Задържаха таксиджия, пребил и изнасилил момиче в хотел

Столичната полиция задържа таксиметров шофьор за побой и изнасилване. 40-годишният Ангел Николов е бил обявен за общодържавно издирване от началото на март. Въпреки това мъжът продължавал да управлява таксиметров автомобил в една от големите компании в София.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха таксиджия, пребил и изнасилил момиче в хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

они има съд за тая работа. като е изнасилил да оди у пандизо:))

d4

Кой знае и "хотела" в Княжево к,в бардак е.... Щом я е носил на рамо по стълбите до стаята... И как е влязъл в стаята? Сигурно през прозореца. Каквито хотелите, такива и такситата..

Бобо

Ами...да видим работи ли правосъдната система. В затворите изнасилвачите са на "особена" почит, принципно.

200 камшика с бодлива тел и на кол за назидание.

Шофьорът е 100% невинен! Момичето е било обрано, бито и изнасилено от някое улично куче, а сега само натопява невинния човечец!

Все едно е коя е фирмата.Таксиметровите шофьори по закон са самоосигуряващи се лица, т.е. те не са на трудов договор.Плащат на фирмите да използват името и да си извадят разрешително, някои и лизинг на колата.Всички останали документи им се издават от Автомобилна инпекция ЛИЧНО, т.е. психо и въпросното удостоверение за водач на такси.Те не им се издават от фирмите.Когато имат въпросните документи и колата отговаря на изискванията ще го впише която и да е компания.Свидетелството за съдимост се придставя в Автомобилна инпекция, когато се яваввш на изпит за водач, а не във фирмата в която отиваш, след като си издържиш изпита и си вземеш удостоверението.

Присъединявам се. Като нямаме държава, трябва да се научим сами да се справяме. Само бойкот ще накара тарикатите да спазват правилата. Та коя е фирмата?

Ментето свидетелството за съдимост е по-скоро свидетелство за престъпната ни съдебна система...

1chovek

"Според Закона за автомобилните превози..." - явно никой не спазва закона, обаче.

Кажете коя е тази известна фирма дето работи с бандити за да не я ползваме.

Ами пуснете на тоя снимката в едър план, та да му одерем очите!!! Трябва да се проверяват и настоящите таксиметрови шофьори напрекъснато, а не само тези, кото им предстои да станат такива!

Като чета подобни статии се чудя, как така затворите били препълнени. Ами те всички престъпници си ходят по улиците.

Пуснат за "национално издирване", продължил да работи в известна фирма!!??Нищо не разбирам! Полицията ли е толкова тъпа,работодателят ли го покровителства? Къде е прокуратурата и защо този криминално проявен е на свободо.Защо е назначен на работа като таксиметров шофьор?

, та ще видят те какво е бой и изнасилване. Ще ги продам на безценица на отбор манафи, които чакат с нетърпение... Защо се подвизават на свобада такива изроди??? Алоооо? МВР? БГ-съд и Прокуратура? Къде се спотайвате? Има работа за всички Ви!!! Размърдайте си задниците, задници такива!!!

Тоя изобщо заюо не е в пандиза? Коя е тая "фирма" дето работи с престъпници!? Някой в Булгармутростан да е чувал за нулева толерантност?

Във всички служби у нас властва мързел,незаинтересованост и безотговорност,затова е така. Назначени са безхаберни некадърници,"хора на хора", а по-способни от тях стоят безработни. Сега трябва да се поиска съдебна отговорност от фирмата,а ако си има документи,то тогава от въпросната Агенция,която е оторизирана да ги издава. С реални и строги наказания,а не мъмрене,или 200 лв глоба,тук става дума за изнасилено момиче,пребито и ограбено. Та само едното от тях е поне десетилетие в затвора..НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ПОНЕСЕ . Не е само да вземаш подкуп за да издаваш лицензи!

Където и да боцнеш с пръстче - все л..на потичат!

Много точно казано :)!

Смърт чрез разстрел и повече няма да прави така!

Всички такива на бесилото!По Цариградско шосе има много стълбове - нека там стоят за назидание....

Да се кастрира ,да плати обезщетение и да го тикнат в затвора.Егаси смотаната държава сме.Накъдето и да се озърнеш , все боклуци и престъпници срещаш:(((

Не трябва ли да се наложат глоби на таксиметровите компании или са по някой политически чадър?

Аз ако съм баща на това момиче, този съм го оставил без член и без ръце. Да го видим дали пак ще посегне на някой.

А БОКО-БОЙКО КАЗА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕЛО ПО ДОБРО ОТ НОРВЕГИЯ....

те всички престъпници и мързели стана таксиджий , що за държав сме , къде са свидетелствата им за съдимост????????????

Не можете да слагате всички под общ знаменател!Между тях има учители,лекари, инженери по образование, които преди да тръгнат на работа се подготвят сякаш ще влизат в час в училище.Защо тези хора трябва да бъдат обиждани заради боклука, който е попаднал където не му е мястото.Истината е, че контрола не е занижен а просто липсва и за това се случват разни неща.

