Коментари - 53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР | Днес.dir.bg

53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР

Не се налагат структурни промени в МВР, сочат данни от анкета в полицията

Обратно в новината

Коментари - 53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Падне някой от Луната и веднага има идеи за реформи. Аман от лунатици!

Кой ще лъжете, че разкриваемостта е 70%, бе?! Даже и с тая стъкмистика, дето я водите изкарвате, че половината престъпления се рсзкриват. Ама под повърхността е страшноо. Защото в един кюп слагате всичко, включително ПТПтата. Я кажете каква е разкриваемостта на битовите кражби - колко от тея кърлежи дето всеки ден щават народа, сте хванали. Кажете колко е разкриваемостта при тежките престъпления, ами при корупция на високо ниво, при икономическите престъпления?! А? Там стъкмистиката ви ще отчете резултат близък до 0%! А точно там трябват резултати. Ама вие сте цирк, а не реален правоохранителен орган. И още нещо - в статистиката ви трябва за разкрито престъпление да се брои това, при което има осъдителна присъда, а не това, за което сте хванали първия срещат, който после съда е пуснал

Тоз кога ще си подаде оставката?

Престанете да лъжете своите западни партньори, защото един ден ще ви секнат кранчето ,както го направиха рашаните. Намевриха се едни мошеници, които лъгаха, че ще правят съдебна реформа. Разбира се говориха пълни глупости и лъжи, а накрая обвиниха други за неизбежния си провал за съдебна реформа. След тях партенките пуснаха идеята за самолет и "Мозъка" изяви желание за бутиково изделие от Швеция понеже летяло най- бързо и най- високо. Оказа се фарс, а след него още няколко подобни, докато се стигне до нашенското: ами аз мисля да идем при тенекеджията да постегне ламарините." Питам се как ли гледат на нас всичките партньори. Какво лице имаме? Оказа се, че в здравеопазването е имало пълен произвол ,който властта е оставила и не е видяла за 29 години!! Отиде един финансист и ги разкърти. Как може такова нещо!! Сега МВР буквално играе поредния театър за повечко заплата и продължава по комунистически да уронва престижа на държавата ни, както всички преди това. Е, докога бе?

Какви реформи, какви партньори, кви пет лева бре?Сляп ли си или просто се правиш че не виждаш елементарната истина, ченгеджийската мафия изнуди и ще продължава да изнудва управляващата мафия! Мафията в бяло прави същото!

МВР и МО 100 % първа категория които носим а гърба си. Не се плащат осигуровките а и вземат заплата + пенсия вземат. Това по света го няма никъде. Бездарие и наглост.

тъп си като дъно на шлеп. Осигуровките ги плаща държавата, т.е. ако си представиш с малкото си мозък, че МВР е частно, осигуровките ги плаща фирмата. пАнимаеш, анадъмУ, understand и т.н. олигофрен ?!

Тъй де, държавата ги плаща от данъците, които плащаме всички ние.

МО е същата работа. Привилегии нищоправене, корупция, далавери, интриги, първа категория труд, ранно пенсиониране, 20 заплати после в милиционерски фирми. Този къФ беше в армията? Ходещ имитатор по паркета. Това е истината Дирчовци.

Всичките са прости като галоши, дебели и угоени като коледни прасенца! Как ще има нужда...

goose

Е как ще се налагат промени, нали ако нещо се промени ще им се наложи дори да вършат работа ...

Как да няма нужда като 50 % са мързеливи търбуси а 25 % глупави и остават 25 % читави.

"Ако зависи от вас, какво бихте променили в структурата, която управлявате?" Това говори много.Питани са само началници.

Задният ход не винаги е здравословен!

КОЙ е ЛУД да иска да работи,ако му дават заплата БЕЗ да РАБОТИ?

Нито един от коментарите няма минус! Смятайте за какво единомислие става въпрос...

"Кажи ми кого си питал, за да ти кажа защо отговорите са такива." Народна мъдрост. Както разбираме, питаните са началници: "Ако зависи от вас, какво бихте променили в структурата, КОЯТО УПРАВЛЯВАТЕ?". За всеки началник, настанен на държавната хранилка, всяка промяна означава възможност да загуби мястото си до копанята. Естествено, че няма да има нужда от промени.

100 пълни процента трябва да се почистят Авгиевите обори на бившата комунистическа милиция и мвр !!!

Че ко да кажат? Ако има промени, може да си загубят мястото, защото промени в правилната посока ще намалят броя на служителите в МВР. Освен това всяка промяна ще изисква и да се върши работа, но нали им е по-добре така, да си веят парцалите по цял ден...

радев не е анкетьор, а министър и трябва да поема отговорност за управленченски решения за реформи. това е най-безличният министър изобщо, жалък и безпомощен.

