Задържаха бивш военен, съден за взривове, за друг атентат

Бившият военен Йордан Колев, който бе оправдан преди 3 години за бомбения взрив през 2002 г., при който загина аптекарката Христомира Атанасова*, е задържан за съпричастност към неуспешния опит за атентат срещу бизнесмен от Плевен на 10 септември т.г.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха бивш военен, съден за взривове, за друг атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно немога да проумея! Имал е и хапчета в акомулатора и го е слагава в питиетата на децата !! Това са над 20 деца който ходеха там всеки петък и пиеха коктейли деца по на 10 години ;ss

1chovek

Кандидат на НДСВ, съда го оневинява... мамин златен. За съжаление и в ГЕРБ е същото дередже...

Тоя или яко са го подгонили, или е много поврътлив! Съден за взривове, кандидат за кмет, сега пак арестуван по подозрение за съпричастност към взривни устройства. Това направо си е за Гинес!

Егати и държавата!??

Човече, такова тлАсто съчетание на неграмотност, тАпост и простотия е за Гинес. На такива празни кратуни като им натъпчеш, макар и с усилие две думи, "комунисти" и "капиталисти", после като зомбита го повтарят до края на живота си. Впрочем, реагират и на още един сигнал, че някой получава повече от него, неграмотния...Ех, би било смешно, но става все по-тъжно.

явно му липсва буквата Ъ на клавиатурата, а може и от главата ;-))

Този не е служил на комунистите и не е възпитаван от тях, а от мутрите. Виж на колко години е, на 34. Учил е в "демократично" военно училище.

От писаното не става ясно кога е бил на 34 - сега или през 2002 г. Ако тогава е бил на 34 сега вече е на 44 и си е възпитаван точно по социалистическо време.

Google казва, че е роден 1975 г. Значи е завършил военното (демократично) училище през 1998г. И колко години ли е бил офицер щом през 2002 г. вече е бивш.

ТОЗИ БОКЛУК МОЖЕ УТРЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА И ЗА ПРЕЗИДЕНТ.. ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ? КОГА ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ МАГИСТРАТИТЕ И ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПРАВОРАЗДАВАТ? КОГА?

Чувал ли си поговорката: "Във всяко стадо има и мърша!" ? Не прави умозаключения от един случай, още повече, че лицето отдавна не е "под пагон". Много се надявам, че не си Злонамерен!

Боже мой!!Терорист - кандидат за кмет.Оправдан за едно убийство и сега подготвил друго ,а колко неразкрити има?Ами ако той е сътворил и бомбата на бургаското летище ,която уби израелските туристи?Ама нищо Българската Темида пак ще го оправдае и догодина може и за депутат да се кандидатира човекът защо не!!!

От правна гледна точка , след като не е осъждан и е с чисто съдебно минало , няма проблем да се кандидатира за каквото и да е .

Човече, ограмоти се в българския език, а след това почни да се учиш правилно да мислиш!!!

Сещате ли се колко усилия и средства са хвърлени от МВР, за да стигне до този и как за родните съдилища пак доказателствата ще са недостатъчни или поредната ''процесуална грешка'' на някой ''беден'' прокурор ще провали всичко.

обезвредили били - тя бомбата сама си падна от колата, след туй бяха локуми страшни

Бомбата сама се е обезвредила/

Само за нашите БГ боклучави съдии не стигат доказателства.... навсякъде по Света с едни и същи доказателства ги набутват в панделата, но не и тук. Докато тарода не излезе и не попилее тази шайка бандити с власт няма дасе оправим!

Интересно е, как се изнудват невинни!?!!!!! Само защо хората не взривяват колите на съдии, който не си изпълняват задълженията при събирането на задълженията или на министъра, който не алармира всеки ден, че в България е простащина да си изпълниш задължението по договор!

Фактите говорят само за нашето правосъдие.Терорист доказано се разхожда на свобода.Колко хора трябва да убие още .

Доказано се разхожда ? Или е доказано на свобода ? Или терористът е доказанО ? А фактите самО за нашето правосъдие ли говорят ? Или фактите самИ говорят ? А за ''?'' какво знаеш ?

царува убеждение,че полицията никога не може да събере доказателства или да ги опази до дело-и така няма доказано виновни и осъдени защото имат повечко пари или са наши хора.е за това в европа ругаят и не приемат нашата система и така ще си остане.

Интерсно ако Колев гръмне някой съдиа следващия път, каква присъда ще получи?

Каквато МВР и прокуратурата му нарисуват ... Има неща, които съдът не може да прави сам.

Пак ще го пуснат. На съда работата не е да раздава справедливи присъди, а да оправдава. Но третия път Колев може да убие и невинни с тротила. Айде със здраве!

Работата на прокуратурата и полицията е да представят годни по смисъла на НПК доказателства за вината на тоя капут. Ако няма такива - ти би ли го осъдил, само въз основа на приказки?

хайде моля те, има безброй примери как и с годни доказателства не получават адекватни присъди...

Куките са ви виновни. Те че не са умни, не са, но техните доказателства стигнаха за присъда в Германия, а при нашите майки терези се оказаха недостатъчни. Стига сте ги разправяли такива. Съдиите масово са подкупни и то значително по-достъпни от прокурорите да речем или разследващите полицаи. Само който не и имал допир със системата не го знае.

Поне според думите на Цветанов от Германия са ни питали как, аджеба, доказателства достатъчни за немския съд, са недостатъчни за бълграския такъв.