Станаха таксиджий, да, ама не мързеливите а всички селяни който се довличат тук.Първото с което се захващат е това и по 3/4ма живеят в колата, особено в окей супертранс.В Софийската прокуратура си изкарва чисти документи докато в някоя регионална излезе официална присъда или дознание. Всички проблеми на София се оправят само с едно решение и то КОЙ ОТ КЪДЕ Е!!!!

Проблема не е в София, а в България! Смотаняк, очевидно ти също си част от проблема!

Защо се крие таксиметровата фирма наела този мръсник на работа ..нека изплати обезщетение на почерненото момиче ..егаси държавата..иначе е голяма простотия да си наемеш такси в нашта столица

Докато няма адекватни наказания ще бъде така. Крути мерки без да се съобразяваме с някакви демократични изисквания, които за съжаление ние не можем да спазваме. Когато се превъзпитаме и станем хора, нормални, тогава да заповяда и демокрацията. С простаци нищо не се прави.

втахиметровите компании не трябва да работят хора с изваршени престапленя. патувах с тахи в софя декември 2011. с мене имаше чужд гражданин. шофиора попита дали спатника ми не иска момиче. унизителна исторя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

завто навите оправници допускат такива изруди да возият хора или какво сега които са виновни вте бутнат някои лев и пак вте са на вобода докога вте баде сас тази курупция *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има и свестни таксиметри, но има и много боклуци сред тях.

Щом е бакшиш значи е циганин.

Ако на таксиметровите шофьори им искат наистина свидетелство за съдимост то в София ще се избиваме за тъксита, защото кьорав таксиметров шофьор няма да остане

То сега Сульо и Пульо от цяла България е в София,а лятото на морето,затова и толкова много престъпност.

Не можете да слагате всички под общ знаменател!Между тях има учители,лекари, инженери по образование, които преди да тръгнат на работа се подготвят сякаш ще влизат в час в училище.Защо тези хора трябва да бъдат обиждани заради боклука, който е попаднал където не му е мястото.Истината е, че контрола не е занижен а просто липсва и за това се случват разни неща.ЩЕ ОСТАНАТ ЧИТАВИТЕ И ТАКА ЩЕ СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С КОНКУРЕНЦИЯТА В БРАНША.

Да, правилно пишете. ДА СЕ ОБЯВИ ФИРМАТА КОЯТО ГО Е НАЕЛА - И БОЙКОТ.

Това също е вносно, от демократичен САЩ.

какъв внос те гони. Този четиридесет годишния, кога е възпитаван. По времето на тошо е ходил на училище, когато всичко ви беше "безплатно" и имаше "образование, здравеопазване и селско стопанство".

Ако НЕ е фалшиво - да се накаже ЕФЕКТИВНО чиновника, издал документ с невярно съдържание.

ЦвЦв нека ми обясни, как Държавата издирва в продължение на месец и половина човек, който работи ЛЕГАЛНО в София. Как точно се случва това /БЕЗ/действие? Колко държавни хрантутници са получавали средства за тази "сложна" работа? Колко ми струва на мен будалата-данъкоплатец това упражнение???

ами обявете от коя таксиметрова служба е тоя и просто няма да я ползваме повече!

Не искат да му правят реклама.

Костов и тройната коалиция са виновни.

"АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" СПИ или .....

как може човек с присъди да бъде назначен от таксиметрова фирма? - сега грябва да съдят фирмата и да отнемат правата й

Ако това е момиче ми е дъщеря,ще има само :Добър вечер ! Бихте ли ме закарали до Обеля.... Краят остава за вас.

с три присъди и на свобода...само в БГ.

Да, ама пък колко магистрали се строят, а? Нема такава държава в Европа с толко магистрали!

Гошо, Гошо, май толкоз си може селското ти мозъче! Ако си излизал от село, ще знаеш и повече за магистралите, па като не си - питай бре, има хора дет са вършали и отвъд съседното село!

Уникални неуместен коментар!

За това няма вина ръководството на МВР и партия ГЕРБ! Това е провокация от тройната коалиция. И Костов! МВР не е длъжно да хваща престъпниците, а само да ги регистрира, както и да отбелязва тенденциите. В момента тенденциите са към намаляване на престъпността :)

Уникален тъпанар, или комуняга.

Кой, бакшишът ли? Дааа, те са се такива :)

Сега ще го понижат да кара маршрутика или автобус в градския транспорт.

100% тоа е бил от наште .сичките тукя са такива

Смятайте каква сган работи в такситата - защо се крие фирмата, към която е работило това леке - дайте им имената и сами ще си вдигнат критериите !

Подкрепям те!

Чисто свидетелство за съдимост се издава толко лесно, че нема накъде по-лесно. Виждал съм чистачките от Районния съд да влизат с бланки, да ги подпечатват и да си излизат се едно им е бащиния... Камо ли ако имаш мааалко повече пари и по-дебели връзки...

Прокурор: "Няма проблем, в затвора няма място за такива, щом не е убиец". Да го каже на бащата на момичето. Интересно ми е, този прокурор дъщеря има ли?