Скинари са задържани за побоя над роми в автобус в София

Столичната полиция е задържала няколко души за побоя над трима роми в автобус в жк "Дружба" в събота, съобщи БНР, като се позова на свои източници в МВР.

Обратно в новината

Коментари - Скинари са задържани за побоя над роми в автобус в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са ги изпъдили от Индия, кой ще ги търпи там?

Защо пак обвинявате българите?Стига защитавайте тия цигани! Все пак сме българи и трябва да се защитаваме, стига дундуркайте тая мързелива напаст, ДОКОГА?

Тия по една телевизия не казаха ли, че са се прибирали от гости!? Честни, честно лъжат. Като в един друг репортаж. -Ходиш ли на у-ще? -Ъъъъ... Ходя. -Какви са ти оценките? -Кой туй?

Псевдопатриотизмът се ползва от диви селяни, наркомани , маргинали, криминални и мутри като средство и опит за социализация в обществото. Не съм виждал мутра и криминал , който да не е голям патриот, като под тоеа разбира агресия срещу малцинствата , слаби групи и различни и така се опитва да придаде известно достйнство на безчестието си. Сигурно Левски и Ботев щяха да са атакувани от такива като клошари. Засега резултатите от ползването на патриотарщина за социализация на отпадък са плачевни и за обществото и за отпадъка.

Бате кат те четем, ти ни мутра си виждал, ни патриот, ни циганин..изобщо излизаш ли на слънце или само у офисо на БХК си седиш?

Преди 20 години японската Якудза извади $50 млн. и ги дари след поредното апокалиптично земетресение в Япония. Въпросът е в моралните ценности на едно общество. В някои общества дори организираната престъпност има национални ценности. Други човешки групи са социално непълноценни и го доказват всеки ден.

Колкото и да се крие истината,налягането на народното недоволство расте.И полицията няма да може да спре лавината на недоволството,когато стане това.Не дали,а кога е въпросът.До там доведе алчността и безхаберието на политиците!!!

Не дали,а като се почне,лавината от недоволни,ще помете и полицията.Разберете,ситуацията е нетърпима.Наглостта на циганите и терорът,който налагат над населението вече преля чашата на търпението.Децата ни ходят в центъра на групи,за да се пазят от циганите.Да ви ......... на полицията и "държавническия"подход.Изпускате контрола!!!

Коняците се прибирали от църква ?!! Като евреи от жътва :))))))

Бас държа, че така наречените скинари изглеждат по-мизерно от показаните цигани.

Pesh0

Защо са Скинари и защо са РОМИ ? Когато сигани крадат и бият , са граждани , за да не е дискриминация и криете националността им. Отделно ЦИГАНИН и РОМ , не е съвсем едно и също. Проверете разликите , и пишете правилно, какви са . Думата РОМ възниква в Русия , преди около век , РОМ са били фамилия цигани , които са работили здраво , замогнали са се и са били имотни. РОМ е циганин , който има работа , има имот и си гледа децата .

Що не публикувате ??

Pesh0

Щото не съм бил длъжен да пиша тук , те не били длъжни да публикуват , нещо такова ми обясниха вчера .

Някой дава кинта

Уважаеми сънародници, ето че доживяхме момента в, който племето "Сините венци" търсят равнопоставеност с нас !!! Представете си какво невиждано дъно е това. Ние , които работим и изнемогваме с ЛИХВИ и БАНКИ, ДДС, ТОК , БЕНЗИН, ТЕЦ, ЧСИ, НИСКИ ЗАПЛАТИ за да храним тия наглеци. Да сме равнопоставени с тях така ли ??? Някой блудства с нацията май ? Кой е това ? Да го търпим ли ? Да агонизираме или да емигрираме ? Затова ли мряха предците ни на фронта ?

Виж ся, не си прав. Те мой да ни плащат ток-мок и т.н., но виж одат на църкви. Ко точна са прайли на тая църква... Господ само знае!

А с убиеца на Георги от Борисовата ко стана????

Ал

Какво ли са правили в тази църква? Просили ли са и са преджобвали?

блaгодарили са на господ ,че им пратил полицията да ги пази от възмeздието .

в медиите се пускат съвсем умишлено подобни "новини" , чиято цел е отвлече вниманието на потърпевшите от великата политика ...

Абе тия бръснати момчета акъл имат ли? Не се прави така. Хората са го измислили - качулки с дупки за очите и устата, пък може и да не се ограничават само с боксове и бухалки

Връщали се от църква. Много набожни станаха или дрънкат по тънката струна.

Е-е-е за трима мангасари се изписа роман че и веднага нарочиха и хванаха "виновниците". За убития професор в "Захарна фабрика" даже не хванаха престъпника. И за колко други престъпления извършени от тая паплач полицията въобще не си мърдат пръста.

Много си прав колега! Като "посъветват" някой мангасарян веднага откриват виновник, а за убития професор преди години - нищо! Каква защита на личната сигурност може да очаква човек в собствената си вържава?

