринта :) Титани...

как Титани.... МегаТитани, до шия осрани, потънали в собствената си скодоумна повърня

Два часа някви келеша са правили любимите ни полицаи на клоуни. сещайте се какво ще стане при терористичен акт. Добре че сме малка страна и не ни бръснат за нищо

Точно за това сравнение си помислих и аз. Ако Ислямска държава се сетят да ударят нашето скъпо народно събрание което няма никаква защита голям смях ще падне. Народа ще ликува, а . . . ама то май няма кой да плаче.

полиция ни пази. Интересно как се е сетил стопанинът да избяга овреме.

Получил е SMS от полицията.