Криминално проявен таксиджия преби клиент

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо РПУ в София за побой на клиент. Това е вторият подобен случай за по-малко от 2 седмици в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Криминално проявен таксиджия преби клиент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де докога фирмите за таксиметрови превози ще работят с шофьори - престъпници? Толкова ли не могат поне да им искат свидетелство за съдимост? Редно ли е рецидивисти едва ли не да стават таксиметрови шофьори? Тоя сега да му лепнат поне 3г, ама като знам нашия съд какъв е, като нищо ще се размине само с условна.

ДА ПОЗНАЕМЕ ОТ КОЙ ОТБОР Е ТАКСЕТО. НА КОЙТО НЕ МУ СЕ РАБОТИ СТАВА ТАКСИ

Подкрепям шофьора, че не е допуснал пушене в таксито, но за чакане си има брояч, който се пуска на чакане, а не се гонят и бият клиенти. Ако спокойно беше изчакал, сега щеше да е с 50 стотинки повече, вместо да е в РПУ-то. Ако клиентите бяха отказали да платят, те можеше да бъдат в РПУ-то вместо него.

и кои дава право на криминално проявен таксиметров шофйор да работи като такъв???

Чл.131а. (пред. ал.2 на чл.131,ДВ,бр.28 от 1982 г.;изм.,бр.89 от 1986 г., бр.103 от 2004 г.) Ако телесната повреда представлява опасен рецидив, наказанието е: при тежка телесна повреда лишаване от свобода от пет до дванадесет години, а при средна телесна повреда лишаване от свобода от три до осем години.

ИМА И СВЕСТНИ ТАКСИДЖИИ АМА ПОВЕ4ЕТО СА ГОЛЯМА ИЗМЕТ.ТВА ПЛЕМЕ САМО ПРОСТОТИИ РЪСИ И ПРАВИ И СЕ КЕФИ НА ПРОСТОТИЯТА СИ.НЕСЛУ4АЙНО НЯКОИ ГИ Е СРАМ ДА КАЖАТ 4Е РАБОТЯТ КАТО ШОФЬОРИ НА ТАКСИТА, ТО С ТАКИВА КОЛЕГИ КВО ДА НЕ ТЕ Е СРАМ

Не мога да разбера: Всички престъпници ли станаха таксиджии или всички таксиджии станаха престъпници? Което и да е истина, затвърждава мнението ми че болшинството от хората упражняващи тази професия В СОФИЯ са отпадъци. Пример: Качвам се в таксито с жена си. Вън е кучи студ, ние сме облечени леко, защото се надяваме в таксито да е топло. Шофьора е спуснал стъклото и пуши а на задните седалки е смесица от мразовит бриз и гадна пушилка от цигарата. Помолвам го да вдигне прозореца, а той казва: ей сега като си допуша!?!

Ми то бакшишите са цвета на нацията, наравно са с политическия елит - и едните, и другите криминално проявени! Айде у парламенто!

Много моля от БСП да излязат с декларация против насилието в такситата - нали са принципни!

В масовият градски транспорт пушенето е забранено. В таксиметров автомобил за една недопушена цигара - побой, си е прекалено. Кога ли ще се научим на добри обноски, пропуснати през първите 7 години.

Законът позволява ли на КРИМИНАЛНО проявени да стават таксиметрови шофьори? Нали от тяхната правилна реакция зависи живота на много хора.

ясно що бакшишите от италия,не искат професията им да стане свободна-чували са за нашите престъпници...