дир-ът!!! защо не публикувахте снимката на ,,българчето,, с пневмоторакс??? ,,пасторската,, църква не беше ли ,,американска,, такава??? явно кои ги ,,интегрира,, в една православна държава!!!

Понякога боя помага! Та няма само нас да ни бият!

Ал

И тези същите, господа полЮцаи, дето така самоотвержено пазят циганите от народната любов, а за нас с години не си мръдват пръста да предвижат преписките по престъпленията срещу нас, българите, вдругиден ще излязат на протест за да си искат привилегиите, още от комунистическо, - да се пенсионират млади и здрави на 49 години с 3 пъти по-голяма пенсия от всички нас и с 20 заплати "обезщетение"... И най-противното е, че ограбват нашите осигуровки и нашите майки и бащи.

Доста повърхностно разсъждаваш, но голяма част от българите разсъждават по същият начин!!! Не случайно сме на това дередже!

не ти изнася нали! Че най-после всички знаят истината за богопомазаните в България, дето си живяха и продължават да живеят и да смучат от обикновения българин Той поне разсъждава , а ти си безмозъчен цървул

Ал

Моля те, шефче, осветли ме! Кое повърхностното в моето разсъждение? То даже не е и разсъждение. Просто факти. И омерзение от СИСТЕМАТА.

Има и умни хора,които дават добри примери и показват ,как трябва да се разреши циганския проблем!Е да,ама тези дето ни управляват не искат да загубят твърдия си електорат!На вниманието на тези,които се интересуват от решението на проблема: https://link

Единственият начин е прекратяване безконтролното размножаване на паразитната популация.

За жалост цензурата и ножицата в Дирника не позволява да се види линкът който постнах!

Има решение и ако някой се интересува,може да намери в Гугъл това предаване: -Пламен Пасков в Алфа ТВ по тема "Има ли сценарий за гражданска война у нас"

циганин и цьрква смях

Какво чудно ти се вижда? Или мислиш, че Христос е умрял само за българите, не и за циганите? Стига с тази омраза. Пострадали са невинни хора. Утре момчетата с боксовете и бухалките може да решат, че и ти им пречиш, и може и теб да пребият без никаква причина.

Това за бой не го подкрепям, НО колко само умилително прозвуча "връщаха се от църква". Горе долу като в Гърмен на 16 юни "цигански дечица не са могли да отидат на училище". То направо сапунени сериали ряпа да ядат.

този циганин и цьрква смях

Тези т.нар. скинари са някакви безработни нищоправещи по цял ден келеши.

Тези да не са от онези роми, които също бяха на църква и я окрадоха! Тези са царе на постановки и лъжи!

Набиха няколко ... "роми" и веднага хванаха хората. А когато ..."роми".. набият някой "не-ром" или му оберат къщата, какво прави полицията, а?!

Мести го в другият крачол...

Ромът бай Ставри-с 35 см пръчка от централния софийски затвор, 25 килия чака издивелите български престъпници в затвора. Целия централен софийски затвор макат шайката българска измет за да им наложи4 справелдиво наказание-повече няма и да си помислят да нападат хора, още първата вечер! Тема номер 1 в затвора е -как при тях идват скинарите, особено чака бай Ставри-35 сантиментровия. Идват-за да бъдат превъзпитани с назадничеви методи!!!!!

Не е важно да ти е до колене, важното е да е към пъпа!

2025 година. Облизват се мангали да създават един ден "Цигански баронат" може би по примера на ислямистите от ИД. Всъщност на Балканите вече се създаде едно такова подобие на държава, което Сърбия отказва да признае

Това момче, като го гледам с тая прическа, с тия подсечени вещдички и шарено герданче, ако наистина го е напипал скинар ще е обезобразен, потрошен, с бухалки и боксове, къде са следите???????Няма ги, няма и бой от скинари, ама има задържани скинари, защо ли?

История, която е съшита с бели конци. Така ясно си личат лъжите че трябва човек да е ужасно много наивен да повярва на ромите за целия разказ.

Не се вързвайте на номерата на политиците с тези измислени конфликти. Да се съберем всички етноси пред парламента и да им покажем, че Съединението Прави Силата.

Убиецът на едно българско момче в центъра на София посред бял ден не могат да разкрият. А побой в автобус по тъмно веднага разкриха. За кого работи тая полиция бе???

Как за кого работи - естествено за политиците, и за привилегированите малцинства, закриляни от тях: цигани, евреи, гейове и т.н.

Този ми изглежда, че се подсмихва и едва ли не е щастлив, че са го " били". Или може би защото го дават по"телевизора'

То толкова малко свестни некрадливи цигани има и то тях ще набият тези глупаци. Не знам сега арестувани сред глутница роми как ще се опазят.

Българите бързи ги разпознават и залавят. Щом е мангал забрави, не можели да го разпознаят, нямало свидетели, не бил той, наклеветили го, заминал за чужбина.....