Пациент скочи от 6-ия етаж на МБАЛ-Смолян

43-годишен мъж се е самоубил, като е скочил от шестия етаж на вътрешното отделение на болницата в Смолян, съобщиха от лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Пациент скочи от 6-ия етаж на МБАЛ-Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо давате невярна информация без да сте запознати със случая?Човекът не е паднал на двора,това са вашите преувеличения и не се доказа,че е скочил,най-вероятно излизайки да пуши му се завило свят и се претъркулил спирайки се на терасата на 4ти етаж,ако беше скочил умишлено тогава щеше да отиде на двора и бъдете малко по-начетени и информирани създавайки статии,пишете достоверна информация.

и защо сравняваш айфон и ениак? Ами сравни айфон и самсунг галакси. Те вече си воюват. То ако имахме трхнокрации, колко войни имаше да потушаваме.

Ами паметника -кога? Падналият ни другар също е народен борец против Бойковият хитлеризъм!

Не виждате ли, че не се самоубиват богати, властимащи и т.н. хора, а бедни аутсайдери. Имайте милост към бедния изтерзан народ!

Никой не ни е проклел и не разбирам за каква милост молим... Ние сами си го направихме. Та ние самите сме си виновни и не трябва да молим за милост а да се борим... Тенденцията беше да се докара народа до малоумщина, пропиване на мозаците с Чалга, Силиконови Цици, Посно списания, Мутри с дебели вратове и без много сиво вещество и още много други негативи който ден след ден ни преварна в неверници. Така е по лесно и изгодно на някой които дърпа конците. Когато народът е малограмотен и малоумен по лесно се управлява. Дай му една бира и две кебапчета и оркестара да свири и всичко е на ред... Ето затова сега се питаме "КОЙ НИ ПРОКЛЕ???" това сме ние самите защото за толкова години не се осетихме че всичко е нарочно и нагласено в интерес на някой за който ние все още не знаем, но ще дойде време и ще разберем.

Ще скочи като закриха ГЕРБ болницата в девин(най блиската болница е на 50км Смолян) и ако са му казали диагноза със закъснение!!Тия гербери оставиха хиляди(две общини) без здравеопазване

Докараха хората до лудост от мизерия и безисходица и пак първи тичат да се регистрират за изборите. Безбожници и безродни бокЛУЦИ!!!

Всичко е нагласено. Такива неща са ставали и преди ама никой не трабеше по пресата за това. Сега всичко е поръчково за да може да се всее страх в народа, за да се психира още повече. То найстина положението е плачевно в страната от гербери и нему подобни... Всички грабили та се забравили, пак и се опитват да продължават...ама с това да се самоубиеш няма да оправиш нещата. Просто всички трябва да си стъпят на краката и да се борят за по добро а не да се предават...

Най-малкото, което може да направите преди да демонстрирате постни мнения, е да се ограмотите: безиЗходица, трЪбеше, наИстина, пЪк, по-добро. Липсата на запетайки, както и излишните такива, няма да споменавам, че ме хваща срам за вас самите.

Скочил е щото има добре платена работа. Платил си е сметките за парно,ток,вода, ТВ и тел. Ходил е два пъти на почивка и има заделен някой лев като депозит........ Нещастници политици. Докараха тая държава хората да да скачат ,палят и мрат като мухи. Само хунта може да ни спаси.

"Д-р Баташки ", не могат да го излекуват от пневмонията, и сигурно е разбрал ,човечеца, че дните му са преброени... Ти на комунисти зърното им дай, енергетиката, такива ми ти работи!

Май вече стигнахме японците по брой на самоубийства на глава от населението. Остава обаче да ги стигнем и по трудолюбие, дисциплина, лоялност а оттам и до нивото на заплатите... за останалите живи.

Ако бяха управлявали БСП, сега нямаше да има НИТО ЕДИН САМОУБИЕЦ...:о)))!

Как ти IQ146, не виждаш, че всичките "дренки" са от един дол, от един задник излязли-вагината на ПАРТИЯТА "МАЙКА" и мащеха същевременно?!

Заради Борисо-о-о-о-о-о-ов... Дум и тряс!