Ама анкета ли е имало ? Да не е била избирателна ?

- Според направено проучване сред служители в МВР - 1. Не се е провело такова проучване, нито някой е чул да се провежда. 2. Има нужда от пълна реформа на МВР. 3. Тези 53 процента показват колко 'чантаджии' има в МВР, клатик-урци които по цял ден пърдят на бюрата и са си назначили любовниците и жените за секретарки, макар и под други длъжности. В смисъл за да правиш дудуци не е нужно да си секретарка, пишат те 'експерт логистика' и си готова назначена на топло зимата и хладно лятото. И се водиш първа категория труд, точно колкото полицаите по циганските гета и пожарникарите на пожар.

отново ненужни и колко пъти така?

Прочетох само заглавието ... и няма какво да коментирам....

Ха ха ха,баси наглярите...Нямало нужда! Абе тъпунгури,в държава с най много милиционери на глава народонаселение и с най голяма битова,а и всякаква престъпност, НЕ ПРОМЕНИ,ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ВИ ИЗРИНАТ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО....

53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР. Тези ченгета нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Ако пуйките гласуваха, нямаше да има Коледа и Ден на благодарността.

Обикновените полицаи изобщо не разбират какво означава "структурни" промени.Интелекта им е колкото на Арабаджиев,който твърди,че разкриваемостта е окол 70%. А, нещата са очевидни- партизиране на мвр,липса на научно техн. полиция, ликвидирана оперативна работа, неграмотно разследване, гламави началници..... поне още десетина работи мога да им изброя от прима виста, но няма полза! Всъщност целият сектор " Сигурност" е за разбъркване и пречистване, но какво им пука!

Смеят ли да искат промени! Ще четат надписа от външната фасада на районното! Когато системата не е ефективна-ясно е че промяна трябва да се направи!

"...Не се налагат структурни промени в МВР, сочат данни от анкета в полицията ..." НЕ ... НЕ ... НЕ ... Няма да ни накарат да работим !!!

Как ще искат промени като 90% са приети по метода деца на АБПФК или препоръка от 2-ма членове на БКП. Каква престъпност без закрила от МВР наркотрафик,кражби един магазин не можеш да отвориш без да платиш лепта.Да не говори за митничар или катажия там и молба не можеш да подадеш камоли рушвета да платиш.

Те и престъпниците на 100% са да няма структурни промени в сегашната Полиция. Иначе ще си изгубят покровителите и приятелчетата полицаи.

пак има некакво объркване ? не престъпниците имат чувство за ненаказаност , а гражданите имат чуството че наказвате Тях , вместо престъпниците ,а това че защитавате истинските бандити с бели якички си е съвсем отделна тема

Демек администрацията няма нужда от промени, а тези на улицата да оправят.

ааа, тия ли дето ги видяхме как крадат бензин от бензиностанциите по Господарите на ефира...та чак горките служители на бензиностанцията го онесоха с уволнения, заради тия противници на всякакви структурни промени

полицаите бият уязвимите , за да си признаят несъществуващи вини и да си отчетат случаите. Въобще не ги интересува реалността. Явно полицаите искат побоя да е явен, за да не ги разследват после Криминалните писатели, по добре от тях пишат романи

И не самоте, явно реалноста е понятие нереално за твърде много хора, а въобще останаха ли други?

....милиционерчетата са си добре за нищо работа - заплата и привилегии, абе рай за дебилите в униформа!!!

,,...5з% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР, не ни разваляите ...,,рахата,,...,,!!!

Изобщо няма нужда от МВР,щом ще се плаща на мутрите за охрана

ако всеки тръгне сам да се оценява.......

Не знам необходими ли са промени или не,но след такива изказвания за структурни промени,в полицията настъпва една несигурност и масови напускания.

С този Пич бяхме заедно във военнотехническия Институт на МНО. Голямо БКП-е, сега - грамаден ГЕРП ...Съдбата ще го удари, ..., Вальо, пази се Природно, не с НСО - то ...НСО-то не помага, то пазарува ...

...като 98% от "демократите" в днешно време! Колко от днешните не са били БКП?

Всякакви промени се налагат в МВР,щото досега показва несправяне с почти нищо и 0% доверие

Общините които са си взели частни охранителни фирми са си добре !

Е то ако ги питате тях, то и борба с корупцията не е необходима

Защото в тази структура се получават пари за нищоправене.

Ужас...2% искат да се полицаи от цяло МВР...ето това е новината, както и че пенсии ще има до 2037, а не дали сме подкрепили или не Новичока...прост народ, няма спасение отникъде...

Коментари - 53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР | Днес.dir.bg

53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР

Не се налагат структурни промени в МВР, сочат данни от анкета в полицията

Обратно в новината

Коментари - 53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР | Днес.dir.bg

Коментари

Падне някой от Луната и веднага има идеи за реформи. Аман от лунатици!

Кой ще лъжете, че разкриваемостта е 70%, бе?! Даже и с тая стъкмистика, дето я водите изкарвате, че половината престъпления се рсзкриват. Ама под повърхността е страшноо. Защото в един кюп слагате всичко, включително ПТПтата. Я кажете каква е разкриваемостта на битовите кражби - колко от тея кърлежи дето всеки ден щават народа, сте хванали. Кажете колко е разкриваемостта при тежките престъпления, ами при корупция на високо ниво, при икономическите престъпления?! А? Там стъкмистиката ви ще отчете резултат близък до 0%! А точно там трябват резултати. Ама вие сте цирк, а не реален правоохранителен орган. И още нещо - в статистиката ви трябва за разкрито престъпление да се брои това, при което има осъдителна присъда, а не това, за което сте хванали първия срещат, който после съда е пуснал

Тоз кога ще си подаде оставката?

Престанете да лъжете своите западни партньори, защото един ден ще ви секнат кранчето ,както го направиха рашаните. Намевриха се едни мошеници, които лъгаха, че ще правят съдебна реформа. Разбира се говориха пълни глупости и лъжи, а накрая обвиниха други за неизбежния си провал за съдебна реформа. След тях партенките пуснаха идеята за самолет и "Мозъка" изяви желание за бутиково изделие от Швеция понеже летяло най- бързо и най- високо. Оказа се фарс, а след него още няколко подобни, докато се стигне до нашенското: ами аз мисля да идем при тенекеджията да постегне ламарините." Питам се как ли гледат на нас всичките партньори. Какво лице имаме? Оказа се, че в здравеопазването е имало пълен произвол ,който властта е оставила и не е видяла за 29 години!! Отиде един финансист и ги разкърти. Как може такова нещо!! Сега МВР буквално играе поредния театър за повечко заплата и продължава по комунистически да уронва престижа на държавата ни, както всички преди това. Е, докога бе?

Какви реформи, какви партньори, кви пет лева бре?Сляп ли си или просто се правиш че не виждаш елементарната истина, ченгеджийската мафия изнуди и ще продължава да изнудва управляващата мафия! Мафията в бяло прави същото!

МВР и МО 100 % първа категория които носим а гърба си. Не се плащат осигуровките а и вземат заплата + пенсия вземат. Това по света го няма никъде. Бездарие и наглост.

тъп си като дъно на шлеп. Осигуровките ги плаща държавата, т.е. ако си представиш с малкото си мозък, че МВР е частно, осигуровките ги плаща фирмата. пАнимаеш, анадъмУ, understand и т.н. олигофрен ?!

Тъй де, държавата ги плаща от данъците, които плащаме всички ние.

МО е същата работа. Привилегии нищоправене, корупция, далавери, интриги, първа категория труд, ранно пенсиониране, 20 заплати после в милиционерски фирми. Този къФ беше в армията? Ходещ имитатор по паркета. Това е истината Дирчовци.

Всичките са прости като галоши, дебели и угоени като коледни прасенца! Как ще има нужда...

goose

Е как ще се налагат промени, нали ако нещо се промени ще им се наложи дори да вършат работа ...

Как да няма нужда като 50 % са мързеливи търбуси а 25 % глупави и остават 25 % читави.

"Ако зависи от вас, какво бихте променили в структурата, която управлявате?" Това говори много.Питани са само началници.

Задният ход не винаги е здравословен!

КОЙ е ЛУД да иска да работи,ако му дават заплата БЕЗ да РАБОТИ?

Нито един от коментарите няма минус! Смятайте за какво единомислие става въпрос...

"Кажи ми кого си питал, за да ти кажа защо отговорите са такива." Народна мъдрост. Както разбираме, питаните са началници: "Ако зависи от вас, какво бихте променили в структурата, КОЯТО УПРАВЛЯВАТЕ?". За всеки началник, настанен на държавната хранилка, всяка промяна означава възможност да загуби мястото си до копанята. Естествено, че няма да има нужда от промени.

100 пълни процента трябва да се почистят Авгиевите обори на бившата комунистическа милиция и мвр !!!

Че ко да кажат? Ако има промени, може да си загубят мястото, защото промени в правилната посока ще намалят броя на служителите в МВР. Освен това всяка промяна ще изисква и да се върши работа, но нали им е по-добре така, да си веят парцалите по цял ден...

радев не е анкетьор, а министър и трябва да поема отговорност за управленченски решения за реформи. това е най-безличният министър изобщо, жалък и безпомощен.