Когато се появи ново социално явление в една държава трябва да се анализира...а не като щрауси да казвате, такова нещо няма

Животът е такъв, какъвто си го направиш. За това едни оцеляват, а други не. Не ви харесваше социализма и Бай Тошо, а сега се дърпате назад, ама е късно, щото отзад е опрял оня д е б е л и я.

Не ставайте смешни с тези коментари от които лъха на партийни пристрастия, защото Норвегия е на първо място по самоубийства на човек от населението, а всички знаем какви социални придобивки и стандарт имат жителите и?!!

за Норвегия може и да е обичайно за тук не е

сте публикували информация за самоубийства бе хора, стига с тая черна хроника всеки ден, ясно е , че това съществува, ама защо трябва да си го набиваме в главата непрекъснато, еееее баста вече

хора не се самоубивайте ЖИВОТЪТ е ценен .. въпреки всичко.....

Всичко е нагласено. Такива неща са ставали и преди ама никой не трабеше по пресата за това. Сега всичко е поръчково за да може да се всее страх в народа, за да се психира още повече. То найстина положението е плачевно в страната от гербери и нему подобни... Всички грабили та се забравили, пак и се опитват да продължават...ама с това да се самоубиеш няма да оправиш нещата. Просто всички трябва да си стъпят на краката и да се борят за по добро а не да се предават...

"самоконтролиращо се гражданско общество" - а кое ще осъществява контрола? само не ми казвай, че той ще се осъществява от въздуха:) утопия, драги, утопия..

не просто утопия, а нова форма на манипулация и господство на едно ново малцинство върху мнозинството

"Пациент скочи от 6-ия етаж на МБАЛ-Смолян" Гарантирано от ГРОБ!

Да прави сте че е "от хубав живот" ама къде бяхме до сега? Защо след като ги избрахме и видяхме че не стават си затваряхме очите цели 4 години и нищо не направихме??? И сега не сам сигурна че ще успеем нещо да направим. Дай боже да успеем, но за това триабва да се борим и да не спираме ако искаме наистина утре да е по добре.

От хубав живот..

Следащият скочил или самозапалил се ще е?

рода ти...

дългата ръка на БСП - те нали за всичко са виновни на ГЕРБ

абе много Луди в тая държава ..

Мутро - милиционерите ни докараха до тука! Подкрепете ги !!!!!!!

Изроди КОМУНОИДНИ!

комунистите имат пръст във всяка трагедия......те ги предизвикват,като защитна реакция на упадъка на партията...

Стига глупости,когато един мъж не може да се грижи за семейството си вие какво очаквате..

и да слагате минуси ..такива са нещата

АБЕ УБИЙТЕ ПОЛИТИК, но не се самоубивайте!

всички които са нормални напуснаха държавата преди години а тези които сега се самоубиват се налапаха с кредити и сега олеле

А кредитите дойдоха с царя и зароби народа та робството си продължава и без него

ГЕРБ се регистрира първа за изборите, и това е гаранция, че ИЗТРЕЩЯВАНЕТО ще е нещо съвсем естествено. Продължането на властването на ГЕРБ с още един мандат, ще ликвидира българският етнос. Тъжна, но реална прогноза, ако не се вдигне Априлското въстание_2013, на 11-12 май 2013 година с БЮЛЕТИНА или ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ. Времето за реализиране на такъв сценарий е недостатъчно. Психическата народна енергия е разпиляна. Да помагат БОГ=АЛЛАХ, да се концентрира и мултиплицира градивната НАРОДНА ЛЮБОВ.

и това е случайно нали?гади ми се

КОЙ НИ ПРОКЛЕ???

----------------

Никой не ни е проклел... Ние сами си го направихме. Тенденцията беше да се докара народа до малоумщина, пропиване на мозаците с Чалга, Силиконови Цици, Посно списания, Мутри с дебели вратове и без много сиво вещество и още много други негативи който ден след ден ни преварна в неверници. Така е по лесно и изгодно на някой които дърпа конците. Когато народът е малограмотен и малоумен по лесно се управлява. Дай му една бура и две кебапчета и оркестара да свири и всичко е на ред... Ето затова сега се питаме "КОЙ НИ ПРОКЛЕ???" това сме ние самите защото за толкова години не се осетихме че всичко е нарочно и нагласено в интерес на някой за който ние все още не знаем, но ще дойде време и ще разберем.