Ама анкета ли е имало ? Да не е била избирателна ?

- Според направено проучване сред служители в МВР - 1. Не се е провело такова проучване, нито някой е чул да се провежда. 2. Има нужда от пълна реформа на МВР. 3. Тези 53 процента показват колко 'чантаджии' има в МВР, клатик-урци които по цял ден пърдят на бюрата и са си назначили любовниците и жените за секретарки, макар и под други длъжности. В смисъл за да правиш дудуци не е нужно да си секретарка, пишат те 'експерт логистика' и си готова назначена на топло зимата и хладно лятото. И се водиш първа категория труд, точно колкото полицаите по циганските гета и пожарникарите на пожар.

отново ненужни и колко пъти така?

Прочетох само заглавието ... и няма какво да коментирам....

Ха ха ха,баси наглярите...Нямало нужда! Абе тъпунгури,в държава с най много милиционери на глава народонаселение и с най голяма битова,а и всякаква престъпност, НЕ ПРОМЕНИ,ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ВИ ИЗРИНАТ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО....

53% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР. Тези ченгета нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Ако пуйките гласуваха, нямаше да има Коледа и Ден на благодарността.

Обикновените полицаи изобщо не разбират какво означава "структурни" промени.Интелекта им е колкото на Арабаджиев,който твърди,че разкриваемостта е окол 70%. А, нещата са очевидни- партизиране на мвр,липса на научно техн. полиция, ликвидирана оперативна работа, неграмотно разследване, гламави началници..... поне още десетина работи мога да им изброя от прима виста, но няма полза! Всъщност целият сектор " Сигурност" е за разбъркване и пречистване, но какво им пука!

Смеят ли да искат промени! Ще четат надписа от външната фасада на районното! Когато системата не е ефективна-ясно е че промяна трябва да се направи!

"...Не се налагат структурни промени в МВР, сочат данни от анкета в полицията ..." НЕ ... НЕ ... НЕ ... Няма да ни накарат да работим !!!

Как ще искат промени като 90% са приети по метода деца на АБПФК или препоръка от 2-ма членове на БКП. Каква престъпност без закрила от МВР наркотрафик,кражби един магазин не можеш да отвориш без да платиш лепта.Да не говори за митничар или катажия там и молба не можеш да подадеш камоли рушвета да платиш.

Те и престъпниците на 100% са да няма структурни промени в сегашната Полиция. Иначе ще си изгубят покровителите и приятелчетата полицаи.

пак има некакво объркване ? не престъпниците имат чувство за ненаказаност , а гражданите имат чуството че наказвате Тях , вместо престъпниците ,а това че защитавате истинските бандити с бели якички си е съвсем отделна тема

Демек администрацията няма нужда от промени, а тези на улицата да оправят.

ааа, тия ли дето ги видяхме как крадат бензин от бензиностанциите по Господарите на ефира...та чак горките служители на бензиностанцията го онесоха с уволнения, заради тия противници на всякакви структурни промени

полицаите бият уязвимите , за да си признаят несъществуващи вини и да си отчетат случаите. Въобще не ги интересува реалността. Явно полицаите искат побоя да е явен, за да не ги разследват после Криминалните писатели, по добре от тях пишат романи

И не самоте, явно реалноста е понятие нереално за твърде много хора, а въобще останаха ли други?

....милиционерчетата са си добре за нищо работа - заплата и привилегии, абе рай за дебилите в униформа!!!

,,...5з% от полицаите: Не се налагат структурни промени в МВР, не ни разваляите ...,,рахата,,...,,!!!

Изобщо няма нужда от МВР,щом ще се плаща на мутрите за охрана

ако всеки тръгне сам да се оценява.......

Не знам необходими ли са промени или не,но след такива изказвания за структурни промени,в полицията настъпва една несигурност и масови напускания.

С този Пич бяхме заедно във военнотехническия Институт на МНО. Голямо БКП-е, сега - грамаден ГЕРП ...Съдбата ще го удари, ..., Вальо, пази се Природно, не с НСО - то ...НСО-то не помага, то пазарува ...

...като 98% от "демократите" в днешно време! Колко от днешните не са били БКП?

Всякакви промени се налагат в МВР,щото досега показва несправяне с почти нищо и 0% доверие

Общините които са си взели частни охранителни фирми са си добре !

Е то ако ги питате тях, то и борба с корупцията не е необходима

Защото в тази структура се получават пари за нищоправене.

Ужас...2% искат да се полицаи от цяло МВР...ето това е новината, както и че пенсии ще има до 2037, а не дали сме подкрепили или не Новичока...прост народ, няма спасение отникъде...